- 17 Nisan 2017
- 335
- 552
- 103
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #212.821
Merhaba tatlım dambıl ile çalışarak tabikide çok faydalı bir başla ilk hafta farkı göreceksin kollar sikilasiyor ağırlık tek çare canım benimBenim alt hiç Yok popoda küçük göbek kol göğüs var Oda olduğundan daha kilolu gösteriyor kollar nasıl sarkmadan zayıflar önerisi olan var mı bu arada kızlar
Bakalım sekerim.Ya bugün çok morelimi bozdular bi haftada 1.5 kilo verilmez geri alırsın versen de bilmem ne sinirlerim bozuldu buraya geldim morelim düzeldi rakipler kızışmış ama malesef ben birinci olacağım bu hafta şimdi yapacağım 2.yuruyusumu
Ben de kahvaltıda domatesin yarısı,az bir peynir,4 zeytin,biber ve hastanlış yumurta yiyorum da gel gelelim yürüyüş falan yaptığım yok. Genel olarak irade yok bende.@nanekekik dün 1 saat yürüdüm bugünü şimdi bitirince yazarım inşallah
Şuan da gayet iyi. Evine geçince çok daha iyisi olacak eminim. Bi arada eşinin gelmesine ne kadar kaldı. Is dolayısıyla mi ayrısınızsabah 9:00
3 zeytin
1 salatalik
minik.parca peynir
1 haşlanmış yumurta
11 gibi bir salatalık
öğle saatlerinde birkaç erik
6 civarı
biraz domates salatası
minik bir parça katmer (ekmek yerine)
3 bardak şekersiz çay
@nanekekik
umarım olmuştur.
Basta da belirttiğim gibi evimde olmadigimdan, hem ortama.ayak uydurup hem diyet yapıyorum, bu nedenle saatlerde pek düzen yok. ama eskiye gore çok çok iyi
evet canim iş gereği, seneye yaza ancak gelicekŞuan da gayet iyi. Evine geçince çok daha iyisi olacak eminim. Bi arada eşinin gelmesine ne kadar kaldı. Is dolayısıyla mi ayrısınız
Evet canım sınıf ogretmeniyim
Ohh super
Patatesi ekmek yemeyerek dengeledigimi düşünüyordum ama. Bir tabak yedim
Oh süper. Ya ben niye su içemiyorum
Ismin çok değişikBen de kahvaltıda domatesin yarısı,az bir peynir,4 zeytin,biber ve hastanlış yumurta yiyorum da gel gelelim yürüyüş falan yaptığım yok. Genel olarak irade yok bende.
Ahahah aynen öyle o sırada birde süpürge makinesi açabilirsen miss gibi kalori yakarsınEn ağır kardio dan da daha çok ter attıran spor yaptım şimdi. Bugün temizlik yapmayacağım deyip evi çocuğa teslim ettikten sonra on dakikaya misafir gelecek haberi var ya. Aman ya Rabbi nasıl spordur o. Elin bulaşık yıkar ayağın oyuncak toplar dilin söyler malum yerlerinden ter akar. O kadar yani
Ya İsviçre Diyeti diye bir konu,yorum vs okudum bir bakın lütfen ya... Şevke geldim. Belki yürüyüş de yaparım. Bu arada teşekkür ederim. Annem bazen bana kullanır daIsmin çok değişikspor yapmak için iradeni zorlayıp başlanan lazım yapinca tadını alacaksın sonra herzaman yapmak isteyeceksin enerji veriyor
Allah kavuştursun. Bir de şöyle düşün. Seneye yaza fıstık gibi karşılarsın kocanı. Bi hayal et ohhh misevet canim iş gereği, seneye yaza ancak gelicek
AmiiinAllah kavuştursun. Bir de şöyle düşün. Seneye yaza fıstık gibi karşılarsın kocanı. Bi hayal et ohhh mis
diyet utanılacak bişey değil ki hem söylemek zorunda da değilsin zatenDışardaydık şarjım bitti msjları okumadım listemi yazıp okuyacağım kızlar
Sabah 11:00
2 yumurta haşlanmış
1 adet domates ve salatalık
3 dilim inek peyniri ( malatya peyniri )
2 dilim ekmek
Ara :
Şeftali yarım
6 adet küçük kayısı
Akşam 18:10
4 köfte
Salata
1 dilim ekmek
Gün boyu toplamda 11 bardak siyah çay
Bide misafirlikte utancımdan rejimdeyim diyemedim 1 dilim ıslak kek
Afiyet olsun ablakusura bakmayın menüyü çok geç yazıyorum gündüz hem iş hem misafirim vardı sonra yemekle uğraş, bulaşığı makineye atmadan erkenden dışarı çıktım 12 ye doğru geldim eve :))
menüm
12 :25
biberli kaşarlı yumurta
2 çatal peynir
domates salatalık
yarım d. ekmek
20 :15
5 etsiz çiğ köfte (ben yaptım)
2 yaprak marul
salatalık
2 çilek
su cidden çok az oldu 2 lt
spor 20 dk basit egzersizler kol bacak
20 dk yürüyüş
@nanekekik
Hoşgeldin tatlım güzel olmuş menüKızlar selam cezam bitmiş :)) bi sürü aksilik ile başladım yani tartım elimde patladı o kadar beni tart sen patlama, elimde patla :)) neyse menümü yazayım kilo verenleri tebrik ederim bugünden başlayalım haftaya bi çıkartma yapalım ne dersiniz hedefimiz zirve olsun elimizden geleni yapalım bakalım neler olacak
Sabah : 2 domates + 1 biber + 1 yumurta ve ufak bi parça et koydum içine atılırdı değerlendireyim dedim menemenimsi bi şey yaptım :)
Akşam ile öğlen arası gibi (16:45-17:00 civarı)
Haşlanmış tam buğday makarna
Haşlanmış tavuk göğüs
1 domates
Biraz kıvırcık
Yağsız tuzsuz iş yerine getirip bunları yedim sonra eve geldim 75 dk spor yaptım kaslarım ağrıyor ağırlığı arttırdım @nanekekik
Bu kür benim gözümden kaçmış ne ki buBu arada 2.kürümün 4.günümü içtim 23:30 gibi
Ay özlemişim sizi hapishaneden çıkmış gibi hissediyorum sizi :)) mahpusluk zor bacılar ne acılar çektim :)))
İyi gezmeler ve afiyet olsun canımSelam kızlar.
Yarın 2 günlüğüne bursaya gidiyoruz.
Bir kaç misafirliğe gideceğim.
Ayrıca kk dan arkadaşlarımla buluşacağım.
Yediklerime dikkat edeceğime söz veriyorum:)
Girmeye çalışacağım ama giremezsem haberiniz olsun diye haber veriyorum.
Bugünkü menüm
Kahvaltı 12.00
1 haş. Yumurta
1 dlm peynir
1 domates
1 dilim tb ekmek
Ara: 15.00
1 kase pul biberli yoğurt
Akşam 19.30
2 köfte kadar ızgara tavuk
1 dilim kepek ekmek
Salata
Ara: türk kahvesi +soda
Su 1,5 litreyi geçtim ama 2 oldupyndan emin değilim.
Spor: 45 dk leslie @nanekekik
Menüm
sabah 9 da
1 yumurta 1 elma 3 zeytin 1 salatalık v3 bir aci biberden yapilmis salata
Öğlen saat 2de
1 elma 6 tane yer fıstığı 1 kaşık tarçın 1 bardak süt 1 kaşık yoğurttan yapılmış nefis doyurucu bir smooty
Akam 7 de 1 porsiyon salata 3 kaşık taze fasulye 2 kaşık yoğurt
Sabah kahvaltıdan sonra 1 saat yürüdüm akşam vakit olmadı maalesef. 3 litrede su içtim
Ben çok saçma sapan şeyler yedim hepinizden özür dilerim aklınıza sokmamak için yazmayacağım menüyü şuan mide yanmasından uyuyamıyorum evde değilim annemlerdeyiz mide ilacından yokmustehak bana
Günaydın kızlar benim kız çok erken kadar kalkmaya başladı
Allah ıyi etsin seni.:)Ya İsviçre Diyeti diye bir konu,yorum vs okudum bir bakın lütfen ya... Şevke geldim. Belki yürüyüş de yaparım. Bu arada teşekkür ederim. Annem bazen bana kullanır da
Bence böyle bir konu hiç yokken hiç de anlatma. Şok olsun. Sen de o saskinligin tatlı grurunu yasaAmiiin
sagol canım, inşallah öyle düşünerek motive oluyorum. Eşimle hiç böyle bir mevzumuz yoktu ama, görünce çok şaşırır heralde :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?