Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Korkakk Korkakk kız hiç belli olmaz benim metom seninki gibi hızlı değil aslında
Bana fazla spor yaramıyorda işte yarış var diye yapıyom :))bak bugün daha hiç bişey yapmadım akşamda işe gidecem
Senin haftada 3 kilo verdiğini bilirim abla neydiki ozaman bunyeni coşturan acaba

kendini duraklama olacak diye şartlandırma cnm
Zaten burda daha disiplinli olacağın için hiç olmayabilir. Olursada biz ona gününü gösteririrz :))

Niye kafadan cnm yaptırsana sende bi kan testi
Yani ne bileyim yıllardır ne zaman yaptırsam hep eksik çıkıyor, kan iğnelerine rağmen hep kansız çıkarım mesela. O yüzden kolumu boşuna deldirmeyeyim. Sırf diyabetten korktuğum için zayıflayınca durumu görmek istiyorum. Şimdi o da fena çıkarsa çok moralim bozulur

Korkma savaş canım

kendini duraklama olacak diye şartlandırma cnm
Zaten burda daha disiplinli olacağın için hiç olmayabilir. Olursada biz ona gününü gösteririrz :))

Duraklamalar öncesinde moralimi bozardı. Ama şimdi duraklama olsa da kısa sürecek ve ben üstesinden geleceğim diyorum. Bayrama kadar duraksama kabul etmiyorum zaten sevgili metobolizmama duyurulur. 6 kilo vereceğim bayrama kadar. Inşallah tabiii

İnsan istedikten sonra olmicak şey Yok canım Sen iste ve bu isteğin için elinden ne geliyorsa yap yeter vücudun zaten cevap verir merak etme

Bugünkü mönüm
7.30
Maydonoz limon rondodan geçmiş şekilde

11.00
Salata
5 zeytin
Peynir
1 dilim ekmek

18.00
Bir tabak taze fasulye
Bir dilim ekmek
Yoğurt(canım çekmediği için içine ceviz ve tarcın koydum)

Su bugün midem ağrıdığı için az oldu. 1.5 litre olmuştur
Spor yok. Yapabilirsem eklerim

Tatil menülerin çok iyi Şeyda, sen kal orada baya Saatleri yazmamışsın ama akşamı çok erken yediysen acıkmazsın umarım.
Bu hafta 1 1.5 kilo vermeyi hedefliyorum kızlar inşallah bakalım
Güzelim o kadar acele etme, yarım kilo yarım kilo ver. Hemen mezun olmayın ben gibi yolu uzunlara yol arkadaşlığı yapın biraz
Korkma savaş canım
İnşallah canım artık sağlıklı beslenip normal bir kiloya inmek istiyorum, korkmak çare değil aslında harekete geçmek lazım

Sabah 8 falandı sanırım
Öğlen 1
Ara 3.30 gibi
Akşam da 5 buçuk acıkmam acıkmam ben em geç akşamı 7 de yiyorum zaten hatta 6.30 normalde

Güzel olmuş ben beğendim afiyet olsun bi de spor olsa şahane

Yazın öğün saatleri bi allak bullak oluyor ama olsun başarılı bir gün olmuş.

Hee ayrıca ben veriyim ama yine burda olurum :))
Hareket geç canım ve kaçamaksız devam et bak gör kilo verdikçe mutlu olucaksın ve sağlığına kavuşcaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…