Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Benimde en çok sevdiğim boyunda kemiklerin çıkması :))

Yooo neden şaka olsun ki anlamadım
Ay şeyda çok güldüm sen bonibon deyince edibe şeker alıp geldin sandı heralde kızları kastettiğini anlamadı
Edibe12
Ayyyyy şimdi bende güldüm ben karnımdan beridir üçünü de bonibonlarım diye sevdiğim için alışkanlık
Ay okurken bir şüphelendim ama sanki onları annene bıraktın diye anlam çıkarıp geriye tek şeker olan bonibon geldi aklıma, hatta dedim çarşafla uyumlu pon pon filan mı demek istedi acaba. Baya kafa yordum yani
Neyse ki şeker değilmiş, yerim ben senin bonibonlarını
Bir şekilde yapcam canım yani 30 dk bile olsa hareket şart :)
İşte böyle ol tatlım, misafir olsa ne yazar diyete spora devam

BUGÜNKÜ KONU BAŞLIĞIMIZ

Zayıflayınca en çok yapmak istediğiniz şey nedir

Ben en çok dolapta duran 38 -40 beden olan cicilerime kavuşmak istiyorum
40 bol gelsin 38 rahat olsun

Bide diz altı boydan dar gelen siyah ve kırmızı elbise istiyorum
Bi tanede beyaz bi tanede tukiz

Yok yok canım onlarla beraber çıktık hava alsınlar zaten araba ile gidip geliyoruz
Şeker yermiyim hiç aaaaa bu hafta rakibim de befitlady iken ne şekeri

Abla en güzel şey o herhalde en sevdiğim küçük bedenler ama benim öyle bi durumum yok bu kıyafetler yeter giyerim ben olur diye düşünüyorum

Aminnnn.o günlerde gelecek bebeğim
biz bu kararlılıkda devam edersek yılbaşına çoğu gitmiş olacak zaten
5 ay var. Ayda 5 kilo versek 25 kilo eder

Abla en güzel şey o herhalde en sevdiğim küçük bedenler ama benim öyle bi durumum yok bu kıyafetler yeter giyerim ben olur diye düşünüyorum
Senin zaten fazlan kalmadıki cnm
Normal kıyafetlerini giyebiliyon artık

Sen çık aradan parazit yapma

tulum giyecek kadar zayıflamak istiyorum hani şu trip trip olanlardan benim popo malum
Ayy tulum hiç giymedim onun için baya ince olmak gerekiyor

Kot bi tulum olsa içine dar beyaz tşört, bi askıyı takmıcan altında beyaz spor ayakkabılar

Benim adam eminim çok beğenir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…