- Konu Sahibi Handandandan
-
- #212.881
Bu nicl ne yahu kendime cok yakin hissettim bi an nebokyersenyeBen de kahvaltıda domatesin yarısı,az bir peynir,4 zeytin,biber ve hastanlış yumurta yiyorum da gel gelelim yürüyüş falan yaptığım yok. Genel olarak irade yok bende.
Cok ciddiyimmmmCiddi misin?
Gayet iyi hatta aksam cok az olmus bence cnmİyi akşamlar.
Bugün uğrayamadım. Haftasonları pek gelmem mümkün olmuyor, pazartesi telafi ederim. Raporumu vereyim.
10:00
Haşlanmış yumurta
Domates, salatalık, biber
Peynir
dilim tam buğday ekmeği
17:00
1 porsiyon tantuni (Sadece etlerini yedim)
1 ayran
21:00
1 Şeftali
Su: 2 litre
Spor :2 saat 35 dk yürüyüş + Kol çalışması @nanekekik
Ablam kesin şekerli sudandir yarın eksi olursun inşallahGünaydınnnnn fıstık adayları
Herkese mutlu kaçamaksız haftasonları
Yine günlerden yağmur :))sabah bisikletle gelirken sırılsıklam oldum. Dinmesini beklesem duracağada benzemiyordu
Çok şükür baş ağrım geçmiş. Nedense dün bütün gün ağrıdı
Bugün kesin eksi olurum diyodum ama hayal kırıklığı ysşadım. Akşamda gerçekten Çok aç aç yattım bi lokma bişey almadım
Brokoliden okacağını sanmıyorum o şişkinlik yapmaz
Acaba dr da içtiğim şeyden olabilirmi bilemedim sonuçta şekerli kalorili bişey
@nanekekik bahar sporu fazla yapmışın inş.biraz telafi olmuştur. Ne zamandırda kaçamak yoktu belki vücut şaşırmış olur
Ama dünü unut lütfen yeniden cumaya odaklanıp birlik olalım
E ervam44
@seydan94
Fitt_anne
@askrhpozitif
Sizlerede günaydınnn çalışkan arılar :))
Erva artı çıkarsak gidip marankinin ağzını burnunu kırarız
Dimi dimi kıskanır bile
Spor yok mu spor
Güzel
Neden olmasın canım
tartı farkı var mı canım fazla çıkmasının dimi kendi tartina göre
1az olmasını Seyda ben kuzu pirzola bir tane mümkün değil kalamam minimum 3-4
Benim tam tersi ama bölgesel çalışmalısın ablam 30kilo verdi çalıştığı halde en büyük soru. Hala kolları
Senin tatil ne Zaman bitiyor canım
Oo fıstık olursun fıstık o zamana kadar
Afiyet olsun canım
Dışarıdaydım akşam yemeği vakti. Diyetimi bozmadan yiyebileceğim yemeği seçtim. O an yetti ama akşam acıktım. Meyve yedim. Süt içesim var ama direnip uyuyacağım. Aç hissediyorum fazlasıylaGayet iyi hatta aksam cok az olmus bence cnm
Katmer mi o
Ooo süper iddaalar bunlar. Hadi bakalım.Kızlar halen yürüyorum bu hafta en çok kilo verende en çok spor yapanda ben olacağım
Çok guzelMenü
Sabah
1ucgen minik dilim sebzeli omlet
1dlm ekmek
2kk peynir
Ara
1seftali
Ara
2minik domates
Akşam
6parmak köfte fırında
1/2bardak ayran
Su:2lt
Spor:45dk
Ay çok teşekkür ederim.
Inanmak basarmanin yarisi dedikleri bu olsa gerek ben bile inandim sana Allah yardimcin olsun cnm guveniyorum sana
Öğün aralıkları fazla olmuş ama spor süper ötesi.İyi akşamlar.
Bugün uğrayamadım. Haftasonları pek gelmem mümkün olmuyor, pazartesi telafi ederim. Raporumu vereyim.
10:00
Haşlanmış yumurta
Domates, salatalık, biber
Peynir
dilim tam buğday ekmeği
17:00
1 porsiyon tantuni (Sadece etlerini yedim)
1 ayran
21:00
1 Şeftali
Su: 2 litre
Spor :2 saat 35 dk yürüyüş + Kol çalışması @nanekekik
Annemin bana genelde(dik başlı değilim ama böyle çok tez canlı biriyim,aceleciyim) kullandığı söz öbeği. :)Bu nicl ne yahu kendime cok yakin hissettim bi an nebokyersenye
Anneler ne derse haklıdır diyelim :) Hoşgeldin bu arada. Kilon kaç hedefin kaç ben kaçırmışım paylaşmışsan egerAnnemin bana genelde(dik başlı değilim ama böyle çok tez canlı biriyim,aceleciyim) kullandığı söz öbeği. :)
Hedefim 54-55 civarı. Annem her zaman diyor ben evlendiğimde 54 kiloydum diye. 61-62 varımdır. 63 de olabilirim. Anneye karşı haklı olunmaz. Evet,onlar her zaman haklıdır.Anneler ne derse haklıdır diyelim :) Hoşgeldin bu arada. Kilon kaç hedefin kaç ben kaçırmışım paylaşmışsan eger
Çok kilon yokmuş. Yavaş yavaş versen bile yakında istediğin kiloya ulaşırsın. Boşuna şok diyet yapmaHedefim 54-55 civarı. Annem her zaman diyor ben evlendiğimde 54 kiloydum diye. 61-62 varımdır. 63 de olabilirim. Anneye karşı haklı olunmaz. Evet,onlar her zaman haklıdır.
Hayır ya.. Çok kilo aldım. Göğüslerim de büyük zaten. Hafif balık etliyim. Vermem lazım. İncecik bir bahar dalı misali olmam lazım.Çok kilon yokmuş. Yavaş yavaş versen bile yakında istediğin kiloya ulaşırsın. Boşuna şok diyet yapma
Hoşgeldin. Kendini tanıtır misinGeldim geldim bende geldim acil durum zayıflamam lazım bana yardım edin kızlarrrr
Istedikten sonra bahar dalı da olursun çırpı da. Bir yerden başla yeter. Isveç diyetini sordugun için şok diyetlere girme emin adımlarla git dedim sekerimHayır ya.. Çok kilo aldım. Göğüslerim de büyük zaten. Hafif balık etliyim. Vermem lazım. İncecik bir bahar dalı misali olmam lazım.
Ya var ya bir kere aklıma gidi. Yapmazsam öleceğim galiba.Hoşgeldin. Kendini tanıtır misin
Istedikten sonra bahar dalı da olursun çırpı da. Bir yerden başla yeter. Isveç diyetini sordugun için şok diyetlere girme emin adımlarla git dedim sekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?