Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yazayim seni mi kircam
Sabah 6.00
Kk helva 1 bardak kefir
Ogle 11.00
1 domates kk peynir
1 tatli k. Kaymak 1 dlm ekmek
Aksam 19.00
Tavuklu pilav yarim tabak ve 1 kase yogurt
3 lt su
Valla bence helvayı, kaymağı, pirinci çıkar menülerinden. Inan sütün artar, dene kesinlikle. Miktarlar iyi ama öğle ile akşam arası 8 saat fazla geldi bana, saatleri biraz daha düzenlemeye çalış.
Afiyet olsun başarılı bir menü. Meyve yanında 2 kasik yoğurt ya da 1 çay bardağı süt iyi olur aklında olsun.
Milleti niye piknikte iyice doyurmadınız yaa tekrar size iş çıkmış.
İkinci hamilelik için ön hazırlık abla 1 sene sonra düşünüyorum hamile kalmayı kiloyu verip korumaya geçmem lazım o yüzden
Valla ben de bunu duyduğuma şok!!!! Maşallah nasıl bir anaçlık var sende
Kendimce iki porsiyon yiyecektim, akşam yazarken fark ettim bu kadar meyve yediğimi. Sabah her zamankinden erken yiyince muzu dün yedim gibi algıladım mesela. Neyse artık baştan alacağım şeker diyetini.
Tikkat dikkat !!!

FİT HATUNLAR BU HAFTA HERKESTEN EN AZ YUZDE % 1 BEKLİYORUM VE İSTİYORUM

HERKES ELİNDEN GELENİ YAPİP SINIRLARINI ZORLAYACAGİNA EMİNİM
Evet kaptanım ne güzel olur. Lütfen lütfen %1 gitsin benden
Tebrikler arkadaşlar. Haftaya ilk üçte ismimi görmek istiyorum, kayıtlara geçsin. 1.5 kilodan fazla verebileceğimi sanmam o yüzden fazla abartmayın dermişimŞaka yapıyorum verin verebildiğimiz kadar ve takımımıza haftaya dereceye aldıralım.

Arkadaslar bu hafta birinci olalım mi grup olarak. Bu hafta bizim haftamiz olsun. Hatta bayrama kadar hedeflerimiz var ya bayrama kadar ilk üç bizim olsun en azından grup olarak

Mefkurem bu hafta az verdin önümüzdeki hafta coşarsın sen şimdi
Valla doğrusunu istersen senin kadar verebileceğimi sanmıyorum
Ama heyecan olsun

Sonucundan emin olsam bende karpuz yapsammıki diyorum bi taraftan Ama bide sonrası var
Onda daha çok su kaybı olur
Haftaya artı çıkmak korkutuyor beni

Ay öğün saati o kadar açıkken akşam ıyi saldırmamışsın yemeklere

Arkadaslar bu hafta birinci olalım mi grup olarak. Bu hafta bizim haftamiz olsun. Hatta bayrama kadar hedeflerimiz var ya bayrama kadar ilk üç bizim olsun en azından grup olarak
Ben kendi adıma elimden gelenin fazlasını yapacağıma söz verşyorum
Çatlasamda patlasamda açlıktan ölsemde geç vakştte yemek yok kaçamak zaten yok

Bide genelde bu hafta fazla verilmedi herkes yüzde 1 den fazlasını tutturabilir

Haaa herşeyi yaparız ama gitmez o başka bişey

Kendimce iki porsiyon yiyecektim, akşam yazarken fark ettim bu kadar meyve yediğimi. Sabah her zamankinden erken yiyince muzu dün yedim gibi algıladım mesela. Neyse artık baştan alacağım şeker diyetini
Yok güzelim baştan almana gerek Yok sonuçta yasaklı bişey yemedin

Bana iyi geldiğini düşündüğüm için yapacağım. Su kaybı olmaması için epey uğraşacağım. Bir de sonraki haftaya artı olmaz. Çünkü detoks salı bitiyor. Çarşamba perşembe normal beslenmeye geçiyorum. O yüzden sevabı günahı bu hafta içinde belli olur diğer haftayı etkilemez diye umuyorum

Menü güzel tatlım
O dolaşmaylada baya kalori yakmışındır

Merveciğim iki öğün arası çok açık olmuş gibi geldi bana, içerik super ama arada 1 yeşil elma 10-15 badem gibi bir ara öğün mü yapsaydım. Bilemiyorum böyle sana yarıyorsa iyi ama metabolizmanı kıtlık psikolojisine sokma. Bir de benim rakibimken gözünü çok korkutma

Elimizden geleni yaptıktan sonra tabiki içimiz rahat olur en azından. Önemli olan elinden geleni yapabilmek bahane uretmeden

Pazar başlıyon dimi

Peki bu günlerin önemi neki acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…