- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #212.281
Hem çok faydalı Hem çok kalorililer keretalar :))Kuru yemişlerde çok lezzetli ya canım çekti şimdi
AminnnnBen yatıyorum artık, hayırlı geceler. Sabah bol eksili bildirimlerle şenlensin buralar....
Amin canım Allah razı olsun sende bol eksilerle gel inşallah bende çok heyecanlıyımBen yatıyorum artık, hayırlı geceler. Sabah bol eksili bildirimlerle şenlensin buralar....
Evet Zuhalciğim kendimi çok mutlu ve motive hissediyorum. Umarım hedefime ulaşana kadar böyle devam ederim. Sizin desteğiniz olmasa başaramazdım, çoktan pes etmiştim. Çok teşekkür ederimOlucak Olucak bak bu hafta çok yol katettin
Yeterki inanmayı bırakma
Yarın ve her cumaYarın tartı günü degilmi
Sen başarıyosun bebeğimEvet Zuhalciğim kendimi çok mutlu ve motive hissediyorum. Umarım hedefime ulaşana kadar böyle devam ederim. Sizin desteğiniz olmasa başaramazdım, çoktan pes etmiştim. Çok teşekkür ederim
Hem aziciklar hemde birden degilmiHem çok faydalı Hem çok kalorililer keretalar :))
Miktarı 3 ceviz,
10-12 badem yada fındık
Hepsi birden değil tabi :)
Ayy çok teşekkürler cansın kaptan tamam inşallah uyarı için sagolYarın ve her cuma12 ye kadar bildirim yapmayı unutma cnm
Geçen hafta
Bugün
Fark
Şeklinde
O da yenir cnm ama ölçülü :))Hem aziciklar hemde birden degilmibide canım yer fıstığı na ne diyorsun oda yenme z mı onuda çok seviyorum daha hesaplı da
Koy canım bize de motivasyon olsun, hem benim gibi spora mırın kırın edenlere de ibreti alem olur
afiyet olsun Şeyda, ilk defa senden doyurucu bir menü geldi. Sabahları yoğurt yulaf baya hoşuna gittti belli ki
Çok seviyorum avakadoyu öylece doğrayıp yiyorum. Bazen limon tuzla, bazen sade. Ama internette değişk tarifler bulabilirsin. Ben ekmeğe yağ gibi sürüp üzerine bal sürüp yiyeni görmüştüm. Bir de sağan, domates ve avakadoyu doğrayıp salata yapmıştım. ü
Teşekkür ederim canım, aynı dediğin gibi benim için büyük bir adım oldu. Bugün bile hala düşünüp düşünüp mutlu oluyorum. Umarım hep böyle iradeli devam ederim, yoksa dertler geçici de bedenime verdiğim hasar kalıcı oluyor
Neyse bi değişiklik olmuş :))
Banada bugün, yarın için randevu verirken önce sabah 8 e verdi biraz geç olsa dedim
Kız diyor, o saate kadar aç kalacaksınız
Farketmez dedim :))
Içimdende, böyle göründüğüme bakma ben açlığa alışkınım didim :))
İyiymiş Eda, afiyet olsun. Saatleri de yaz bence, o da önemli
@CeruleanSins edacim yeni listen bol ekşi getirsin
Eline sağlık Bahar, çok motive edici oldu böyle hazırlaman.
Mefkurem , @plasticwoman, @nanekekik , @CeruleanSins HEPİNİZİ TEBRİK EDERİM...
Ben de hevese geldim. Haftaya katılmak istiyorum, başka türlü bayram hedefini tutturmam da zor.
Tebrik ederim hanimlarTakım içi spor dereceleri
1. 400dk ile
Mefkurem ve @plasticwoman
2.365dk ile @nanekekik
3.330dk ile @CeruleanSins
Not: ben yarisamam diyen @ekim2009 un 300dksini ve 60dan sonra sporunda yeyip içip yapıyorsunuz diyen @evram44 un 225dksinida ayrıcalıklı tebrik ederim
@ayulduzz için adil olmadı ilk üç gün izindeydi ama idare etsin artık
Günaydın. Kocaman bir AMINGünaydın kızlar. Tartı yüzünüzü güldürsün inşallah
Harika gitmiş:)Önceki cuma 114.3
Bugünkü cuma 111.2
FARK 3.1kg
Önceki cuma 114.3
Bugünkü cuma 111.2
FARK 3.1kg
Hoşbuldum canım teşekkür ederim :) Maşallah foruma nasıl afapte olucam bakalım. Sabah beni bi ton bildirim karşıladı hızlı olmaya buradan başlıyorum galibaHoşgeldin Mehlika, ben Edibe. 35 yaşında, 2 çocuk annesi ve evhanımıyım. Müzmin bir obezim. Ama bunu takımımla değiştirmeye kararlıyım. Kamp kurmuş gibi gece gündüz forumdayım. Keşke böyle oturup forumda takılırken daha çok kalori yakabilseydin, kısa zamanda tığ gibi olurdum. Neyse canım sana iyi kilo vermeler,zamanla daha çok tanırız birbirimizi
O zaman benim 2 saat yapmam lazım
Oo eşim geldiğinde attığım kilolar ve bi kaç yaş gençleşmekSaç beyazlaması biraz genetik cnm benim anneminde erken beyazladı
Benim ilk beyazım 18 de çıktıydı
Neyseki boya kapatıyor :))
Valla kilo o kadar yaş atıyoki
Insan zayıflayınca hem ruhen hem bedenen gençleşiyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?