Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydın hepinize
Abla vücut direnç gösteriyor bence az yemek yapıyor bunu diye düşünüyorum kıtlığa giriyor bende yaşadım o yüzden izine ayrıldım bu arada ben başlamak istesem 3 hafta bekliyecekmiyim listeye girmek için onu bi sorayım dedim

Vücut hep aynı saatte kalkmaya alışınca uyuyamaz cnm
Uyusunda sersem gibi olursun

En iyisi kalk bi kral kahvaltını yap
Bende kahvemi içiyom birazdan yiyecem
Kızlar ben korumadan korkmaya başladım
Diyet benim hayatım olmuş sanki buradan ayrılınca kontrolsüz olduğumu hissediyorum
1 hafta süre verdim takıma girmeden yapabilecekmiyim diye
Cık olmuyor sanırım
Eşim diyorki ömür boyu diyet yapacaksın başka yolu yok

Kilo ver ver nereye kadar kuzum
sonra zayıflaya zayıflaya yok olmak felan
n güzel keyfini çıkarın formunuzun

az yemiyorumki cnm normal menü yapıyorum
Hem daha yeni başladım sayılır ne direnci :))

En az izin kilonda olursan 2 hafta sonra girebilirsin

eee sana didik uzaklaşma diye

Annengil uzak değil zaten niye orda kaldınızki

North River baharcım ama bugün telafini yap karbon alma
İnşallah abla bu haftaki karbon limitin doldu resmen
Benim Kuzey yeğenimin peşini bırakmıyor
Onun için kaldık
Yasemin ya hayallerimi yiktin

Bir haşlanmış yumurta yarim dilim ekmek salatalık domates zeytin ve peynirle nefis bir kahvaltı yaptım. Bakalım bugün spor yapabilecek miyim.

Korku nasıl bişey şekerim ben bilmiyomda ben artık hanımefendi gibi yemek yiyorum
Camişlar gibi değil

Valla tartı benide şok etti ama geçici bişeydir diye düşünüyorum

Seninde sabahın güzel olmuş

Huuu öbür rakibim nerdeeee
Daha yatıyonmu yoksa kızzz
N-A-R anacım bide zor nick seçmişin etiket yapıncaya kadar cnm çıkıyor :)))

Bu hafta 2 cephede savaşıyom

Hanımefendiler gibi yeme daim olsun inşallah hepimize
Huuu öbür rakibim nerdeeee
Daha yatıyonmu yoksa kızzz
N-A-R anacım bide zor nick seçmişin etiket yapıncaya kadar cnm çıkıyor :)))

Bu hafta 2 cephede savaşıyom
Iki cephede savaş güzeldir. Daha da hirslandirir. Beni geçemezsen diğer rakiple idare edersin. Yenildim diye üzülmezsin çok:))
Şekersiz tarçınlı t.kahvesine buyurun hanımlar
Kahveyi bi ben sevemedim ya.

Hanımefendiler gibi yeme daim olsun inşallah hepimize

Iki cephede savaş güzeldir. Daha da hirslandirir. Beni geçemezsen diğer rakiple idare edersin. Yenildim diye üzülmezsin çok:))

Kahveyi bi ben sevemedim ya.
Ben bütün mücadelemi göstereyimde sonuç ne olursa artık :))

Ben eskiden şekerli bile içemezdim t.kahvesini çok acı gelirdi
Şimdi şekersiz o acı tadı seviyorum :))

Ben çok saçma sapan şeyler yedim hepinizden özür dilerim aklınıza sokmamak için yazmayacağım menüyü şuan mide yanmasından uyuyamıyorum evde değilim annemlerdeyiz mide ilacından yok mustehak bana
Ah Baharcığım çok üzüldüm, olsun moralini bozma, bugün hafif yersin, zaten sporcu insansın, aldığın kalorileri yağ olup sana yapışamadan atarsın. Hem sen uzun süredir diyet yaptığın için metabolizma için iyi bir şok olmuştur. Devamını getirmeyeceğin kesin olduğuna göre bakarsın kilo vermen hızlanır.
Olamaz benim de kabusum verip geri almak, lütfen korumada başarılı olup bize de umut Yasemin. listede olmasan da bence cumaları tartı bildirimi yap, artı çıkarsan bir sonraki cumaya kadar gelip menünü yaz hergün. Bence hedef kilomuza ulaştıktan sonra hiç ara vermeden en az bir yıl o kiloda sabitleşene kadar forumdan birgün bile çıkmamak lazım. Allah nasip eder de hedef kiloma ulaşırsam ben böyle yapmayı düşünüyorum.
Kızlar bşraz ıspanak 1 yumurta az peynirle omlet yaptım yanındada 3 ceviz
Karnım şişti
Artık daha çabuk doymaya başladım
Eskiden olsa 2 yumurta bol peynir kaç dilim ekmekle anca doyardım
Afiyet olsun, benim mide hala dipsiz kuyu gibi darısı başıma. Geçen haftaydı sanırım resmen gurultusu gök gürültüsü gibi dışardan duyuluyordu, yıllardır böyle az yemeyince garibim ne hala geldi kim bilir
Nasılsınız canlaaar misafir varken sporu nasıl yapcam bilmiyorum bu yüzden aldığım kaloriyi snırlıcam başka türlü @seydan94 geçemem
Olmaz Bahar yaa ilk günden su koyveriyorsun, kesinlikle spor yap bence misafir engel olmasın. Ya misafir gidince yap, ya da yatılılarsa daha önce söz verdiğim kısa bir işim var hemen geleceğim diye bırak onları çık dışarıya yürü. Yok evde bırakamayacaksan onlarla çıkın dışarı size gezdireyim de götür bir park mark bir yere yine uydur birşey su alayım filan de git az uzağa koş moş yap spor. kafaya koymazsan olmaz, kendimden biliyorum

Sabah iki yumurta ve üç dilim peynir fazla olmuş. Onun dışında ıslak keki söylemişler aman ye sakın bir daha emeklerin zayi olmasın.
Yoğun bir gün olmasına rağmen çok güzel bir menü ile günü kapatmışsın Ekim tebrik ederim.
Güzel menü afiyet olsun. Biz de bazen kıymalı menemen yapariz.
Karnım tok midem şiş yanma var.... yazayım bunları aklıma. Ben de hala kendimi misafirlikte yememe konusunda biraz güçsüz hissediyorum
Hoşgeldin Ceyda, çok aksilik oldu fotoğraf meselesi, ben de bilmiyordum, öğrenmiş olduk.
Afiyet olsun Eda gayet iyi bir menü. Hatta sanki diyetisyenin verdiğinden bile az mi Ne? Iyi gezmeler Bursa'da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…