- 7 Ekim 2009
- 7.044
- 11.805
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #212.761
Hayır diyerek iradene teşekkür et canımAy ben nerelere gidem katmer yapiyoruz deste deste
Ben unutmayı bırak resmen yemek aklımdan çıkmıyorBen de boyle unutkanliklar istiyorum
Maşallah ne güzel kararlısın, böyle devam eder istediğini elde edersin.Ben kafamda bitirdim mi yemeği aramam. Ama kafamda kilo vereceğime inancım olmasa da bir dakika boş durmaz ağzım. Şimdiki inancım ömür boyu zayıf olabilmeye. Inşallah hedefime ulasabilirim
Güzel bakış açısıEdibe12 kıymalıda çok güzel oluyor,
Ya fotoğraf yüzünden hepinize ibretlik oldum di mi hahaha :)))
@nanekekik üzülme önemli olan devam edebilmek aksine mutluluk duy buna ihtiyacım vardı oh be de mutsuzlukta kilo yapar üzülme bu süreçte hepimizin başına gelecek kilit noktası devam edebilmek
Midecikler küçülsun. Biz de küçülelim çok amin
Kızlarrrrr
Spor için üstümü değiştirken bide tartılayım dedim
Aman Allahım o kadar ye iç
Sabahki kilomla aynıydım
Sabah +600 vardı
Sebebi herneyse şişlikmiş heralde
Ohh süper. Ben köyden gelen küçük bir armut bir ceviz ve çay kaşığı tarcini yoğurda katip yedim.
Çok zor valla ama çok güzel aynı zamanda :)
Sağol kuzum ben sana hoşgeldin dedim mi bu mahpusluk kafamı karıştırdı :)) neyse dediysem de bi daha derim :)) hoşgeldin
Aynen öyle valla bu sabah kahvaltımı bitiremedim
Kuzum annem kahve içince göbeği çıkar ama nescafe içer o şimdi Türk kahvesine geçiş yaptı kilosu yıllardır 60-65 arası birde minyon sinir ediyor beni :)))
Süpersin canım gün içerisinde değişiklik oluyor ama yarın - göreceğin kesin benim tartım gelmediistediğim renk model yoktu eve gelecekti bugün Yok of çok özledim tartımı resmen :))
İyi bari moralin düzelmiştir. Tartıya hiç takılma valla o şişlikler eninde sonunda gider.
Bonibon mu şaka herhalde, ya da yazım yanlışı?
o aşırı yağlı şeyleri yemeyeceğine göre yaparken kalori harcarsın fena mı
Yok ya sevmiyorsan o kadar şart değil ama beni çok tutuyor diye dayanma gücü veriyor, hem metabolizmayı hızlandırıyor diyorlar ne kadar bir fark oluyordur bilemiyorum. Belki içsen seni o kadar tok tutmaz. Mesela yulaf da beni tok tutuyor. Sen de kendine göre ayarla, seni tok tutan neyse onu bulup çok aç hissedersen ondan ye iç, bu kahve olmaz başka şey olur
Ay şeyda çok güldümYooo neden şaka olsun ki anlamadım
En büyük desteğim hayallerim zatenKaç kurtar kendini. Eşine yapacagin sürprizi düşün
Canım hoşbuldum bu arada, irademe teşekkür ederim ama çok zorlanıyorum kizlar bana kızınHayır diyerek iradene teşekkür et canım
Ay şeyda çok güldümsen bonibon deyince edibe şeker alıp geldin sandı heralde kızları kastettiğini anlamadı
Edibe12
En büyük desteğim hayallerim zatensizlerle amacıma ulaşmak kolaylaşıyor, iyi ki varsiniz kızlar
Canım hoşbuldum bu arada, irademe teşekkür ederim ama çok zorlanıyorum kizlar bana kızın
Instagramda bir bayan takip.ediyorum. 70 kilo vermiş. Aaa benim de boynumda kemiklerim varmis. Hep onu görmek istemiştim diyordu. Valla ben de gidimin olmadığı boyun kemiklerimin kendini gösterdiği haline enfes bir kolye hayal ediyorum. Çok muKüçülüyoruz inşallah zayıfken yapmak istediklerimi not alıyorum :)
Instagramda bir bayan takip.ediyorum. 70 kilo vermiş. Aaa benim de boynumda kemiklerim varmis. Hep onu görmek istemiştim diyordu. Valla ben de gidimin olmadığı boyun kemiklerimin kendini gösterdiği haline enfes bir kolye hayal ediyorum. Çok mu
Evet ablam bende bilemedim annemde duyunca aynısını dedi ben gelince gelselerdi diye ama artık yoldalar sporu odamda gece yatmadan falan yaparım yapmam şartanne olmayan eve niye misafir gelirki
Instagramda bir bayan takip.ediyorum. 70 kilo vermiş. Aaa benim de boynumda kemiklerim varmis. Hep onu görmek istemiştim diyordu. Valla ben de gidimin olmadığı boyun kemiklerimin kendini gösterdiği haline enfes bir kolye hayal ediyorum. Çok mu
Bir şekilde yapcam canım yani 30 dk bile olsa hareket şart :)Ah Baharcığım çok üzüldüm, olsun moralini bozma, bugün hafif yersin, zaten sporcu insansın, aldığın kalorileri yağ olup sana yapışamadan atarsın. Hem sen uzun süredir diyet yaptığın için metabolizma için iyi bir şok olmuştur. Devamını getirmeyeceğin kesin olduğuna göre bakarsın kilo vermen hızlanır.
Olamaz benim de kabusum verip geri almak, lütfen korumada başarılı olup bize de umut Yasemin. listede olmasan da bence cumaları tartı bildirimi yap, artı çıkarsan bir sonraki cumaya kadar gelip menünü yaz hergün. Bence hedef kilomuza ulaştıktan sonra hiç ara vermeden en az bir yıl o kiloda sabitleşene kadar forumdan birgün bile çıkmamak lazım. Allah nasip eder de hedef kiloma ulaşırsam ben böyle yapmayı düşünüyorum.
Afiyet olsun, benim mide hala dipsiz kuyu gibi darısı başıma. Geçen haftaydı sanırım resmen gurultusu gök gürültüsü gibi dışardan duyuluyordu, yıllardır böyle az yemeyince garibim ne hala geldi kim bilir
Olmaz Bahar yaa ilk günden su koyveriyorsun, kesinlikle spor yap bence misafir engel olmasın. Ya misafir gidince yap, ya da yatılılarsa daha önce söz verdiğim kısa bir işim var hemen geleceğim diye bırak onları çık dışarıya yürü. Yok evde bırakamayacaksan onlarla çıkın dışarı size gezdireyim de götür bir park mark bir yere yine uydur birşey su alayım filan de git az uzağa koş moş yap spor. kafaya koymazsan olmaz, kendimden biliyorum
Bir şekilde yapcam canım yani 30 dk bile olsa hareket şart :)
istediğin saldırıda bulunabilirsin şekerim bize onlar vızz gelirBenim de sabah tartıda-300 vardı. Azcik da psikolojik saldırıda bulunayım
yspılsın cnm seni ilgilendiren durum ne anlamadımAy ben nerelere gidem katmer yapiyoruz deste deste
neskafe zararlı zaten cnm bende eskiden içiyodumAynen öyle valla bu sabah kahvaltımı bitiremedim
Kuzum annem kahve içince göbeği çıkar ama nescafe içer o şimdi Türk kahvesine geçiş yaptı kilosu yıllardır 60-65 arası birde minyon sinir ediyor beni :)))
Olsun bebeğim hafta içi gelirSüpersin canım gün içerisinde değişiklik oluyor ama yarın - göreceğin kesin benim tartım gelmediistediğim renk model yoktu eve gelecekti bugün Yok of çok özledim tartımı resmen
en doğrusuda buBen kafamda bitirdim mi yemeği aramam. Ama kafamda kilo vereceğime inancım olmasa da bir dakika boş durmaz ağzım. Şimdiki inancım ömür boyu zayıf olabilmeye. Inşallah hedefime ulasabilirim
valla çok iyi geldi cnm çok mutlu oldumİyi bari moralin düzelmiştir. Tartıya hiç takılma valla o şişlikler eninde sonunda gider
çok güzel sağlıklı Bi kahvaltı olmuş cnmsabah: 2 yumurta + 2 yemek kaşığı yulaf omlet yaptım üzerine peynir koydum ama peynirli kısımları yiyemedim resmen yarısı kaldı acayip şiştim ben minik kabarık yapmıştım
1 kabak + 2 sivri biber tost makinasında pişirdim
1 siyah taze acı biber ,1 domates ,1 salatalık
2-3 küp beyaz peynir 7-8 zeytin
Ama bunları bitiremedim ilk kez :)) ve zorlamadım da doyunca bıraktım direk önceden olsun ye diyip yerdim midem minnaklaşmış çok güzel :)
Bu arada öğlen biraz uyudum :)
yalnız yüzük geri verilince çok değer kaybediyorKendime hiç tarzım olmayan taşlı tuşlu abartı bi yüzük almıştım neden aldıysam bi kaç kere taktim şimdi öylece duruyor makyaj masamda kaybolmuş bile olabilir oğlum aldıysa :) 3-4 aydır parmağıma takmayı bırak elime almadım, şeytan diyor git sat onu da salona vereceğin paraya destek yap :))
Süper olur valla.Kızlar kol kaslarım bi şiş bi şiş :)) ağrıyor ama kaslarımı elleyip mutlu oluyorum he he :))) albüm yapayım ben her ay sonu bi fotoğraf atayım hep farkı görelim
Güzel fikir canım :) Teşekkür ederimHiit kardio yap canım bence kısa sürede güzel kalori yakmak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?