Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

benim laboratuvara da yeni bi müdür atandı.gıcccccııııııııkkkkkk....görmemişi müdür yapmışlar....yarım saate bir gelip laboıratuvardakileri sayıyor...öfffff...bıktırdı...

inadına tuvalete falan gidip ortadan kaybolasım geliyor.

hayyy allahım yaaa sen nerde calısıyosun hepberacım :76:

devlet hastanesi merkez laboratuvarında....kız şimdi bu müdür birinizin akrabası çıkarmış

valla ben aynen o dediğini yaparak verdim canım herşeyden az az yedim diyebilirim, bide çok sevdiğim abur cubur ve makarnagilllerden vazgeçtim onları ağzıma koymadım 2 ay boyunca, su normalde hiç içmem suyu çoğalttım zorla. ilk bir ay akşam yemeklerinde önden koca bir salata yedim(bir tatlı kaşığı z.yağlı) arkasından ya bir kase çorba yada sebze yemeği yedim. ilk salata ile başlamak çok işe yarıyo gerçekten benim bağırsaklar hayatında çalışmadığı kadar çalıştı odönemde. ama sonra sıkıyo hergün hergün salata malum gına geliyo bi yerden sonra, haftanın bikaç günü yapmaya çalışıyorum yinede... böööle yani şekerim yavaş yavaş eridi kilolar çok şükür. bakalım 59 olmak istiyorum 60 ları görmek istemiyorum artık, zaten boy 60 :44:

salatadan bıktım,çorbadan bıktım,sebze yemeğinden bıktım,bu müdürden bıktım......herşey dahil bi tatil köyünde açık büfelerden patlayasıya yemek,akşama kadar denizde yüzmek,gece dansetmek istiyorum.....tutmayın beni....tatilim geldi....

Sorma yaaa benımde ole oldu walla acayıp bahsettıgın gıbı bı tatıle ıhtıyacım var ama kılo almamak sartıyla

ben 35 yaşındayım

bu gün iftara kızkardeşime davetliyim artık orda nasıl kendimi frenlerim bilmiyorum .bide gidip yardım edicem hepsini yagsızmı yapsam etleride ızgara :26:sonra eniştem kardeşime fırça atsın yemekler yagsız tuzsuz diye

yok cnm sen beni başkasıyla karıştırıyorsun herhalde,benim arkadaşımın çocuğu (Allaha şükür) lösemi falan olmadı

kız edda nerdesin..menümü yazayım da yorum yap
efendim dün kabakları doğradım,borcama dizdim,üzerine 2 kaşık yağsız kıyma,salçalı etsu tabletli su döktüm.suyunu çekene kadar pişirdim.sonra tabağa alııııppp,sarımsaklı yoğurt döktüm.mmmm...çorbasız,ekmeksiz bunu yedim sadece...yanında 1 bardak şekersiz kayısı kompostosunu blendırdan geçirdim,onu içtim,meyve suyu yerine...evdekiler kola içiyorlardı.canım çekti.böyle yaptım.arkasından yağsız sütle bitter çikolatalı puding yapmıştım.bi kase ondan yedim.iftar bööyle...sahurda yine 1 haşlanmış patates,domates,salatalık ve avuç içi kadar pide yedim.

dukan mı.....ben kalori sayıyorum ama dukan hakkında edda ve mursh'dan bi cümle öğrenebildim.o da şu:
DUKAN YALAN OLDU....

pide yemeyin kızlarr hiç masum değil!! yıllar önce diyetisyene gitmiştim ufacık bir parça pide 4 dilim ekmeğe eşdeğer demişti. küçücük pide yiyip doymayacağınıza 2-3 dilim ekmek yiyin daha iyi, benden nacizane tavsiye..

pide yapımında kullanılan malzemeyi düşünüyorum da...ekmeğinkinden farklı değil.bi susamı fazla..zaten onu da çok atmıyorlar...niye kalorisi fazla ki...neyse diyetisyenin bi bildiği vardır kesin.ok canım.pide yok artık.2-3 dilim...kepekli mi

kızartma mıııııı abowwww
ben 35 yaşındayım
abla diyebilirim o zamna ,bende 29 yalşındayım,fadime mi desem kii?
yok cnm sen beni başkasıyla karıştırıyorsun herhalde,benim arkadaşımın çocuğu (Allaha şükür) lösemi falan olmadı
benle karıştırdı cnm
beyaz16 ben mantı yemedimki sadece 1 içli köfte yedim kız keşke mantı yiyeydim
yok ben emeye yazdım mantı kısmını yanlış okumuşssun,sana dondurmayla ilgili bişeyler yazmıştımm

afiyet olsun menü güzelmiş

Son düzenleme:
ben ne yediğimi yazmmaışım

iftarda

bir kase patataes çorbası
2-3 yemek kaşığı pilav
2 dilim haşlanmış patates
biraz yoğurt,az pide

arada:2 şeftali,1 elma,az çekirdeksiz üzüm

sahurda

bi kase corn flakes,az süte
az pide,azcık tereyağı
çok canım çekti valla yaa

helal olsun yahu...azıcık tereyağının lafı mı olur aramızdadün ben de evdekilere iskender yapmıştım.tereyağ kokusuna sündüm resmen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…