Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Benim alt hiç Yok popoda küçük göbek kol göğüs var Oda olduğundan daha kilolu gösteriyor kollar nasıl sarkmadan zayıflar önerisi olan var mı bu arada kızlar
Merhaba tatlım dambıl ile çalışarak tabikide çok faydalı bir başla ilk hafta farkı göreceksin kollar sikilasiyor ağırlık tek çare canım benim

Bakalım sekerim.

sabah 9:00
3 zeytin
1 salatalik
minik.parca peynir
1 haşlanmış yumurta

11 gibi bir salatalık

öğle saatlerinde birkaç erik

6 civarı
biraz domates salatası
minik bir parça katmer (ekmek yerine)
3 bardak şekersiz çay
@nanekekik
umarım olmuştur.
Basta da belirttiğim gibi evimde olmadigimdan, hem ortama.ayak uydurup hem diyet yapıyorum, bu nedenle saatlerde pek düzen yok. ama eskiye gore çok çok iyi

En ağır kardio dan da daha çok ter attıran spor yaptım şimdi. Bugün temizlik yapmayacağım deyip evi çocuğa teslim ettikten sonra on dakikaya misafir gelecek haberi var ya. Aman ya Rabbi nasıl spordur o. Elin bulaşık yıkar ayağın oyuncak toplar dilin söyler malum yerlerinden ter akar. O kadar yani

Şuan da gayet iyi. Evine geçince çok daha iyisi olacak eminim. Bi arada eşinin gelmesine ne kadar kaldı. Is dolayısıyla mi ayrısınız

Evet canım sınıf ogretmeniyim

Ohh super

Patatesi ekmek yemeyerek dengeledigimi düşünüyordum ama. Bir tabak yedim

Oh süper. Ya ben niye su içemiyorum

Yani aslında bence yine de kontrollü yemek lazım 1 tabak ise çok sorun olmaz patates bana hiç iyi gelmiyor mesela bünyeden bünyeye de değişiyor aslında

Ben de kahvaltıda domatesin yarısı,az bir peynir,4 zeytin,biber ve hastanlış yumurta yiyorum da gel gelelim yürüyüş falan yaptığım yok. Genel olarak irade yok bende.
Ismin çok değişik spor yapmak için iradeni zorlayıp başlanan lazım yapinca tadını alacaksın sonra herzaman yapmak isteyeceksin enerji veriyor

Ahahah aynen öyle o sırada birde süpürge makinesi açabilirsen miss gibi kalori yakarsın

Ismin çok değişik spor yapmak için iradeni zorlayıp başlanan lazım yapinca tadını alacaksın sonra herzaman yapmak isteyeceksin enerji veriyor
Ya İsviçre Diyeti diye bir konu,yorum vs okudum bir bakın lütfen ya... Şevke geldim. Belki yürüyüş de yaparım. Bu arada teşekkür ederim. Annem bazen bana kullanır da

diyet utanılacak bişey değil ki hem söylemek zorunda da değilsin zaten

Afiyet olsun abla
Hoşgeldin tatlım güzel olmuş menü
Bu arada 2.kürümün 4.günümü içtim 23:30 gibi
Bu kür benim gözümden kaçmış ne ki bu
Ay özlemişim sizi hapishaneden çıkmış gibi hissediyorum sizi :)) mahpusluk zor bacılar ne acılar çektim :)))

İyi gezmeler ve afiyet olsun canım

Ben çok saçma sapan şeyler yedim hepinizden özür dilerim aklınıza sokmamak için yazmayacağım menüyü şuan mide yanmasından uyuyamıyorum evde değilim annemlerdeyiz mide ilacından yok mustehak bana

Günaydın kızlar benim kız çok erken kadar kalkmaya başladı

Amiiin
sagol canım, inşallah öyle düşünerek motive oluyorum. Eşimle hiç böyle bir mevzumuz yoktu ama, görünce çok şaşırır heralde :))
Bence böyle bir konu hiç yokken hiç de anlatma. Şok olsun. Sen de o saskinligin tatlı grurunu yasa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…