- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #212.441
Hoşgeldin canım tatil bütün düzeni bozuyor ben ne aldim ne verdim anlamadım tartım bozuluncacoklu alıntı şeklinde cevap yazamadım nasıl oluyor çözemedim
Neyse herkes çok güzel kilo vermiş masallah inş bende bu hafta daha fazla verecem sporla döndüğümde aldım diye düşünmüştüm çok mutlu oldum
Ekledim cnmBen de varım artık aday listesinde. Dün aranıza katıldım diye yazmamıştım kilomu ama yazayım tekrar.
Başlangıç:89.8 (3 ağustos 2017)
Hedef: 58
kirpip düzeltmen gerek canımTartı fotomu koyacaktim yüklenmedi nedense
Ben yeni girdim eve spor ordan markette gittim
Zumba yaptık bugun 1saat, 2 saat bile olsa yaparım gurup halinde çok zevkli oluyor
Bugün başka spor yapmam yarın artik jillan tarzı birşeyler yapiyim
Yanlış hatırlıyo olmayasın bnce o rüyanda kaçamak yapıyodurEdibe12 nerelerdesin ruyamda seni gordum telefonumdan beni ariyordun. Gorusup tanisiyorduk beni motive ediyordun:)
Hadi şu 7 lerden kurtul artık canom :)
tatlım listede olmadığın için resim şart değilKilo bildirimi yapayim anca geldim sabah geldim ama tarti fotosu yukleyemedim nasil duzenlenior biri detayli anlatirsa cok sevinirim.
Gecen hafta 80.6 (80.8 de olabilir tam hatirlayamadim)
Guncel 79.6
Fark 1 kg
mervecikk senin depar zamanın gelmiş :)Kilo bildirimi
Geçen hafta 71,6
Bu hafta 71,4
Fark 0,2
Yüzde %0,28
uğraşma tatlımKızlar bu hafta resim ekleyemedim tel misafirlerin yattığı odada kalmış yanlarına girip almak istemedim yarın çeker atarım resmi bugün gelmeye calisicam geçmiş yapamadım bugün oldukça yoğunum
Takdir ettim bakış açınızı düşüncenizi. Hatta aklımda tutacağım.Biz mutlu huzurlu bir aileyiz çocuklarım merhameti babaanneyle yaşarken öğrendi ,esim hele hem anasına hem bana okadar incedir anlayislidirki
Ben inanıyorum kaza bela çocuklardan imtihanimiz olmuyorsa işlerimiz rast gidiyorsa kv dualarindandir en çokta
He yokmu zorluğu şöyle var çok yemek seçer yemek yemez ,yeri geliyor kendime,anneme,çocuklara ayrı yemek yapıyorum,çocuklarla TV kavgası oluyor artık mesala :)
Alıştım artık buyuk kiz o benim:) şükür sebebim dünyanın çivisi çıkmışken yeterki tek imtihan onun sorumluları olsu
Tabiki ablam artık tatilde bitti okulun açılmasına da az kaldı bugün alışveriş yapmam lazım evde sebze falan doğru dürüst hic bisey yok önce temizliği bitiyim sonra alışverişe :)Önceki alıntılar hep gitmiş yaa
Aklımda kalanları yazayım
E ervam44 ervaaaa kız nasıl bi eksi oooo
Maşallah tatlım senin adına çok sevindim ama takım adına üzüldümheralde haftaya listeye giriyon aynı performansı bekliyoruz
Edibe12 kız yok şişlik var o var bu var dedin ama beni geçmişin haftasonu kaçamakları olmasa en az 1.5 olurdu heralde
Tebrikler rakibim
Ama bu hesap burda kapanmaz bu haftada rövanş yapalım
Böyle diye diye seni zayıflatacam
@seydan94 şeydamm bu hafta zinciri kırmışın tatlımsporda işin içine girince haftaya daha güzel olacak
ekim2009 bitanemmmm bence çok güzel gitmiş heralde yürüyüşlerin faydası oluyor. Tebrik ederim cnm
@Pembesepet tekrar hoşgeldin cnm
Hadi artık göster kendini
Fitt_anne dileğim bu tartı sana uğur getirecek. Eminim haftaya bi shov yaparsın artık
befitlady baharcım tatil bitti artık hem paylaşım hemde güzel eksiler bekliyoruz tatlişim
Önceki alıntılar hep gitmiş yaa
Aklımda kalanları yazayım
E ervam44 ervaaaa kız nasıl bi eksi oooo
Maşallah tatlım senin adına çok sevindim ama takım adına üzüldümheralde haftaya listeye giriyon aynı performansı bekliyoruz
Edibe12 kız yok şişlik var o var bu var dedin ama beni geçmişin haftasonu kaçamakları olmasa en az 1.5 olurdu heralde
Tebrikler rakibim
Ama bu hesap burda kapanmaz bu haftada rövanş yapalım
Böyle diye diye seni zayıflatacam
@seydan94 şeydamm bu hafta zinciri kırmışın tatlımsporda işin içine girince haftaya daha güzel olacak
ekim2009 bitanemmmm bence çok güzel gitmiş heralde yürüyüşlerin faydası oluyor. Tebrik ederim cnm
@Pembesepet tekrar hoşgeldin cnm
Hadi artık göster kendini
Fitt_anne dileğim bu tartı sana uğur getirecek. Eminim haftaya bi shov yaparsın artık
befitlady baharcım tatil bitti artık hem paylaşım hemde güzel eksiler bekliyoruz tatlişim
Annen nerdekiBugün spor yerine evi dipli köşeli temizlik yapacağım
Annem evde olmayınca iş başa düştü babam tek başınayken sınırları zorlamış ve evi gerçekten taşınma durumundaki haline getirmiş
Kayseri 'de dayımın kızının düğünü var Almanya'ya gelin gidiyor ona gittiAnnen nerdeki
Çok şükür insulin direnci çıkmadı. Vitaminleri de hem ilaçlarla hem de besinlerle kısa sürede düzene sokarsin insallahBu arada test sonuçlarım
kısaca domuz gibiymişim
Sadece d vit.düşük onun için damla verdi
Bide b 12 sınırdaymış onun içinde bişey verdi ısmarlandı haftaya alıcam
Bende malatyalıyım:)eşi malatyalı o yüzden 44 hemşehrim :)
ben de malatyalıyım eskişehirde yaşıyorum sen neredesin gülüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?