- 19 Haziran 2017
- 2.285
- 7.113
- 108
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #212.741
Şeyda sen başla tatil yürüyüşüne de rakibene örnek ol güzelim yaaBilemem artık
O kadar zor birşey ki kilo vermek, hele almamak daha da zor. Hatta ne kadar doğru bilmiyorum, vücut bir kiloya çıkınca gerilmiş yay gibi o kiloya çıkmaya meyledermiş. Şu 90'a yakın kilomda gram gram veriyorum hedefim olan 70 yaklaşsam ne olur düşünmek bile istemiyorum. Takımıma güvenip dayandım, buradaki güzel örnekleri görüp motive oldum. Bakalım başarıya ulaşacağıma her gün daha çok inanıyorum.Kilo ver ver nereye kadar kuzum
sonra zayıflaya zayıflaya yok olmak felan
n güzel keyfini çıkarın formunuzun
Beni inanılmaz tok tutuyor, şu ana kadar sanırım her gün içmişimdir ve diyetim resmen kahveye dayanıyor gibi. İçine hoşuna gidebilecek değişik aromalar katıp deneyebilirsin. Bilmiyorum mesela kakuleli bir kahve içmiştim, çok değişik güzel bir aroması vardı, belki hoşuna giden bir tat yakalarsın. Diyette kahvesiz kalmaKahveyi bi ben sevemedim ya.
Kahve o kadar önemli mi yaO kadar zor birşey ki kilo vermek, hele almamak daha da zor. Hatta ne kadar doğru bilmiyorum, vücut bir kiloya çıkınca gerilmiş yay gibi o kiloya çıkmaya meyledermiş. Şu 90'a yakın kilomda gram gram veriyorum hedefim olan 70 yaklaşsam ne olur düşünmek bile istemiyorum. Takımıma güvenip dayandım, buradaki güzel örnekleri görüp motive oldum. Bakalım başarıya ulaşacağıma her gün daha çok inanıyorum.
Beni inanılmaz tok tutuyor, şu ana kadar sanırım her gün içmişimdir ve diyetim resmen kahveye dayanıyor gibi. İçine hoşuna gidebilecek değişik aromalar katıp deneyebilirsin. Bilmiyorum mesela kakuleli bir kahve içmiştim, çok değişik güzel bir aroması vardı, belki hoşuna giden bir tat yakalarsın. Diyette kahvesiz kalma
Benim de sabah tartıda-300 vardı. Azcik da psikolojik saldırıda bulunayım:))Kızlarrrrr
Spor için üstümü değiştirken bide tartılayım dedim
Aman Allahım o kadar ye iç
Sabahki kilomla aynıydım
Sabah +600 vardı
Sebebi herneyse şişlikmiş heralde
Şeyda sen başla tatil yürüyüşüne de rakibene örnek ol güzelim yaa
Saat kaç olmuş ben öğlen birşey yemeği unutmuşum. Şimdi meyve yoğurt yapayım bari. Akşam yemeğini geç yememek için bugün öğlen yemek yemeyeyim
Ohh süper. Ben köyden gelen küçük bir armut bir ceviz ve çay kaşığı tarcini yoğurda katip yedim.Bende öğlen bi tane kuzu pirzola ve salata yedim akşam da ızgara dan vazgeçtik yorulduk biraz eve gidince salata falan yaparım herhalde
Ben de boyle unutkanliklar istiyorumSaat kaç olmuş ben öğlen birşey yemeği unutmuşum. Şimdi meyve yoğurt yapayım bari. Akşam yemeğini geç yememek için bugün öğlen yemek yemeyeyim
Kaç kurtar kendini. Eşine yapacagin sürprizi düşünAy ben nerelere gidem katmer yapiyoruz deste deste
Allah yardımcıları olsun valla
Aynen kızlar 5 te uyanıyor onları emzirince de zaten uyku falan kalmıyor
Sıradaki parçayı kk kader mahkumlarina armağan ediyorum
Hoşgeldin yeniden capcanli
Kızlar bşraz ıspanak 1 yumurta az peynirle omlet yaptım yanındada 3 ceviz
Karnım şişti
Artık daha çabuk doymaya başladım
Eskiden olsa 2 yumurta bol peynir kaç dilim ekmekle anca doyardım
Kızlarrrrr
Sabahki kilomla aynıydım
Sabah +600 vardı
Ben kafamda bitirdim mi yemeği aramam. Ama kafamda kilo vereceğime inancım olmasa da bir dakika boş durmaz ağzım. Şimdiki inancım ömür boyu zayıf olabilmeye. Inşallah hedefime ulasabilirimBen de boyle unutkanliklar istiyorum
Tartilar eksileri gösterdiği müddetçe ben de aşk yaşıyorum kendileriyle:)Süpersin canım gün içerisinde değişiklik oluyor ama yarın - göreceğin kesin benim tartım gelmediistediğim renk model yoktu eve gelecekti bugün Yok of çok özledim tartımı resmen :))
İyi bari moralin düzelmiştir. Tartıya hiç takılma valla o şişlikler eninde sonunda gider.Kızlarrrrr
Sabahki kilomla aynıydım
Sabah +600 vardı
Kahve o kadar önemli mi ya
Benim de sabah tartıda-300 vardı. Azcik da psikolojik saldırıda bulunayım:))
Bonibon mu şaka herhalde, ya da yazım yanlışı?Akşam yapcam kız şimdi market alışverişi yaptık özdileğe gittik çarşaf vs bişeyler aldık bonibonlarla geldik şimdi burdan eve biraz kızlarla ilgilenmece sonra mamacık sonra yürüyüş planım bu
o aşırı yağlı şeyleri yemeyeceğine göre yaparken kalori harcarsın fena mıAy ben nerelere gidem katmer yapiyoruz deste deste
Yok ya sevmiyorsan o kadar şart değil ama beni çok tutuyor diye dayanma gücü veriyor, hem metabolizmayı hızlandırıyor diyorlar ne kadar bir fark oluyordur bilemiyorum. Belki içsen seni o kadar tok tutmaz. Mesela yulaf da beni tok tutuyor. Sen de kendine göre ayarla, seni tok tutan neyse onu bulup çok aç hissedersen ondan ye iç, bu kahve olmaz başka şey olurKahve o kadar önemli mi ya
Tartilar eksileri gösterdiği müddetçe ben de aşk yaşıyorum kendileriyle:)
Midecikler küçülsun. Biz de küçülelim çok aminsabah: 2 yumurta + 2 yemek kaşığı yulaf omlet yaptım üzerine peynir koydum ama peynirli kısımları yiyemedim resmen yarısı kaldı acayip şiştim ben minik kabarık yapmıştım
1 kabak + 2 sivri biber tost makinasında pişirdim
1 siyah taze acı biber ,1 domates ,1 salatalık
2-3 küp beyaz peynir 7-8 zeytin
Ama bunları bitiremedim ilk kez :)) ve zorlamadım da doyunca bıraktım direk önceden olsun ye diyip yerdim midem minnaklaşmış çok güzel :)
Bu arada öğlen biraz uyudum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?