- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #212.381
bir de güzel dikkat etsen ortalığı toza dumana çevirirsinBaşlangıç: 84
Güncel : 82. 5
Fark : 1.5
Çok dikkat edemesemde gitmişsevdim çok sevindim keşke yemeseydim ama
maşallah kilon çok değil ama eksin çook güzel tebrikler inşallah hep böyle güzel sayılarla eksi görürsünGeçen hafta 67.7
Bu hafta 66.2
Fark 1.5 kg
Vaav tebriklerrGeçen hafta 67.7
Bu hafta 66.2
Fark 1.5 kg
Süper yine de demek ki metobolizman iyi çalışıyorBaşlangıç: 84
Güncel : 82. 5
Fark : 1.5
Çok dikkat edemesemde gitmişsevdim çok sevindim keşke yemeseydim ama
Bnde 6ları görsem göbek atarım lokum dağıtırımTeşekkür ederim aşırı mutluyum bugün
geçen hafta 91.6
bu hafta 91. 2
fark - 400 gr
İradeye bak süpermutfaktan nereye kaçayım ben mutfakta yaşıyorum resmen leptabım mutfak masasının üstün de eğer diğer odalar da işim yoksa hep mutfakta oturuyorum :))
valla uymuyorum eşime zaten gece gece çikolata uzatmalar tatllıyı at ağzına demeler pehhh yemezler canım çekmezken hem de o saatte hayatta yemem :)
Ben olsam beni idol olarak seçmezdimHoşbuldum ponisim, memnun oldum,
Mezun muuo halde idolüm sensin
Evet canım kızkardeşimin 3 hafta varAman dikkat et o iki günler insanı şişiriyor. Neyseki tedbir almışsın. Demek sizde de düğün var, kolay gelsin.
Çok güzel bir sonuç Nurselin tebrik ederim. Devamı da böyle güzel gelir inşallah.
Insan güzel verince motive oluyor di mi? Ben de sabah sabah 50 ip atladım
Hoşgeldin tatil iyi gelmiş sana, olsun bu kadar iyi önümüzdeki cumalar da böyle zorlanmadan bol eksili olur inşallah
Teşekkür ederiz Ekim
Çok iyi evdeki caydırıcı etkenleri de düşünürsek çok güzel vermişsin canım.
kolay gelsin, erkenden bitirki son anda telaş olmasın
benim ki irade değil zihin latıyla hallettim bu işi bedenime de ihtiyacın olmayan şeyleri isteme sağlıklı güçlü olalım dedim beni dinledi :))Vaav tebriklerr
Süper yine de demek ki metobolizman iyi çalışıyor
Bnde 6ları görsem göbek atarım lokum dağıtırım
İradeye bak süper
Ben olsam beni idol olarak seçmezdim
Evet canım kızkardeşimin 3 hafta var
Edibe ara ara baktımda sen kaçamaksız yaşayabliyomşsn ya canım
evet nanekekik i etiketliyoruz sonrada o bizim için uğraşıp listeliyor sağ olsunAaa günlük sporlarımızı dk olarak mı yazıyoruz. Yarışıyor muyuz?
Aferim bedenine valla bnmki beni dinlemiyo en küçük duygusal boşlukta tatlı ye beni mutlu et diyobenim ki irade değil zihin latıyla hallettim bu işi bedenime de ihtiyacın olmayan şeyleri isteme sağlıklı güçlü olalım dedim beni dinledi :))
ayyy gözün aydın şükür sonun da kurtuldun bez değişip popiş silmekten şimdi yıka gitsin ohh mis gibi :))Bu arada geçenlerde kızımla wc eğitimi yapmış başarısız olup beze dönmüştük. Memleketteyiz malum kuzenlerinden görüp tuvaletini wcye yapıyo kızım artık ne alaka demeyin bni çok mutlu eden bşy bu
sen bunu diyerek zaten bedenine emri verdin en ufak mutsuzlukta tatlı iste dedin gülüm , bedenin hakimi biziz biz ne dersek o uyar benimiz hükümdarı olduğumuz karallığımız nasıl istersek öyle yönetiriz :)Aferim bedenine valla bnmki beni dinlemiyo en küçük duygusal boşlukta tatlı ye beni mutlu et diyo
Çok teşekkür ederim edibecigim avet hemde çok motiv e oluyor bu hafta daha iyi vermeliyim diyor insanAman dikkat et o iki günler insanı şişiriyor. Neyseki tedbir almışsın. Demek sizde de düğün var, kolay gelsin.
Çok güzel bir sonuç Nurselin tebrik ederim. Devamı da böyle güzel gelir inşallah.
Insan güzel verince motive oluyor di mi? Ben de sabah sabah 50 ip atladım
Hoşgeldin tatil iyi gelmiş sana, olsun bu kadar iyi önümüzdeki cumalar da böyle zorlanmadan bol eksili olur inşallah
Teşekkür ederiz Ekim
Çok iyi evdeki caydırıcı etkenleri de düşünürsek çok güzel vermişsin canım.
kolay gelsin, erkenden bitirki son anda telaş olmasın
Poni bon teşekkürler arkadaşım senin gibi mezun oluruz bizlerde inşallahVaav tebriklerr
İradeye bak süper
İnşaallah canmda ben senden kiloluyum şu anPoni bon teşekkürler arkadaşım senin gibi mezun oluruz bizlerde inşallah
harika tebrikler gülüm
avatar altına güncelleme yaparsın artık :)
Vaav tebriklerr
İradeye bak süper
Tahtı iki gün kaybetmiştim tekrar geçmem lazm çok haklısın ablasen bunu diyerek zaten bedenine emri verdin en ufak mutsuzlukta tatlı iste dedin gülüm , bedenin hakimi biziz biz ne dersek o uyar benimiz hükümdarı olduğumuz karallığımız nasıl istersek öyle yönetiriz :)
Bnde sen gibiym canm haftaya çok iyi bi eksi gelir senden o zamanPoni Bon aslında cins bi metabolizmam var gittiğim hiç bir yerde tuvalate çıkamam belki daha çok verirdim bakalım evde nasıl geçecek
ahh ahh sen de miiiPoni Bon aslında cins bi metabolizmam var gittiğim hiç bir yerde tuvalate çıkamam belki daha çok verirdim bakalım evde nasıl geçecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?