Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ben dr dayım üzüm suyu gibi bişey içtim bekliyorum

Eve gidince alıntılara dönecem
Şeker yüklemesi mi yapılıyor? Geçmiş olsun.

Anladım canım nasıl gidiyor eşyaların için daha erken değil mi
Ağustosun son haftası çeyizi evime yerleştireceğiz. Normalde Ank dayım. İzmite yerleşeceğim. Farklı şehirler olunca hem de çalışıyor olunca sadece haftasonlarını değerlendirebildiğim için bir an önce bitsin istiyorum.

Hoşgeldin aramıza ben poni

Vaav 5lwre hoşgeldin harikasın darısı başımıza

Tebriklerr abla
Ben de memnun oldum

mutfaktan nereye kaçayım ben mutfakta yaşıyorum resmen leptabım mutfak masasının üstün de eğer diğer odalar da işim yoksa hep mutfakta oturuyorum :))
valla uymuyorum eşime zaten gece gece çikolata uzatmalar tatllıyı at ağzına demeler pehhh yemezler canım çekmezken hem de o saatte hayatta yemem :)

Çalışırken zordur tabi aynı heyecanları yaşadım 1 seneyi geçti çok güzel heyecanlar keyfini çıkar

eline emeğine sağlık gülüm ayy beni de not alıp yazıp onure etmişsin pek bi mutlu oldum teşekkürler
maşallah iyi spor yapmışsınız kızlar dereceye giren herkesi tebrik ediyorum

Alıntı yapıcağın mesajların altlarındaki çoklu alıntılara bas sonra mesaj yazma kısmına gel orda alıntıları ekle kısmına tıkla hepsi geliyor teker. Teker altlarına istediklerini yazarsın

Aman dikkat et o iki günler insanı şişiriyor. Neyseki tedbir almışsın. Demek sizde de düğün var, kolay gelsin.
Geçen hafta 67.7
Bu hafta 66.2
Fark 1.5 kg
Çok güzel bir sonuç Nurselin tebrik ederim. Devamı da böyle güzel gelir inşallah.
Kizlar ben sabah sporumu yapayimda @mefkurem i geceyim
Insan güzel verince motive oluyor di mi? Ben de sabah sabah 50 ip atladım
Döndük cnm çok şükür sizleri çok özlemişim
Başlangıç: 84
Güncel : 82. 5
Fark : 1.5
Çok dikkat edemesemde gitmiş sevdim çok sevindim keşke yemeseydim ama
Hoşgeldin tatil iyi gelmiş sana, olsun bu kadar iyi önümüzdeki cumalar da böyle zorlanmadan bol eksili olur inşallah

hayırlı cumalar :))
Teşekkür ederiz Ekim
geçen hafta 91.6
bu hafta 91. 2
fark - 400 gr
Çok iyi evdeki caydırıcı etkenleri de düşünürsek çok güzel vermişsin canım.
kolay gelsin, erkenden bitirki son anda telaş olmasın

Geçen Cuma: 88.1
Bugün: 87.3
Fark: -800
Yüzde: % 0.91
Bayram hedefine kalan: 7.3

Aslinda -1 bekliyordum ama olsun buna da şükür diyelim
valla gülüm gitsin de 100 grama da 1 kiloya da bakmıyorum ben artık yeter ki eksi olsun ki 800 gram gayet güzel
al eline yarım litre suyu bak onun 1.5 katından fazla gitti

Kilo bildirimi
Geçen hafta 67.8
Bugün 67.8

Sabit :)

Bu sonuç beni cook mutlu etti gerçekten çünkü kilo alırım diye hep dengeleme usulü yaptım kilo almamış olmak bu haftanın benim için en iyi sonucu
bak ne güzel dengelemeyi öğrenmiş olduğun kanıtlandı bu hafta bu günden itibaren daha dikkat edip hareketi arttırdın mı eksileri hızlıca görürsün gülüm

Günaydın kızlar spora gidicem ben bildirim yapiyim hemen
Geçen hafta 66
Bu hafta 68,1
2 kilo tartı değişimi ama
tartı değişti mi kilo anın da değişiyor sebep belli o yüzden motivasyonun düşmez tam gaz devam
cidden değişik hatunsun kv ni kimselere vermiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…