Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ayy tulum hiç giymedim onun için baya ince olmak gerekiyor

Kot bi tulum olsa içine dar beyaz tşört, bi askıyı takmıcan altında beyaz spor ayakkabılar

Benim adam eminim çok beğenir
Dimi dimi kıskanır bile
Spor yok mu spor
Güzel
Neden olmasın canım
tartı farkı var mı canım fazla çıkmasının dimi kendi tartina göre

Aynanın karşısına geçip geçip

1az olmasını Seyda ben kuzu pirzola bir tane mümkün değil kalamam minimum 3-4
Benim alt hiç Yok popoda küçük göbek kol göğüs var Oda olduğundan daha kilolu gösteriyor kollar nasıl sarkmadan zayıflar önerisi olan var mı bu arada kızlar
Benim tam tersi ama bölgesel çalışmalısın ablam 30kilo verdi çalıştığı halde en büyük soru. Hala kolları
Senin tatil ne Zaman bitiyor canım
evet canim iş gereği, seneye yaza ancak gelicek
Oo fıstık olursun fıstık o zamana kadar
Afiyet olsun canım

Aslında katmer olmasına ragmen iyi keşke olmasaydı tabi

Senin için süper olmuş cnm

North River 30 dk yürüdüm cnm ah bu kollar inş gider vermem lazım benim ki beni sinir etti biraz önce dondurma alacam dedi ben istemiyorum dedim gelince baktım almış eee yerim dedim şakacıktan benim ki
Ben seni iyi tanıyorum dedi ama ben ne yaptım yemedim şade soda içtim bu benim için büyük başarı

daha taniyamamissin deseydin seni tanısa bile zaafim yemek olsa bile yardımcı olmalı benimkide diyetetik diye bitterde toplar gelirdi bunlardan yersin diye

Ben kafamda bitirdim mi yemeği aramam. Ama kafamda kilo vereceğime inancım olmasa da bir dakika boş durmaz ağzım. Şimdiki inancım ömür boyu zayıf olabilmeye. Inşallah hedefime ulasabilirim
Inanmak basarmanin yarisi dedikleri bu olsa gerek ben bile inandim sana Allah yardimcin olsun cnm guveniyorum sana

daha taniyamamissin deseydin seni tanısa bile zaafim yemek olsa bile yardımcı olmalı benimkide diyetetik diye bitterde toplar gelirdi bunlardan yersin diye
Adam haklı ama cnm kaç kere başladım sonu hüsran oldu şimdi geçmiş cipssss yiyor elimi atmadım ama kokusu süper kiloları verince yerim artık. Zayıflayacam görecek bu sefer zaten benimki baya zayıfladı ben yanında iri kalıyorum sevmediğim kadın türü

Ozaman eşini şöyle bi 58 lerde 60 larda karşıla man süper olur
kiz yok ben 65-70 den aşağı inmemem lazim eşim beğenmiyor öyle

Aslında katmer olmasına ragmen iyi keşke olmasaydı tabi
inşallah evime geceyim kendi menümü kendim ayarlarım :))

Allah yardımcın olsun cnm Rabbim tez zamanda kavuştursun
Sağol canım inşallah
Cnm nasıl istedi anlatamam ama tadını biliyorum artık cizzzzzz onlar benim için afiyet olsun cnm sana
teşekkürler bende kaçmaya başladım

Ya İsviçre Diyeti diye bir konu,yorum vs okudum bir bakın lütfen ya... Şevke geldim. Belki yürüyüş de yaparım. Bu arada teşekkür ederim. Annem bazen bana kullanır da
Aman diyim ben yillar once birkac defa uyguladim. Son derece etkilidir.uygularken cok halsiz birakir ama toplamda 13 gun katlanayim demistim. Sonunda sindirim sistemi bozuklugu ve normal yemeye donunce kilolarin buyuk kisminin geri gelmesi kaldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…