- 12 Eylül 2014
- 1.293
- 2.970
- 83
- 39
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #212.461
Anammm malatyalılar basmış burayı:))Bende malatyalıyım:)
Valla cnm korkuyom bitaraftanMefkurem bu hafta üç gün detokstayim. Çarşamba perşembe de dikkat edersem insallah güzel gider kilocuklar. Listeye girdikten sonra daha çok asılırım insallah.
Bende gonyalıyammAnammm malatyalılar basmış burayı:))
Baharcığım, 300 gr az mı valla tebrikler, her hafta 300 versen bile ayda 1.2 yapar hiç az değil bence. Devam dostum, biraz metabolizmanı şaşırtacak değişiklikler yapabilirsin belki.
Çok iyi Ceyda bravo. Bak bitterler azaldı, faydasını görüyorsun bence. Hem böyle tıkır tıkır gitsin inşallah.Kilo bildirimi yapayim anca geldim sabah geldim ama tarti fotosu yukleyemedim nasil duzenlenior biri detayli anlatirsa cok sevinirim.
Gecen hafta 80.6 (80.8 de olabilir tam hatirlayamadim)
Guncel 79.6
Fark 1 kg
Kilo bildirimi
Geçen hafta 71,6
Bu hafta 71,4
Fark 0,2
Yüzde %0,28
Sağlam adımlarla ilerliyorsun Merve. Bu hafta az gimiş, haftaya atak yaparsan rakiben olarak ne yaparımKızlar bu hafta resim ekleyemedim tel misafirlerin yattığı odada kalmış yanlarına girip almak istemedim yarın çeker atarım resmi bugün gelmeye calisicam geçmiş yapamadım bugün oldukça yoğunum
Maşallah çok örnek bir düşünce tarzı, keşke hepimiz aynı güzel bakışla baksak hayata,insanlara ve tabiki kv.lere. Allah razı olsun, bu duygularını paylaşman bile bizi hayra teşvik etti.Sporada adapte oldum ya artık daha motiveyim eskiden ikişer ikişer veriyim diye hirslanirdim şimdi daha relaksim mekeze çok kilo vermek değil sıkılaşmayi koydum çok veriyim stresi olmayınca iyi gidiyor ya
Kayınvalidem 80 yaşında 13 senedir beraber oturuyoruz ilk sene zor oldu gerçekten alışma süresi ama çocuklar oldu ben yaş aldıkça bir buyukle yaşamanın helede yaşı ilerledikçe sabi sübyan gibi oldu duasının benim için nekadar değerli olduğunu gördüm
Biz mutlu huzurlu bir aileyiz çocuklarım merhameti babaanneyle yaşarken öğrendi ,esim hele hem anasına hem bana okadar incedir anlayislidirki
Ben inanıyorum kaza bela çocuklardan imtihanimiz olmuyorsa işlerimiz rast gidiyorsa kv dualarindandir en çokta
He yokmu zorluğu şöyle var çok yemek seçer yemek yemez ,yeri geliyor kendime,anneme,çocuklara ayrı yemek yapıyorum,çocuklarla TV kavgası oluyor artık mesala :)
Alıştım artık buyuk kiz o benim:) şükür sebebim dünyanın çivisi çıkmışken yeterki tek imtihan onun sorumluları olsun
Cidden aday listesi yıkılıyorTakimca güzel kilolar verilmiş tebrik ederim canlar
Helede yeniler girsin bı listeye sallariz ortalığı
Hayırdır inşallah Ceyda, sık sık aklıma geliyorsun ondandır belki, iki küçük çocukla diyet yapıyorsun ya ne diyeyim Allah yardımcın olsun, emeklerinin karşılığını fazlasıyla alırsın inşallah.Edibe12 nerelerdesin ruyamda seni gordum telefonumdan beni ariyordun. Gorusup tanisiyorduk beni motive ediyordun:)
Aaaa Poni şeker diyetindeyim, unuttun mu? Kaçamak yapacak alan kalmadıYanlış hatırlıyo olmayasın bnce o rüyanda kaçamak yapıyodur
Adamcağızı niye bir başına koydunuz, destek ol bari babana güzelimBugün spor yerine evi dipli köşeli temizlik yapacağım
Annem evde olmayınca iş başa düştü babam tek başınayken sınırları zorlamış ve evi gerçekten taşınma durumundaki haline getirmiş
Teşekkür ederim ama 100 gr fark pek bir şey değil, berabere sayılırız. Aman ben pek stres oldum senle rakip olunca, nasıl menüler öyle az az, bir de spor aşkın çıktı. Yok arkadaş ben bir mola vereyim. Hem bir önceki hafta çok verdin diye bu hafta az vereceğini tahmin ediyordum ama haftaya kopar moparsın -3 filan olursun, ben uzak durayım. Rövanş sonra olsun. Bu hafta sözde Merve ile yarışacaktım ama o da atak yapacak gibi, sen bana destek ol şekerimEdibe12 kız yok şişlik var o var bu var dedin ama beni geçmişin haftasonu kaçamakları olmasa en az 1.5 olurdu heralde
Tebrikler rakibim
Ama bu hesap burda kapanmaz bu haftada rövanş yapalım
Böyle diye diye seni zayıflatacam
İyi çıkmasına sevindim, vitaminleri de ihmal etme. Ben de kendime kafadan d ve b12 başlayayım diye düşünüyorum bakalım.Bu arada test sonuçlarım
kısaca domuz gibiymişim
Sadece d vit.düşük onun için damla verdi
Bide b 12 sınırdaymış onun içinde bişey verdi ısmarlandı haftaya alıcam
Amiiiiin insBaharcığım, 300 gr az mı valla tebrikler, her hafta 300 versen bile ayda 1.2 yapar hiç az değil bence. Devam dostum, biraz metabolizmanı şaşırtacak değişiklikler yapabilirsin belki.
Çok iyi Ceyda bravo. Bak bitterler azaldı, faydasını görüyorsun bence. Hem böyle tıkır tıkır gitsin inşallah.
Sağlam adımlarla ilerliyorsun Merve. Bu hafta az gimiş, haftaya atak yaparsan rakiben olarak ne yaparımAcil tedbir almalıyım. İyi olmyuş sabah ip atladığım
Maşallah çok örnek bir düşünce tarzı, keşke hepimiz aynı güzel bakışla baksak hayata,insanlara ve tabiki kv.lere. Allah razı olsun, bu duygularını paylaşman bile bizi hayra teşvik etti.
Cidden aday listesi yıkılıyor
Hayırdır inşallah Ceyda, sık sık aklıma geliyorsun ondandır belki, iki küçük çocukla diyet yapıyorsun ya ne diyeyim Allah yardımcın olsun, emeklerinin karşılığını fazlasıyla alırsın inşallah.
Aaaa Poni şeker diyetindeyim, unuttun mu? Kaçamak yapacak alan kalmadı
Adamcağızı niye bir başına koydunuz, destek ol bari babana güzelim
Teşekkür ederim ama 100 gr fark pek bir şey değil, berabere sayılırız. Aman ben pek stres oldum senle rakip olunca, nasıl menüler öyle az az, bir de spor aşkın çıktı. Yok arkadaş ben bir mola vereyim. Hem bir önceki hafta çok verdin diye bu hafta az vereceğini tahmin ediyordum ama haftaya kopar moparsın -3 filan olursun, ben uzak durayım. Rövanş sonra olsun. Bu hafta sözde Merve ile yarışacaktım ama o da atak yapacak gibi, sen bana destek ol şekerim
Benim değerlerim normalmiş cnm ama ablamda şeker olduğu için bende risk grubundayımÇok şükür insulin direnci çıkmadı. Vitaminleri de hem ilaçlarla hem de besinlerle kısa sürede düzene sokarsin insallah
Niye kafadan cnm yaptırsana sende bi kan testiİyi çıkmasına sevindim, vitaminleri de ihmal etme. Ben de kendime kafadan d ve b12 başlayayım diye düşünüyorum bakalım.
Evet evet ben zaten vermesem bile almazsam basariyi yakalayacagima inaniyorum. Birde nanekekik foto koyuyoruz die uyarmisti. O yuzden ugrasip duruyorumHadi şu 7 lerden kurtul artık canom :)
tatlım listede olmadığın için resim şart değil
Bak ne güzel 7 lere inmişin. Artık yukarı çıkma
mervecikk senin depar zamanın gelmiş :)
uğraşma tatlım
Inandık biz sana
Hah hah yok edibe bayagi oturttu menulerinazarim degmesin bende gaza geliyorum onu gorunceYanlış hatırlıyo olmayasın bnce o rüyanda kaçamak yapıyodur
Korkakk KorkakkTeşekkür ederim ama 100 gr fark pek bir şey değil, berabere sayılırız. Aman ben pek stres oldum senle rakip olunca, nasıl menüler öyle az az, bir de spor aşkın çıktı. Yok arkadaş ben bir mola vereyim. Hem bir önceki hafta çok verdin diye bu hafta az vereceğini tahmin ediyordum ama haftaya kopar moparsın -3 filan olursun, ben uzak durayım. Rövanş sonra olsun. Bu hafta sözde Merve ile yarışacaktım ama o da atak yapacak gibi, sen bana destek ol şeker
Foto koymak istersen cevap kutusunda dosya yükleye basıp resim seçiyosun sonra ekliyonEvet evet ben zaten vermesem bile almazsam basariyi yakalayacagima inaniyorum. Birde nanekekik foto koyuyoruz die uyarmisti. O yuzden ugrasip duruyorum
Bende kilo fazla bir de son zamanlarda aldığım çok kilo var. O yüzden şimdi hızlı gidiyor. En fazla bir iki hafta daha fazla veririm. Sonrasında haftada 1-1.5 kilo bana yeter. Ama ben kilo verirken durakladigim çok oluyor. Bir hafta dikkat ettiğin halde hiç gram vermediğim oluyor. Bünyemi tanıyorum. Duraklama dönemlerim de olacaktır tabiValla cnm korkuyom bitaraftan
Gidenler hemen geri gelmesin
Yada sonrasında vermekte zorlanma
Tereciye tere satıyorlar :)Benim değerlerim normalmiş cnm ama ablamda şeker olduğu için bende risk grubundayım
Yemene sporuna dikkat et dedi
Sağlıklı beslenmeyi anlatıyor bana
Iyiki söyledin ben hiç bilmiyodum dedim
Bu arada test sonuçlarım
kısaca domuz gibiymişim
Sadece d vit.düşük onun için damla verdi
Bide b 12 sınırdaymış onun içinde bişey verdi ısmarlandı haftaya alıcam
Tartılar farklı gösterebiliyor tatlım emin bu hafta hepimiz bol eksilerde olacağızHoşgeldin canım tatil bütün düzeni bozuyor ben ne aldim ne verdim anlamadım tartım bozulunca
Haftaya hepimiz daha düzenli oluruz inşallah
Tlc nedirkiŞişmanlığın sonunu görmek isteyen motive olmak isteyen arkadaşlarım tlcyi açın. Başlar başlamaz spor pozisyonunu aldım:)
Fazla kilom olduğu için korkutucu geliyor..
Duraklama döneminde sporu artırmak yada diyette değişiklik yapmak yada Birgün of günü yapıp kaloriyi yüksek almakta duraklamayi kırıyorBende kilo fazla bir de son zamanlarda aldığım çok kilo var. O yüzden şimdi hızlı gidiyor. En fazla bir iki hafta daha fazla veririm. Sonrasında haftada 1-1.5 kilo bana yeter. Ama ben kilo verirken durakladigim çok oluyor. Bir hafta dikkat ettiğin halde hiç gram vermediğim oluyor. Bünyemi tanıyorum. Duraklama dönemlerim de olacaktır tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?