Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hem çok faydalı Hem çok kalorililer keretalar :))
Miktarı 3 ceviz,
10-12 badem yada fındık
Hepsi birden değil tabi :)
Hem aziciklar hemde birden degilmi bide canım yer fıstığı na ne diyorsun oda yenme z mı onuda çok seviyorum daha hesaplı da

Koy canım bize de motivasyon olsun, hem benim gibi spora mırın kırın edenlere de ibreti alem olur

afiyet olsun Şeyda, ilk defa senden doyurucu bir menü geldi. Sabahları yoğurt yulaf baya hoşuna gittti belli ki

Aynen çok seviyorum midemi rahatlatıyor ya öyle ya peynir delisi oluyorum sabahları

Ben labneli yapıyordum bi ara ekmek üstü için öyle direk sevmiyorum salataya hatta yumurtaya bile denedim beğenmedim bi labneli peynirli güzel oldu

Biz hep açız mı diyorsun yazık bize

İyiymiş Eda, afiyet olsun. Saatleri de yaz bence, o da önemli

Arada unutuyorum daha dikkatli olurum
@CeruleanSins edacim yeni listen bol ekşi getirsin

İnşallahh:) hedefime cidden ulaşmak istiyorum.

Sağol canım. Katıl tabii. Derece önemöi2 değil. Elinden geleni yapsan yeter. Bir yerden sonra alışıyorsun yapmak zor gelmez. Bak yediklerini düzene soktun. Bunu da yapabilirsin. İlk başta zor gelebilir ama kendin için isteyerek devam edersen önündd kimse duramaz:) birinci bile olursun:)

Tebrik ederim hanimlar

Günaydın kızlar. Tartı yüzünüzü güldürsün inşallah
Günaydın. Kocaman bir AMIN

Hoşbuldum canım teşekkür ederim :) Maşallah foruma nasıl afapte olucam bakalım. Sabah beni bi ton bildirim karşıladı hızlı olmaya buradan başlıyorum galiba
Mehlikatun hoşgeldin ben bahar 31yasinda bir çocuk annesiyim ilerde daha iyi tanışırız

[/QUOTE]
Hoşbuldum sağolasın, Allah bağışlasın canım. inşallah zamanla diyorum bende.

O zaman benim 2 saat yapmam lazım

Oo eşim geldiğinde attığım kilolar ve bi kaç yaş gençleşmek
ikinci balayımız olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…