Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

İyi akşamlar.
Bugün uğrayamadım. Haftasonları pek gelmem mümkün olmuyor, pazartesi telafi ederim. Raporumu vereyim.

10:00
Haşlanmış yumurta
Domates, salatalık, biber
Peynir
dilim tam buğday ekmeği

17:00
1 porsiyon tantuni (Sadece etlerini yedim)
1 ayran

21:00
1 Şeftali

Su: 2 litre
Spor :2 saat 35 dk yürüyüş + Kol çalışması @nanekekik

Gayet iyi hatta aksam cok az olmus bence cnm

Ablam kesin şekerli sudandir yarın eksi olursun inşallah

Selam kızlar Ankara festivali ne gittik eve gelincede misafir geldi hatta misafir hala evde :)
Menüm
Kahvaltı 11:00
Lor peynirli omlet
Biraz peynir
5 zeytin
4 biber
Domates salatalık
Bir şeftali
1dilim çavdar

3:00 1kase sütlü yulaf ezmesi içinde 10 tane kuruyemiş biraz kakou 1t.k Hindistan cevizi

5:00
1top
Maraş dondurması

8:00
1 küçük tava kıymalı yumurta
Ayran

Suyu sayamadim iyiydi
45 dk hitt cardio
5dk kol çalışması
10dk zumba

Bakiyim savaş hocaya bende

Canım alışverişe gittik avm ye normalde bişey yemek istemedim pek acıkmadım ama eşim söyledi o acıktı bende bi tane aldım bi de salata söyledik onu yedim öyle oldu yani o yüzden

Kızlar halen yürüyorum bu hafta en çok kilo verende en çok spor yapanda ben olacağım
Ooo süper iddaalar bunlar. Hadi bakalım.

Menü
Sabah
1ucgen minik dilim sebzeli omlet
1dlm ekmek
2kk peynir

Ara
1seftali

Ara
2minik domates

Akşam
6parmak köfte fırında
1/2bardak ayran

Su:2lt
Spor:45dk
Çok guzel

Inanmak basarmanin yarisi dedikleri bu olsa gerek ben bile inandim sana Allah yardimcin olsun cnm guveniyorum sana
Ay çok teşekkür ederim.
Öğün aralıkları fazla olmuş ama spor süper ötesi.

Önceki zayıflama deneyimimde çok heyecanlıydım. Ilk kez uzun soluklu zayıflamaya çalışıyordum ve ilk kez başardığımı görmek beni sevinçten çılgına döndürüyordu. Gözüm dönmüş gibi spor yapıyordum.
Şimdi daha eminim kendimden sanki. Bir kere yaptım yine yaparım diyorum. Emin ilerleyeyim diyorum. Yediklerimden pişman olmuyorum çünkü biliyorum ki ben toparlarım. Sanirim artık kendime daha çok güveniyorum. Rabbim utandırmasın. Hedeflediklerimize ulaşmayı nasip etsin inşallah.

Anneler ne derse haklıdır diyelim :) Hoşgeldin bu arada. Kilon kaç hedefin kaç ben kaçırmışım paylaşmışsan eger
Hedefim 54-55 civarı. Annem her zaman diyor ben evlendiğimde 54 kiloydum diye. 61-62 varımdır. 63 de olabilirim. Anneye karşı haklı olunmaz. Evet,onlar her zaman haklıdır.

Hedefim 54-55 civarı. Annem her zaman diyor ben evlendiğimde 54 kiloydum diye. 61-62 varımdır. 63 de olabilirim. Anneye karşı haklı olunmaz. Evet,onlar her zaman haklıdır.
Çok kilon yokmuş. Yavaş yavaş versen bile yakında istediğin kiloya ulaşırsın. Boşuna şok diyet yapma

Geldim geldim bende geldim acil durum zayıflamam lazım bana yardım edin kızlarrrr
Hoşgeldin. Kendini tanıtır misin

Hayır ya.. Çok kilo aldım. Göğüslerim de büyük zaten. Hafif balık etliyim. Vermem lazım. İncecik bir bahar dalı misali olmam lazım.
Istedikten sonra bahar dalı da olursun çırpı da. Bir yerden başla yeter. Isveç diyetini sordugun için şok diyetlere girme emin adımlarla git dedim sekerim

Hoşgeldin. Kendini tanıtır misin

Istedikten sonra bahar dalı da olursun çırpı da. Bir yerden başla yeter. Isveç diyetini sordugun için şok diyetlere girme emin adımlarla git dedim sekerim
Ya var ya bir kere aklıma gidi. Yapmazsam öleceğim galiba. püf su içse yarayanlardanım. Bir de acı yoğurda başlamıştık annemle,göbeğim gerçekten küçüldü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…