- 19 Haziran 2017
- 2.285
- 7.113
- 108
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #212.341
Afiyet olsun iyi atlatmışsın.İlk gün kahvaltımı yazayım, dediğim gibi tatilde ve kalabalık olduğumuzdan olanla idare edicem şimdilik.
Salatalık bi tane kadar, 7 zeytin, biraz peynir, yarım domtes, bir dilim köy ekmeği, en son reçele bandırdım bi kaç kez
bakalım öğleye kadar durum ne olacak
Zamanla kendine en uygun hale getirirsin beslenmeni. Öğlen daha besleyici olsa iyi olur. Saatleri de yazmayı unutma.
Tebrikler, Artık 50 li rakamlardasın be güzel
Bakalım listeye girebilecek miyim. Teşekkür ederimVay süper kız azıcık yavaş ver listeye de kilo kalsın
Aslında hurma yoğurt diyeti yapacaktım 1 hafta. Sonrasında pek beceremeyeceğimi anlayınca çevirdimAh o eşyalar beni benden alan şeylerdi kolay gelsin
Hafif bir menü olmuş bence ama hırma yerine daha sağlıklı bir sebze yemeği az ya da az tavuk et olsa daha iyi olabilirdi
Bi de ekmeği akşam yerine sabah ya da öğlen tercih etsen daha iyi
Aslında hurma yoğurt diyeti yapacaktım 1 hafta. Sonrasında pek beceremeyeceğimi anlayınca çevirdim
Ben dr dayım üzüm suyu gibi bişey içtim bekliyorum
Eve gidince alıntılara dönecem
Vaav süperÖnceki cuma 114.3
Bugünkü cuma 111.2
FARK 3.1kg
Tebrikler canımGeçen Cuma: 88.1
Bugün: 87.3
Fark: -800
Yüzde: % 0.91
Bayram hedefine kalan: 7.3
Aslinda -1 bekliyordum ama olsun buna da şükür diyelim
Aramıza hoşgeldin ben Poni mezunum korumadayım takımımızın sayesinde uzun sürede de olsa 23 kilo verdim.sende düzenli gelirsen çok iyi motive olursn burası bukunmaz nimet gerçektenAllaaah aşağıdan mis gibi kokular gelemeye başladı,hiç inmesem mi kahvaltıya
Saate bakılırsa bizi beklemeden Bu sabah babam girdi sanırım mutfağa
Yemiyciğimmkrarlıyım bunu başarabilirimm
Eksi olmaktn iyidir canmKilo bildirimi
Geçen hafta 67.8
Bugün 67.8
Sabit :)
Bu sonuç beni cook mutlu etti gerçekten çünkü kilo alırım diye hep dengeleme usulü yaptım kilo almamış olmak bu haftanın benim için en iyi sonucu
Haftaya telafi edip uçuşa geçersin sen azimli hatunsunGünaydın kızlar spora gidicem ben bildirim yapiyim hemen
Geçen hafta 66
Bu hafta 68,1
2 kilo tartı değişimi ama
Ceyda banın kalkınca görürsün canö tebrik ederimGünaydın hayırlı cumalar
Ceydanın bildiriimi
Geçen hafta 105,4
Bu hafta 104,2
Yüzde 1,14
Eki Görüntüle 2029506
Canm ben tartımı getirmedim. Annemn var ama çok hassas farklı ve fazla tartıyo yani tartılmıcam.Sağol Poni, korumadaki ilk bildirimin olacak senin de galiba. Nasılsın, tatil nasıl geçiyor?
Hoşgeldin aramıza ben poniGünaydın..
Alıntılarım silindi yeniden alıntılamaya üşendim. Hoşbuldum tekrardan.
Karatay beslenme şekli olarak güzel ama ara öğün olması mı iyi olmaması mı iyi onun ikilemindeyim yaşayarak deneyimleyeceğim sanırım.
Dünün raporunu vereyim:
Jilliana ben başladım 2 gün yaptım dün ara verdim. Eşyalarımı koliliyorum. Kolileri indir kaldır. Merdiven in çık derken yapmış kadar oldum. Bugün iç bacağıma kadar heryerim ağrıyor.
Kahvaltı:2 haşlanmış yumurta
Öğle: 1 kase yoğurt , 1 salatalık, 2 hurma
Akşam: 4 yemek kaşığı taze fasulye, Domates -Salatalık, 1 dilim tam buğday ekmeği
Su pek içmedim 1 litre anca olmuştur. Suyumu arttıracağım bugün.
Vaav 5lwre hoşgeldin harikasın darısı başımızaBenim kilo bildirimim
Geçen hafta 60.6
Bugün 59.8
Fark 0.8
% 1.32
Tebriklerr ablaKızlar bugün erken tartılmak durumunda kaldım
Geçen hafta 94.1
Bugün 93.4
Fark 700
Döndük cnm çok şükür sizleri çok özlemişimYavrularmherseym canım tatilden döndünüz mu
Kolay gelsinBen dr dayım üzüm suyu gibi bişey içtim bekliyorum
Eve gidince alıntılara dönecem
Hoşgeldin aramıza ben poni
Vaav 5lwre hoşgeldin harikasın darısı başımıza
Tebriklerr abla
geçen hafta 91.6
bu hafta 91. 2
fark - 400 gr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?