- 12 Eylül 2014
- 1.293
- 2.970
- 83
- 39
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #212.601
Toslamam sekerim. Yüzdeler havada uçuşsun bakalım. Artık takımdayım değil mi.Toslarsan kapı dışarı ederiz seni
Kilo değil yüzdeler yarışır bebeğim ona göre
Mesaj alindiArtık cısslı menülere yorum yapmıcam
bu cuma 3. Cuman tatlım göster hüneriniToslamam sekerim. Yüzdeler havada uçuşsun bakalım. Artık takımdayım değil mi.
Valla bence helvayı, kaymağı, pirinci çıkar menülerinden. Inan sütün artar, dene kesinlikle. Miktarlar iyi ama öğle ile akşam arası 8 saat fazla geldi bana, saatleri biraz daha düzenlemeye çalış.Yazayim seni mi kircam
Sabah 6.00
Kk helva 1 bardak kefir
Ogle 11.00
1 domates kk peynir
1 tatli k. Kaymak 1 dlm ekmek
Aksam 19.00
Tavuklu pilav yarim tabak ve 1 kase yogurt
3 lt su
Afiyet olsun başarılı bir menü. Meyve yanında 2 kasik yoğurt ya da 1 çay bardağı süt iyi olur aklında olsun.İyi akşamlar.
10:00
2 haşlanmış yumurta
13:00
1 kase taze fasulye
1 dilim tam buğday ekmeği
16:00
1 Kayısı
19:30
1 kase yoğurt
4 yemek kaşığı biberli tavuk sote
Spor olarak ta Jillian Level 1 + İç Bacak ve kol çalışması / 50 dk @nanekekik doğru kişiyi etiketledim dimi
Milleti niye piknikte iyice doyurmadınız yaa tekrar size iş çıkmış.Bol ip atlamalı, koşmalı, gülmeli bir günün ardından eve dönmüş durumdayiz.
Ama millet yemek derdine düşmüş durumda, mutfaktayım bacılar bu saatte hemide ciddi ciddi fırın yemekleri filan yapıyoruz
Valla ben de bunu duyduğuma şok!!!! Maşallah nasıl bir anaçlık var sendeİkinci hamilelik için ön hazırlık abla 1 sene sonra düşünüyorum hamile kalmayı kiloyu verip korumaya geçmem lazım o yüzden
Kendimce iki porsiyon yiyecektim, akşam yazarken fark ettim bu kadar meyve yediğimi. Sabah her zamankinden erken yiyince muzu dün yedim gibi algıladım mesela. Neyse artık baştan alacağım şeker diyetini.Kaçamak mi o da ne :)
Midem ağrıyınca yiyemedim. Acıkmadım da. Dün 2.5 litre içtim ya düşürmemek için çabaladım ama olmadı bugunluk
Sekerin dibine vurmuşsun. Şeker diyetinde iki porsiyon serbest değil mi
Mönü de spor da süper
Ben olabilir miyim acep. Ya da rakip bulundu mu yoksa
Evet kaptanım ne güzel olur. Lütfen lütfen %1 gitsin bendenTikkat dikkat !!!
FİT HATUNLAR BU HAFTA HERKESTEN EN AZ YUZDE % 1 BEKLİYORUM VE İSTİYORUM
HERKES ELİNDEN GELENİ YAPİP SINIRLARINI ZORLAYACAGİNA EMİNİM
Tebrikler arkadaşlar. Haftaya ilk üçte ismimi görmek istiyorum, kayıtlara geçsin. 1.5 kilodan fazla verebileceğimi sanmam o yüzden fazla abartmayın dermişim
Tamam top bendebu cuma 3. Cuman tatlım göster hünerini
Paylaşımın ve kilo vermen iyi olursa haftaya listedesin bebekToslamam sekerim. Yüzdeler havada uçuşsun bakalım. Artık takımdayım değil mi.
Valla doğrusunu istersen senin kadar verebileceğimi sanmıyorum
Ay öğün saati o kadar açıkken akşam ıyi saldırmamışsın yemeklereMenüm gelsin
(10:30)
Domatesli biber sote
Domates
Salatalık
1 siyah zeytin
2 çatal sucuklu yumurta
(20:00)
1 kepçe mercimek çorbası
Marul salatası
2 köfte
Su: 1,5 lt
Spor yok çarşı dolandim ayaklarım alev alıyor
Ben kendi adıma elimden gelenin fazlasını yapacağıma söz verşyorumArkadaslar bu hafta birinci olalım mi grup olarak. Bu hafta bizim haftamiz olsun. Hatta bayrama kadar hedeflerimiz var ya bayrama kadar ilk üç bizim olsun en azından grup olarak
Yok güzelim baştan almana gerek Yok sonuçta yasaklı bişey yemedinKendimce iki porsiyon yiyecektim, akşam yazarken fark ettim bu kadar meyve yediğimi. Sabah her zamankinden erken yiyince muzu dün yedim gibi algıladım mesela. Neyse artık baştan alacağım şeker diyetini
Bana iyi geldiğini düşündüğüm için yapacağım. Su kaybı olmaması için epey uğraşacağım. Bir de sonraki haftaya artı olmaz. Çünkü detoks salı bitiyor. Çarşamba perşembe normal beslenmeye geçiyorum. O yüzden sevabı günahı bu hafta içinde belli olur diğer haftayı etkilemez diye umuyorumValla doğrusunu istersen senin kadar verebileceğimi sanmıyorum
Ama heyecan olsun
Sonucundan emin olsam bende karpuz yapsammıki diyorum bi taraftan Ama bide sonrası var
Onda daha çok su kaybı olur
Haftaya artı çıkmak korkutuyor beni
Menü güzel tatlımMenüm gelsin
Domatesli biber sote
Domates
Salatalık
1 siyah zeytin
2 çatal sucuklu yumurta
1 kepçe mercimek çorbası
Marul salatası
2 köfte
Merveciğim iki öğün arası çok açık olmuş gibi geldi bana, içerik super ama arada 1 yeşil elma 10-15 badem gibi bir ara öğün mü yapsaydım. Bilemiyorum böyle sana yarıyorsa iyi ama metabolizmanı kıtlık psikolojisine sokma. Bir de benim rakibimken gözünü çok korkutmaMenüm gelsin
Domatesli biber sote
Domates
Salatalık
1 siyah zeytin
2 çatal sucuklu yumurta
1 kepçe mercimek çorbası
Marul salatası
2 köfte
Elimizden geleni yaptıktan sonra tabiki içimiz rahat olur en azından. Önemli olan elinden geleni yapabilmek bahane uretmedenBen kendi adıma elimden gelenin fazlasını yapacağıma söz verşyorum
Çatlasamda patlasamda açlıktan ölsemde geç vakştte yemek yok kaçamak zaten yok
Bide genelde bu hafta fazla verilmedi herkes yüzde 1 den fazlasını tutturabilir
Haaa herşeyi yaparız ama gitmez o başka bişey
Pazar başlıyon dimiBana iyi geldiğini düşündüğüm için yapacağım. Su kaybı olmaması için epey uğraşacağım. Bir de sonraki haftaya artı olmaz. Çünkü detoks salı bitiyor. Çarşamba perşembe normal beslenmeye geçiyorum. O yüzden sevabı günahı bu hafta içinde belli olur diğer haftayı etkilemez diye umuyorum
Başa almam gerekmediğine çok sevindim yuppiYok güzelim baştan almana gerek Yok sonuçta yasaklı bişey yemedin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?