- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #212.681
Sabah geç kalktım 11 gibi. limonlu suyu içtim kahvaltı hazırla derken 12 yi buldu. Kısacası tembellik.tadı hoşuma gitmiyorda ne tstlım
Vücutta bi eksiklik varsa kilo vermen zorlaşır
heee heee dereceyi görünce hemen ortaya çıktın demii :))
Tebrikler cnm
Aman edam lütfen dikkat et bu hafta derece yapalım
Sen sabahı niye atladın cnm bişeymi kaçırdım ben
Gerisi çok güzel
Rabbim hayırlısı ile gönlünüze göre versin.
Dışardaydık şarjım bitti msjları okumadım listemi yazıp okuyacağım kızlar
Sabah 11:00
2 yumurta haşlanmış
1 adet domates ve salatalık
3 dilim inek peyniri ( malatya peyniri )
2 dilim ekmek
Ara :
Şeftali yarım
6 adet küçük kayısı
Akşam 18:10
4 köfte
Salata
1 dilim ekmek
Gün boyu toplamda 11 bardak siyah çay
Bide misafirlikte utancımdan rejimdeyim diyemedim 1 dilim ıslak kek
kusura bakmayın menüyü çok geç yazıyorum gündüz hem iş hem misafirim vardı sonra yemekle uğraş, bulaşığı makineye atmadan erkenden dışarı çıktım 12 ye doğru geldim eve :))
menüm
12 :25
biberli kaşarlı yumurta
2 çatal peynir
domates salatalık
yarım d. ekmek
20 :15
5 etsiz çiğ köfte (ben yaptım)
2 yaprak marul
salatalık
2 çilek
su cidden çok az oldu 2 lt
spor 20 dk basit egzersizler kol bacak
20 dk yürüyüş
North River
Kızlar selam cezam bitmiş :)) bi sürü aksilik ile başladım yani tartım elimde patladı o kadar beni tart sen patlama, elimde patla :)) neyse menümü yazayım kilo verenleri tebrik ederim bugünden başlayalım haftaya bi çıkartma yapalım ne dersiniz hedefimiz zirve olsun elimizden geleni yapalım bakalım neler olacak
Sabah : 2 domates + 1 biber + 1 yumurta ve ufak bi parça et koydum içine atılırdı değerlendireyim dedim menemenimsi bi şey yaptım :)
Akşam ile öğlen arası gibi (16:45-17:00 civarı)
Haşlanmış tam buğday makarna
Haşlanmış tavuk göğüs
1 domates
Biraz kıvırcık
Yağsız tuzsuz iş yerine getirip bunları yedim sonra eve geldim 75 dk spor yaptım kaslarım ağrıyor ağırlığı arttırdımNorth River
Menü çok güzel ben ekmeksiz yapamıyorum elim hep gidiyor bi cözüm sürecine bulamadım
Selam kızlar.
Yarın 2 günlüğüne bursaya gidiyoruz.
Bir kaç misafirliğe gideceğim.
Ayrıca kk dan arkadaşlarımla buluşacağım.
Yediklerime dikkat edeceğime söz veriyorum:)
Girmeye çalışacağım ama giremezsem haberiniz olsun diye haber veriyorum.
Bugünkü menüm
Kahvaltı 12.00
1 haş. Yumurta
1 dlm peynir
1 domates
1 dilim tb ekmek
Ara: 15.00
1 kase pul biberli yoğurt
Akşam 19.30
2 köfte kadar ızgara tavuk
1 dilim kepek ekmek
Salata
Ara: türk kahvesi +soda
Su 1,5 litreyi geçtim ama 2 oldupyndan emin değilim.
Spor: 45 dk leslieNorth River
Kaliteli karbon alma diyen yokki bebeğim :))
Sadece bunlar akşam öğününde olmasa iyi olur
Bide tartıya yakın
Ben bu tb makarnalarında gerçek tb olduğunu sanmıyorum
Yoksa sabahları ekmek yemediğinde yulaflı krep yap, haftasonu bakliyat bulgur vs.tüket
Kuruyemişini ye
Menüm sabah 9 da 1 yumurta 1 elma 3 zeytin 1 salatalık v3 bir aci biberden yapilmis salata
Öğlen saat 2de 1 elma 6 tane yer fıstığı 1 kaşık tarçın 1 bardak süt 1 kaşık yoğurttan yapılmış nefis doyurucu bir smooty
Akam 7 de 1 porsiyon salata 3 kaşık taze fasulye 2 kaşık yoğurt
Sabah kahvaltıdan sonra 1 saat yürüdüm akşam vakit olmadı maalesef. 3 litrede su içtim
3 öğün ve 2 öğünü deneyeceğim demiştim ya sana :) şimdi 2 öğün deneme haftam :) aslında tam bi akşam öğünü olmayacak değişiklik yapıyorum 16:00-17:00 gibi yiyeceğim ve 19:00 gibi spor yapacağım karbo ve protein alırsam spor daha verimli ve sağlıklı olacak aslında menülerimi artık spora göre ayarlıyorum diyebilirim bakliyatla pek aram Yok arada barbunya işte o kadar :)
Günaydın kızlar benim kız çok erken kadar kalkmaya başladı
Amaaa başimin etini yeme sekerim. Artıya çıkarsam ben kimin başının etini yesem ki marankinin mi :))Yarın karpuz alayım bari
Ama sonradan artı olursam başının etini yerim
Hoşgeldin canım. Gözümüz yollarda kaldı.Kızlar selam cezam bitmiş :)) bi sürü aksilik ile başladım yani tartım elimde patladı o kadar beni tart sen patlama, elimde patla :)) neyse menümü yazayım kilo verenleri tebrik ederim bugünden başlayalım haftaya bi çıkartma yapalım ne dersiniz hedefimiz zirve olsun elimizden geleni yapalım bakalım neler olacak
Sabah : 2 domates + 1 biber + 1 yumurta ve ufak bi parça et koydum içine atılırdı değerlendireyim dedim menemenimsi bi şey yaptım :)
Akşam ile öğlen arası gibi (16:45-17:00 civarı)
Haşlanmış tam buğday makarna
Haşlanmış tavuk göğüs
1 domates
Biraz kıvırcık
Yağsız tuzsuz iş yerine getirip bunları yedim sonra eve geldim 75 dk spor yaptım kaslarım ağrıyor ağırlığı arttırdımNorth River
Ay özlemişim sizi hapishaneden çıkmış gibi hissediyorum sizi :)) mahpusluk zor bacılar ne acılar çektim :)))
Ah ah birde izne çıkıyım diyorsun canısıBen çok saçma sapan şeyler yedim hepinizden özür dilerim aklınıza sokmamak için yazmayacağım menüyü şuan mide yanmasından uyuyamıyorum evde değilim annemlerdeyiz mide ilacından yokmustehak bana
aman dikkat canım bukadar iyi giderken diyetini bozma sakınSelam kızlar.
Yarın 2 günlüğüne bursaya gidiyoruz.
Bir kaç misafirliğe gideceğim.
Ayrıca kk dan arkadaşlarımla buluşacağım.
Yediklerime dikkat edeceğime söz veriyorum:)
Girmeye çalışacağım ama giremezsem haberiniz olsun diye haber veriyorum.
Bugünkü menüm
Kahvaltı 12.00
1 haş. Yumurta
1 dlm peynir
1 domates
1 dilim tb ekmek
Ara: 15.00
1 kase pul biberli yoğurt
Akşam 19.30
2 köfte kadar ızgara tavuk
1 dilim kepek ekmek
Salata
Ara: türk kahvesi +soda
Su 1,5 litreyi geçtim ama 2 oldupyndan emin değilim.
Spor: 45 dk leslieNorth River
akşamki yoğurt miktarını artir bence afiyet olsun gayet güzelMenüm sabah 9 da 1 yumurta 1 elma 3 zeytin 1 salatalık v3 bir aci biberden yapilmis salata
Öğlen saat 2de 1 elma 6 tane yer fıstığı 1 kaşık tarçın 1 bardak süt 1 kaşık yoğurttan yapılmış nefis doyurucu bir smooty
Akam 7 de 1 porsiyon salata 3 kaşık taze fasulye 2 kaşık yoğurt
Sabah kahvaltıdan sonra 1 saat yürüdüm akşam vakit olmadı maalesef. 3 litrede su içtim
ceydacigim hoşgeldin özledik seni3 öğün ve 2 öğünü deneyeceğim demiştim ya sana :) şimdi 2 öğün deneme haftam :) aslında tam bi akşam öğünü olmayacak değişiklik yapıyorum 16:00-17:00 gibi yiyeceğim ve 19:00 gibi spor yapacağım karbo ve protein alırsam spor daha verimli ve sağlıklı olacak aslında menülerimi artık spora göre ayarlıyorum diyebilirim bakliyatla pek aram Yok arada barbunya işte o kadar :)
Günaydın canimGünaydınlarrrr kahvaltı hazırlarken bi yandan yazayım dedim size
aksammi geç uyutsanGünaydın kızlar benim kız çok erken kadar kalkmaya başladı
iyi iş yaptın canısı artık kendi zaman ayırma zamanıBen kahvaltımı yaptım bugün dışarı çıkıcaz alışverişe temizliğin çoğu bitti sayılır
Akşam da 1 saat yürüyüşümü yapmayı planlıyorum
Günaydın canimGünaydın hanimlar
aman dikkat canım bukadar iyi giderken diyetini bozma sakın
Afiyet olsun gayet iyi
akşamki yoğurt miktarını artir bence afiyet olsun gayet güzel
ceydacigim hoşgeldin özledik seni
Instagram takip ettiğim bir bayan var ağırlık antrenmanı hocası sevda uysal
Müthiş antrenman yapıyor onun beslenme mantığında yuzdenin çoğunun pro ve yağ kaplıyor karbonhidrat sabah ve az miktarda tüketiyor bak istersen hocanin sayfasına
Günaydın canim
aksammi geç uyutsan
iyi iş yaptın canısı artık kendi zaman ayırma zamanı
Günaydın canim
@seydan94 akşam alınan karbonun ne olacağının farkındayım canım benim bu hafta akşam öğünüm olmayacak 15:00-16:00 eğer iş olur fa yiyemezsem 17:00 olur dün o yüzden 17:00 oldu iş çıktı normalde 15:30 gibi yiyecektim spor öncesi de olduğu için ihtiyacım olanı alıyorum sadece bu hafta böyle deneyeceğim ve duruma bakacağım bu denediğim yollar kendimi bulma ve anlama yolları diyebiliriz her hafta değiştiricem gerekirse vücüdüm en iyi ne istiyor onu bulacağım
Annengil uzak değil zaten niye orda kaldınızkiHerkese günaydın zombi gibiyim Kuzey yatağını aradı gece boyu dön dön uyumadı uyutmadiyeni bir gün yeni bir başlangıç Eki Görüntüle 2029974
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?