Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

en fazla 12 13 diyecektim :)) yani bizde o kadar oluyoruz malesef :26: arada gel ama sen yinede :)) işlerin bitince güzel bi takıma yönlendiririm ben seni.. hakkını helal et

sabah bu başlıkta biri daha dedi.
siteden birinin bebeğimi hppidickk ??
evet canım..ağustos annelerinden arkadaşız..

sağol canım..bişey diyemem, sen ne kadar istersen oku...

fatma sen birde 90 artılara bir gel belki alırlar seni amaç kilo vermek degilmi zaten eger hep burdaysan bence slam ver

dünün menüsünü yazayım
çok kaçırmışım offfff
İFTAR 1 porsiyon kıymalı yeşil fasulye 1 kase yogurtlu semizotu 3 arnavut biberi avucum kadar pide
ara 2 incir 1 ince dilim karpuz 2.ara 3 top sütlü kakaolu dondurma
SAHUR 2 sahanda yumurta 1 içli köfte 3 parça karpuz 1çay 1 dilim ekmek 3 fındık su sınırsız saymadım

Son düzenleme:
Günaydın kızlarr,

ben hiç bir diyete bağlı kalmadan kafama göre yediğim için hiç liste falan yazmıyordum genelde. ama mute eşleştirme yapmış gördüğüm kadarıyla mursh bana yorum yap bakalım ama dünü symasak süper olurdu çünkü çok ayıp bişey yedim. haftada bi gün kendime ödül veriyorum ben oda dündü baştan söliyimm:):)

sabah

kepekli beyaz peynir-domatesli sandw.

öğlen

Mantı

Ara
lıght mısır patlakları varya 2 adet onlardan

Akşam

Zeytinyağlı barbunya--yoğurt

2 bardak açık şekersiz çay

Öğlen mantı yediğim için akşam ekmek vs. yemedim, ben makarna, pilav, mantı vs. delisiyim zaten onları yemeyi kesince kilo verdim.:26::26:

kabul edilmiş am olsun bencede evettt
teşekkürler nev liste için,kendin mi uydurdun listeyi dr.önerisi falan mı canım?birde ramazandan sonra nasıl uygulasak acaba bunu,sen verdiğin kiloların hepsini bu şekilde mi verdin nevcim,çok soru sordum ama,cevaplayıver artık
menü süper cnm,kemalpaşa fazla olmuş ama neyse,görmezden gelelim
aldiklerını güle güle kullan cnm,iyi günlerde,menün çok az yaw doydun mu bunlrala,helal valla

evet cnm ağustos anneleriyiz hepimiz,yazıık kuzuya içim dayanmadı,okuyabilirsek ne mutlu cnm ya.

Teşekkürler cnm eline sağlık begendım bu dıyetı ekemek var cıkolata var meyve var supermıs aslında :)Aman triptofan duymasın :)))

Sorma cnm yaa ole bazen tutuyo bızım pıs bogazımız eddayla :) Aslında mantıklı haa bende 70 kıloya ınınce kendıme koca bır ogun hedıye edıcem.Menude soyle BURGER KING STEAK HOUSE MENU (Gozumde tutuyo cok zamandır yemıyorum) arkasındanda sufle ve kahve keyfı yanıda bıde yenı bedenıme gore alısverıs yapsam hıc fena olmaz :)

ne şanslıyımmm. 2 tane eşim var.. ayyyy:18::18: şimdi daha çok dikakt etmmem lazım.

Yaaa aslında bızım ıkımızı es yapsa kaptan daha ıyı olacakmıs ama neyse kura sonucta.Dukkan yaptıgımız ıcın daha ıyı olurdu yanı :)

yeni bir emre kadar çocuk yapmayı yasaklıyorum..sloganımız no çocuk yes uyku.....

:)) Kıyamam uykusuzmu kaldın sen kız uyudumu uyu sende hemen :)

Cnm benım gozum ustunde hbr olsun hadı bugunu saymıyorum aslında mantı dısında abartı bısey yok.Ama haftada bır gun kacamak sencede cok deılmı ?

günaydın beyaz nasılsın bu sabah
günaydın fadime abla mı desem bilemedim ki,yaşça büyüksün sanırım neysem rahatsız olmazsan abla diyeyim sana ben,iyiyim abla ne olsun valla,evi topladım sayılırı,kuzuları doyurdum,çamaşırları toplayıp katlıycam şimdi,kızı çişe alıştırmaya çalışıyorum yok illa altına yapıyo,pufff,sen naıslsın abla?
ifftar sorun değilde,aralar çok olmuş hele 2.arada dondurma yemişssin gece o sattee olmazzzz,sahurda yumurtayı haşlanmış yeseydin keşke yağlı 2 tane çok olmuş be abla,yoksa gerisi güzel.

günaydınnnn mantıya bayılırım bende ahh olsada yesek mi desem bilemedim valla,menü mantı dışında güzel olmuş.

Günaydınlar CAN'lar ....

Mutlu bir salı olsun hepimize :))))

Derdim var kızlar özellikle triptofan napcam kızım ben başlayamadım daha dukana...

Dünkü menüm ;

Sahur ;

3 dilim kızarmıs ekmek
2 dılım peynır
yarım lıtre su

İftar ;

1 tabak mercımek corbası
yarım porsıyon kızartma (3 dılım patlıcam 1 dılım bıber vardı tabakta canım cok cektı nefsımı koreltıcek kadar yedım )
1 adet cevız buyuklugunde beze
1 ince dılım karpuz
1 litre su

Acil dukana baslamam lazım tartı hıc ıyı seyler soylemıyor :18::18::18::18: triptofan yardımmmm

Son düzenleme:

Benimde bir diyetle acilen gönül bağı kurmam lazım, işin ucu kaçtımı tutulmuyo birdaha, azcık ondan azcık bundan derken wayy halimize oluyo..Senin menü çok az geldi gözüme doyabildinmi bu kadarcık şeyle canımcım.

Evet haklısın canım çok aslında, biraz kilo verdim diye şımarıklık yapıyorum bu aralar, aslında aynı tempoyla devam etsem şimdiye 62-61 lere inmiştim garanti

Pidede yedım cnm onu yazmayı unutmusum bak.Çeyrek pıde yemısımdır.Doydum ama bıde kızartma yedım ya ondan vıcdan yaptım sanırsam :)Ya aslında varya az ama herseyden yemek en ıyı dıyette bende bu ıradesızlık varken olmuyo ıste

Evet haklısın canım çok aslında, biraz kilo verdim diye şımarıklık yapıyorum bu aralar, aslında aynı tempoyla devam etsem şimdiye 62-61 lere inmiştim garanti

Sen nasıl verdın bu 9 kıloyu cnm ?

günaydın herkese...edda naber...mursh patronu gönderdin saldın iyice...renkli ojeler falan...

benim laboratuvara da yeni bi müdür atandı.gıcccccııııııııkkkkkk....görmemişi müdür yapmışlar....yarım saate bir gelip laboıratuvardakileri sayıyor...öfffff...bıktırdı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…