Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kilo ver ver nereye kadar kuzum
sonra zayıflaya zayıflaya yok olmak felan
n güzel keyfini çıkarın formunuzun
O kadar zor birşey ki kilo vermek, hele almamak daha da zor. Hatta ne kadar doğru bilmiyorum, vücut bir kiloya çıkınca gerilmiş yay gibi o kiloya çıkmaya meyledermiş. Şu 90'a yakın kilomda gram gram veriyorum hedefim olan 70 yaklaşsam ne olur düşünmek bile istemiyorum. Takımıma güvenip dayandım, buradaki güzel örnekleri görüp motive oldum. Bakalım başarıya ulaşacağıma her gün daha çok inanıyorum.
Kahveyi bi ben sevemedim ya.
Beni inanılmaz tok tutuyor, şu ana kadar sanırım her gün içmişimdir ve diyetim resmen kahveye dayanıyor gibi. İçine hoşuna gidebilecek değişik aromalar katıp deneyebilirsin. Bilmiyorum mesela kakuleli bir kahve içmiştim, çok değişik güzel bir aroması vardı, belki hoşuna giden bir tat yakalarsın. Diyette kahvesiz kalma

Kahve o kadar önemli mi ya

Kızlarrrrr

Spor için üstümü değiştirken bide tartılayım dedim
Aman Allahım o kadar ye iç
Sabahki kilomla aynıydım

Sabah +600 vardı
Sebebi herneyse şişlikmiş heralde
Benim de sabah tartıda-300 vardı. Azcik da psikolojik saldırıda bulunayım:))

Saat kaç olmuş ben öğlen birşey yemeği unutmuşum. Şimdi meyve yoğurt yapayım bari. Akşam yemeğini geç yememek için bugün öğlen yemek yemeyeyim

Bende öğlen bi tane kuzu pirzola ve salata yedim akşam da ızgara dan vazgeçtik yorulduk biraz eve gidince salata falan yaparım herhalde

Bende öğlen bi tane kuzu pirzola ve salata yedim akşam da ızgara dan vazgeçtik yorulduk biraz eve gidince salata falan yaparım herhalde
Ohh süper. Ben köyden gelen küçük bir armut bir ceviz ve çay kaşığı tarcini yoğurda katip yedim.

Allah yardımcıları olsun valla
Aynen kızlar 5 te uyanıyor onları emzirince de zaten uyku falan kalmıyor

Çok zor valla ama çok güzel aynı zamanda :)

Sıradaki parçayı kk kader mahkumlarina armağan ediyorum
Hoşgeldin yeniden capcanli

Sağol kuzum ben sana hoşgeldin dedim mi bu mahpusluk kafamı karıştırdı :)) neyse dediysem de bi daha derim :)) hoşgeldin

Kızlar bşraz ıspanak 1 yumurta az peynirle omlet yaptım yanındada 3 ceviz
Karnım şişti
Artık daha çabuk doymaya başladım
Eskiden olsa 2 yumurta bol peynir kaç dilim ekmekle anca doyardım

Aynen öyle valla bu sabah kahvaltımı bitiremedim
Kuzum annem kahve içince göbeği çıkar ama nescafe içer o şimdi Türk kahvesine geçiş yaptı kilosu yıllardır 60-65 arası birde minyon sinir ediyor beni :)))

Kızlarrrrr

Sabahki kilomla aynıydım

Sabah +600 vardı

Süpersin canım gün içerisinde değişiklik oluyor ama yarın - göreceğin kesin benim tartım gelmedi istediğim renk model yoktu eve gelecekti bugün Yok of çok özledim tartımı resmen :))

Edibe12 kıymalıda çok güzel oluyor,
Ya fotoğraf yüzünden hepinize ibretlik oldum di mi hahaha :)))

@nanekekik üzülme önemli olan devam edebilmek aksine mutluluk duy buna ihtiyacım vardı oh be de mutsuzlukta kilo yapar üzülme bu süreçte hepimizin başına gelecek kilit noktası devam edebilmek

Süpersin canım gün içerisinde değişiklik oluyor ama yarın - göreceğin kesin benim tartım gelmedi istediğim renk model yoktu eve gelecekti bugün Yok of çok özledim tartımı resmen :))
Tartilar eksileri gösterdiği müddetçe ben de aşk yaşıyorum kendileriyle:)

Kızlarrrrr

Sabahki kilomla aynıydım

Sabah +600 vardı
İyi bari moralin düzelmiştir. Tartıya hiç takılma valla o şişlikler eninde sonunda gider.

Benim de sabah tartıda-300 vardı. Azcik da psikolojik saldırıda bulunayım:))

Bonibon mu şaka herhalde, ya da yazım yanlışı?
Ay ben nerelere gidem katmer yapiyoruz deste deste
o aşırı yağlı şeyleri yemeyeceğine göre yaparken kalori harcarsın fena mı
Yok ya sevmiyorsan o kadar şart değil ama beni çok tutuyor diye dayanma gücü veriyor, hem metabolizmayı hızlandırıyor diyorlar ne kadar bir fark oluyordur bilemiyorum. Belki içsen seni o kadar tok tutmaz. Mesela yulaf da beni tok tutuyor. Sen de kendine göre ayarla, seni tok tutan neyse onu bulup çok aç hissedersen ondan ye iç, bu kahve olmaz başka şey olur

sabah: 2 yumurta + 2 yemek kaşığı yulaf omlet yaptım üzerine peynir koydum ama peynirli kısımları yiyemedim resmen yarısı kaldı acayip şiştim ben minik kabarık yapmıştım
1 kabak + 2 sivri biber tost makinasında pişirdim
1 siyah taze acı biber ,1 domates ,1 salatalık
2-3 küp beyaz peynir 7-8 zeytin

Ama bunları bitiremedim ilk kez :)) ve zorlamadım da doyunca bıraktım direk önceden olsun ye diyip yerdim midem minnaklaşmış çok güzel :)

Bu arada öğlen biraz uyudum :)

Kendime hiç tarzım olmayan taşlı tuşlu abartı bi yüzük almıştım neden aldıysam bi kaç kere taktim şimdi öylece duruyor makyaj masamda kaybolmuş bile olabilir oğlum aldıysa :) 3-4 aydır parmağıma takmayı bırak elime almadım, şeytan diyor git sat onu da salona vereceğin paraya destek yap :))

Midecikler küçülsun. Biz de küçülelim çok amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…