- 12 Eylül 2014
- 1.293
- 2.970
- 83
- 39
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #212.581
Kaptanım canimcim. Grup içi sıralamayı da koyabilir misin. Geçen hafta ikinciydim bu haftayı herkesin huzurunda göreydim iyiydi :)Tikkat dikkat !!!
FİT HATUNLAR BU HAFTA HERKESTEN EN AZ YUZDE % 1 BEKLİYORUM VE İSTİYORUM
HERKES ELİNDEN GELENİ YAPİP SINIRLARINI ZORLAYACAGİNA EMİNİM
Kayıtlara geçilsin lütfen:)) dayanamadım ve sahilde mis gibi yürüyüşümu yapıp geldim. @nanekekik 70 dakika yürüyüş:))
Şekerlerim bu hafta da birinci benim. Ikincilik için yarışın gari :))
sorma canısı ben şoklardan şoklara giriyodum ama alıştımDaha neler bu saatte hemde ben şok
sen 1 ver yeter bize kuzum :))azı kabul değil fazlası baş üstüneKilo konusunda iddam yok 1kilo hedefliyorum
Lakin sporda çıtır çıtır yerim sizi:)
yok kızzz ne gizemi herbişeyimiz ortadaİlk hafta diye düşünme beni. Buraya başlangıcımın öncesi de var gerçi az yesem de kilo veremedim. Ama çok spor yapacağım bu hafta. Sen gizemli takılacak gibisin sanki
tren kaçtı babyBen olabilir miyim acep. Ya da rakip bulundu mu yoksa
vayyy vayyy bide sahil falan havalı yğrüyüş :))Kayıtlara geçilsin lütfen:)) dayanamadım ve sahilde mis gibi yürüyüşümu yapıp geldim. @nanekekik 70 dakika yürüyüş:))
benim yüzde 1 den fazla olacakkkkTikkat dikkat !!!
FİT HATUNLAR BU HAFTA HERKESTEN EN AZ YUZDE % 1 BEKLİYORUM VE İSTİYORUM
HERKES ELİNDEN GELENİ YAPİP SINIRLARINI ZORLAYACAGİNA EMİNİM
sorma canısı ben şoklardan şoklara giriyodum ama alıştım
düşünsene 4 aile (bazen 5 olabiliyor) 6 cocuk kimisi acıkıyor, kimisi uyuyor yemeği yapıp oturuyoruz işte, acikan yesin hesabi
NayırrYiyip Yiyip şişsinler kızzz
yoksa sende onlara uyup şişko olmaya devam etmekmi istiyosun
Allah çok iddalııı wuhuuu
Hakettin brbeğim unuturmuyumAy bir dakika sabredemedim:))
Yorum yoookŞekerlerim bu hafta da birinci benim. Ikincilik için yarışın gari :))
Efferimmm demek ince narin olup salınmak istiyonNayırrben yemiyciğim
bit üst mesajda var tatlımKaptanım canimcim. Grup içi sıralamayı da koyabilir misin. Geçen hafta ikinciydim bu haftayı herkesin huzurunda göreydim iyiydi :)
fazlası tadından yenmez ablasen 1 ver yeter bize kuzum :))azı kabul değil fazlası baş üstüne
yok kızzz ne gizemi herbişeyimiz ortada
bende sporu abartmıcam
tren kaçtı baby
hem sen karpuz yapıcan bile bile kendimi kurbanmı ediyim
vayyy vayyy bide sahil falan havalı yğrüyüş :))
benim yüzde 1 den fazla olacakkkk
Artık nasip. Bana bir rakip yetmez hepiciginizi geçerim ben :))tren kaçtı baby
hem sen karpuz yapıcan bile bile kendimi kurbanmı ediyim
Sahile beş metre uzakta oturuyorum. Artık kızı ya eşime ya anneme postalayıp bol bol havalı yürüyüş yapacam:)vayyy vayyy bide sahil falan havalı yğrüyüş :))
Tmm kızzz hadi senlede yarışayımArtık nasip. Bana bir rakip yetmez hepiciginizi geçerim ben
aman iyi hiç kıskanmadımSahile beş metre uzakta oturuyorum. Artık kızı ya eşime ya anneme postalayıp bol bol havalı yürüyüş yapacam
Toslarsan kapı dışarı ederiz seniAy bu kadar hava yaptıktan sonra insallah toslamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?