- Konu Sahibi Handandandan
-
- #212.361
Başlangıç: 84
Güncel : 82. 5
Fark : 1.5
Çok dikkat edemesemde gitmişsevdim çok sevindim keşke yemeseydim ama
Geçen hafta 67.7
Bu hafta 66.2
Fark 1.5 kg
Şeker yüklemesi mi yapılıyor? Geçmiş olsun.Ben dr dayım üzüm suyu gibi bişey içtim bekliyorum
Eve gidince alıntılara dönecem
Ağustosun son haftası çeyizi evime yerleştireceğiz. Normalde Ank dayım. İzmite yerleşeceğim. Farklı şehirler olunca hem de çalışıyor olunca sadece haftasonlarını değerlendirebildiğim için bir an önce bitsin istiyorum.Anladım canım nasıl gidiyor eşyaların için daha erken değil mi
Ben de memnun oldumHoşgeldin aramıza ben poni
Vaav 5lwre hoşgeldin harikasın darısı başımıza
Tebriklerr abla
Teşekkür ederim üstadım senin kadar veremesek de naçizane oldu bir şeylerTartıda eksi girmek bile süper. Önümüzdeki hafta daha da ekşi olur insallah
Ahh ne güzel artık 50 li kilolardasın. Superr
Çok güzel. Bu hafta daha çok gitsin insallah.
mutfaktan nereye kaçayım ben mutfakta yaşıyorum resmen leptabım mutfak masasının üstün de eğer diğer odalar da işim yoksa hep mutfakta oturuyorum :))Ayy ne fena sizin ev mayın tarlası gibi olmuş. Sen kaç mutfaktan, yeme o zararlı şeyleri
Fena değil ben de mi denesemZor yerleri geçerim
Ben de şaşırdım devam etmemene yalan söyleyeyim zorlanıyorum ama zamanla dediğin gibi alışırım Menüme senden alkış aldım yaa sırtım yere gelmez Gerçi ben herkesten ay az yemişsin falan diye bekliyordum ama
Şaşırtıcı benim de aklıma hiç çikolata gelmiyor ama başka ballı şerbetli tatlılar böyle hayalimi süslüyor
İnşallah çok güzel bir eksi gelir canım. O yoğurdu vakitlice yeseydin iyiydi
Listeyi görünce heyecanım arttı, hadi bol eksili olur inşallah
İyiymiş Eda, afiyet olsun. Saatleri de yaz bence, o da önemli.
Tüh yaa ne kadar sürüyor ban? Bilmeden kural ihlali yaptığı için bu defalık affedilemez miydi? Bu kurallar nerede yazıyor yarın bulup okuyayım bari
Hoşgeldin Mehlika, ben Edibe. 35 yaşında, 2 çocuk annesi ve evhanımıyım. Müzmin bir obezim. Ama bunu takımımla değiştirmeye kararlıyım. Kamp kurmuş gibi gece gündüz forumdayım. Keşke böyle oturup forumda takılırken daha çok kalori yakabilseydin, kısa zamanda tığ gibi olurdum. Neyse canım sana iyi kilo vermeler,zamanla daha çok tanırız birbirimizi
Bunu her yazdığında iyi ki kürkçü dükkanına dönmüşsün diyorum gayri ihtiyarı, biraz bencilce oluyor amaAyrıca yaş konusunda 30'dan sonra hepsi bir, insanın ruhu yaşlanmıyor ki.
Tabi canım dinlen şimdi, dün fazla takıldın forumda o yüzden sorun olmuştur. Sen gün içinde ara ara çaktırmadan gir yine de
İnşallah hedefine ulaşırsın Ekim. Birşey olmaz diye diye bu hallere geldik sakın uyma eşine.
2 dk 2 dk.dır, yaz sen yine de
fotoğraf koyup sonra sildi diye. Meğer fotoğraf silmek yasakmış, bilmeden yaptı. Otomatik algılıyorlar madem silindiğini, izin vermesin silmeye olsun bitsin ben anlamadım hiç
Ben hiç zorlanmamıştım içerken diye hatırlıyorum, artık şerbetli şeyleri ne kadar seviyorsam bildiğin şerbet gibi gelmişti bana, hadi belki bittiğine üzülmüşümdür o kadar yaniHiç kompleks filan deme, takımdaki en havalı hatun sensin, üç kocaman çocuk üstüne torun, süper bence maşallah diyorum. Yan yana gelsek çoğumuzdan genç gözüküyorsundur eminim. Boyunun uzun oluşu yeter, yakında çubuk kraker de olacaksın
Kıyamam yaa aç aç yatma bence yarım kase yoğurt ye
Allah yardımcın olsun Bahar, çocuklar yatmayınca çok zor oluyor, hasta filan olmasa bari.
Hoşbuldum ponisim, memnun oldum,Aramıza hoşgeldin ben Poni mezunum korumadayım takımımızın sayesinde uzun sürede de olsa 23 kilo verdim.sende düzenli gelirsen çok iyi motive olursn burası bukunmaz nimet gerçekten
Şeker yüklemesi mi yapılıyor? Geçmiş olsun.
Ağustosun son haftası çeyizi evime yerleştireceğiz. Normalde Ank dayım. İzmite yerleşeceğim. Farklı şehirler olunca hem de çalışıyor olunca sadece haftasonlarını değerlendirebildiğim için bir an önce bitsin istiyorum.
Ben de memnun oldum
eline emeğine sağlık gülüm ayy beni de not alıp yazıp onure etmişsin pek bi mutlu oldum teşekkürlerTakım içi spor dereceleri
1. 400dk ile
@mefkurem ve @plasticwoman
2.365dk ile @nanekekik
3.330dk ile @CeruleanSins
Not: ben yarisamam diyenekim2009 un 300dksini ve 60dan sonra sporunda yeyip içip yapıyorsunuz diyen @evram44 un 225dksinida ayrıcalıklı tebrik ederim
@ayulduzz için adil olmadı ilk üç gün izindeydi ama idare etsin artık
severlerken hatırlat gülüm bi maşallah diyiversinlerNazar değince böyle oluyor ve en çok kendi ailemin nazarı seviyor her gelen bı laf söylüyor gece ben çekiyorum çok denedim valla şimdi uyudu şükür
coklu alıntı şeklinde cevap yazamadım nasıl oluyor çözemedim
Neyse herkes çok güzel kilo vermiş masallah inş bende bu hafta daha fazla verecem sporla döndüğümde aldım diye düşünmüştüm çok mutlu oldum
hay maşallah çok mutlu oldum resmen sesli kahkaha attım tebrikleeerrrrrrrrrÖnceki cuma 114.3
Bugünkü cuma 111.2
FARK 3.1kg
Aman dikkat et o iki günler insanı şişiriyor. Neyseki tedbir almışsın. Demek sizde de düğün var, kolay gelsin.Canm ben tartımı getirmedim. Annemn var ama çok hassas farklı ve fazla tartıyo yani tartılmıcam.
Tatilde iyi canm iki gün abarttım yemeyi dün dur dedim eski bisikletimi çıkardm spor için kaç gündür spor yapamıyorum takımı bile düzgün takip edemiyorm burda yoğunum canm anlayacağın düğün hazırlıkları başladı filan
Çok güzel bir sonuç Nurselin tebrik ederim. Devamı da böyle güzel gelir inşallah.Geçen hafta 67.7
Bu hafta 66.2
Fark 1.5 kg
Insan güzel verince motive oluyor di mi? Ben de sabah sabah 50 ip atladımKizlar ben sabah sporumu yapayimda @mefkurem i geceyim
Döndük cnm çok şükür sizleri çok özlemişim
Hoşgeldin tatil iyi gelmiş sana, olsun bu kadar iyi önümüzdeki cumalar da böyle zorlanmadan bol eksili olur inşallahBaşlangıç: 84
Güncel : 82. 5
Fark : 1.5
Çok dikkat edemesemde gitmişsevdim çok sevindim keşke yemeseydim ama
Teşekkür ederiz Ekim
Çok iyi evdeki caydırıcı etkenleri de düşünürsek çok güzel vermişsin canım.geçen hafta 91.6
bu hafta 91. 2
fark - 400 gr
kolay gelsin, erkenden bitirki son anda telaş olmasınŞeker yüklemesi mi yapılıyor? Geçmiş olsun.
Ağustosun son haftası çeyizi evime yerleştireceğiz. Normalde Ank dayım. İzmite yerleşeceğim. Farklı şehirler olunca hem de çalışıyor olunca sadece haftasonlarını değerlendirebildiğim için bir an önce bitsin istiyorum.
Ben de memnun oldum
valla gülüm gitsin de 100 grama da 1 kiloya da bakmıyorum ben artık yeter ki eksi olsun ki 800 gram gayet güzelGeçen Cuma: 88.1
Bugün: 87.3
Fark: -800
Yüzde: % 0.91
Bayram hedefine kalan: 7.3
Aslinda -1 bekliyordum ama olsun buna da şükür diyelim
bak ne güzel dengelemeyi öğrenmiş olduğun kanıtlandı bu hafta bu günden itibaren daha dikkat edip hareketi arttırdın mı eksileri hızlıca görürsün gülümKilo bildirimi
Geçen hafta 67.8
Bugün 67.8
Sabit :)
Bu sonuç beni cook mutlu etti gerçekten çünkü kilo alırım diye hep dengeleme usulü yaptım kilo almamış olmak bu haftanın benim için en iyi sonucu
Kesinlikle doğru.valla gülüm gitsin de 100 grama da 1 kiloya da bakmıyorum ben artık yeter ki eksi olsun ki 800 gram gayet güzel
al eline yarım litre suyu bak onun 1.5 katından fazla gitti
tartı değişti mi kilo anın da değişiyor sebep belli o yüzden motivasyonun düşmez tam gaz devamGünaydın kızlar spora gidicem ben bildirim yapiyim hemen
Geçen hafta 66
Bu hafta 68,1
2 kilo tartı değişimi ama
harika tebrikler gülümBenim kilo bildirimim
Geçen hafta 60.6
Bugün 59.8
Fark 0.8
% 1.32
tebrikler mefkuremm beni yakalayıp geçmene 2 adım kaldı gülümKızlar bugün erken tartılmak durumunda kaldım
Geçen hafta 94.1
Bugün 93.4
Fark 700
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?