Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kusura bakmayın menüyü çok geç yazıyorum gündüz hem iş hem misafirim vardı sonra yemekle uğraş, bulaşığı makineye atmadan erkenden dışarı çıktım 12 ye doğru geldim eve :))
menüm
12 :25
biberli kaşarlı yumurta
2 çatal peynir
domates salatalık
yarım d. ekmek

20 :15
5 etsiz çiğ köfte (ben yaptım)
2 yaprak marul
salatalık
2 çilek

su cidden çok az oldu 2 lt
spor 20 dk basit egzersizler kol bacak
20 dk yürüyüş
@nanekekik

eşi malatyalı o yüzden 44 hemşehrim :)
ben de malatyalıyım eskişehirde yaşıyorum sen neredesin gülüm
Ben evlenip İstanbul'a gittim sonra tayin Maraş'a çıktı bu sene Malatya'ya taşındık buradayız artık inş memleketimiz güzel ya görünce burda sevindim tatlım

Ben evlenip İstanbul'a gittim sonra tayin Maraş'a çıktı bu sene Malatya'ya taşındık buradayız artık inş memleketimiz güzel ya görünce burda sevindim tatlım
rabbim sağlıkla huzurla ağız tadıyla oturmayı nasip etsin
ben malatyaya taşınmak istemem ne yalan söyleyeyim özellikle bu sene iyice soğudum kanalboyunda eskiden aileler gezer tozar gece boyu dolanırdı şimdi her akşam bir kavga dövüş oluyormuş akşam vakti oğlumla yeğenimi yollayacaktım gezip dondurma yesinler diye eniştem sakın diyip ne kadar bozulduğunu anlatınca iyice şaştım kaldım

Kızlar selam cezam bitmiş :)) bi sürü aksilik ile başladım yani tartım elimde patladı o kadar beni tart sen patlama, elimde patla :)) neyse menümü yazayım kilo verenleri tebrik ederim bugünden başlayalım haftaya bi çıkartma yapalım ne dersiniz hedefimiz zirve olsun elimizden geleni yapalım bakalım neler olacak

Sabah : 2 domates + 1 biber + 1 yumurta ve ufak bi parça et koydum içine atılırdı değerlendireyim dedim menemenimsi bi şey yaptım :)

Akşam ile öğlen arası gibi (16:45-17:00 civarı)
Haşlanmış tam buğday makarna
Haşlanmış tavuk göğüs
1 domates
Biraz kıvırcık

Yağsız tuzsuz iş yerine getirip bunları yedim sonra eve geldim 75 dk spor yaptım kaslarım ağrıyor ağırlığı arttırdım @nanekekik

Tebrik ediyorum sizi

Afiyet olsun en sevdiğim çiğ köfte bize de yap :))

Sadece Malatya'ya özgü değil ki bozulmayan iyi kalan şehir kaldı mı her taraf bi tuhaf olmuş şimdilik buna da şükür gelecek yıllar , nesiller hiç iyi gözükmüyor

Geçmişi okumadan aynı şeyi yazmışım :)) bu hafta hep beraber birinciliğe oynayalım hepimiz nasılsa bu yoldayız sıkalım dişimizi sporları arttıralım ben kendi adıma sabahları yarım saat daha erken kalkıp spor yapacağım

Afiyet olsun en sevdiğim çiğ köfte bize de yap :))
beceremedim zaten :) kısırın sıkılmış haline benzemiş oğlum öyle dedi hazır çiğ köfte sosu var malatyadan alıp geliyoruz nar ekşisi salçası baharatı z. yağı karması bişey ablam yaptı çok güzel oldu soğanını sarımsağını mı ayarlıyamadım ne ettiysem tutturamadım işte :) kabulünse sana da yaparım gülüm ama beklentin çok olmasın :)

Aşk olsun emek vereceksin kabulüm olmaz mı :)) eski obezlerden kim kaldı her şeyi yeriz cicim :))))

Sadece Malatya'ya özgü değil ki bozulmayan iyi kalan şehir kaldı mı her taraf bi tuhaf olmuş şimdilik buna da şükür gelecek yıllar , nesiller hiç iyi gözükmüyor
haklısın her yer de aynı şeyler oluyor, merkez küçük olunca orada daha bir gözüne batıyor insanın
yeni nesilin geneline bakıyorum kızlar kedi miyavlaması gibi konuşuyor erkekler bir cins herşey görsellik içi dolu pek genç yok gibime geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…