- Konu Sahibi Handandandan
-
- #21.261
benim laboratuvara da yeni bi müdür atandı.gıcccccııııııııkkkkkk....görmemişi müdür yapmışlar....yarım saate bir gelip laboıratuvardakileri sayıyor...öfffff...bıktırdı...
inadına tuvalete falan gidip ortadan kaybolasım geliyor.
devlet hastanesi merkez laboratuvarında....kız şimdi bu müdür birinizin akrabası çıkarmış
Pidede yedım cnm onu yazmayı unutmusum bak.Çeyrek pıde yemısımdır.Doydum ama bıde kızartma yedım ya ondan vıcdan yaptım sanırsam :)Ya aslında varya az ama herseyden yemek en ıyı dıyette bende bu ıradesızlık varken olmuyo ıste
Sen nasıl verdın bu 9 kıloyu cnm ?
salatadan bıktım,çorbadan bıktım,sebze yemeğinden bıktım,bu müdürden bıktım......herşey dahil bi tatil köyünde açık büfelerden patlayasıya yemek,akşama kadar denizde yüzmek,gece dansetmek istiyorum.....tutmayın beni....tatilim geldi....
ben 35 yaşındayım
günaydın fadime abla mı desem bilemedim ki,yaşça büyüksün sanırım neysem rahatsız olmazsan abla diyeyim sana ben,iyiyim abla ne olsun valla,evi topladım sayılırı,kuzuları doyurdum,çamaşırları toplayıp katlıycam şimdi,kızı çişe alıştırmaya çalışıyorum yok illa altına yapıyo,pufff,sen naıslsın abla?
ifftar sorun değilde,aralar çok olmuş hele 2.arada dondurma yemişssin gece o sattee olmazzzz,sahurda yumurtayı haşlanmış yeseydin keşke yağlı 2 tane çok olmuş be abla,yoksa gerisi güzel.
günaydınnnn mantıya bayılırım bende ahh olsada yesek mi desem bilemedim valla,menü mantı dışında güzel olmuş.
GÜLŞEKER ve HOPPİDİCİK...ikinizinde arkadaşalrının çocuğu lösemi olmuş. kötü tesadüf.teefriciyeden bahsetmişsiniz. bana gülçin sen şu zaman kadar şu kadar oku derseniz okurum.onun dışında şeytan ağır basıyo hedef olmzsa ertelerim az okurum.
Sorma yaaa benımde ole oldu walla acayıp bahsettıgın gıbı bı tatıle ıhtıyacım var ama kılo almamak sartıyla
kız edda nerdesin..menümü yazayım da yorum yap
efendim dün kabakları doğradım,borcama dizdim,üzerine 2 kaşık yağsız kıyma,salçalı etsu tabletli su döktüm.suyunu çekene kadar pişirdim.sonra tabağa alııııppp,sarımsaklı yoğurt döktüm.mmmm...çorbasız,ekmeksiz bunu yedim sadece...yanında 1 bardak şekersiz kayısı kompostosunu blendırdan geçirdim,onu içtim,meyve suyu yerine...evdekiler kola içiyorlardı.canım çekti.böyle yaptım.arkasından yağsız sütle bitter çikolatalı puding yapmıştım.bi kase ondan yedim.iftar bööyle...sahurda yine 1 haşlanmış patates,domates,salatalık ve avuç içi kadar pide yedim.
dukan mı.....ben kalori sayıyorum ama dukan hakkında edda ve mursh'dan bi cümle öğrenebildim.o da şu:
DUKAN YALAN OLDU....
kızartma mıııııı abowwwwGünaydınlar CAN'lar ....
Mutlu bir salı olsun hepimize :))))
Derdim var kızlar özellikle triptofan napcam kızım ben başlayamadım daha dukana...
Dünkü menüm ;
Sahur ;
3 dilim kızarmıs ekmek
2 dılım peynır
yarım lıtre su
İftar ;
1 tabak mercımek corbası
yarım porsıyon kızartma (3 dılım patlıcam 1 dılım bıber vardı tabakta canım cok cektı nefsımı koreltıcek kadar yedım)
1 adet cevız buyuklugunde beze
1 ince dılım karpuz
1 litre su
Acil dukana baslamam lazım tartı hıc ıyı seyler soylemıyor :18::18::18::18: triptofan yardımmmm
abla diyebilirim o zamna ,bende 29 yalşındayım,fadime mi desem kii?ben 35 yaşındayım
benle karıştırdı cnmyok cnm sen beni başkasıyla karıştırıyorsun herhalde,benim arkadaşımın çocuğu (Allaha şükür) lösemi falan olmadı
yok ben emeye yazdım mantı kısmını yanlış okumuşssun,sana dondurmayla ilgili bişeyler yazmıştımmbeyaz16 ben mantı yemedimki sadece 1 içli köfte yedim kız keşke mantı yiyeydim
kız edda nerdesin..menümü yazayım da yorum yap
efendim dün kabakları doğradım,borcama dizdim,üzerine 2 kaşık yağsız kıyma,salçalı etsu tabletli su döktüm.suyunu çekene kadar pişirdim.sonra tabağa alııııppp,sarımsaklı yoğurt döktüm.mmmm...çorbasız,ekmeksiz bunu yedim sadece...yanında 1 bardak şekersiz kayısı kompostosunu blendırdan geçirdim,onu içtim,meyve suyu yerine...evdekiler kola içiyorlardı.canım çekti.böyle yaptım.arkasından yağsız sütle bitter çikolatalı puding yapmıştım.bi kase ondan yedim.iftar bööyle...sahurda yine 1 haşlanmış patates,domates,salatalık ve avuç içi kadar pide yedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?