- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #212.481
Senin haftada 3 kilo verdiğini bilirim abla neydiki ozaman bunyeni coşturan acabaKorkakk Korkakkkız hiç belli olmaz benim metom seninki gibi hızlı değil aslında
Bana fazla spor yaramıyorda işte yarış var diye yapıyom :))bak bugün daha hiç bişey yapmadım akşamda işe gidecem
DetokslarSenin haftada 3 kilo verdiğini bilirim abla neydiki ozaman bunyeni coşturan acaba
kendini duraklama olacak diye şartlandırma cnmBende kilo fazla bir de son zamanlarda aldığım çok kilo var. O yüzden şimdi hızlı gidiyor. En fazla bir iki hafta daha fazla veririm. Sonrasında haftada 1-1.5 kilo bana yeter. Ama ben kilo verirken durakladigim çok oluyor. Bir hafta dikkat ettiğin halde hiç gram vermediğim oluyor. Bünyemi tanıyorum. Duraklama dönemlerim de olacaktır tabi
Yani ne bileyim yıllardır ne zaman yaptırsam hep eksik çıkıyor, kan iğnelerine rağmen hep kansız çıkarım mesela. O yüzden kolumu boşuna deldirmeyeyim. Sırf diyabetten korktuğum için zayıflayınca durumu görmek istiyorum. Şimdi o da fena çıkarsa çok moralim bozulurNiye kafadan cnm yaptırsana sende bi kan testi
kendini duraklama olacak diye şartlandırma cnm
Zaten burda daha disiplinli olacağın için hiç olmayabilir. Olursada biz ona gününü gösteririrz :))
Yani ne bileyim yıllardır ne zaman yaptırsam hep eksik çıkıyor, kan iğnelerine rağmen hep kansız çıkarım mesela. O yüzden kolumu boşuna deldirmeyeyim. Sırf diyabetten korktuğum için zayıflayınca durumu görmek istiyorum. Şimdi o da fena çıkarsa çok moralim bozulur
kendini duraklama olacak diye şartlandırma cnm
Zaten burda daha disiplinli olacağın için hiç olmayabilir. Olursada biz ona gününü gösteririrz :))
Tlc nedirki
Kızlar menüm
Sabah
1 haşlanmış yumurta
Hellim peyniri 1 büyük yuvarlak
1 büyük yuvarlak hindi füme
Öğlen
1 tane imambayıldı
3 kaşık yoğurt
Ara
10 tane tuzsuz fıstık
Akşam
5 tane köfte
1 kase cacık
Su 2 oldu 3 olur
Spor yok
Duraklamalar öncesinde moralimi bozardı. Ama şimdi duraklama olsa da kısa sürecek ve ben üstesinden geleceğim diyorum. Bayrama kadar duraksama kabul etmiyorum zaten sevgili metobolizmama duyurulur. 6 kilo vereceğim bayrama kadar. Inşallah tabiii
Kanal adı.
Çok güzel menü.
Tatil menülerin çok iyi Şeyda, sen kal orada bayaKızlar menüm
Sabah
1 haşlanmış yumurta
Hellim peyniri 1 büyük yuvarlak
1 büyük yuvarlak hindi füme
Öğlen
1 tane imambayıldı
3 kaşık yoğurt
Ara
10 tane tuzsuz fıstık
Akşam
5 tane köfte
1 kase cacık
Su 2 oldu 3 olur
Spor yok
Güzelim o kadar acele etme, yarım kilo yarım kilo ver. Hemen mezun olmayın ben gibi yolu uzunlara yol arkadaşlığı yapın birazBu hafta 1 1.5 kilo vermeyi hedefliyorum kızlar inşallah bakalım
İnşallah canım artık sağlıklı beslenip normal bir kiloya inmek istiyorum, korkmak çare değil aslında harekete geçmek lazımKorkma savaş canım
Tatil menülerin çok iyi Şeyda, sen kal orada bayaSaatleri yazmamışsın ama akşamı çok erken yediysen acıkmazsın umarım.
Güzelim o kadar acele etme, yarım kilo yarım kilo ver. Hemen mezun olmayın ben gibi yolu uzunlara yol arkadaşlığı yapın biraz
İnşallah canım artık sağlıklı beslenip normal bir kiloya inmek istiyorum, korkmak çare değil aslında harekete geçmek lazım
Bugünkü mönüm
7.30
Maydonoz limon rondodan geçmiş şekilde
11.00
Salata
5 zeytin
Peynir
1 dilim ekmek
18.00
Bir tabak taze fasulye
Bir dilim ekmek
Yoğurt(canım çekmediği için içine ceviz ve tarcın koydum)
Su bugün midem ağrıdığı için az oldu. 1.5 litre olmuştur
Spor yok. Yapabilirsem eklerim
Yazın öğün saatleri bi allak bullak oluyor ama olsun başarılı bir gün olmuş.Bugünkü mönüm
7.30
Maydonoz limon rondodan geçmiş şekilde
11.00
Salata
5 zeytin
Peynir
1 dilim ekmek
18.00
Bir tabak taze fasulye
Bir dilim ekmek
Yoğurt(canım çekmediği için içine ceviz ve tarcın koydum)
Su bugün midem ağrıdığı için az oldu. 1.5 litre olmuştur
Spor yok. Yapabilirsem eklerim
Tatil menülerin çok iyi Şeyda, sen kal orada bayaSaatleri yazmamışsın ama akşamı çok erken yediysen acıkmazsın umarım.
Güzelim o kadar acele etme, yarım kilo yarım kilo ver. Hemen mezun olmayın ben gibi yolu uzunlara yol arkadaşlığı yapın biraz
İnşallah canım artık sağlıklı beslenip normal bir kiloya inmek istiyorum, korkmak çare değil aslında harekete geçmek lazım
Bu hafta coook sıkı yapmak istiyorum menülerimi pretein + sebze ağırlıklı yapcam inşallah
Rakip araniyooor
Bu hafta rekabete ihtiyacım olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?