- Konu Sahibi Handandandan
-
- #21.281
Bende uzun zamandır yazmıyorum menülerimi,şimdi yazayım bari (biliyorsunuz ki oruç tutamıyorum)
10.00 ılık 1 bardak limonlu,tarçınlı,ballı ve zencefilli su
10.30 1 ince dilim kepekli ekmek,1 domates-salatalık,4 zeytin,peynir,yumurta
11.30 yeşilçay (içine çubuk tarçın ve birazda elma çayı koydum)
13.15 2 adet incir (sıcak suya koyuyorum 2-3 saat bekletiyorum şişsinler diye)
15.00 kabak yemeği ve sarmısaklı yoğurt (sarmısak yedikten sonra gargara yapıyorum pek fazla koku hissedilmiyo)
16.00 yeşilçay (limonlu)
17.30 1 adet elma
18.45 1 kase tarhana çorbası ve bol salata (ballı elma sirkesini tavsiye ederim ama tabi ben kullanamıyorum midem rahatsız diye)
20.00 yeşilçay (kızlar çayı yemekle beraber tüketmeyin, çünkü çayın içindeki bazı maddeler yemeğin size vereceği yararı azaltıyor,yemekten 1 saat önce yada 1 saat sonra içmeye çalışın)
45 dk koşu bandı,50 kez mekik, 100 kez sağ ve sola dönüş, 50 kez yarım kiloluk dampıllarla kollarımı kaldırıp indirdim
ben ne yediğimi yazmmaışım
iftarda
bir kase patataes çorbası
2-3 yemek kaşığı pilav
2 dilim haşlanmış patates
biraz yoğurt,az pide
arada:2 şeftali,1 elma,az çekirdeksiz üzüm
sahurda
bi kase corn flakes,az süte
az pide,azcık tereyağı
çok canım çekti valla yaa
helal olsun yahu...azıcık tereyağının lafı mı olur aramızdadün ben de evdekilere iskender yapmıştım.tereyağ kokusuna sündüm resmen...
süpersin valla yaaBende uzun zamandır yazmıyorum menülerimi,şimdi yazayım bari (biliyorsunuz ki oruç tutamıyorum)
15.00 kabak yemeği ve sarmısaklı yoğurt (sarmısak yedikten sonra gargara yapıyorum pek fazla koku hissedilmiyo)
16.00 yeşilçay (limonlu)
17.30 1 adet elma
18.45 1 kase tarhana çorbası ve bol salata (ballı elma sirkesini tavsiye ederim ama tabi ben kullanamıyorum midem rahatsız diye)
20.00 yeşilçay (kızlar çayı yemekle beraber tüketmeyin, çünkü çayın içindeki bazı maddeler yemeğin size vereceği yararı azaltıyor,yemekten 1 saat önce yada 1 saat sonra içmeye çalışın)
45 dk koşu bandı,50 kez mekik, 100 kez sağ ve sola dönüş, 50 kez yarım kiloluk dampıllarla kollarımı kaldırıp indirdim
canım patates çorbası nasıl bişey yaa.yarın iftara misafirim var napcam biilemerumm.
menüye gelinceeee
kalori sayımı çok güzel bende ilk zamnla röyle verdim kilolarımı ama aldığın türde önemli sen hep karbonhidrat almışsın kuzumm.pirinç.patates,meyvee,tereyağğ,pide,,keşke azcık fazla protein alsaydın yoğurt var azcık süt var az. hem acayip tok tutuyor.bence yarın 1 tane yumurta ekle sahura birazda pendir.
pide yapımında kullanılan malzemeyi düşünüyorum da...ekmeğinkinden farklı değil.bi susamı fazla..zaten onu da çok atmıyorlar...niye kalorisi fazla ki...neyse diyetisyenin bi bildiği vardır kesin.ok canım.pide yok artık.2-3 dilim...kepekli mi
Beyazcım ilk 15 kilomu günde 1100-1200 kalori alarak kalori sayımı diyeti ile,2 kilomu 5 günde 5 kilo diyeti ile,6 kilosunu müsli diyeti ile attım diyebilirim yaklaşık olarak.Bu diyeti kendim tasarlamıştım.Yani müsli ile birlikte kalori sınırını aştırmayıp,hem damağa hitap edip hem de zayıflatacak bi liste geliştirmiştim.İşe yaradı
teşekkürler nev liste için,kendin mi uydurdun listeyi dr.önerisi falan mı canım?birde ramazandan sonra nasıl uygulasak acaba bunu,verdiğin kiloların hepsini bu şekilde mi verdin nevcim,çok soru sordum ama,cevaplayıver artık
Rica ederim Murs'cum,inşallah hepiniz olumlu sonuçlar alırsınız
Teşekkürler cnm eline sağlık begendım bu dıyetı ekemek var cıkolata var meyve var supermıs aslında :)Aman triptofan duymasın :)))
Beyazcım ilk 15 kilomu günde 1100-1200 kalori alarak kalori sayımı diyeti ile,2 kilomu 5 günde 5 kilo diyeti ile,6 kilosunu müsli diyeti ile attım diyebilirim yaklaşık olarak.Bu diyeti kendim tasarlamıştım.Yani müsli ile birlikte kalori sınırını aştırmayıp,hem damağa hitap edip hem de zayıflatacak bi liste geliştirmiştim.İşe yaradıAma ramazan başından beri hergün 3-3.5 litre su içtim mutlaka iftarla sahur arası,bence biraz da etkisi bundan oldu,kolay gelsin hanımlar
Rica ederim Murs'cum,inşallah hepiniz olumlu sonuçlar alırsınız
Gülçinimmmmmm,keyifler yerinde mi kuzummmmmm
Beyaz'cım çok teşekkür ederim,böyle de devam eder hedeflerimize ulaşırız sağlıkla inşallah.Canım ramazan için özel seçim oldu müsli ama biter bitmez ramazan müsliyim de bitiricem,zaten genelde üst üste 21 gün ya da sürekli olarak haftada birkaç gün tavsiye ediliyor müsli tüketimi.2 eylülde görev yeriem dönücem ve 5 eylülde artık Dukan diyetine başlıcam hemen.Gülçinimle hemen hemen aynı günlerde başlamıştık ama,ben ramazan gelince bırakmak durumunda kaldım.Sabırsızlıkla Dukan diyetine başlamayı bekliyorumteşekkürler nev,maşşallahın var valla,azmine hayran kaldım,ramazandan sonra da aynı mı devam edicez nasıl olacak?
kız 1 denecik yedim bişi olmaz
kabul edilmiş am olsun bencede evettt
teşekkürler nev liste için,kendin mi uydurdun listeyi dr.önerisi falan mı canım?birde ramazandan sonra nasıl uygulasak acaba bunu,sen verdiğin kiloların hepsini bu şekilde mi verdin nevcim,çok soru sordum ama,cevaplayıver artık
menü süper cnm,kemalpaşa fazla olmuş ama neyse,görmezden gelelim
aldiklerını güle güle kullan cnm,iyi günlerde,menün çok az yaw doydun mu bunlrala,helal valla
evet cnm ağustos anneleriyiz hepimiz,yazıık kuzuya içim dayanmadı,okuyabilirsek ne mutlu cnm ya.
hahahatteeeeeeesüfff ederimmmmm
kız edda nerdesin..menümü yazayım da yorum yap
efendim dün kabakları doğradım,borcama dizdim,üzerine 2 kaşık yağsız kıyma,salçalı etsu tabletli su döktüm.suyunu çekene kadar pişirdim.sonra tabağa alııııppp,sarımsaklı yoğurt döktüm.mmmm...çorbasız,ekmeksiz bunu yedim sadece...yanında 1 bardak şekersiz kayısı kompostosunu blendırdan geçirdim,onu içtim,meyve suyu yerine...evdekiler kola içiyorlardı.canım çekti.böyle yaptım.arkasından yağsız sütle bitter çikolatalı puding yapmıştım.bi kase ondan yedim.iftar bööyle...sahurda yine 1 haşlanmış patates,domates,salatalık ve avuç içi kadar pide yedim.
dukan mı.....ben kalori sayıyorum ama dukan hakkında edda ve mursh'dan bi cümle öğrenebildim.o da şu:
DUKAN YALAN OLDU....
ben ne yediğimi yazmmaışım
iftarda
bir kase patataes çorbası
2-3 yemek kaşığı pilav
2 dilim haşlanmış patates
biraz yoğurt,az pide
arada:2 şeftali,1 elma,az çekirdeksiz üzüm
sahurda
bi kase corn flakes,az süte
az pide,azcık tereyağı
çok canım çekti valla yaa
Bende uzun zamandır yazmıyorum menülerimi,şimdi yazayım bari (biliyorsunuz ki oruç tutamıyorum)
16.00 yeşilçay (limonlu)
17.30 1 adet elma
Gülçinimmmmmm,keyifler yerinde mi kuzummmmmm
murçum ben şu an diyet yapmıyorum zaten ama diyet vakti geldiğinde dukan düşünmüyorum..buraya yazmadım ama wc de çektiğim acıdan sonra bana kimse daha dukan yaptıramaz..Günaydınlar CAN'lar ....
Mutlu bir salı olsun hepimize :))))
Derdim var kızlar özellikle triptofan napcam kızım ben başlayamadım daha dukana...
Acil dukana baslamam lazım tartı hıc ıyı seyler soylemıyor :18::18::18::18: triptofan yardımmmm
hangi hastane demiştin sen??devlet hastanesi merkez laboratuvarında....kız şimdi bu müdür birinizin akrabası çıkarmış
ya birde bizim yediğimiz pideyi görseniz..eşim malum yemek için yaşayan insan fırının pidesini beğenmez pastaneden alır..vıccık vıccık yağ..pof pof yemesi güzel ama löp löp yağ olarak bana döndüğüne eminim..pide yemeyin kızlarr hiç masum değil!! yıllar önce diyetisyene gitmiştim ufacık bir parça pide 4 dilim ekmeğe eşdeğer demişti. küçücük pide yiyip doymayacağınıza 2-3 dilim ekmek yiyin daha iyi, benden nacizane tavsiye..
teşekkürlerBeyaz'cım çok teşekkür ederim,böyle de devam eder hedeflerimize ulaşırız sağlıkla inşallah.Canım ramazan için özel seçim oldu müsli ama biter bitmez ramazan müsliyim de bitiricem,zaten genelde üst üste 21 gün ya da sürekli olarak haftada birkaç gün tavsiye ediliyor müsli tüketimi.2 eylülde görev yeriem dönücem ve 5 eylülde artık Dukan diyetine başlıcam hemen.Gülçinimle hemen hemen aynı günlerde başlamıştık ama,ben ramazan gelince bırakmak durumunda kaldım.Sabırsızlıkla Dukan diyetine başlamayı bekliyorum
üzülme bacım..müdürümüz bizi takip edip duruyor.maalesef bilgisayar başından kalkamıyorum.senin yerine de nöbet tutuyorum ben.he heee.nöbetçi forumcu oldum
one kız küçük çocuk gibi küsüyonuz çabuk barışın bakimotur otur nereye kadar di mi ama ben gidip yerleri bi sileyim,çamaşırları toplamadım daha onları alayım katlayayım,anca zaten eşim gelir,hala küsüz kendisiyle konuşmuyoruz,pufff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?