Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Geçen hafta 67.7
Bu hafta 66.2
Fark 1.5 kg
Vaav tebriklerr

Başlangıç: 84
Güncel : 82. 5
Fark : 1.5
Çok dikkat edemesemde gitmiş sevdim çok sevindim keşke yemeseydim ama
Süper yine de demek ki metobolizman iyi çalışıyor
Teşekkür ederim aşırı mutluyum bugün
Bnde 6ları görsem göbek atarım lokum dağıtırım
geçen hafta 91.6
bu hafta 91. 2
fark - 400 gr

İradeye bak süper
Hoşbuldum ponisim, memnun oldum,
Mezun muu o halde idolüm sensin
Ben olsam beni idol olarak seçmezdim
Evet canım kızkardeşimin 3 hafta var
Edibe ara ara baktımda sen kaçamaksız yaşayabliyomşsn ya canım

benim ki irade değil zihin latıyla hallettim bu işi bedenime de ihtiyacın olmayan şeyleri isteme sağlıklı güçlü olalım dedim beni dinledi :))

ayyy gözün aydın şükür sonun da kurtuldun bez değişip popiş silmekten şimdi yıka gitsin ohh mis gibi :))

Aferim bedenine valla bnmki beni dinlemiyo en küçük duygusal boşlukta tatlı ye beni mutlu et diyo
sen bunu diyerek zaten bedenine emri verdin en ufak mutsuzlukta tatlı iste dedin gülüm , bedenin hakimi biziz biz ne dersek o uyar benimiz hükümdarı olduğumuz karallığımız nasıl istersek öyle yönetiriz :)

Çok teşekkür ederim edibecigim avet hemde çok motiv e oluyor bu hafta daha iyi vermeliyim diyor insan

Poni bon teşekkürler arkadaşım senin gibi mezun oluruz bizlerde inşallah

harika tebrikler gülüm
avatar altına güncelleme yaparsın artık :)

Aynen aynen yapcam

Yapılmicak bişey değil ki canım ya

sen bunu diyerek zaten bedenine emri verdin en ufak mutsuzlukta tatlı iste dedin gülüm , bedenin hakimi biziz biz ne dersek o uyar benimiz hükümdarı olduğumuz karallığımız nasıl istersek öyle yönetiriz :)
Tahtı iki gün kaybetmiştim tekrar geçmem lazm çok haklısın abla

Poni Bon aslında cins bi metabolizmam var gittiğim hiç bir yerde tuvalate çıkamam belki daha çok verirdim bakalım evde nasıl geçecek
Bnde sen gibiym canm haftaya çok iyi bi eksi gelir senden o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…