- Konu Sahibi Handandandan
-
- #212.701
Günaydınnnnn fıstık adayları
Herkese mutlu kaçamaksız haftasonları
Yine günlerden yağmur :))sabah bisikletle gelirken sırılsıklam oldum. Dinmesini beklesem duracağada benzemiyordu
Çok şükür baş ağrım geçmiş. Nedense dün bütün gün ağrıdı
Bugün kesin eksi olurum diyodum ama hayal kırıklığı ysşadım. Akşamda gerçekten Çok aç aç yattım bi lokma bişey almadım
Brokoliden okacağını sanmıyorum o şişkinlik yapmaz
Acaba dr da içtiğim şeyden olabilirmi bilemedim sonuçta şekerli kalorili bişey
@nanekekik bahar sporu fazla yapmışın inş.biraz telafi olmuştur. Ne zamandırda kaçamak yoktu belki vücut şaşırmış olur
Ama dünü unut lütfen yeniden cumaya odaklanıp birlik olalım
@ervam44
@seydan94
@ayulduzz
@askrhpozitif
Sizlerede günaydınnn çalışkan arılar :))
Erva artı çıkarsak gidip marankinin ağzını burnunu kırarız
Canım elbette kendini denemeni anlıyorum bu iyi bişey ama denerken de yanlışlar yapmayalım diye dedim eğer spor yapıyorsan protein de yemelisin kesinlikle
Ben yazarken 2 fıstık daha gelmiş
Sizlerede günaydın
@nanekekik
plasticwoman
Daha da gelene yazmam ayrıyaten
Protein alıyorum Zaten proteinsiz olmaz yazdım menüme de :) savaş hocanın programı bu menü aslında spor Zaten onun programına yakın tam onun programına da geçeceğim benimkinden sonra
İnşallah yarar canım vücuduna
Vücut hep aynı saatte kalkmaya alışınca uyuyamaz cnmGünaydın canım güya uyuyacaktım kalktım cin gibi :)
Vücut hep aynı saatte kalkmaya alışınca uyuyamaz cnm
Uyusunda sersem gibi olursun
En iyisi kalk bi kral kahvaltını yap
Bende kahvemi içiyom birazdan yiyecem
Vücut hep aynı saatte kalkmaya alışınca uyuyamaz cnm
Uyusunda sersem gibi olursun
En iyisi kalk bi kral kahvaltını yap
Bende kahvemi içiyom birazdan yiyecem
Mesela ben 5 te kalkmaya alıştım
Bebekler olunca öyle :) tlc TV de kalabalık aile diye program var çiftin 5 iz bebekleri var :)
anam o da çok erken yaaa :))ama sağlıklıMesela ben 5 te kalkmaya alıştım
göbüşle kahvenin bağlantısı ne ki cnmİlacımı içtim bu sefer 1 saat geçsin bari iyice işe yarasın :) ondan sonra omlet ve sebze ızgara yapmayı planlıyorum :))
Afiyet olsun canım annemde kalkar kalkmaz kahve içer yıllardır :) arada azıcık göbeği çıkar oo kahveyi bırakmalıyım der azaltır göbeği gider sonra devam :) kendimi bilmek anlamak çok güzel işte bu konu da hayranım anneme hiç onun gibi olamadım :)
şimdilik kayra gibi cnmAbla bebeğin ismine karar verdiler mi merak ettimMefkurem
anam o da çok erken yaaa :))ama sağlıklı
göbüşle kahvenin bağlantısı ne ki cnm
şimdilik kayra gibi cnm
Bakalım o zamana kadar değişmezse
Sıradaki parçayı kk kader mahkumlarina armağan ediyorumAy özlemişim sizi hapishaneden çıkmış gibi hissediyorum sizi :)) mahpusluk zor bacılar ne acılar çektim :)))
Amin cnmÇok erken tabi ama kızlarımın düzeni öyle ama bana da iyi geliyor valla sabah erken kalkmak iyiymiş erken de yatıyorum böylelikle çokta acıkmıyorum
Hayırlı olsun sağlıkla dünyaya gelsin inşallah kaç
Aylık oldu şimdi
Sıradaki parçayı kk kader mahkumlarina armağan ediyorum
Hoşgeldin yeniden capcanli
Amin cnm
Heralde 5.ayının içinde
12.ayın sonuna doğru doğum ama bakalım gününde gelirse
Öbürü nasıl tepki verecek çok merak ediyom
Şu anda hiç kıskanma huyu yok
Başka bebekleri anne baba alınca kıskanmıyo o da seviyor baby diye :))sanki kendi çok büyük :))
Yok zaten ilgisizlik olmazdaİnşallah gününde vaktin de gelir
Aman aman olmasın ne güzel ya biraz da o anne ile ilgili eğer ilgiyi büyükten çekmez ise ikisine de aynı ölçüde ilgi verirse kıskanma olmaz zaten o kıskanmaların nedeni hep ilgisizlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?