Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Mefkurem bu hafta üç gün detokstayim. Çarşamba perşembe de dikkat edersem insallah güzel gider kilocuklar. Listeye girdikten sonra daha çok asılırım insallah.
Valla cnm korkuyom bitaraftan
Gidenler hemen geri gelmesin
Yada sonrasında vermekte zorlanma

Eki Görüntüle 2029584 cuma: 71.7
Güncel:71.4
Fark:0.3
% 0.42
Baharcığım, 300 gr az mı valla tebrikler, her hafta 300 versen bile ayda 1.2 yapar hiç az değil bence. Devam dostum, biraz metabolizmanı şaşırtacak değişiklikler yapabilirsin belki.
Kilo bildirimi yapayim anca geldim sabah geldim ama tarti fotosu yukleyemedim nasil duzenlenior biri detayli anlatirsa cok sevinirim.
Gecen hafta 80.6 (80.8 de olabilir tam hatirlayamadim)
Guncel 79.6
Fark 1 kg
Çok iyi Ceyda bravo. Bak bitterler azaldı, faydasını görüyorsun bence. Hem böyle tıkır tıkır gitsin inşallah.
Kilo bildirimi
Geçen hafta 71,6
Bu hafta 71,4
Fark 0,2
Yüzde %0,28

Kızlar bu hafta resim ekleyemedim tel misafirlerin yattığı odada kalmış yanlarına girip almak istemedim yarın çeker atarım resmi bugün gelmeye calisicam geçmiş yapamadım bugün oldukça yoğunum
Sağlam adımlarla ilerliyorsun Merve. Bu hafta az gimiş, haftaya atak yaparsan rakiben olarak ne yaparım Acil tedbir almalıyım. İyi olmyuş sabah ip atladığım
Maşallah çok örnek bir düşünce tarzı, keşke hepimiz aynı güzel bakışla baksak hayata,insanlara ve tabiki kv.lere. Allah razı olsun, bu duygularını paylaşman bile bizi hayra teşvik etti.
Takimca güzel kilolar verilmiş tebrik ederim canlar
Helede yeniler girsin bı listeye sallariz ortalığı
Cidden aday listesi yıkılıyor
Edibe12 nerelerdesin ruyamda seni gordum telefonumdan beni ariyordun. Gorusup tanisiyorduk beni motive ediyordun:)
Hayırdır inşallah Ceyda, sık sık aklıma geliyorsun ondandır belki, iki küçük çocukla diyet yapıyorsun ya ne diyeyim Allah yardımcın olsun, emeklerinin karşılığını fazlasıyla alırsın inşallah.
Yanlış hatırlıyo olmayasın bnce o rüyanda kaçamak yapıyodur
Aaaa Poni şeker diyetindeyim, unuttun mu? Kaçamak yapacak alan kalmadı
Bugün spor yerine evi dipli köşeli temizlik yapacağım
Annem evde olmayınca iş başa düştü babam tek başınayken sınırları zorlamış ve evi gerçekten taşınma durumundaki haline getirmiş
Adamcağızı niye bir başına koydunuz, destek ol bari babana güzelim
Teşekkür ederim ama 100 gr fark pek bir şey değil, berabere sayılırız. Aman ben pek stres oldum senle rakip olunca, nasıl menüler öyle az az, bir de spor aşkın çıktı. Yok arkadaş ben bir mola vereyim. Hem bir önceki hafta çok verdin diye bu hafta az vereceğini tahmin ediyordum ama haftaya kopar moparsın -3 filan olursun, ben uzak durayım. Rövanş sonra olsun. Bu hafta sözde Merve ile yarışacaktım ama o da atak yapacak gibi, sen bana destek ol şekerim

Bu arada test sonuçlarım
kısaca domuz gibiymişim
Sadece d vit.düşük onun için damla verdi
Bide b 12 sınırdaymış onun içinde bişey verdi ısmarlandı haftaya alıcam
İyi çıkmasına sevindim, vitaminleri de ihmal etme. Ben de kendime kafadan d ve b12 başlayayım diye düşünüyorum bakalım.

Amiiiiin ins

Çok şükür insulin direnci çıkmadı. Vitaminleri de hem ilaçlarla hem de besinlerle kısa sürede düzene sokarsin insallah
Benim değerlerim normalmiş cnm ama ablamda şeker olduğu için bende risk grubundayım
Yemene sporuna dikkat et dedi
Sağlıklı beslenmeyi anlatıyor bana
Iyiki söyledin ben hiç bilmiyodum dedim

Evet evet ben zaten vermesem bile almazsam basariyi yakalayacagima inaniyorum. Birde nanekekik foto koyuyoruz die uyarmisti. O yuzden ugrasip duruyorum

Korkakk Korkakk kız hiç belli olmaz benim metom seninki gibi hızlı değil aslında
Bana fazla spor yaramıyorda işte yarış var diye yapıyom :))bak bugün daha hiç bişey yapmadım akşamda işe gidecem

Evet evet ben zaten vermesem bile almazsam basariyi yakalayacagima inaniyorum. Birde nanekekik foto koyuyoruz die uyarmisti. O yuzden ugrasip duruyorum
Foto koymak istersen cevap kutusunda dosya yükleye basıp resim seçiyosun sonra ekliyon
Ama önce resmi kırparsan daha iyi bazen boyut büyük geliyor

Almada, yerinde de sayma şekercim hazır kilo vermek varken niye oyalanasınki

Valla cnm korkuyom bitaraftan
Gidenler hemen geri gelmesin
Yada sonrasında vermekte zorlanma
Bende kilo fazla bir de son zamanlarda aldığım çok kilo var. O yüzden şimdi hızlı gidiyor. En fazla bir iki hafta daha fazla veririm. Sonrasında haftada 1-1.5 kilo bana yeter. Ama ben kilo verirken durakladigim çok oluyor. Bir hafta dikkat ettiğin halde hiç gram vermediğim oluyor. Bünyemi tanıyorum. Duraklama dönemlerim de olacaktır tabi

Duraklama döneminde sporu artırmak yada diyette değişiklik yapmak yada Birgün of günü yapıp kaloriyi yüksek almakta duraklamayi kırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…