- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #212.641
Ben evlenip İstanbul'a gittim sonra tayin Maraş'a çıktı bu sene Malatya'ya taşındık buradayız artık inş memleketimiz güzel ya görünce burda sevindim tatlımeşi malatyalı o yüzden 44 hemşehrim :)
ben de malatyalıyım eskişehirde yaşıyorum sen neredesin gülüm
rabbim sağlıkla huzurla ağız tadıyla oturmayı nasip etsinBen evlenip İstanbul'a gittim sonra tayin Maraş'a çıktı bu sene Malatya'ya taşındık buradayız artık inş memleketimiz güzel ya görünce burda sevindim tatlım
Tebrik ediyorum siziSporada adapte oldum ya artık daha motiveyim eskiden ikişer ikişer veriyim diye hirslanirdim şimdi daha relaksim mekeze çok kilo vermek değil sıkılaşmayi koydum çok veriyim stresi olmayınca iyi gidiyor ya
Kayınvalidem 80 yaşında 13 senedir beraber oturuyoruz ilk sene zor oldu gerçekten alışma süresi ama çocuklar oldu ben yaş aldıkça bir buyukle yaşamanın helede yaşı ilerledikçe sabi sübyan gibi oldu duasının benim için nekadar değerli olduğunu gördüm
Biz mutlu huzurlu bir aileyiz çocuklarım merhameti babaanneyle yaşarken öğrendi ,esim hele hem anasına hem bana okadar incedir anlayislidirki
Ben inanıyorum kaza bela çocuklardan imtihanimiz olmuyorsa işlerimiz rast gidiyorsa kv dualarindandir en çokta
He yokmu zorluğu şöyle var çok yemek seçer yemek yemez ,yeri geliyor kendime,anneme,çocuklara ayrı yemek yapıyorum,çocuklarla TV kavgası oluyor artık mesala :)
Alıştım artık buyuk kiz o benim:) şükür sebebim dünyanın çivisi çıkmışken yeterki tek imtihan onun sorumluları olsun
Ben evlenip İstanbul'a gittim sonra tayin Maraş'a çıktı bu sene Malatya'ya taşındık buradayız artık inş memleketimiz güzel ya görünce burda sevindim tatlım
usul usul topiği ele geçiriyoruz gibi hissettimAnammm malatyalılar basmış burayı:))
kusura bakmayın menüyü çok geç yazıyorum gündüz hem iş hem misafirim vardı sonra yemekle uğraş, bulaşığı makineye atmadan erkenden dışarı çıktım 12 ye doğru geldim eve :))
menüm
12 :25
biberli kaşarlı yumurta
2 çatal peynir
domates salatalık
yarım d. ekmek
20 :15
5 etsiz çiğ köfte (ben yaptım)
2 yaprak marul
salatalık
2 çilek
su cidden çok az oldu 2 lt
spor 20 dk basit egzersizler kol bacak
20 dk yürüyüş
@nanekekik
Sadece Malatya'ya özgü değil ki bozulmayan iyi kalan şehir kaldı mı her taraf bi tuhaf olmuş şimdilik buna da şükür gelecek yıllar , nesiller hiç iyi gözükmüyorrabbim sağlıkla huzurla ağız tadıyla oturmayı nasip etsin
ben malatyaya taşınmak istemem ne yalan söyleyeyim özellikle bu sene iyice soğudum kanalboyunda eskiden aileler gezer tozar gece boyu dolanırdı şimdi her akşam bir kavga dövüş oluyormuş akşam vakti oğlumla yeğenimi yollayacaktım gezip dondurma yesinler diye eniştem sakın diyip ne kadar bozulduğunu anlatınca iyice şaştım kaldım
Ben kendi adıma elimden gelenin fazlasını yapacağıma söz verşyorum
Çatlasamda patlasamda açlıktan ölsemde geç vakştte yemek yok kaçamak zaten yok
Bide genelde bu hafta fazla verilmedi herkes yüzde 1 den fazlasını tutturabilir
Haaa herşeyi yaparız ama gitmez o başka bişey
beceremedim zaten :) kısırın sıkılmış haline benzemiş oğlum öyle dedi hazır çiğ köfte sosu var malatyadan alıp geliyoruz nar ekşisi salçası baharatı z. yağı karması bişey ablam yaptı çok güzel oldu soğanını sarımsağını mı ayarlıyamadım ne ettiysem tutturamadım işte :) kabulünse sana da yaparım gülüm ama beklentin çok olmasın :)Afiyet olsun en sevdiğim çiğ köfte bize de yap :))
beceremedim zaten :) kısırın sıkılmış haline benzemiş oğlum öyle dedi hazır çiğ köfte sosu var malatyadan alıp geliyoruz nar ekşisi salçası baharatı z. yağı karması bişey ablam yaptı çok güzel oldu soğanını sarımsağını mı ayarlıyamadım ne ettiysem tutturamadım işte :) kabulünse sana da yaparım gülüm ama beklentin çok olmasın :)
Masallah sana abla bendede kansızlık varBu arada test sonuçlarım
kısaca domuz gibiymişim
Sadece d vit.düşük onun için damla verdi
Bide b 12 sınırdaymış onun içinde bişey verdi ısmarlandı haftaya alıcam
haklısın her yer de aynı şeyler oluyor, merkez küçük olunca orada daha bir gözüne batıyor insanınSadece Malatya'ya özgü değil ki bozulmayan iyi kalan şehir kaldı mı her taraf bi tuhaf olmuş şimdilik buna da şükür gelecek yıllar , nesiller hiç iyi gözükmüyor
ayyy senin foto yüzünden ban yemiştin çok geçmiş olsun bacım rabbim bir daha yaşatmasın ban man hapislikAy özlemişim sizi hapishaneden çıkmış gibi hissediyorum sizi :)) mahpusluk zor bacılar ne acılar çektim :)))
ayyy senin foto yüzünden ban yemiştin çok geçmiş olsun bacım rabbim bir daha yaşatmasın ban man hapislik
ben doğuştan topalağım zatiii en eskilerdenim yani :)))))Aşk olsun emek vereceksin kabulüm olmaz mı :)) eski obezlerden kim kaldı her şeyi yeriz cicim :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?