- 27 Temmuz 2017
- 362
- 515
- 53
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #212.401
İyi eğlenceler cnmKızlar pikniğe gidiyoruz,telefon çekermi çekmez mi bakalım, sanırım mesaj sayımı muhabbetle aştım bile. Fırsat buldukça kaçarım bakalım
bedene çok basit komutlar vererek herkesin yapacağı bir şey ben boş boşuna nefsimle savaşıp enerjimi harcayamam mutsuz olurum en güzeli rahat olup savaşma sev diyerek kendini sevip yönetmek :)ekim2009 supersin cnm tebrik ederim irade masallah
Teşekkür ederimhay maşallah çok mutlu oldum resmen sesli kahkaha attım tebrikleeerrrrrrrrr
Ne güzel, kardeşine mutluluklar dilerim, hepinize kolay gelsin o zaman.Evet canım kızkardeşimin 3 hafta var
Edibe ara ara baktımda sen kaçamaksız yaşayabliyomşsn ya canım
Harika bir haber, ben de dört gözle bekliyorum kızımı bezden kurtarmak için. Örnek görmesi çok iyi olmuş.Bu arada geçenlerde kızımla wc eğitimi yapmış başarısız olup beze dönmüştük. Memleketteyiz malum kuzenlerinden görüp tuvaletini wcye yapıyo kızım artık ne alaka demeyin bni çok mutlu eden bşy bu
Süpersin Seyda gözümün önünde eridinBenim kilo bildirimim
Geçen hafta 60.6
Bugün 59.8
Fark 0.8
% 1.32
ay abla ben geyşanın bildirimi sen sandım yaKızlar bugün erken tartılmak durumunda kaldım
Geçen hafta 94.1
Bugün 93.4
Fark 700
Çok iyi canımGeçen hafta 67.7
Bu hafta 66.2
Fark 1.5 kg
Neyse bak ne güzel giriş önümüze bakalimBaşlangıç: 84
Güncel : 82. 5
Fark : 1.5
Çok dikkat edemesemde gitmişsevdim çok sevindim keşke yemeseydim ama
Abla sessiz sessiz kilo veriyorsun vallageçen hafta 91.6
bu hafta 91. 2
fark - 400 gr
Artık bol katılım bekliyoruzcoklu alıntı şeklinde cevap yazamadım nasıl oluyor çözemedim
Neyse herkes çok güzel kilo vermiş masallah inş bende bu hafta daha fazla verecem sporla döndüğümde aldım diye düşünmüştüm çok mutlu oldum
Abla bende hatırlayamıyorum sakınır gibibsanmasinlar diyeseverlerken hatırlat gülüm bi maşallah diyiversinler
Aynen öyle canım haftalık spor yarısı var menünu altına sporunu da ekleyip beni etiketleyiverinizAaa günlük sporlarımızı dk olarak mı yazıyoruz. Yarışıyor muyuz?
Bak poni boşuna stres yaptın çocuk hazır değildi su akar yolunu bulur işteBu arada geçenlerde kızımla wc eğitimi yapmış başarısız olup beze dönmüştük. Memleketteyiz malum kuzenlerinden görüp tuvaletini wcye yapıyo kızım artık ne alaka demeyin bni çok mutlu eden bşy bu
bol protein sıfır karbonhidrat bol hareketli olsunKızlar pikniğe gidiyoruz,telefon çekermi çekmez mi bakalım, sanırım mesaj sayımı muhabbetle aştım bile. Fırsat buldukça kaçarım bakalım
Ödülünü seveyim çok güzel kilolar vereceksin sende o sinerji varAy az önce kendime ödül güzel bir kahvaltı yapayım dedim. Salata peynir 5 zeytin bir dilim ekmek bir haşlanmış yumurta yedim. Şuan midem fazlasıyla sisti hatta rahatsız bile oldum. Midem küçülmeye başlamış sanirim
Süpersin Seyda gözümün önünde eridin
ay abla ben geyşanın bildirimi sen sandım ya
Çok iyi canım
Neyse bak ne güzel giriş önümüze bakalim
Abla sessiz sessiz kilo veriyorsun valla
Artık bol katılım bekliyoruz
Abla bende hatırlayamıyorum sakınır gibibsanmasinlar diye
Aynen öyle canım haftalık spor yarısı var menünu altına sporunu da ekleyip beni etiketleyiveriniz
Bak poni boşuna stres yaptın çocuk hazır değildi su akar yolunu bulur işte
bol protein sıfır karbonhidrat bol hareketli olsun
Güncel 68 yazıyor cnm tekrardan alıp şimdi yine mi veriyorsun
Canım tartının değiştirdim iki hafta önce onun için güncellemesini kaldı o öyleGüncel 68 yazıyor cnm tekrardan alıp şimdi yine mi veriyorsun
Beni niye attınız ben yokum cnm***9.TAKIM 529. Etap***
nanekekik(71,7/71.4/0.3/%0.42)
seydan94 (60,6/59.8/0.8/%1.32)
ayulduzz(68/68.1/+0.1/%-0.15) geçen hafta bildirimde bulunamadığından dolayı yüzdesi 2 'ye bölündü +2kg tartı farkı eklendi
befitlady(67,8/67.8/0/0)kilosu sabit
Edibe12 (88,1/87.3/0.8/%0.91)
askrhpozitif(71,6
mefkurem (94,1/93.4/0.7/%0.74)
CeruleanSins( 108,1/106,9/1,2/%1,11)
plasticwoman(105,4/104.2/1.2/%1.14)
9.Takım ortalama : %
ADAY LİSTESİ
pufss(80,8 ) yeni uye baş. Tar. 18/06/17 b.kilo :85 hedef:70
ervam44( 114,3/111.2/3.1/%2.71)
yeni uye baş. Tar. 25/07/17 b.kilo:116,5hedef:
mehlikatun yeni üye baş.tar. 03/08/17
Freeliste
Ekim2009(91,6/91.2/0.4/%0.44)
Canım tartının değiştirdim iki hafta önce onun için güncellemesini kaldı o öyle
Cnm ben Merve'nin listeyi aldım bı kaç kişi eksik geçmişe bakıyorum onlarında ekliycemBeni niye attınız ben yokum cnm
Kilo bildirimi yapayim anca geldim sabah geldim ama tarti fotosu yukleyemedim nasil duzenlenior biri detayli anlatirsa cok sevinirim.
Gecen hafta 80.6 (80.8 de olabilir tam hatirlayamadim)
Guncel 79.6
Fark 1 kg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?