- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #212.781
Benimde en çok sevdiğim boyunda kemiklerin çıkması :))Instagramda bir bayan takip.ediyorum. 70 kilo vermiş. Aaa benim de boynumda kemiklerim varmis. Hep onu görmek istemiştim diyordu. Valla ben de gidimin olmadığı boyun kemiklerimin kendini gösterdiği haline enfes bir kolye hayal ediyorum. Çok mu
Yooo neden şaka olsun ki anlamadım
Ay şeyda çok güldümsen bonibon deyince edibe şeker alıp geldin sandı heralde kızları kastettiğini anlamadı
Edibe12
Ay okurken bir şüphelendim ama sanki onları annene bıraktın diye anlam çıkarıp geriye tek şeker olan bonibon geldi aklıma, hatta dedim çarşafla uyumlu pon pon filan mı demek istedi acaba. Baya kafa yordum yaniAyyyyyşimdi bende güldüm ben karnımdan beridir üçünü de bonibonlarım diye sevdiğim için alışkanlık
İşte böyle ol tatlım, misafir olsa ne yazar diyete spora devamBir şekilde yapcam canım yani 30 dk bile olsa hareket şart :)
Ayyyyyşimdi bende güldüm ben karnımdan beridir üçünü de bonibonlarım diye sevdiğim için alışkanlık
Bebeklerimi almayayım mı dışarda mı bırakayım :))
Biri ciddi ciddi soruyor şaka yapıyon heralde diye
Öbürü, yok niye şaka yapayım diye bozuluyo
BUGÜNKÜ KONU BAŞLIĞIMIZKüçülüyoruz inşallah zayıfken yapmak istediklerimi not alıyorum :)
Hem yatılımı geliyo cnmEvet ablam bende bilemedim annemde duyunca aynısını dedi ben gelince gelselerdi diye ama artık yoldalar sporu odamda gece yatmadan falan yaparım yapmam şart
Elbise giymek istiyorum. Boynumda güzel bir kolye tabi kemiklerim da belirgin.BUGÜNKÜ KONU BAŞLIĞIMIZ
Zayıflayınca en çok yapmak istediğiniz şey nedir
Ay okurken bir şüphelendim ama sanki onları annene bıraktın diye anlam çıkarıp geriye tek şeker olan bonibon geldi aklıma, hatta dedim çarşafla uyumlu pon pon filan mı demek istedi acaba. Baya kafa yordum yani
Neyse ki şeker değilmiş, yerim ben senin bonibonlarını
İşte böyle ol tatlım, misafir olsa ne yazar diyete spora devam
BUGÜNKÜ KONU BAŞLIĞIMIZ
Ben en çok dolapta duran 38 -40 beden olan cicilerime kavuşmak istiyorum
40 bol gelsin 38 rahat olsun
Bide diz altı boydan dar gelen siyah ve kırmızı elbise istiyorum
Bi tanede beyazbi tanede tukiz
Aminnnn.o günlerde gelecek bebeğimBir de ben ogrencilerimle beden eğitimi derslerinde çok oynardım. Ip atlardım nobetlerimde meselâ. Şimdi ip atlasam göbeğim ayrı zıplar goguslerim ayrı ayrı zıplar. Zayıflayayım da kuzucuklarimla bol bol oyun oynayayım. Çok amin
Biri ciddi ciddi soruyor şaka yapıyon heralde diye
Öbürü, yok niye şaka yapayım diye bozuluyo
Senin zaten fazlan kalmadıki cnmAbla en güzel şey o herhalde en sevdiğim küçük bedenler ama benim öyle bi durumum yok bu kıyafetler yeter giyerim ben olur diye düşünüyorum
Hiç ulaşılmayacak bir hedef değil inşallah hepimiz başarırız.Aminnnn.o günlerde gelecek bebeğim
biz bu kararlılıkda devam edersek yılbaşına çoğu gitmiş olacak zaten
5 ay var. Ayda 5 kilo versek 25 kilo eder
Yaniii değilmi niye yapamıyalımkiHiç ulaşılmayacak bir hedef değil inşallah hepimiz başarırız.
BUGÜNKÜ KONU BAŞLIĞIMIZ
Ayy tulum hiç giymedim onun için baya ince olmak gerekiyortulum giyecek kadar zayıflamak istiyorum hani şu trip trip olanlardan benim popo malum
Senin zaten fazlan kalmadıki cnm
Normal kıyafetlerini giyebiliyon artık
Sen çık aradan parazit yapma
yspılsın cnm seni ilgilendiren durum ne anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?