- 12 Eylül 2014
- 1.293
- 2.970
- 83
- 39
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #212.841
Ben pek bilmiyorum canım isviçre diyetini kaptan gelsin olaya direk el koyarAllah ıyi etsin seni.:)
Canım kaç kilosunAmiiin
sagol canım, inşallah öyle düşünerek motive oluyorum. Eşimle hiç böyle bir mevzumuz yoktu ama, görünce çok şaşırır heralde :))
Bana rakip olacak birini bulun kızlar
Menümü yazayım kahvaltı saat 8 de 3 zeytin 1 armut 1 yumurta 5 tane yer fistigi 2 salatalk limonlu
Öğlen 1 bardak yeşil çay yanında 1 ne ktari
Akşam nohut yemeği 2 tane acı biber ve 1 dal yeşil soğan la acı salatave 1 kase yoğurt
gardolabi baştan aşağı yenilemek istiyorum üzerime olanı değil beğendigimi almak istiyorum kızımla oynarken gezerken yorulmak istemiyorumBUGÜNKÜ KONU BAŞLIĞIMIZ
Zayıflayınca en çok yapmak istediğiniz şey nedir
Güzel görünüyorBen menü mü yazayım inş yatana kadar bişey yemem
Sabah : 10:00
2 yemek k omlet
2 dilim peynir
Domates salatalık
1 dilim çavdar ekmeği
Ara : 14 :20
4 kayısı
Yarım şeftali
Akşam 17:00
İki kaşık menemen
Yarım içli köfte ( haşlama )
1 kase cacık
2 tl su içtim kalanı aksama kadar içerim artık @nanekekik peynirler küçük bu arada büyük dilim değil yani
1 kepçe çorba 1 dilim ekmek yerine geçiyor canım birde patatesli misBugünkü mönüm
9.30
Haşlanmış yumurta
4 zeytin
Peynir
Salatalık domates
Yarim dilim ekmek
14.00
Bir köy armutu bir ceviz ve tarçınlı yoğurt
18.00
Patatesli ve tavuklu corba(patates olduğu için ekmek yemedim)
Salatalık domates
Suyun 2 litre olması için uğraşacağım
Spor şimdilik yok. Yapabilirsem eklerim
Hadi hayirli olsun canımKızlar çok mutluyum aşkıma kavuştum canım tartım geldi sevdim kendisini rengi çok güzel canlı canlı her çıktığımda beni mutlu eder inşallah :) bu arada tartıldım yemek yediğim su kahve içtiğim halde 104,4 tarttı 103 leri gördüm sanırım hadi inşallah :)))
Güzel canımMenümü yazayım : sabah
Kabak ve biber tost mak. Pişirdim yağsız
1 domates
1 salatalık
1 siyah taze biber (acı)
2 yemek kaşığı yulaf ve 2 yumurtadan omlet (yarısı kaldı)
2-3 küp peynir (1 parçası kaldı 2 küçük küp yedim)
Dün akşam çiğ köfte aldılar yemedim evdekiler şaşırdı :))) nasıl yemezsin diye ben çiğ köfte canavarıyım 3 öğün yerim sabah kahvaltıda bile :) akşam yemedim ama sabah 1 tane yedim onu yemezsem olmazdı :)
Kahvaltımı bitiremedim fazla geldi ve doyduğumu anladığım an bıraktım
Biraz önce saate de bakmadım
Göbek ,dere otu, domates,salatalık oluşan ton balıklı salata yedim bol limonlu
Türk kahvesi içtim
Suyumu Zaten içiyorum bu sıcakta su içmemek imkansız birazdan temizlik yapıcam ya da önce spor sonra temizlik bakacağım :)
afiyet olsun canımKızlar ben menüyü yazayım dışarı çıkıp bi yüricem çok yorgunum bakalım bi çıkayım ne kadar yürüdüğümü yazarım sonra
Sabah
1 büyük yuvarlak hellim peyniri
1 yumurtadan hindi fümeli omlet
3 zeytin
Salatalık
Öğlen
1 kuzu pirzola
Domates salatalık salatası
Akşam
Bol peynirli salata
Su 2 oldu 3 olur geçer hatta
Spor da şimdi çıkıyorum yürüyüşe
katmer nasıl bişeysabah 9:00
3 zeytin
1 salatalik
minik.parca peynir
1 haşlanmış yumurta
11 gibi bir salatalık
öğle saatlerinde birkaç erik
6 civarı
biraz domates salatası
minik bir parça katmer (ekmek yerine)
3 bardak şekersiz çay
@nanekekik
umarım olmuştur.
Basta da belirttiğim gibi evimde olmadigimdan, hem ortama.ayak uydurup hem diyet yapıyorum, bu nedenle saatlerde pek düzen yok. ama eskiye gore çok çok iyi
Aniden gelen misafirler kötü oluyor hele birde küçük çocuğun varsaEn ağır kardio dan da daha çok ter attıran spor yaptım şimdi. Bugün temizlik yapmayacağım deyip evi çocuğa teslim ettikten sonra on dakikaya misafir gelecek haberi var ya. Aman ya Rabbi nasıl spordur o. Elin bulaşık yıkar ayağın oyuncak toplar dilin söyler malum yerlerinden ter akar. O kadar yani
olmaz herhaldeKızlar yarın üç günlük detoksa giriyorum. Şimdi bir tane köy armutu yersem sizce olur mu
Ya bugün çok morelimi bozdular bi haftada 1.5 kilo verilmez geri alırsın versen de bilmem ne sinirlerim bozuldu buraya geldim morelim düzeldi rakipler kızışmış ama malesef ben birinci olacağım bu hafta şimdi yapacağım 2.yuruyusumu
Olay ne canım anlamadımBen pek bilmiyorum canım isviçre diyetini kaptan gelsin olaya direk el koyar
Ozaman eşini şöyle bi 58 lerde 60 larda karşıla man süper olur
Yani camım demek istedimki ben anlamıyorum yardımcı olun diyorsun yaOlay ne canım anlamadım
Kızlar halen yürüyorum bu hafta en çok kilo verende en çok spor yapanda ben olacağım
Ahaha annen git o ismi kullan demiyordur ya kız ahahah çok güldüm o kısmı yeni farketmisimYa İsviçre Diyeti diye bir konu,yorum vs okudum bir bakın lütfen ya... Şevke geldim. Belki yürüyüş de yaparım. Bu arada teşekkür ederim. Annem bazen bana kullanır da
Evet çok iddialıyımOooo iddia sağlam sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?