- 12 Eylül 2014
- 1.293
- 2.970
- 83
- 39
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #212.421
Tebrik ederim seksenli sayılardan kurtulmuşsun. Çok büyük motive.Kilo bildirimi yapayim anca geldim sabah geldim ama tarti fotosu yukleyemedim nasil duzenlenior biri detayli anlatirsa cok sevinirim.
Gecen hafta 80.6 (80.8 de olabilir tam hatirlayamadim)
Guncel 79.6
Fark 1 kg
sakınır sansınlar ne olacak gülüm sakın zaten hayatının en değerli varlığı sakınman doğalSüpersin Seyda gözümün önünde eridin
ay abla ben geyşanın bildirimi sen sandım ya
Çok iyi canım
Neyse bak ne güzel giriş önümüze bakalim
Abla sessiz sessiz kilo veriyorsun valla
Artık bol katılım bekliyoruz
Abla bende hatırlayamıyorum sakınır gibibsanmasinlar diye
Aynen öyle canım haftalık spor yarısı var menünu altına sporunu da ekleyip beni etiketleyiveriniz
Bak poni boşuna stres yaptın çocuk hazır değildi su akar yolunu bulur işte
bol protein sıfır karbonhidrat bol hareketli olsun
6 lı rakamlara az kaldı ha gayrettt:)
Yok abla benimde bu ara gitmiyor liste dışı devam etmeyi düşünüyorum6 lı rakamlara az kaldı ha gayrettt:)
az az olsun sağlam olsun diyorum kendim için, senin maşallah gayet güzel
bildirim geç ama çok güzel olmuş 7 li rakamların hayırlı olsun çok uzun kalmasın inşallah 6 lar gelsinKilo bildirimi yapayim anca geldim sabah geldim ama tarti fotosu yukleyemedim nasil duzenlenior biri detayli anlatirsa cok sevinirim.
Gecen hafta 80.6 (80.8 de olabilir tam hatirlayamadim)
Guncel 79.6
Fark 1 kg
seninKilo bildirimi
Geçen hafta 71,6
Bu hafta 71,4
Fark 0,2
Yüzde %0,28
aa 100 gram gitse kardır gülüm niye liste dışı olacaksın ki ben de takıldım dedim dedim cidden takıldım 91 e hatamı fark ettim, her nefes alışverişim de inceliyorum yağlar yanıp bedenimden çıkıyor diye olumlamaya başladım gitmiyor demke yok yani gidiyor eriyoruuzzz sağlıklıyız diycez gülümYok abla benimde bu ara gitmiyor liste dışı devam etmeyi düşünüyorum
Uğur getirsin takım bol kilolar verirsin inşaallahBen de varım artık aday listesinde. Dün aranıza katıldım diye yazmamıştım kilomu ama yazayım tekrar.
Başlangıç:89.8 (3 ağustos 2017)
Hedef: 58
Hosgeldin cnm bende yeniyim bir haftalık inş hep birlikte veririzBen de varım artık aday listesinde. Dün aranıza katıldım diye yazmamıştım kilomu ama yazayım tekrar.
Başlangıç:89.8 (3 ağustos 2017)
Hedef: 58
Sporada adapte oldum ya artık daha motiveyim eskiden ikişer ikişer veriyim diye hirslanirdim şimdi daha relaksim mekeze çok kilo vermek değil sıkılaşmayi koydum çok veriyim stresi olmayınca iyi gidiyor yatartı değişti mi kilo anın da değişiyor sebep belli o yüzden motivasyonun düşmez tam gaz devam
cidden değişik hatunsun kv ni kimselere vermiyorsun
Amin cnm saolbildirim geç ama çok güzel olmuş 7 li rakamların hayırlı olsun çok uzun kalmasın inşallah 6 lar gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?