- 16 Haziran 2017
- 642
- 1.403
- 43
- 30
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #212.541
Teşekkür ederimm canımmm :)Haftaya hızlı giriş yapmışsın canım hadi bakalım böyle devam et
İyi düşünmüşsün bence hakkında hayırlısı olur inşallah.
Evet tartı sonuçları genel olarak gayet iyiydi. Bayrama kadar şu dört hafta hepimiz gücümüzü ortaya koyalım, hem bayramı biraz daha ince geçirelim hem yazı iyi kapatmış olalım.
Geçmiş olsun aç susuz doktora gitmek insanı yoruyor başın ondan ağrımıştır belki. Bugün spora ara ver birşey olmaz. Yarın yaparsın. Menü güzel, akşam çok hafif... Maşallah meyve bile yok. Şeker diyetine çok sadıksın.Bende menümü yazem bari
Sabah dr da yok (aç susuz :))
13.00
1 kaşarlı omlet
Peynir
5-6 zeytin
1 tb sanwich ekm.
Dom sal.biber
18.15
1 tb buharda haşlanmış brokoli
Yoğurt
Su 2 ltyi geçer
Spor
başım çok ağrıyor yürüyüşe çıkarsam yazarım
Oyy rakibime bak senBende bende
Spor olmuyo maaleeef canım yoksa ohoooo ben yazlık temizliği yapıyom 2 gündür cam bilem sildim
Yazayim seni mi kircamTeşekkür ederim Ceyda hadi yaz da senin menüye bakayım bak rüyana bile girmişim yakın takibe alayım seni
Tabiki bugünde canoBugün değil dimi
bana brokoli iyi geliyor cnm aslında hiç sevmemde eksi aşkına yiyorumÇok güzel olmuş haşlanmış brokoli de iyi olmuş
iskeletor olarak düşünebilirsinBoyu kısa ise olabilir ama değilse büyük başarı ama herhalde çok uzun da değildir ben kendimi düşünemiyom o kilolarda
normalde ben meyveyi hep kahvaltı öncesi yerim cnmGeçmiş olsun aç susuz doktora gitmek insanı yoruyor başın ondan ağrımıştır belki. Bugün spora ara ver birşey olmaz. Yarın yaparsın. Menü güzel, akşam çok hafif... Maşallah meyve bile yok. Şeker diyetine çok sadıksın.
Doğru kişi ama etiket olmamışİyi akşamlar.
10:00
2 haşlanmış yumurta
13:00
1 kase taze fasulye
1 dilim tam buğday ekmeği
16:00
1 Kayısı
19:30
1 kase yoğurt
4 yemek kaşığı biberli tavuk sote
Spor olarak ta Jillian Level 1 + İç Bacak ve kol çalışması / 50 dk @nanekekik doğru kişiyi etiketledim dimi
Tabiki bugünde cano
Yoksa 1.oldukda bizim haberimizmi yok
bana brokoli iyi geliyor cnm aslında hiç sevmemde eksi aşkına yiyorum
Yarın kesin eksiyim :))
iskeletor olarak düşünebilirsin
normalde ben meyveyi hep kahvaltı öncesi yerim cnm
Çok nadir ara da yediğim
Bugünde cnm muz istedi amaaa
Nayırrr bu hafta hiç fire yooook
Her türlü herkese rakibimAzimli, hırslı, bol paylaşımlı, atışacak, yoluşacak bi rakip aranıyor
Artık cısslı menülere yorum yapmıcamYazayim seni mi kircam
Sabah 6.00
Kk helva 1 bardak kefir
Ogle 11.00
1 domates kk peynir
1 tatli k. Kaymak 1 dlm ekmek
Aksam 19.00
Tavuklu pilav yarim tabak ve 1 kase yogurt
3 lt su
Sabah tiroid hapı içiyorum,kahvaltı yapmak için vaktim olmuyor. İş yerine götürüyorum ve pek fırsatım olumuyor gecikiyor yemem zaten. pratik geliyor 2 yumurta.Doğru kişi ama etiket olmamış
Menü güzel görünüyor sadece sabahı birazdaha çeşitlendirebilirsin
Aradığım özelliklere sahipmisin de bakayımHer türlü herkese rakibim
Bide saklama kabına domates salatalık yeşillik koysanSabah tiroid hapı içiyorum,kahvaltı yapmak için vaktim olmuyor. İş yerine götürüyorum ve pek fırsatım olumuyor gecikiyor yemem zaten. pratik geliyor 2 yumurta.
Buradayım. Azimliyim ,hırslıyım takımda en çok kilo veren ben olacağım bu haftaAradığım özelliklere sahipmisin de bakayım
Sevsem yicemde işte arada zorla yiyomİyiymiş o zaman brokoli ye abla bol bol sen
Kız fen derslerindeki iskeletlere dönerim herhalde
İyi akşamlar.
10:00
2 haşlanmış yumurta
13:00
1 kase taze fasulye
1 dilim tam buğday ekmeği
16:00
1 Kayısı
19:30
1 kase yoğurt
4 yemek kaşığı biberli tavuk sote
Spor olarak ta Jillian Level 1 + İç Bacak ve kol çalışması / 50 dk @nanekekik doğru kişiyi etiketledim dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?