Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Pazar başlıyon dimi

Peki bu günlerin önemi neki acaba
Dolunay zamanı vücudun tepkisi daha farklı oluyormuş. Ayın belirli pozisyonuna karşı vücudumuz farklı tepkiler veriyormuş. Bu durumda detoks yapmak hem de mevsim meyvesinden bağırsakların temizlenmesi ve daha sonrasında daha güzel kilo veriliyor diye biliyorum

imkansız değil canım yeterki dikkat et

aynen tatlım

Arkadaslar bu hafta birinci olalım mi grup olarak. Bu hafta bizim haftamiz olsun. Hatta bayrama kadar hedeflerimiz var ya bayrama kadar ilk üç bizim olsun en azından grup olarak
süper olur canm valla çok uzak değil derecelerden inmeyisimiz

Ay öğün saati o kadar açıkken akşam ıyi saldırmamışsın yemeklere
Bu kadar uzun aralığa alışkınım canım lakin yorgunluktan açlık hissetmedim hala daha hissetmiyorum
Menü güzel tatlım
O dolaşmaylada baya kalori yakmışındır
İnşallah abla birde bebek arabası sürdüm
canım dışarıdayim o yüzden bu kadar uzun oldu

Peki TR de dolunayken burdada oluyomu

Aynı gökyüzünün altındaysak ve tek ay dedemiz varsa orda da öyle olmalı. Değil mi
Şimdi baktım ay a
Dolunay olma yolunda ilerliyor

Kız pazarmı başlıyon dedim
Belki 1 gün denerim sonra duruma göre bakarım

Aslında detokslarda çay kahve içilmez ama sen içcenmi
Bana kahve çok tokluk veriyo içmem lazım

Teşekkürler canım hayırlısıyla Allah nasip ederse tek ve sağlıklı bi gebelik istiyorum kızlarıma bi kardeş bize de bi evlat daha istiyoruz bakabilecek gücüm ve gençliğim varken.Ben hamilelik değil hastalık yaşadım.

Pazar başlıyorum. Çay kahve yok. Her öğün üç bardak bitki çayı ve karpuz var. Olabildiğince bol su var. Karonuzla açıkacagini sanmam. Şeker oranı yüksek ya tutuyor.

Pazar başlıyorum. Çay kahve yok. Her öğün üç bardak bitki çayı ve karpuz var. Olabildiğince bol su var. Karonuzla açıkacagini sanmam. Şeker oranı yüksek ya tutuyor.
Yarın karpuz alayım bari

Ama sonradan artı olursam başının etini yerim

Bugün herkes erkenci galiba. Hayırlı geceler hepinize, ay sanki tatlı bir tartı günü yorgunluğu var, sabahtan başlıyor bir heyecan bir adrenalinUyuyup dinlenelim, başarlı başarılı diyetlerimizi sporlarımızı yapalım

Evetttt sabahtan bomba gibi bi haftaya merhaba diyelim :)))

Ben işe geldim
Herkese iyi geceler

Dışardaydık şarjım bitti msjları okumadım listemi yazıp okuyacağım kızlar
Sabah 11:00

2 yumurta haşlanmış

1 adet domates ve salatalık

3 dilim inek peyniri ( malatya peyniri )

2 dilim ekmek

Ara :
Şeftali yarım
6 adet küçük kayısı

Akşam 18:10
4 köfte
Salata
1 dilim ekmek
Gün boyu toplamda 11 bardak siyah çay
Bide misafirlikte utancımdan rejimdeyim diyemedim 1 dilim ıslak kek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…