- 16 Temmuz 2017
- 1.909
- 5.600
- 108
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #212.621
Piknikte de yediler eve girmeden yemek plani yapmaya başladılarMilleti niye piknikte iyice doyurmadınız yaa tekrar size iş çıkmış.
Dolunay zamanı vücudun tepkisi daha farklı oluyormuş. Ayın belirli pozisyonuna karşı vücudumuz farklı tepkiler veriyormuş. Bu durumda detoks yapmak hem de mevsim meyvesinden bağırsakların temizlenmesi ve daha sonrasında daha güzel kilo veriliyor diye biliyorumPazar başlıyon dimi
Peki bu günlerin önemi neki acaba
imkansız değil canım yeterki dikkat etValla bence helvayı, kaymağı, pirinci çıkar menülerinden. Inan sütün artar, dene kesinlikle. Miktarlar iyi ama öğle ile akşam arası 8 saat fazla geldi bana, saatleri biraz daha düzenlemeye çalış.
Afiyet olsun başarılı bir menü. Meyve yanında 2 kasik yoğurt ya da 1 çay bardağı süt iyi olur aklında olsun.
Milleti niye piknikte iyice doyurmadınız yaa tekrar size iş çıkmış.
Valla ben de bunu duyduğuma şok!!!! Maşallah nasıl bir anaçlık var sende
Kendimce iki porsiyon yiyecektim, akşam yazarken fark ettim bu kadar meyve yediğimi. Sabah her zamankinden erken yiyince muzu dün yedim gibi algıladım mesela. Neyse artık baştan alacağım şeker diyetini.
Evet kaptanım ne güzel olur. Lütfen lütfen %1 gitsin benden
Tebrikler arkadaşlar. Haftaya ilk üçte ismimi görmek istiyorum, kayıtlara geçsin. 1.5 kilodan fazla verebileceğimi sanmam o yüzden fazla abartmayın dermişimŞaka yapıyorum verin verebildiğimiz kadar ve takımımıza haftaya dereceye aldıralım.
aynen tatlımTamam top bende
süper olur canm valla çok uzak değil derecelerden inmeyisimizArkadaslar bu hafta birinci olalım mi grup olarak. Bu hafta bizim haftamiz olsun. Hatta bayrama kadar hedeflerimiz var ya bayrama kadar ilk üç bizim olsun en azından grup olarak
Bu kadar uzun aralığa alışkınım canım lakin yorgunluktan açlık hissetmedim hala daha hissetmiyorumAy öğün saati o kadar açıkken akşam ıyi saldırmamışsın yemeklere
İnşallah abla birde bebek arabası sürdümMenü güzel tatlım
O dolaşmaylada baya kalori yakmışındır
canım dışarıdayim o yüzden bu kadar uzun olduMerveciğim iki öğün arası çok açık olmuş gibi geldi bana, içerik super ama arada 1 yeşil elma 10-15 badem gibi bir ara öğün mü yapsaydım. Bilemiyorum böyle sana yarıyorsa iyi ama metabolizmanı kıtlık psikolojisine sokma. Bir de benim rakibimken gözünü çok korkutma
bahceden bi kac erik bir de salatalık yedim, bu saatte dahası bana fazlaEfferimmm demek ince narin olup salınmak istiyon
Menünü yazda görelim baby
Peki TR de dolunayken burdada oluyomuDolunay zamanı vücudun tepkisi daha farklı oluyormuş. Ayın belirli pozisyonuna karşı vücudumuz farklı tepkiler veriyormuş. Bu durumda detoks yapmak hem de mevsim meyvesinden bağırsakların temizlenmesi ve daha sonrasında daha güzel kilo veriliyor diye biliyorum
Aynı gökyüzünün altındaysak ve tek ay dedemiz varsa orda da öyle olmalı. Değil miPeki TR de dolunayken burdada oluyomu
İyi geceler canımIyi geceler hatunlar. Ben yatmaya gideyim. Sabah maydonoz kürü var erkenden. Güne dinç baslayayim.
Şimdi baktım ay aAynı gökyüzünün altındaysak ve tek ay dedemiz varsa orda da öyle olmalı. Değil mi
Valla bence helvayı, kaymağı, pirinci çıkar menülerinden. Inan sütün artar, dene kesinlikle. Miktarlar iyi ama öğle ile akşam arası 8 saat fazla geldi bana, saatleri biraz daha düzenlemeye çalış.
Afiyet olsun başarılı bir menü. Meyve yanında 2 kasik yoğurt ya da 1 çay bardağı süt iyi olur aklında olsun.
Milleti niye piknikte iyice doyurmadınız yaa tekrar size iş çıkmış.
Valla ben de bunu duyduğuma şok!!!! Maşallah nasıl bir anaçlık var sende
Kendimce iki porsiyon yiyecektim, akşam yazarken fark ettim bu kadar meyve yediğimi. Sabah her zamankinden erken yiyince muzu dün yedim gibi algıladım mesela. Neyse artık baştan alacağım şeker diyetini.
Evet kaptanım ne güzel olur. Lütfen lütfen %1 gitsin benden
Tebrikler arkadaşlar. Haftaya ilk üçte ismimi görmek istiyorum, kayıtlara geçsin. 1.5 kilodan fazla verebileceğimi sanmam o yüzden fazla abartmayın dermişimŞaka yapıyorum verin verebildiğimiz kadar ve takımımıza haftaya dereceye aldıralım.
Menüm gelsin
(10:30)
Domatesli biber sote
Domates
Salatalık
1 siyah zeytin
2 çatal sucuklu yumurta
(20:00)
1 kepçe mercimek çorbası
Marul salatası
2 köfte
Su: 1,5 lt
Spor yok çarşı dolandim ayaklarım alev alıyor
Pazar başlıyorum. Çay kahve yok. Her öğün üç bardak bitki çayı ve karpuz var. Olabildiğince bol su var. Karonuzla açıkacagini sanmam. Şeker oranı yüksek ya tutuyor.Şimdi baktım ay a
Dolunay olma yolunda ilerliyor
Kız pazarmı başlıyon dedim
Belki 1 gün denerim sonra duruma göre bakarım
Aslında detokslarda çay kahve içilmez ama sen içcenmi
Bana kahve çok tokluk veriyo içmem lazım
Iyi geceler hatunlar. Ben yatmaya gideyim. Sabah maydonoz kürü var erkenden. Güne dinç baslayayim.
Yarın karpuz alayım bariPazar başlıyorum. Çay kahve yok. Her öğün üç bardak bitki çayı ve karpuz var. Olabildiğince bol su var. Karonuzla açıkacagini sanmam. Şeker oranı yüksek ya tutuyor.
Ben acıktım bileeeKızlar iyi geceler kızlar uyudu bende uyuyayım acıkmadan hadi öptüm hepiniziiii
Rabbim hayırlısı ile gönlünüze göre versin.Teşekkürler canım hayırlısıyla Allah nasip ederse tek ve sağlıklı bi gebelik istiyorum kızlarıma bi kardeş bize de bi evlat daha istiyoruz bakabilecek gücüm ve gençliğim varken.Ben hamilelik değil hastalık yaşadım.
Evetttt sabahtan bomba gibi bi haftaya merhaba diyelim :)))Bugün herkes erkenci galiba. Hayırlı geceler hepinize, ay sanki tatlı bir tartı günü yorgunluğu var, sabahtan başlıyor bir heyecan bir adrenalinUyuyup dinlenelim, başarlı başarılı diyetlerimizi sporlarımızı yapalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?