- 27 Temmuz 2017
- 362
- 515
- 53
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #212.661
Menü çok güzel ben ekmeksiz yapamıyorum elim hep gidiyor bi cözüm bulamadımKızlar menüm
Sabah
1 haşlanmış yumurta
Hellim peyniri 1 büyük yuvarlak
1 büyük yuvarlak hindi füme
Öğlen
1 tane imambayıldı
3 kaşık yoğurt
Ara
10 tane tuzsuz fıstık
Akşam
5 tane köfte
1 kase cacık
Su 2 oldu 3 olur
Spor yok
Erervam çok güzel bi menü az ve özBugünkü mönüm
7.30
Maydonoz limon rondodan geçmiş şekilde
11.00
Salata
5 zeytin
Peynir
1 dilim ekmek
18.00
Bir tabak taze fasulye
Bir dilim ekmek
Yoğurt(canım çekmediği için içine ceviz ve tarcın koydum)
Su bugün midem ağrıdığı için az oldu. 1.5 litre olmuştur
Spor yok. Yapabilirsem eklerim
valla menü çok güzelBende menümü yazem bari
Sabah dr da yok (aç susuz :))
13.00
1 kaşarlı omlet
Peynir
5-6 zeytin
1 tb sanwich ekm.
Dom sal.biber
18.15
1 tb buharda haşlanmış brokoli
Yoğurt
Su 2 ltyi geçer
Spor
başım çok ağrıyor yürüyüşe çıkarsam yazarım
Ben ev hanımıyım eşim özel sektörde çalıştığı firmada kendi aralarında yer değiştiriyorlarNe iş yapıyorsunuz atama diyince :)
tatlıcım sabah ekmek yediğin için yanındakiler biraz fazla olmuş. Ekmeksiz olsaydı iyiyiydiDışardaydık şarjım bitti msjları okumadım listemi yazıp okuyacağım kızlar
Sabah 11:00
2 yumurta haşlanmış
1 adet domates ve salatalık
3 dilim inek peyniri ( malatya peyniri )
2 dilim ekmek
Ara :
Şeftali yarım
6 adet küçük kayısı
Akşam 18:10
4 köfte
Salata
1 dilim ekmek
Gün boyu toplamda 11 bardak siyah çay
Bide misafirlikte utancımdan rejimdeyim diyemedim 1 dilim ıslak kek
Güne baya geç başlamışın tatlımkusura bakmayın menüyü çok geç yazıyorum gündüz hem iş hem misafirim vardı sonra yemekle uğraş, bulaşığı makineye atmadan erkenden dışarı çıktım 12 ye doğru geldim eve :))
menüm
12 :25
biberli kaşarlı yumurta
2 çatal peynir
domates salatalık
yarım d. ekmek
20 :15
5 etsiz çiğ köfte (ben yaptım)
2 yaprak marul
salatalık
2 çilek
su cidden çok az oldu 2 lt
spor 20 dk basit egzersizler kol bacak
20 dk yürüyüş
North River
Makarna için doğru gün :))Kızlar selam cezam bitmiş :)) bi sürü aksilik ile başladım yani tartım elimde patladı o kadar beni tart sen patlama, elimde patla :)) neyse menümü yazayım kilo verenleri tebrik ederim bugünden başlayalım haftaya bi çıkartma yapalım ne dersiniz hedefimiz zirve olsun elimizden geleni yapalım bakalım neler olacak
Sabah : 2 domates + 1 biber + 1 yumurta ve ufak bi parça et koydum içine atılırdı değerlendireyim dedim menemenimsi bi şey yaptım :)
Akşam ile öğlen arası gibi (16:45-17:00 civarı)
Haşlanmış tam buğday makarna
Haşlanmış tavuk göğüs
1 domates
Biraz kıvırcık
Yağsız tuzsuz iş yerine getirip bunları yedim sonra eve geldim 75 dk spor yaptım kaslarım ağrıyor ağırlığı arttırdımNorth River
Bu hangisi cnmBu arada 2.kürümün 4.günümü içtim 23:30 gibi
aslında geçen haftayıda genel olarak güzel geçirdik ama inş.bu hafta tartıda daha fazla karşılığını alırızGeçmişi okumadan aynı şeyi yazmışım :)) bu hafta hep beraber birinciliğe oynayalım hepimiz nasılsa bu yoldayız sıkalım dişimizi sporları arttıralım ben kendi adıma sabahları yarım saat daha erken kalkıp spor yapacağım
ben kısırı mercimek köf.çiğkifteye tercih ederim :)beceremedim zaten :) kısırın sıkılmış haline benzemiş oğlum öyle dedi hazır çiğ köfte sosu var malatyadan alıp geliyoruz nar ekşisi salçası baharatı z. yağı karması bişey ablam yaptı çok güzel oldu soğanını sarımsağını mı ayarlıyamadım ne ettiysem tutturamadım işte :) kabulünse sana da yaparım gülüm ama beklentin çok olmasın :)
bende 1 kere düştüydüm mapusa zor bacım zor :))Ay özlemişim sizi hapishaneden çıkmış gibi hissediyorum sizi :)) mahpusluk zor bacılar ne acılar çektim :)))
ilaç kullanıyonmu cnmMasallah sana abla bendede kansızlık var
şikayet etmesende içerik silmek yasak cnmHaha ay ne salakça bi şey yaşadım ya :)) eşime anlattım kendini niye şikayet ediyorsun diyor :)) valla dedim çok haklısın :))
tatlıcım sabah ekmek yediğin için yanındakiler biraz fazla olmuş. Ekmeksiz olsaydı iyiyiydiDışardaydık şarjım bitti msjları okumadım listemi yazıp okuyacağım kızlar
2 yumurta haşlanmış
2 dilim ekmek
Ara :
Şeftali yarım
6 adet küçük kayısı
4 köfte
Salata
1 dilim ekmek
Güne baya geç başlamışın tatlımkusura bakmayın menüyü çok geç yazıyorum gündüz hem iş hem misafirim vardı sonra yemekle uğraş, bulaşığı makineye atmadan erkenden dışarı çıktım 12 ye doğru geldim eve :))
menüm
biberli kaşarlı yumurta
2 çatal peynir
domates salatalık
yarım d. ekmek
2 yaprak marul
salatalık
2 çilek
20 dk yürüyüş
North River
Makarna için doğru gün :))Kızlar selam cezam bitmiş :)) bi sürü aksilik ile başladım yani tartım elimde patladı o kadar beni tart sen patlama, elimde patla :)) neyse menümü yazayım kilo verenleri tebrik ederim bugünden başlayalım haftaya bi çıkartma yapalım ne dersiniz hedefimiz zirve olsun elimizden geleni yapalım bakalım neler olacak
Sabah : 2 domates + 1 biber + 1 yumurta ve ufak bi parça et koydum içine atılırdı değerlendireyim dedim menemenimsi bi şey yaptım :)
Haşlanmış tavuk göğüs
1 domates
Biraz kıvırcık
Yağsız tuzsuz iş yerine getirip bunları yedim sonra eve geldim 75 dk spor yaptım kaslarım ağrıyor ağırlığı arttırdımNorth River
Bu hangisi cnmBu arada 2.kürümün 4.günümü içtim 23:30 gibi
aslında geçen haftayıda genel olarak güzel geçirdik ama inş.bu hafta tartıda daha fazla karşılığını alırızGeçmişi okumadan aynı şeyi yazmışım :)) bu hafta hep beraber birinciliğe oynayalım hepimiz nasılsa bu yoldayız sıkalım dişimizi sporları arttıralım ben kendi adıma sabahları yarım saat daha erken kalkıp spor yapacağım
ben kısırı mercimek köf.çiğkifteye tercih ederim :)beceremedim zaten :) kısırın sıkılmış haline benzemiş oğlum öyle dedi hazır çiğ köfte sosu var malatyadan alıp geliyoruz nar ekşisi salçası baharatı z. yağı karması bişey ablam yaptı çok güzel oldu soğanını sarımsağını mı ayarlıyamadım ne ettiysem tutturamadım işte :) kabulünse sana da yaparım gülüm ama beklentin çok olmasın :)
bende 1 kere düştüydüm mapusa zor bacım zor :))Ay özlemişim sizi hapishaneden çıkmış gibi hissediyorum sizi :)) mahpusluk zor bacılar ne acılar çektim :)))
ilaç kullanıyonmu cnmMasallah sana abla bendede kansızlık var
şikayet etmesende içerik silmek yasak cnmHaha ay ne salakça bi şey yaşadım ya :)) eşime anlattım kendini niye şikayet ediyorsun diyor :)) valla dedim çok haklısın :))
ben doğuştan topalağım zatiii en eskilerdenim yani :)))))
kızlar kusura bakmayın ben geçmiş yapmadan müsadenizle gideyim pazar alışverişini öylece dolaba tıkmıştım el atacak yer yok boşaltıp düzenleyip uyuyayım
cümleten iyi geceler
Ben ev hanımıyım eşim özel sektörde çalıştığı firmada kendi aralarında yer değiştiriyorlar
Ssuprmis bu yaaBU HAFTANIN EN İYİLERİ
1. @ervam44 %2.71
2.Ruveydavera %2.22
3. @seydan94 %1.32
RAKİPLER
Mefkurem - @Edibe12
Kazanannnnnn @Edibe12
@plasticwomen - @CeruleanSins
Kazanannnnnn @plasticwomen
@seydan94 -- @nanekekik
Kazanannnnnnn @seydan94
Kaliteli karbon alma diyen yokki bebeğim :))Mefkurem ağırlık antrenmanlarını arttırdığım için kaliteli karbo almam gerekli tam buğday,kepek,yulaf tercihim olacak artık göreceksiniz alışın :))
Kuzum aslında tartım kırıldı sabah tartılamadım ama öncesi fotoğrafım vardı kendi programıma koymak için çektiğim onu referans almak zorunda kaldım bakalım tartı gelince tartılıcam ne çıkacak merak ediyorum ama şimdi tartı da değişiyor ne olacak bilmiyorum gerginim :)
Canım kür için önce 1.kürü 10 gün yapıp 3 gün ara vermen lazım sonra 2.kür :)
Valla zormuş yazamamak çok sinir bozucu :)))
tadı hoşuma gitmiyorda ne tstlımMefkurem artık nasıl odaklandıysam alnımda yazıyor gibi hissettim aslında söylediğin doğru Yok kullanmıyorum tadı hoşuma gitmiyor aslında benimde bi değerlerime baktırmam lazım
heee heee dereceyi görünce hemen ortaya çıktın demii :))Ssuprmis bu yaacook mutlu oldum
Aman edam lütfen dikkat et bu hafta derece yapalımSelam kızlar.
Yarın 2 günlüğüne bursaya gidiyoruz.
Bir kaç misafirliğe gideceğim.
Ayrıca kk dan arkadaşlarımla buluşacağım.
Yediklerime dikkat edeceğime söz veriyorum:)
Girmeye çalışacağım ama giremezsem haberiniz olsun diye haber veriyorum.
Bugünkü menüm
Kahvaltı 12.00
1 haş. Yumurta
1 dlm peynir
1 domates
1 dilim tb ekmek
Ara: 15.00
1 kase pul biberli yoğurt
Akşam 19.30
2 köfte kadar ızgara tavuk
1 dilim kepek ekmek
Salata
Ara: türk kahvesi +soda
Su 1,5 litreyi geçtim ama 2 oldupyndan emin değilim.
Spor: 45 dk leslieNorth River
Bugün çok beğendim canısı hatta doymadıysan akşam fasülye ve yoğurt mşktarını biraz artırabilirsinMenüm sabah 9 da 1 yumurta 1 elma 3 zeytin 1 salatalık v3 bir aci biberden yapilmis salata
Öğlen saat 2de 1 elma 6 tane yer fıstığı 1 kaşık tarçın 1 bardak süt 1 kaşık yoğurttan yapılmış nefis doyurucu bir smooty
Akam 7 de 1 porsiyon salata 3 kaşık taze fasulye 2 kaşık yoğurt
Sabah kahvaltıdan sonra 1 saat yürüdüm akşam vakit olmadı maalesef. 3 litrede su içtim
Kaliteli karbon alma diyen yokki bebeğim :))
Sadece bunlar akşam öğününde olmasa iyi olur
Bide tartıya yakın
Ben bu tb makarnalarında gerçek tb olduğunu sanmıyorum
Yoksa sabahları ekmek yemediğinde yulaflı krep yap, haftasonu bakliyat bulgur vs.tüket
Kuruyemişini ye
Benim Menüm:
Sabah 7.30
1 kase sütlü yulaf
1 muz
Ara 13.00
1 yeşil elme
12 badem
5-6 siyah kuru üzüm
Öğle 15.30
Bir tabak tavuk sote
1 dilim tb ekmek
Ara 17.30
5 hurma
1 avuç yer fıstığı
Akşam 20.00
Salata
Yoğurt
Su 1.5 lt yatana kadar 2 olur kesin
Spor 30 dk tempolu yürüyüş - 50 ip atlama
Hurma ve yer fıstığı biraz cuma kaçamağı diyelim
Bende menümü yazem bari
Sabah dr da yok (aç susuz :))
13.00
1 kaşarlı omlet
Peynir
5-6 zeytin
1 tb sanwich ekm.
Dom sal.biber
18.15
1 tb buharda haşlanmış brokoli
Yoğurt
Su 2 ltyi geçer
Spor
başım çok ağrıyor yürüyüşe çıkarsam yazarım
İyi akşamlar.
10:00
2 haşlanmış yumurta
13:00
1 kase taze fasulye
1 dilim tam buğday ekmeği
16:00
1 Kayısı
19:30
1 kase yoğurt
4 yemek kaşığı biberli tavuk sote
Spor olarak ta Jillian Level 1 + İç Bacak ve kol çalışması / 50 dk @nanekekik doğru kişiyi etiketledim dimi
Menüm
Kahvaltı 9:30
Çavdar ekmeği arasi tost, domates,4 zeytin,kahve
Öğle yemeği
12:30 1kase sütlü 10 tane kuruyemişli yulaf ezmesi kakao da attim içine
16:00 komsuya baş sağlığı na gittik çayın yanında malatyadan gelen kayisidan 3 tane badem den 15 tane kadar yedim çok güzeldi , hamurişleride vardı ama onlara dokunmadim
20:00 vicdan çorbası
Peynirli salata
1 tabak yeşil fasulye
1 saat zumba bol su 2 büyük bardak yeşil çay
daha ne olsun abla ya her hafta versen 5 ayda 15 kilo gider
Kayıtlara geçilsin lütfen:)) dayanamadım ve sahilde mis gibi yürüyüşümu yapıp geldim.North River 70 dakika yürüyüş:))
Menüm gelsin
(10:30)
Domatesli biber sote
Domates
Salatalık
1 siyah zeytin
2 çatal sucuklu yumurta
(20:00)
1 kepçe mercimek çorbası
Marul salatası
2 köfte
Su: 1,5 lt
Spor yok çarşı dolandim ayaklarım alev alıyor
Dışardaydık şarjım bitti msjları okumadım listemi yazıp okuyacağım kızlar
2 yumurta haşlanmış
2 dilim ekmek
Ara :
Şeftali yarım
6 adet küçük kayısı
4 köfte
Salata
1 dilim ekmek
kusura bakmayın menüyü çok geç yazıyorum gündüz hem iş hem misafirim vardı sonra yemekle uğraş, bulaşığı makineye atmadan erkenden dışarı çıktım 12 ye doğru geldim eve :))
menüm
biberli kaşarlı yumurta
2 çatal peynir
domates salatalık
yarım d. ekmek
2 yaprak marul
salatalık
2 çilek
20 dk yürüyüş
North River
Kızlar selam cezam bitmiş :)) bi sürü aksilik ile başladım yani tartım elimde patladı o kadar beni tart sen patlama, elimde patla :)) neyse menümü yazayım kilo verenleri tebrik ederim bugünden başlayalım haftaya bi çıkartma yapalım ne dersiniz hedefimiz zirve olsun elimizden geleni yapalım bakalım neler olacak
Haşlanmış tavuk göğüs
1 domates
Biraz kıvırcık
Selam kızlar.
Yarın 2 günlüğüne bursaya gidiyoruz.
Bir kaç misafirliğe gideceğim.
Ayrıca kk dan arkadaşlarımla buluşacağım.
Yediklerime dikkat edeceğime söz veriyorum:)
Girmeye çalışacağım ama giremezsem haberiniz olsun diye haber veriyorum.
Bugünkü menüm
Kahvaltı 12.00
1 haş. Yumurta
1 dlm peynir
1 domates
1 dilim tb ekmek
Ara: 15.00
1 kase pul biberli yoğurt
Akşam 19.30
2 köfte kadar ızgara tavuk
1 dilim kepek ekmek
Salata
Ara: türk kahvesi +soda
Su 1,5 litreyi geçtim ama 2 oldupyndan emin değilim.
Spor: 45 dk leslieNorth River
Menüm sabah 9 da 1 yumurta 1 elma 3 zeytin 1 salatalık v3 bir aci biberden yapilmis salata
Öğlen saat 2de 1 elma 6 tane yer fıstığı 1 kaşık tarçın 1 bardak süt 1 kaşık yoğurttan yapılmış nefis doyurucu bir smooty
Akam 7 de 1 porsiyon salata 3 kaşık taze fasulye 2 kaşık yoğurt
Sabah kahvaltıdan sonra 1 saat yürüdüm akşam vakit olmadı maalesef. 3 litrede su içtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?