Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ben de boyle unutkanliklar istiyorum
Ben unutmayı bırak resmen yemek aklımdan çıkmıyor
Ben kafamda bitirdim mi yemeği aramam. Ama kafamda kilo vereceğime inancım olmasa da bir dakika boş durmaz ağzım. Şimdiki inancım ömür boyu zayıf olabilmeye. Inşallah hedefime ulasabilirim
Maşallah ne güzel kararlısın, böyle devam eder istediğini elde edersin.
Güzel bakış açısı

Kızlarrrrr

Spor için üstümü değiştirken bide tartılayım dedim
Aman Allahım o kadar ye iç
Sabahki kilomla aynıydım

Sabah +600 vardı
Sebebi herneyse şişlikmiş heralde

Bak dedim sana abla
Ohh süper. Ben köyden gelen küçük bir armut bir ceviz ve çay kaşığı tarcini yoğurda katip yedim.

İyi yapmışsın csnım

Çok çoooook güzel

Yooo neden şaka olsun ki anlamadım

En büyük desteğim hayallerim zaten sizlerle amacıma ulaşmak kolaylaşıyor, iyi ki varsiniz kızlar

Canım hoşbuldum bu arada, irademe teşekkür ederim ama çok zorlanıyorum kizlar bana kızın

Canım kızma Şen'de kendine kızma ve ben bunu yemeyeceğim hamur parçası kazanmayacak ben kazanacağım de ve yeme sağlıklı şeyler ye mutlu ol onu yersen mutsuz olacaksın vicdanın rahat olmayacak o his hiç güzel değil

Küçülüyoruz inşallah zayıfken yapmak istediklerimi not alıyorum :)
Instagramda bir bayan takip.ediyorum. 70 kilo vermiş. Aaa benim de boynumda kemiklerim varmis. Hep onu görmek istemiştim diyordu. Valla ben de gidimin olmadığı boyun kemiklerimin kendini gösterdiği haline enfes bir kolye hayal ediyorum. Çok mu

Ayyyy bende kiloluyken hep öyle derdim şimdi de en sevdiğim yerim o kemiklere dokunmak inanılmaz hazmış

Olacak kuzum merak etme ama hayal et ki pes etme :) boyun kemiklerinin orada içeri doğru boşluk olunca yağ oranı az demekmiş doktordan duydum bende tlc TV de

Bir şekilde yapcam canım yani 30 dk bile olsa hareket şart :)

Kızlar kol kaslarım bi şiş bi şiş :)) ağrıyor ama kaslarımı elleyip mutlu oluyorum he he :))) albüm yapayım ben her ay sonu bi fotoğraf atayım hep farkı görelim

Benim de sabah tartıda-300 vardı. Azcik da psikolojik saldırıda bulunayım
istediğin saldırıda bulunabilirsin şekerim bize onlar vızz gelir hem tok karna sabah kilomdaysam daha fazla eksideyim demektir
Ay ben nerelere gidem katmer yapiyoruz deste deste
yspılsın cnm seni ilgilendiren durum ne anlamadım

neskafe zararlı zaten cnm bende eskiden içiyodum
Bi süredir sadece t.kahvesi filtre kahve içiyorum

Süpersin canım gün içerisinde değişiklik oluyor ama yarın - göreceğin kesin benim tartım gelmedi istediğim renk model yoktu eve gelecekti bugün Yok of çok özledim tartımı resmen
Olsun bebeğim hafta içi gelir
Ben kafamda bitirdim mi yemeği aramam. Ama kafamda kilo vereceğime inancım olmasa da bir dakika boş durmaz ağzım. Şimdiki inancım ömür boyu zayıf olabilmeye. Inşallah hedefime ulasabilirim
en doğrusuda bu
Beyinde bitirince insanın canıda istemiyor

İyi bari moralin düzelmiştir. Tartıya hiç takılma valla o şişlikler eninde sonunda gider
valla çok iyi geldi cnm çok mutlu oldum

çok güzel sağlıklı Bi kahvaltı olmuş cnm

yalnız yüzük geri verilince çok değer kaybediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…