Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Akşam nohut yemeğinin ölçüsü yok canım ne kadar yedin acaba bence güzel olmuş menü ama sabah bana çok karışık geldi kuruyemiş meyve yumurta daha sakineştirmeni tavsiye ederim

BUGÜNKÜ KONU BAŞLIĞIMIZ

Zayıflayınca en çok yapmak istediğiniz şey nedir
gardolabi baştan aşağı yenilemek istiyorum üzerime olanı değil beğendigimi almak istiyorum kızımla oynarken gezerken yorulmak istemiyorum

Güzel görünüyor
1 kepçe çorba 1 dilim ekmek yerine geçiyor canım birde patatesli mis

Hadi hayirli olsun canım

Güzel canım
afiyet olsun canım

katmer nasıl bişey

Aniden gelen misafirler kötü oluyor hele birde küçük çocuğun varsa
Kızlar yarın üç günlük detoksa giriyorum. Şimdi bir tane köy armutu yersem sizce olur mu
olmaz herhalde

Aferin tatlım sen boşver tıka onlara kulağını bende verdim hiç te geri almadım gayette güzel korudum hamilelikte aldım o da normal olarak kıskananlar çok konuşur öyle çoooooooook

Ya İsviçre Diyeti diye bir konu,yorum vs okudum bir bakın lütfen ya... Şevke geldim. Belki yürüyüş de yaparım. Bu arada teşekkür ederim. Annem bazen bana kullanır da
Ahaha annen git o ismi kullan demiyordur ya kız ahahah çok güldüm o kısmı yeni farketmisim

Kızlar ben çıkıyorum deve gözü için rahatlayın bu arada o bitki mükemmel bişey @nanekekik sabah 1 saat akşam 75 dakika yürüyüş tatlım kosu bamdinda 5 ile 6 sayısında yurudum hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…