- 4 Şubat 2008
- 5.999
- 14.165
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #212.721
Günaydın hepinizeGünaydınnnnn fıstık adayları
Herkese mutlu kaçamaksız haftasonları
Yine günlerden yağmur :))sabah bisikletle gelirken sırılsıklam oldum. Dinmesini beklesem duracağada benzemiyordu
Çok şükür baş ağrım geçmiş. Nedense dün bütün gün ağrıdı
Bugün kesin eksi olurum diyodum ama hayal kırıklığı ysşadım. Akşamda gerçekten Çok aç aç yattım bi lokma bişey almadım
Brokoliden okacağını sanmıyorum o şişkinlik yapmaz
Acaba dr da içtiğim şeyden olabilirmi bilemedim sonuçta şekerli kalorili bişey
North River bahar sporu fazla yapmışın inş.biraz telafi olmuştur. Ne zamandırda kaçamak yoktu belki vücut şaşırmış olur
Ama dünü unut lütfen yeniden cumaya odaklanıp birlik olalım
E ervam44
@seydan94
@ayulduzz
@askrhpozitif
Sizlerede günaydınnn çalışkan arılar :))
Erva artı çıkarsak gidip marankinin ağzını burnunu kırarız
Kızlar ben korumadan korkmaya başladımVücut hep aynı saatte kalkmaya alışınca uyuyamaz cnm
Uyusunda sersem gibi olursun
En iyisi kalk bi kral kahvaltını yap
Bende kahvemi içiyom birazdan yiyecem
Kilo ver ver nereye kadar kuzumKızlar ben korumadan korkmaya başladım
Diyet benim hayatım olmuş sanki buradan ayrılınca kontrolsüz olduğumu hissediyorum
1 hafta süre verdim takıma girmeden yapabilecekmiyim diye
Cıkolmuyor sanırım
Eşim diyorki ömür boyu diyet yapacaksın başka yolu yok
az yemiyorumki cnm normal menü yapıyorumGünaydın hepinize
Abla vücut direnç gösteriyor bence az yemek yapıyor bunu diye düşünüyorum kıtlığa giriyor bende yaşadım o yüzden izine ayrıldım bu arada ben başlamak istesem 3 hafta bekliyecekmiyim listeye girmek için onu bi sorayım dedim
eee sana didik uzaklaşma diyeKızlar ben korumadan korkmaya başladım
Diyet benim hayatım olmuş sanki buradan ayrılınca kontrolsüz olduğumu hissediyorum
Cıkolmuyor sanırım
Günaydınnnnn fıstık adayları
Herkese mutlu kaçamaksız haftasonları
Yine günlerden yağmur :))sabah bisikletle gelirken sırılsıklam oldum. Dinmesini beklesem duracağada benzemiyordu
Çok şükür baş ağrım geçmiş. Nedense dün bütün gün ağrıdı
Bugün kesin eksi olurum diyodum ama hayal kırıklığı ysşadım. Akşamda gerçekten Çok aç aç yattım bi lokma bişey almadım
Brokoliden okacağını sanmıyorum o şişkinlik yapmaz
Acaba dr da içtiğim şeyden olabilirmi bilemedim sonuçta şekerli kalorili bişey
North River bahar sporu fazla yapmışın inş.biraz telafi olmuştur. Ne zamandırda kaçamak yoktu belki vücut şaşırmış olur
Ama dünü unut lütfen yeniden cumaya odaklanıp birlik olalım
E ervam44
@seydan94
@ayulduzz
@askrhpozitif
Sizlerede günaydınnn çalışkan arılar :))
Erva artı çıkarsak gidip marankinin ağzını burnunu kırarız
Annengil uzak değil zaten niye orda kaldınızki
İnşallah abla bu haftaki karbon limitin doldu resmenNorth River baharcım ama bugün telafini yap karbon alma
Yasemin ya hayallerimi yiktinKızlar ben korumadan korkmaya başladım
Cıkolmuyor sanırım
artı çıkarsak gidip marankinin ağzını burnunu kırarız[/QUOTE
Bu daha iyi bir fikir :)
Ahaaa benden korkundan iştahın mi kesildi kız :))Kızlar bşraz ıspanak 1 yumurta az peynirle omlet yaptım yanındada 3 ceviz
Karnım şişti
Artık daha çabuk doymaya başladım
Eskiden olsa 2 yumurta bol peynir kaç dilim ekmekle anca doyardım
Ben de sabah pek mutlu olmadım tartıdan Bakalım detoks nasıl olcak
Bir haşlanmış yumurta yarim dilim ekmek salatalık domates zeytin ve peynirle nefis bir kahvaltı yaptım. Bakalım bugün spor yapabilecek miyim.
Ooo süpersin ablam :) afiyet olsunŞekersiz tarçınlı t.kahvesine buyurun hanımlar
Nasılsınız canlaaar misafir varken sporu nasıl yapcam bilmiyorum bu yüzden aldığım kaloriyi snırlıcam başka türlü @seydan94 geçemem
Şekersiz tarçınlı t.kahvesine buyurun hanımlar
anne olmayan eve niye misafir gelirkiOoo süpersin ablam :) afiyet olsun
Misafir gelcekmis bende evi daha detaylı temizledim sabah erken kalktım ama gelemedim
Hanımefendiler gibi yeme daim olsun inşallah hepimizeKorku nasıl bişey şekerim ben bilmiyomdaben artık hanımefendi gibi yemek yiyorum
Camişlar gibi değil
Valla tartı benide şok etti ama geçici bişeydir diye düşünüyorum
Seninde sabahın güzel olmuş
Iki cephede savaş güzeldir. Daha da hirslandirir. Beni geçemezsen diğer rakiple idare edersin. Yenildim diye üzülmezsin çok:))Huuu öbür rakibim nerdeeee
Daha yatıyonmu yoksa kızzz
N-A-R anacım bide zor nick seçmişin etiket yapıncaya kadar cnm çıkıyor :)))
Bu hafta 2 cephede savaşıyom
Kahveyi bi ben sevemedim ya.Şekersiz tarçınlı t.kahvesine buyurun hanımlar
Ben bütün mücadelemi göstereyimde sonuç ne olursa artık :))Hanımefendiler gibi yeme daim olsun inşallah hepimize
Iki cephede savaş güzeldir. Daha da hirslandirir. Beni geçemezsen diğer rakiple idare edersin. Yenildim diye üzülmezsin çok:))
Kahveyi bi ben sevemedim ya.
Ah Baharcığım çok üzüldüm, olsun moralini bozma, bugün hafif yersin, zaten sporcu insansın, aldığın kalorileri yağ olup sana yapışamadan atarsın. Hem sen uzun süredir diyet yaptığın için metabolizma için iyi bir şok olmuştur. Devamını getirmeyeceğin kesin olduğuna göre bakarsın kilo vermen hızlanır.Ben çok saçma sapan şeyler yedim hepinizden özür dilerim aklınıza sokmamak için yazmayacağım menüyü şuan mide yanmasından uyuyamıyorum evde değilim annemlerdeyiz mide ilacından yokmustehak bana
Olamaz benim de kabusum verip geri almak, lütfen korumada başarılı olup bize de umut Yasemin. listede olmasan da bence cumaları tartı bildirimi yap, artı çıkarsan bir sonraki cumaya kadar gelip menünü yaz hergün. Bence hedef kilomuza ulaştıktan sonra hiç ara vermeden en az bir yıl o kiloda sabitleşene kadar forumdan birgün bile çıkmamak lazım. Allah nasip eder de hedef kiloma ulaşırsam ben böyle yapmayı düşünüyorum.Kızlar ben korumadan korkmaya başladım
Cıkolmuyor sanırım
Afiyet olsun, benim mide hala dipsiz kuyu gibi darısı başıma. Geçen haftaydı sanırım resmen gurultusu gök gürültüsü gibi dışardan duyuluyordu, yıllardır böyle az yemeyince garibim ne hala geldi kim bilirKızlar bşraz ıspanak 1 yumurta az peynirle omlet yaptım yanındada 3 ceviz
Karnım şişti
Artık daha çabuk doymaya başladım
Eskiden olsa 2 yumurta bol peynir kaç dilim ekmekle anca doyardım
Olmaz Bahar yaa ilk günden su koyveriyorsun, kesinlikle spor yap bence misafir engel olmasın. Ya misafir gidince yap, ya da yatılılarsa daha önce söz verdiğim kısa bir işim var hemen geleceğim diye bırak onları çık dışarıya yürü. Yok evde bırakamayacaksan onlarla çıkın dışarı size gezdireyim de götür bir park mark bir yere yine uydur birşey su alayım filan de git az uzağa koş moş yap spor. kafaya koymazsan olmaz, kendimden biliyorumNasılsınız canlaaar misafir varken sporu nasıl yapcam bilmiyorum bu yüzden aldığım kaloriyi snırlıcam başka türlü @seydan94 geçemem
Sabah iki yumurta ve üç dilim peynir fazla olmuş. Onun dışında ıslak keki söylemişler aman ye sakın bir daha emeklerin zayi olmasın.Dışardaydık şarjım bitti msjları okumadım listemi yazıp okuyacağım kızlar
Sabah 11:00
2 yumurta haşlanmış
1 adet domates ve salatalık
3 dilim inek peyniri ( malatya peyniri )
2 dilim ekmek
Ara :
Şeftali yarım
6 adet küçük kayısı
Akşam 18:10
4 köfte
Salata
1 dilim ekmek
Gün boyu toplamda 11 bardak siyah çay
Bide misafirlikte utancımdan rejimdeyim diyemedim 1 dilim ıslak kek
Yoğun bir gün olmasına rağmen çok güzel bir menü ile günü kapatmışsın Ekim tebrik ederim.kusura bakmayın menüyü çok geç yazıyorum gündüz hem iş hem misafirim vardı sonra yemekle uğraş, bulaşığı makineye atmadan erkenden dışarı çıktım 12 ye doğru geldim eve :))
menüm
12 :25
biberli kaşarlı yumurta
2 çatal peynir
domates salatalık
yarım d. ekmek
20 :15
5 etsiz çiğ köfte (ben yaptım)
2 yaprak marul
salatalık
2 çilek
su cidden çok az oldu 2 lt
spor 20 dk basit egzersizler kol bacak
20 dk yürüyüş
North River
Güzel menü afiyet olsun. Biz de bazen kıymalı menemen yapariz.Kızlar selam cezam bitmiş :)) bi sürü aksilik ile başladım yani tartım elimde patladı o kadar beni tart sen patlama, elimde patla :)) neyse menümü yazayım kilo verenleri tebrik ederim bugünden başlayalım haftaya bi çıkartma yapalım ne dersiniz hedefimiz zirve olsun elimizden geleni yapalım bakalım neler olacak
Sabah : 2 domates + 1 biber + 1 yumurta ve ufak bi parça et koydum içine atılırdı değerlendireyim dedim menemenimsi bi şey yaptım :)
Akşam ile öğlen arası gibi (16:45-17:00 civarı)
Haşlanmış tam buğday makarna
Haşlanmış tavuk göğüs
1 domates
Biraz kıvırcık
Yağsız tuzsuz iş yerine getirip bunları yedim sonra eve geldim 75 dk spor yaptım kaslarım ağrıyor ağırlığı arttırdımNorth River
Karnım tok midem şiş yanma var.... yazayım bunları aklıma. Ben de hala kendimi misafirlikte yememe konusunda biraz güçsüz hissediyorumAnaaa iyi geceler didim yine millet gelmiş :))
tatlıcım sabah ekmek yediğin için yanındakiler biraz fazla olmuş. Ekmeksiz olsaydı iyiyiydi
Öğlende 1 por.meyve yanında biraz süt yada yopurt
Akşam tam güzel dicektimkiiii
O iğrenç keki gördüm :))
Tatlım insan sadece diyet yapıyom diye bunları yememezlik yapmazki
Karnın çok tok olur, miden şiştir yada yanma vardır :))
Güne baya geç başlamışın tatlım
2 öğün arasıda biraz fazla olmuş
Akşam çiğköfte fazla değilse cuma yenebilir
Sporu aksatmamanda güzel
Makarna için doğru gün :))
Sporda yapılmış maşallah
Ceyda senin pztsi eksi daha fazla değilmiydi cnm
Demekki o günden sonra gitmemiş
Bu hangisi cnm
Bende 2 gündür içemedim
aslında geçen haftayıda genel olarak güzel geçirdik ama inş.bu hafta tartıda daha fazla karşılığını alırız
ben kısırı mercimek köf.çiğkifteye tercih ederim :)
bende 1 kere düştüydüm mapusa zor bacım zor :))
ilaç kullanıyonmu cnm
şikayet etmesende içerik silmek yasak cnm
Hoşgeldin Ceyda, çok aksilik oldu fotoğraf meselesi, ben de bilmiyordum, öğrenmiş olduk.Mefkurem ağırlık antrenmanlarını arttırdığım için kaliteli karbo almam gerekli tam buğday,kepek,yulaf tercihim olacak artık göreceksiniz alışın :))
Kuzum aslında tartım kırıldı sabah tartılamadım ama öncesi fotoğrafım vardı kendi programıma koymak için çektiğim onu referans almak zorunda kaldım bakalım tartı gelince tartılıcam ne çıkacak merak ediyorum ama şimdi tartı da değişiyor ne olacak bilmiyorum gerginim :)
Canım kür için önce 1.kürü 10 gün yapıp 3 gün ara vermen lazım sonra 2.kür :)
Valla zormuş yazamamak çok sinir bozucu :)))
Afiyet olsun Eda gayet iyi bir menü. Hatta sanki diyetisyenin verdiğinden bile az mi Ne? Iyi gezmeler Bursa'daSelam kızlar.
Yarın 2 günlüğüne bursaya gidiyoruz.
Bir kaç misafirliğe gideceğim.
Ayrıca kk dan arkadaşlarımla buluşacağım.
Yediklerime dikkat edeceğime söz veriyorum:)
Girmeye çalışacağım ama giremezsem haberiniz olsun diye haber veriyorum.
Bugünkü menüm
Kahvaltı 12.00
1 haş. Yumurta
1 dlm peynir
1 domates
1 dilim tb ekmek
Ara: 15.00
1 kase pul biberli yoğurt
Akşam 19.30
2 köfte kadar ızgara tavuk
1 dilim kepek ekmek
Salata
Ara: türk kahvesi +soda
Su 1,5 litreyi geçtim ama 2 oldupyndan emin değilim.
Spor: 45 dk leslieNorth River
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?