- 15 Şubat 2011
- 7.011
- 20
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #21.241
evet görmemişim yazdığını.. söylemiştim bu ara fazla vaktimin olmadığını.. dolayısıyla fazla göz atamıyordum geçmiş yazılara.takımlar en az 12 kişi olacak yazmışsın..heralde yanlış yazdın..
sorun değil benim için.. şuan herhangi bir takıma girmeyeyim hala internete girmemi engelleyecek işler var... girdiğim takımdanda şutlanmayayım =))
Dilerim takımdaki tüm arkadaşlar diledikleri kiloya kavuşur.. size kolay gelsin ardşlar..
evet canım..ağustos annelerinden arkadaşız..sabah bu başlıkta biri daha dedi.
siteden birinin bebeğimi hppidickk ??
sağol canım..bişey diyemem, sen ne kadar istersen oku...GÜLŞEKER ve HOPPİDİCİK...ikinizinde arkadaşalrının çocuğu lösemi olmuş. kötü tesadüf.teefriciyeden bahsetmişsiniz. bana gülçin sen şu zaman kadar şu kadar oku derseniz okurum.onun dışında şeytan ağır basıyo hedef olmzsa ertelerim az okurum.
fatma sen birde 90 artılara bir gel belki alırlar seni amaç kilo vermek degilmi zaten eger hep burdaysan bence slam verevet görmemişim yazdığını.. söylemiştim bu ara fazla vaktimin olmadığını.. dolayısıyla fazla göz atamıyordum geçmiş yazılara.takımlar en az 12 kişi olacak yazmışsın..heralde yanlış yazdın..
sorun değil benim için.. şuan herhangi bir takıma girmeyeyim hala internete girmemi engelleyecek işler var... girdiğim takımdanda şutlanmayayım =))
Dilerim takımdaki tüm arkadaşlar diledikleri kiloya kavuşur.. size kolay gelsin ardşlar..
kabul edilmiş am olsun bencede evettt1. TAKIM ÜYESİ, MAİBEYAZ'IN ÖNERİSİDİR...
arkadaşlar cuma günleri hesaplama yaparken kullandığımız yöntemi değiştirmekle ilgii önerim var...
şu anda kullandığımız yöntemde toplam yüzde satırını hesaplarken kilo veremeyen kişiler malesef toplama etki etmiyor...
oysaki biz burada takım olarak yarışıyorsak kilo veremeyen kişilerin de bence toplam yüzdeyi etkilemesi lazım...
bunun için de toplam yüzdeyi almak yerine bütün takım üyelerinin yüzdesini toplayıp takım ortalamasını almak gerekiyor ki bunun daha adil olacağını düşünüyorum.
bunun için tek yapmamız gereken listeyi hazırladıktan sonra sadece yüzdeleeri toplayıp kişi sayısına bölmek...
üstelik bu yöntem adil olacağı kadar kolay da olacak daha az vaktimizi alacak...
ayrıntılı şekilde bu linkte açıklaması var...
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...elerinin-paylasim-alani-327.html#post20372298
takım olarak kararınızı bekliyoruz...
1. TAKIM ----- KABUL / RED
2. TAKIM ----- KABUL / RED
3. TAKIM ----- KABUL / RED
4. TAKIM ----- KABUL / RED
5. TAKIM ----- KABUL / RED
6. TAKIM ----- KABUL / RED
7. TAKIM ----- KABUL / RED
8. TAKIM ----- KABUL / RED
9. TAKIM ----- KABUL / RED
13. TAKIM ----- KABUL / RED
14. TAKIM ----- KABUL / RED
Not: 7 kabul oyu, önerinin kabul edilmesi için yeterlidir.
Arkadaşlar böyle bir öneri daha var.Kabul edilmesi için 6 evet yada hayır oyu yeterli...Bu uygulamada kilo veremeyen arkadaşlarımızda takım ortalamasınıda etkiliyor.Cevaplarınızı bekliyorum...
Asya27:
Beyaz16:
Edda1985: EVET
Ene2004: EVET
Fadime02: HAYIR
Gulseker: EVET
Hepbera: EVET
Mursh: EVET
Mütedeyyin: EVET
Nurkelebek:
Triptofan:
Edda nında oyuyla öneriyi kabul etmiş bulunuyoruz
teşekkürler nev liste için,kendin mi uydurdun listeyi dr.önerisi falan mı canım?birde ramazandan sonra nasıl uygulasak acaba bunu,sen verdiğin kiloların hepsini bu şekilde mi verdin nevcim,çok soru sordum ama,cevaplayıver artıkGülçin'im mesajını aldım faceden,hemen geldim listeyi kopyalayım Mursh'a diye,inşallah arkadaşımız da güzel sonuç alır.Kızlarrrrrrr,Gülçin'im sizlere emanettttt,canım o benim
30 gün boyu:SAHUR:
Başlamadan 500 ml ılık su,limon damlatılmış
*30 gr müsli+100 gr süt
*1 dilim kepekli ekmek yanında kahvaltılık ya da haşlanmış yumurta,ya da omlet.
*Domates,salatalık
İFTAR:
*30 gr müsli+100 gr süt
*Günün çorbası ya da 1 porsiyon sebze yemeği ya da bir porsiyon et
İFTAR İLE SAHUR ARASI:
*1 koca porsiyon meyve,2 galeta ya da galeta yerine 2 parça bitter.
Ben bu listeye destek olarak mutlaka ve mutlaka 3 litre suyumu içtim,yediğim sebze yemeklerini düdüklüde yağsız pişirdim ve 20 dakika hergün egzersiz yaptım,Ramazanda daha fazlasını yapamıyorumÇeşit olarak müslinin hangi çeşidi olduğu farketmez ben Doğa prebiyotik müsli kullanıyorum;gıda tartısı olanlar için 30 gr,olmayanlar için silme 2 yemek kaşığı öneriyorum.Kolay gelsin,Gülçin'im öpüyorum en kocamanından ciğerim
menü süper cnm,kemalpaşa fazla olmuş ama neyse,görmezden gelelimEki Görüntüle 237450
Bugünkü menüm:
Sahur:
* 30 gr. Çikolatalı Special K + 100 ml.süt ile
* 1 dilim kepekli ekmek
* 1 şekerli 1 çay
* 5 zeytin
İftar:
* 1 kase yoğurt çorbası
* 1 porsiyon taze fasülye
* 1/2 porsiyon çoban salatası
* 1 kemalpaşa tatlısı
* 1 dilim kepekli ekmek
* 1 bardak light kola
20 dk. yürüdüm. 3 lt su içtim.Kitap yok, ders var
aldiklerını güle güle kullan cnm,iyi günlerde,menün çok az yaw doydun mu bunlrala,helal vallahaftasonu zorunlu kaçamakla gelen kilolarda gitti 1 günde çok şükürr.şimdi sıra cumaya kadaryeni rakamlara gitmeye.
sahur
2 haşlanmış yumurta
2 bardak süt
azcık pendir
akşam
yumurtalı omlet
1 aktivia
kola zero
spor bugün alışveriş yaparken çok yürüdüm ama halim olursa birazdan 20 dk eliptik yaparım inş.
yeşilçayımı şimdi içiyorum.
kitap okudum.
suuu çok severim ama evde su yok.çeşme suyu da içmediğimiz için sucu gelmeyince kaldık öle.napçökk susuz sahur nasıl oalr kinem?
ne güzel ciciler aldım kendimeee çook mutlu oldum..ne giysem yaakıştı.sadece badiler ve minik bolerolar dışında..anam bide 40 olsam 38 olsammm ne güzel olacak.inşallah yakında onlarıda görürüm
BEYAZ16 ve HOPPİDİCİK...ikinizinde arkadaşalrının çocuğu lösemi olmuş. kötü tesadüf.teefriciyeden bahsetmişsiniz. bana gülçin sen şu zaman kadar şu kadar oku derseniz okurum.onun dışında şeytan ağır basıyo hedef olmzsa ertelerim az okurum.
Gülçin'im mesajını aldım faceden,hemen geldim listeyi kopyalayım Mursh'a diye,inşallah arkadaşımız da güzel sonuç alır.Kızlarrrrrrr,Gülçin'im sizlere emanettttt,canım o benim
30 gün boyu:SAHUR:
*30 gr müsli+100 gr süt
*1 dilim kepekli ekmek yanında kahvaltılık ya da haşlanmış yumurta,ya da omlet.
*Domates,salatalık
İFTAR:
*30 gr müsli+100 gr süt
*Günün çorbası ya da 1 porsiyon sebze yemeği ya da bir porsiyon et
İFTAR İLE SAHUR ARASI:
*1 koca porsiyon meyve,2 galeta ya da galeta yerine 2 parça bitter.
Ben bu listeye destek olarak mutlaka ve mutlaka 3 litre suyumu içtim,yediğim sebze yemeklerini düdüklüde yağsız pişirdim ve 20 dakika hergün egzersiz yaptım,Ramazanda daha fazlasını yapamıyorumÇeşit olarak müslinin hangi çeşidi olduğu farketmez ben Doğa prebiyotik müsli kullanıyorum;gıda tartısı olanlar için 30 gr,olmayanlar için silme 2 yemek kaşığı öneriyorum.Kolay gelsin,Gülçin'im öpüyorum en kocamanından ciğerim
slm kızlar bi 6-7 saat yok oldum içli köfteler,dondurmalar,tatlılar konuşulmaya başlanmış, amannnn sakın haa yapmayın eğer bunları yemeye başlarsanız kendinizi frenleyemezsiniz sonra ,bu kadar emeğiniz boşa gitmesin,ben hemen hemen 2,5 aydır kendime hiç ödül vermiyorum ,özellikle adet zamanı special k'nın çikolatalısını alıyorum o benim hem gözümü hem midemi doyuruyor,dayanmaya çalışın mesela cmt günü gene akrabalara iftara gittik dolmalar,börekler,mantılar(yemek olarak değil börek olarak),baklavalar falan vardı ama 1 lokma bile almadım,kendinize hakim olun ve diyet işi bittiğinde kendinize bi ödül koyun mesela ben 59-60 arası olduğumda büyük bi çikolatalı sufle yicem (bunun hayali ile yaşıyorum yemin ederim)
ne şanslıyımmm. 2 tane eşim var.. ayyyy:18::18: şimdi daha çok dikakt etmmem lazım.
yeni bir emre kadar çocuk yapmayı yasaklıyorum..sloganımız no çocuk yes uyku.....
Günaydın kızlarr,
ben hiç bir diyete bağlı kalmadan kafama göre yediğim için hiç liste falan yazmıyordum genelde. ama mute eşleştirme yapmış gördüğüm kadarıyla mursh bana yorum yap bakalım ama dünü symasak süper olurdu çünkü çok ayıp bişey yedim. haftada bi gün kendime ödül veriyorum ben oda dündü baştan söliyimm:):)
sabah
kepekli beyaz peynir-domatesli sandw.
öğlen
Mantı
Ara
lıght mısır patlakları varya 2 adet onlardan
Akşam
Zeytinyağlı barbunya--yoğurt
2 bardak açık şekersiz çay
Öğlen mantı yediğim için akşam ekmek vs. yemedim, ben makarna, pilav, mantı vs. delisiyim zaten onları yemeyi kesince kilo verdim.:26::26:
günaydın fadime abla mı desem bilemedim ki,yaşça büyüksün sanırım neysem rahatsız olmazsan abla diyeyim sana ben,iyiyim abla ne olsun valla,evi topladım sayılırı,kuzuları doyurdum,çamaşırları toplayıp katlıycam şimdi,kızı çişe alıştırmaya çalışıyorum yok illa altına yapıyo,pufff,sen naıslsın abla?günaydın beyaz nasılsın bu sabah
ifftar sorun değilde,aralar çok olmuş hele 2.arada dondurma yemişssin gece o sattee olmazzzz,sahurda yumurtayı haşlanmış yeseydin keşke yağlı 2 tane çok olmuş be abla,yoksa gerisi güzel.dünün menüsünü yazayım
çok kaçırmışım offfff
İFTAR 1 porsiyon kıymalı yeşil fasulye 1 kase yogurtlu semizotu 3 arnavut biberi avucum kadar pide
ara 2 incir 1 ince dilim karpuz 2.ara 3 top sütlü kakaolu dondurma
SAHUR 2 sahanda yumurta 1 içli köfte 3 parça karpuz 1çay 1 dilim ekmek 3 fındık su sınırsız saymadım
Günaydın kızlarr,
ben hiç bir diyete bağlı kalmadan kafama göre yediğim için hiç liste falan yazmıyordum genelde. ama mute eşleştirme yapmış gördüğüm kadarıyla mursh bana yorum yap bakalım ama dünü symasak süper olurdu çünkü çok ayıp bişey yedim. haftada bi gün kendime ödül veriyorum ben oda dündü baştan söliyimm:):)
sabah
kepekli beyaz peynir-domatesli sandw.
öğlen
Mantı
Ara
lıght mısır patlakları varya 2 adet onlardan
Akşam
Zeytinyağlı barbunya--yoğurt
2 bardak açık şekersiz çay
Öğlen mantı yediğim için akşam ekmek vs. yemedim, ben makarna, pilav, mantı vs. delisiyim zaten onları yemeyi kesince kilo verdim.:26::26:
Günaydınlar CAN'lar ....
Mutlu bir salı olsun hepimize :))))
Derdim var kızlar özellikle triptofan napcam kızım ben başlayamadım daha dukana...
Dünkü menüm ;
Sahur ;
3 dilim kızarmıs ekmek
2 dılım peynır
yarım lıtre su
İftar ;
1 tabak mercımek corbası
yarım porsıyon kızartma (3 dılım patlıcam 1 dılım bıber vardı tabakta canım cok cektı nefsımı koreltıcek kadar yedım)
1 adet cevız buyuklugunde beze
1 ince dılım karpuz
1 litre su
Acil dukana baslamam lazım tartı hıc ıyı seyler soylemıyor :18::18::18::18: triptofan yardımmmm
Teşekkürler cnm eline sağlık begendım bu dıyetı ekemek var cıkolata var meyve var supermıs aslında :)Aman triptofan duymasın :)))
Sorma cnm yaa ole bazen tutuyo bızım pıs bogazımız eddayla :) Aslında mantıklı haa bende 70 kıloya ınınce kendıme koca bır ogun hedıye edıcem.Menude soyle BURGER KING STEAK HOUSE MENU (Gozumde tutuyo cok zamandır yemıyorum) arkasındanda sufle ve kahve keyfı yanıda bıde yenı bedenıme gore alısverıs yapsam hıc fena olmaz :)
Yaaa aslında bızım ıkımızı es yapsa kaptan daha ıyı olacakmıs ama neyse kura sonucta.Dukkan yaptıgımız ıcın daha ıyı olurdu yanı :)
:)) Kıyamam uykusuzmu kaldın sen kız uyudumu uyu sende hemen :)
Cnm benım gozum ustunde hbr olsun hadı bugunu saymıyorum aslında mantı dısında abartı bısey yok.Ama haftada bır gun kacamak sencede cok deılmı ?
Benimde bir diyetle acilen gönül bağı kurmam lazım, işin ucu kaçtımı tutulmuyo birdaha, azcık ondan azcık bundan derken wayy halimize oluyo..Senin menü çok az geldi gözüme doyabildinmi bu kadarcık şeyle canımcım.
Evet haklısın canım çok aslında, biraz kilo verdim diye şımarıklık yapıyorum bu aralar, aslında aynı tempoyla devam etsem şimdiye 62-61 lere inmiştim garanti
edda hep öyle zaten azıcık daha zaman geçsin anlarsın
Inş. Canım hedefişne ulasırsın :))
günaydın herkese...edda naber...mursh patronu gönderdin saldın iyice...renkli ojeler falan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?