- 12 Eylül 2014
- 1.293
- 2.970
- 83
- 39
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #212.301
Teşekkür ederim. Heyecanla sizlerin sonuçları bekliyorumHarika gitmiş:)
Tebrik ederim
Teşekkür ederimSüper tebrikler
Tebrikler canım,Geçen Cuma: 88.1
Bugün: 87.3
Fark: -800
Yüzde: % 0.91
Bayram hedefine kalan: 7.3
Aslinda -1 bekliyordum ama olsun buna da şükür diyelim
Boşver canım, kilo verince ne kadar mutlu olacaksın, halbuki oturup şimdi zararli seyler yesen hem incecik olmak hayal olacak hem üzerine bir ağırlık çökecek aşırı pişman olacaksın söyleyeyim. Sen de mis gibi sağlıklı bir kahvaltı yap. Doldur tabağına domates salatalık yeşillik, biraz peynir zeytin bir dilim de ekmek. Yavaş yavaş ye doyarsın yine merak etme.Allaaah aşağıdan mis gibi kokular gelemeye başladı,hiç inmesem mi kahvaltıya
Saate bakılırsa bizi beklemeden Bu sabah babam girdi sanırım mutfağa
Yemiyciğimmkrarlıyım bunu başarabilirimm
Aramızdaki en genç metabolizmalardan biri olarak hadi bu haftayı tatil diye harcadın ama haftaya böyle olmasın lütfen. Kız bak okul açılacak o zamana kadar iyice rayına oturt diyeti. Okul zamani spora da fazla vaktin olmayabilir. Önümüzdeki hafta spor derecesi bekliyorum sendenKilo bildirimi
Geçen hafta 67.8
Bugün 67.8
Sabit :)
Bu sonuç beni cook mutlu etti gerçekten çünkü kilo alırım diye hep dengeleme usulü yaptım kilo almamış olmak bu haftanın benim için en iyi sonucu
Teşekkür ederim bu obezliğe daha çok eksi olsaydı iyiydi ama olsun karınca misali bu yolda olmak da güzelTebrikler canım,
darısı bana olsun :))
O da iyi fikirmiş. Ben her türlü yiyorum ama oğlum sevmiyor ona labneli deneyeyim. Gerçi yeşil diye bir önyargısı var sanırım, çocuk işte.Ben labneli yapıyordum bi ara ekmek üstü için öyle direk sevmiyorum salataya hatta yumurtaya bile denedim beğenmedim bi labneli peynirli güzel oldu
Tatilde eşin yanınızda değil galiba. Kaç hafta sonra gelecek?Oo eşim geldiğinde attığım kilolar ve bi kaç yaş gençleşmek
ikinci balayımız olur
Bu bana iyi geldi :)) Motive edici sözler duymak cesaret veriyorBoşver canım, kilo verince ne kadar mutlu olacaksın, halbuki oturup şimdi zararli seyler yesen hem incecik olmak hayal olacak hem üzerine bir ağırlık çökecek aşırı pişman olacaksın söyleyeyim. Sen de mis gibi sağlıklı bir kahvaltı yap. Doldur tabağına domates salatalık yeşillik, biraz peynir zeytin bir dilim de ekmek. Yavaş yavaş ye doyarsın yine merak etme.
Aylardır yok ve aylar sonra gelecekTatilde eşin yanınızda değil galiba. Kaç hafta sonra gelecek?
Aaa ne güzel bir motivasyon kaynağı senin için. Geldiği zaman seni incecik görsün mutlu olsun. Allah tez zamanda kavuştursun, sana da o zamana kadar super bir irade ve azim versinAylardır yok ve aylar sonra gelecek
Hasretle birbirimizi özlüyoruz, ona güzel sürprizler yapmak istiyorum
Hem biz sağlıklı beslenmeyi başaralım ki çocuklarımıza da örnek olalım. Benim 1.5 yaşındaki kızım öyle iştahlı ki üzülüyorum onun için. Sanki doyma hissi gelmiyor çocuğa. O yüzden zayıflamak ve Allah nasip ederse ona büyüdüğü zaman örnek olmak istiyorum. O dehşet iştah genetik biz de anneciğim ama ben başardıysam sen de başarırsın hep sağlıklı bir kiloda kalmak için çok dikkatli olmalısın diyebilmek istiyorum.Bu bana iyi geldi :)) Motive edici sözler duymak cesaret veriyor
O da iyi fikirmiş. Ben her türlü yiyorum ama oğlum sevmiyor ona labneli deneyeyim. Gerçi yeşil diye bir önyargısı var sanırım, çocuk işte.
Haklısın canım benim haftaya derece benimm hadi bakalım :)Aramızdaki en genç metabolizmalardan biri olarak hadi bu haftayı tatil diye harcadın ama haftaya böyle olmasın lütfen. Kız bak okul açılacak o zamana kadar iyice rayına oturt diyeti. Okul zamani spora da fazla vaktin olmayabilir. Önümüzdeki hafta spor derecesi bekliyorum senden
Geçen eltim diyor küçük kayın evlense onda kalır birazda kayınvalidem diye@plasticwoman kendini başlatan üye olarak tarihe geçmiştir fotoğrafı göremedim ama albüm yapınca görürüm inşallah
@askrhpozitif pro üyelerde düzeltme 30dk normal üyelerde 10dk
Kız nasıl oldu iyi mi
@KUBAR eşinin haberi varsa takımda KV ye takılma kız bı sen bıFitt_anne kaldı KV ile yaşayan yeni nesil gelin
@N-A-R veMehlikatun hoşgeldin ben bahar 31yasinda bir çocuk annesiyim ilerde daha iyi tanışırız
@evram44 geçmiş olsun öyle parçanın alimiymis yakadın olmak zor değil zorlastiriyorlar
befitlady canım göz göre göre ilaçsız gönderdiler yengeni vakti zamanı değilmiş diyelim ama ihmalden var tabi şöyle birşey var bebeğin gelişiminin normal olmadığını fark ettiklerinde de ilaç vermiyorlar düşsün diye müdahale etmek istemiyorlar yaşadığımdan biliyorum çok çok geçmiş olsun çok üzüldüm
@CeruleanSins edacim yeni listen bol ekşi getirsin
Ve unuttuğum varsa affola geçmiş bu saate kalınca böyle oldu bugün aç yağmayan bizden değildirşaka şaka aç ve bu saatte ayakta olan ben size mutfakta yazıyorum irademizi tavan yaptı gidip yatayım en iyisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?