- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #212.861
Dimi dimi kıskanır bileAyy tulum hiç giymedim onun için baya ince olmak gerekiyor
Kot bi tulum olsa içine dar beyaz tşört, bi askıyı takmıcan altında beyaz spor ayakkabılar
Benim adam eminim çok beğenir
Spor yok mu sporBen menü mü yazayım inş yatana kadar bişey yemem
Sabah : 10:00
2 yemek k omlet
2 dilim peynir
Domates salatalık
1 dilim çavdar ekmeği
Ara : 14 :20
4 kayısı
Yarım şeftali
Akşam 17:00
İki kaşık menemen
Yarım içli köfte ( haşlama )
1 kase cacık
2 tl su içtim kalanı aksama kadar içerim artıkNorth River peynirler küçük bu arada büyük dilim değil yani
GüzelBugünkü mönüm
9.30
Haşlanmış yumurta
4 zeytin
Peynir
Salatalık domates
Yarim dilim ekmek
14.00
Bir köy armutu bir ceviz ve tarçınlı yoğurt
18.00
Patatesli ve tavuklu corba(patates olduğu için ekmek yemedim)
Salatalık domates
Suyun 2 litre olması için uğraşacağım
Spor şimdilik yok. Yapabilirsem eklerim
Neden olmasın canımSlopet giymek istiyorum, koşuya çıkmak istiyorum, tatilde gezerken aslında yorulduğum için sıkılmış numarası yapmak istemiyorum doyasıya gezmek istiyorum, göbek çizgisini belli eden alt hafif kabarık etek üste de açık olmayan bi şey :)) (ay şu an bulamadım koca olunca :)))
Şort giymek istiyorum, denize girerken çekinmek istemiyorum, oğlumun peşinden koşarken yorulmak istemiyorum, karın kası istiyorum :), trambolinde hop hop zıplamak istiyorum :), kayak yapmak istiyorum, bol bol fotoğraf çektirmek istiyorum eskisi gibi, eskisi gibi yatıp güneşlenmek istiyorum :) off ne çok şey oldu :)) herşeye değecek çektiklerim dün spor yaparken bağıra bağıra yaptım resmen ama değecek herşeye
Öğretmen misin canım
Ay evet tulum :) ve havuç pant. Ütü çizgisi belli olan havuç pant deniyordu di mi ona :))
tartı farkı var mı canım fazla çıkmasının dimi kendi tartina göreKızlar çok mutluyum aşkıma kavuştum canım tartım geldi sevdim kendisini rengi çok güzel canlı canlı her çıktığımda beni mutlu eder inşallah :) bu arada tartıldım yemek yediğim su kahve içtiğim halde 104,4 tarttı 103 leri gördüm sanırım hadi inşallah :)))
Aynanın karşısına geçip geçip
1az olmasını Seyda ben kuzu pirzola bir tane mümkün değil kalamam minimum 3-4Kızlar ben menüyü yazayım dışarı çıkıp bi yüricem çok yorgunum bakalım bi çıkayım ne kadar yürüdüğümü yazarım sonra
Sabah
1 büyük yuvarlak hellim peyniri
1 yumurtadan hindi fümeli omlet
3 zeytin
Salatalık
Öğlen
1 kuzu pirzola
Domates salatalık salatası
Akşam
Bol peynirli salata
Su 2 oldu 3 olur geçer hatta
Spor da şimdi çıkıyorum yürüyüşe
Benim tam tersi ama bölgesel çalışmalısın ablam 30kilo verdi çalıştığı halde en büyük soru. Hala kollarıBenim alt hiç Yok popoda küçük göbek kol göğüs var Oda olduğundan daha kilolu gösteriyor kollar nasıl sarkmadan zayıflar önerisi olan var mı bu arada kızlar
Senin tatil ne Zaman bitiyor canımsabah 9:00
3 zeytin
1 salatalik
minik.parca peynir
1 haşlanmış yumurta
11 gibi bir salatalık
öğle saatlerinde birkaç erik
6 civarı
biraz domates salatası
minik bir parça katmer (ekmek yerine)
3 bardak şekersiz çay
North River
umarım olmuştur.
Basta da belirttiğim gibi evimde olmadigimdan, hem ortama.ayak uydurup hem diyet yapıyorum, bu nedenle saatlerde pek düzen yok. ama eskiye gore çok çok iyi
Oo fıstık olursun fıstık o zamana kadarevet canim iş gereği, seneye yaza ancak gelicek
Afiyet olsun canımMenümü yazayım kahvaltı saat 8 de 3 zeytin 1 armut 1 yumurta 5 tane yer fistigi 2 salatalk limonlu
Öğlen 1 bardak yeşil çay yanında 1 ne ktari
Akşam nohut yemeği 2 tane acı biber ve 1 dal yeşil soğan la acı salatave 1 kase yoğurt