Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Güzel canım afiyet olsun.
Afiyet olsun Erva
Afiyet olsun Ceyda. Küçük bir not; bu ton balıkları sağlıksız diye biliyorum dikkat et fazla yeme bence.
Çok güzel birtanem
Benim alt hiç Yok popoda küçük göbek kol göğüs var Oda olduğundan daha kilolu gösteriyor kollar nasıl sarkmadan zayıflar önerisi olan var mı bu arada kızlar
Benim bütün vücut felaket ama en çok canımı sıkan kollarım. İşe yarar birşeyler bulursan bana da söyle mutlaka.
Çok mantıksız, dikkat edersen neden geri alasın, hiç kulak asma onlara.
Minik bir parça hiç ekmek yerine geçemeyecek kadar yağlı ama içinde kalmadığı iyi ama kesin kesin bir lokma daha yeme bana kalırsa.
45 dk yürüyüş de yapıldı
Süpersin canım
Akşama kadar ki menü bana biraz az geldi. Öğleni geçiştireceksen sabah biraz daha doyurucu mu yesen.
Bana rakip olacak birini bulun kızlar
Dilek boşta mı ki? @ayulduzz
Menü
Sabah
1ucgen minik dilim sebzeli omlet
1dlm ekmek
2kk peynir

Ara
1seftali

Ara
2minik domates

Akşam
6parmak köfte fırında
1/2bardak ayran

Su:2lt
Spor:45dk
Çok başarılı bir diyet günü olmuş bence, aferin sana Bahar.
Afiyet olsun.
Güzel bir menü olmuş Dilek, dondurma da tatil sonrası adaptasyon diyelim

Bakiyim savaş hocaya bende

Bak canım alanında iyidir yıllar önce söylediyi şeyleri herkes o zaman Yok öyle olmaz diyordu şimdi herkes haklıymış diyor :)

Geldim geldim bende geldim acil durum zayıflamam lazım bana yardım edin kızlarrrr

Hoşgeldin canım kendini tanıtır mısın

Edibe12 valla çok severim ton balığını babamda çok sever yerdi hiç bi şeyin zarar vereceğini düşünmezdi ondan mı bilmem ama hep sağlıklı yaşadı :) artık düşünmüyorum o sağlıklı bu sağlıksız :) en sağlıksızı şeker Benim için onu çıkarayım tamamen yeter

Bu hocaların tam ismini yazar mısınız canım

Menüm

Sabah 12.30

2 Biber (@ayulduzz 'ın tarifi, çok lezzetliydi, teşekkürler. artık sık sık yapmayı düşünüyorum)
1 yumurta ve 4 parça kuşkonmaz kavurması (@nanekekik gönderdiğin sağlıklı yaşam yazısından ilham aldım, sana da teşekkür ederim.)
Bol marul
Salatalık
1 dilim peynir
1 dilim tb ekmeği
Öğle 16.30
1 tabak yoğurtlu ıspanak (içine pirinç yerine bulgur koydum, şeker diyeti nedeniyle)
1 tane şeftali
Akşam 21.00
1 tabak brokoli haşlaması
1 kase yoğurt
1 avuç badem
Su 3 lt
Spor 20 dk yürüyüş

Menümm
Sabah 10:30
Menemen
1 dilim tam buğday ekmeği

Akşam 18:00
1 kaşık pilav
1 tavuk but
6 kaşık susuz taze fasulye
2 elma dilim patates
4 kaşık salata yağsız limonlu

Ara 21:00
2 bardak çay limonlu

Su 1.5 lt
Spor yarım saat tempolu yürüyüş arada koşu şeklinde @nanekekik

Son düzenleme:
Afiyet olsun Bahar. Akşam başta çok gözüktü ama öğle yememişsin. Yürüyüş yapabilmene sevindim. 30dk hiç yoktan iyidir.

Afiyet olsun canım gayet başarılı bir menü

Zayıflayınca yapmak istediklerinizi okuyunca ufuk açıldı, ben pek düşünmedim ama tartıda 70 görmek şu an için tek aklıma gelen. Bu boyda 70 bile şişman olacağı için sadece daha sağlıklı olmak, kıyafetlerimin daha bol olması şeklinde ekleme yapabilirim. Aslında sorun yazarken bile inanamıyor olmam, üzücü ve yanlış biliyorum. Ama en son ne zaman 70'i gördüm hatırlamıyorum, nasıl bir duygu olabileceği ile ilgili fikrim yok sanırım.

Iyi akamlar kızlar

Akşam çocuklar vardı gelemedim geç gittiler
Önce geçmişi okudum
Maşallah herkesde menüler çok güzel
Sadece mehlikanın bi parça ketesi dışında :)

Bana gelirsek

8.30
Zencefilli kür

10.00
1 yumurtayla ıspanaklı peynirli omlet
3 ceviz

14.00
Salata
Hindi kavurma

19.00
Buharda h.brokoli
Yoğurt

Su 2.5 lt

Spor
30+15=45 dk bantta yürüyüş
40 dk aletli gym.
Toplam 85 dk

@nanekekik

Herkese iyi geceler
Yarın görüşürüz

Çok harika bir menü arkadaşım, spor zaten efsane. Ne diyeyim bol eksi olarak dönsün inşallah.

Canım 7 leri görmene az kaldı olumlu düşün bende 9 ları görmek için can atıyorum ama 85 falan olmak bile acayip mutlu edecek :) 8 kilocuk kalmış en fazla 2-3 aya 7 leri göreceksin gelecek yaz hepimiz mezun olalım veeeee özgür olalım :)

Yine süpersin canım spor 1. Olmak bunu gerektirir :)

Kızlar bu tartı değişikliği ile ilgili durumu okudum ama ben eski tartımda oğlumu ve annemi tartmıştım ayrıca eşimi Yen'i tartım geldi hepsini tarttım ve aynı kilodalar bu tartım ile önceki tartım arasında fark Yok bu durumda ne olacak

saat 3 buçuk olmuş ben yeni menü yazıcam :) @nanekekik
11:30
sucuklu kaşarlı melemen 1.5 s. kaşığı
salatalık
3 ç kaşığı bal tereyağı
3 d. ekmek

19:40
1 kase yoğurda çilek 2 kaşık yulaf ezmesi tarçın

su 2.5 lt
spor yok
bol kol çalıştırma ütü , çamaşır katlama, dolap düzenleme ve bu saate kadar cıs hamuru açıp doldurup kapatma 5 yumak yaptım ve mutfak un için de:)
hafta sonu pek aktif olamıyorum kusura bakmayın kızlar

Oooo pilav patates kız ne yaptın sen bu haftaki işimi kolaylaştırma canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…