Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sabah geç kalktım 11 gibi. limonlu suyu içtim kahvaltı hazırla derken 12 yi buldu. Kısacası tembellik.

Dikkat ederim etmem mi hiç. Menülerimi yazacağım:) hem pz.tesi tartı günü.
Ayrıca pazar günü dönüşte denize gideceğiz. 2,3 saat yüzme planım var :)

Rabbim hayırlısı ile gönlünüze göre versin.

Aminn Allah razı olsun

Canım ıslak kek için yani diyetteyim demek zorunda değilsin ben büyüklerime özellikle hiç bi zaman demedim çünkü anlamazlar bi de bizde adettir misafire yedirmek içirmek ama midem rahatsız ağır şeyler yiyemiyorum sabahtan beri böyle, ne biliyim ayyy çok şiştim onu değil de varsa bi sodanı aliyim gibisinden olur olur da olur illaki diyet demek zorunda değilsin
Sabaha gelince bana ekmek fazla geldi 1 dilim olsa yeter sanki zaten 2 haşlanmış yumurta gayet tok tutar

Çiğ köfte cuma için olabilir csnım ama haftaiçi tercih etmemeni öneriritm tecrübelerime dayanarak

Canım tam buğday makarna cuma olduğu için tamam ama her gün karbonhidrat almak zorundayız riy bişey Yok kendini buna şartlama he tam buğday makarnadan bin kat daha sağlıklı karbonhidratlar var
Menü çok güzel ben ekmeksiz yapamıyorum elim hep gidiyor bi cözüm sürecine bulamadım

Ben pek sevmediğim için çözüö aramaya gerek yoktu ama sabahları yiyip akşamları ekmeği kesersen bile çok faydasını görürsün

Güzel ben beğendim aman dikkat et oralarda canım ızgara falan yersin

Kesinlikle katılıyorum

Çok güzel ben beğendim

Yeşil mercimek en sevdiğimdir faydası da saymakta bitmez canım tb makarna dediğin şeyde Allah bilir neler neler var karbonhidratı sabah ve öğlen alırsan daha iyi akşam yerine

Yarın karpuz alayım bari

Ama sonradan artı olursam başının etini yerim
Amaaa başimin etini yeme sekerim. Artıya çıkarsam ben kimin başının etini yesem ki marankinin mi :))

Hoşgeldin canım. Gözümüz yollarda kaldı.

Ay özlemişim sizi hapishaneden çıkmış gibi hissediyorum sizi :)) mahpusluk zor bacılar ne acılar çektim :)))

Ben çok saçma sapan şeyler yedim hepinizden özür dilerim aklınıza sokmamak için yazmayacağım menüyü şuan mide yanmasından uyuyamıyorum evde değilim annemlerdeyiz mide ilacından yok mustehak bana
Ah ah birde izne çıkıyım diyorsun canısı
Bugün çok dikkat et canım benim

aman dikkat canım bukadar iyi giderken diyetini bozma sakın
Afiyet olsun gayet iyi

akşamki yoğurt miktarını artir bence afiyet olsun gayet güzel

ceydacigim hoşgeldin özledik seni
Instagram takip ettiğim bir bayan var ağırlık antrenmanı hocası sevda uysal
Müthiş antrenman yapıyor onun beslenme mantığında yuzdenin çoğunun pro ve yağ kaplıyor karbonhidrat sabah ve az miktarda tüketiyor bak istersen hocanin sayfasına

Günaydınlarrrr kahvaltı hazırlarken bi yandan yazayım dedim size
Günaydın canim

Günaydın kızlar benim kız çok erken kadar kalkmaya başladı
aksammi geç uyutsan

Ben kahvaltımı yaptım bugün dışarı çıkıcaz alışverişe temizliğin çoğu bitti sayılır
Akşam da 1 saat yürüyüşümü yapmayı planlıyorum
iyi iş yaptın canısı artık kendi zaman ayırma zamanı

Günaydın hanimlar
Günaydın canim

Aynen annemle eşimle beraber yaptık valla bi ton iş vardı canım evde

Sabah kahvaltımı da çok güçlü yaptım akşama da ızgara yapcaz et onu yerim artık salata ile planım öyle öğlen de belki kuruyemiş az süt içerim bi de sabah güzel kahvaltı yapınca pek acıkmıyorum

@seydan94 akşam alınan karbonun ne olacağının farkındayım canım benim bu hafta akşam öğünüm olmayacak 15:00-16:00 eğer iş olur fa yiyemezsem 17:00 olur dün o yüzden 17:00 oldu iş çıktı normalde 15:30 gibi yiyecektim spor öncesi de olduğu için ihtiyacım olanı alıyorum sadece bu hafta böyle deneyeceğim ve duruma bakacağım bu denediğim yollar kendimi bulma ve anlama yolları diyebiliriz her hafta değiştiricem gerekirse vücüdüm en iyi ne istiyor onu bulacağım

Canım elbette kendini denemeni anlıyorum bu iyi bişey ama denerken de yanlışlar yapmayalım diye dedim eğer spor yapıyorsan protein de yemelisin kesinlikle

Günaydınnnnn fıstık adayları

Herkese mutlu kaçamaksız haftasonları

Yine günlerden yağmur :))sabah bisikletle gelirken sırılsıklam oldum. Dinmesini beklesem duracağada benzemiyordu

Çok şükür baş ağrım geçmiş. Nedense dün bütün gün ağrıdı

Bugün kesin eksi olurum diyodum ama hayal kırıklığı ysşadım. Akşamda gerçekten Çok aç aç yattım bi lokma bişey almadım
Brokoliden okacağını sanmıyorum o şişkinlik yapmaz
Acaba dr da içtiğim şeyden olabilirmi bilemedim sonuçta şekerli kalorili bişey

North River bahar sporu fazla yapmışın inş.biraz telafi olmuştur. Ne zamandırda kaçamak yoktu belki vücut şaşırmış olur
Ama dünü unut lütfen yeniden cumaya odaklanıp birlik olalım

E ervam44
@seydan94
Fitt_anne
askrhpozitif

Sizlerede günaydınnn çalışkan arılar :))

Erva artı çıkarsak gidip marankinin ağzını burnunu kırarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…