- Konu Sahibi Handandandan
-
- #212.921
Iyi akamlar kızlar
Akşam çocuklar vardı gelemedim geç gittiler
Önce geçmişi okudum
Maşallah herkesde menüler çok güzel
Sadece mehlikanın bi parça ketesi dışında :)
Bana gelirsek
8.30
Zencefilli kür
10.00
1 yumurtayla ıspanaklı peynirli omlet
3 ceviz
14.00
Salata
Hindi kavurma
19.00
Buharda h.brokoli
Yoğurt
Su 2.5 lt
Spor
30+15=45 dk bantta yürüyüş
40 dk aletli gym.
Toplam 85 dk
North River
Herkese iyi geceler
Yarın görüşürüz
Günaydın canım, nihayet erkenci birisi geldiGünaydın kızlarrr
Zamanla oda fark edecek kararlılığını canım ilk zamanlar böyle sabote ediyorAdam haklı ama cnm kaç kere başladım sonu hüsran oldu şimdi geçmiş cipssss yiyor elimi atmadım ama kokusu süper kiloları verince yerim artık. Zayıflayacam görecek bu sefer zaten benimki baya zayıfladı ben yanında iri kalıyorum sevmediğim kadın türü
boyun kaçtı Mehlikakiz yok ben 65-70 den aşağı inmemem lazim eşim beğenmiyor öyle
inşallah evime geceyim kendi menümü kendim ayarlarım :))
Sağol canım inşallah
teşekkürler bende kaçmaya başladım
Ben bu kirlerin tarifini kaçırdım mı verir misin canımYarın bekleriz Can'ım :)
Kürler hem zayıflamak hemde cildi güzelleştirmiyor inanılmaz beğeniyorum şu an cildimi
North River canım 60 dk spor yaptım
Akşamı açıklamıştı zaten de el insaf yahu vur dedik millet öldürdü sporlar uçuyorİyi akşamlar.
Bugün uğrayamadım. Haftasonları pek gelmem mümkün olmuyor, pazartesi telafi ederim. Raporumu vereyim.
10:00
Haşlanmış yumurta
Domates, salatalık, biber
Peynir
dilim tam buğday ekmeği
17:00
1 porsiyon tantuni (Sadece etlerini yedim)
1 ayran
21:00
1 Şeftali
Su: 2 litre
Spor :2 saat 35 dk yürüyüş + Kol çalışmasıNorth River
Afiyet olsun canım 1top olabilir aradaSelam kızlar Ankara festivali ne gittik eve gelincede misafir geldi hatta misafir hala evde :)
Menüm
Kahvaltı 11:00
Lor peynirli omlet
Biraz peynir
5 zeytin
4 biber
Domates salatalık
Bir şeftali
1dilim çavdar
3:00 1kase sütlü yulaf ezmesi içinde 10 tane kuruyemiş biraz kakou 1t.k Hindistan cevizi
5:00
1top
Maraş dondurması
8:00
1 küçük tava kıymalı yumurta
Ayran
Suyu sayamadim iyiydi
45 dk hitt cardio
5dk kol çalışması
10dk zumba
Valla annem olsa bak elin kızları yemiyor boyle zayıf kalıyor biz olsak Agop'un kör kaz gibi yutariz derdiCanım alışverişe gittik avm ye normalde bişey yemek istemedim pek acıkmadım ama eşim söyledi o acıktı bende bi tane aldım bi de salata söyledik onu yedim öyle oldu yani o yüzden
Emin adımlarla :)Önceki zayıflama deneyimimde çok heyecanlıydım. Ilk kez uzun soluklu zayıflamaya çalışıyordum ve ilk kez başardığımı görmek beni sevinçten çılgına döndürüyordu. Gözüm dönmüş gibi spor yapıyordum.
Şimdi daha eminim kendimden sanki. Bir kere yaptım yine yaparım diyorum. Emin ilerleyeyim diyorum. Yediklerimden pişman olmuyorum çünkü biliyorum ki ben toparlarım. Sanirim artık kendime daha çok güveniyorum. Rabbim utandırmasın. Hedeflediklerimize ulaşmayı nasip etsin inşallah.
Edibe maşallah maşallah diyorumMenüm
Sabah 12.30
2 Biber (Fitt_anne 'ın tarifi, çok lezzetliydi, teşekkürler. artık sık sık yapmayı düşünüyorum)
1 yumurta ve 4 parça kuşkonmaz kavurması (North River gönderdiğin sağlıklı yaşam yazısından ilham aldım, sana da teşekkür ederim.)
Bol marul
Salatalık
1 dilim peynir
1 dilim tb ekmeği
Öğle 16.30
1 tabak yoğurtlu ıspanak (içine pirinç yerine bulgur koydum, şeker diyeti nedeniyle)
1 tane şeftali
Akşam 21.00
1 tabak brokoli haşlaması
1 kase yoğurt
1 avuç badem
Su 3 lt
Spor 20 dk yürüyüş
Pilav patates yan yana akşam olmasa iyiymişMenümm
Sabah 10:30
Menemen
1 dilim tam buğday ekmeği
Akşam 18:00
1 kaşık pilav
1 tavuk but
6 kaşık susuz taze fasulye
2 elma dilim patates
4 kaşık salata yağsız limonlu
Ara 21:00
2 bardak çay limonlu
Su 1.5 lt
Spor yarım saat tempolu yürüyüş arada koşu şeklindeNorth River
İnannnn kendineeZayıflayınca yapmak istediklerinizi okuyunca ufuk açıldı, ben pek düşünmedim ama tartıda 70 görmek şu an için tek aklıma gelen. Bu boyda 70 bile şişman olacağı için sadece daha sağlıklı olmak, kıyafetlerimin daha bol olması şeklinde ekleme yapabilirim. Aslında sorun yazarken bile inanamıyor olmam, üzücü ve yanlış biliyorum. Ama en son ne zaman 70'i gördüm hatırlamıyorum, nasıl bir duygu olabileceği ile ilgili fikrim yok sanırım.
Valla oynamiycam bu ne ya çocuk var çocuk sporu az yapın yetişemiyorumIyi akamlar kızlar
Önce geçmişi okudum
Bana gelirsek
8.30
Zencefilli kür
10.00
3 ceviz
14.00
Salata
Hindi kavurma
19.00
Buharda h.brokoli
Yoğurt
Su 2.5 lt
Spor
40 dk aletli gym.
Toplam 85 dk
North River
Herkese iyi geceler
Yarın görüşürüz
hiç birşey yazmıyoruz canım aynı tartiyorsaKızlar bu tartı değişikliği ile ilgili durumu okudum ama ben eski tartımda oğlumu ve annemi tartmıştım ayrıca eşimi Yen'i tartım geldi hepsini tarttım ve aynı kilodalar bu tartım ile önceki tartım arasında fark Yok bu durumda ne olacak
Bu bal tereyağı çok ekmek yediriyor vallasaat 3 buçuk olmuş ben yeni menü yazıcam :)North River
11:30
sucuklu kaşarlı melemen 1.5 s. kaşığı
salatalık
3 ç kaşığı bal tereyağı
3 d. ekmek
19:40
1 kase yoğurda çilek 2 kaşık yulaf ezmesi tarçın
su 2.5 lt
spor yok
bol kol çalıştırma ütü , çamaşır katlama, dolap düzenleme ve bu saate kadar cıs hamuru açıp doldurup kapatma 5 yumak yaptım ve mutfak un için de:)
hafta sonu pek aktif olamıyorum kusura bakmayın kızlar
Yanlış yerdeyim diyordum hepgunaydin kızlar, gülerek baslayalim güneEki Görüntüle 2030237
Günaydın kızlarrr
günaydınnnnGünaydın canım, nihayet erkenci birisi geldi
Evet kuzum ya öğleni es geçmek iyi gelmediOooo pilav patates kız ne yaptın sen bu haftaki işimi kolaylaştırma canım
Bol sebzeli olmuş çok guzelMenüm
Sabah 12.30
2 Biber (Fitt_anne 'ın tarifi, çok lezzetliydi, teşekkürler. artık sık sık yapmayı düşünüyorum)
1 yumurta ve 4 parça kuşkonmaz kavurması (North River gönderdiğin sağlıklı yaşam yazısından ilham aldım, sana da teşekkür ederim.)
Bol marul
Salatalık
1 dilim peynir
1 dilim tb ekmeği
Öğle 16.30
1 tabak yoğurtlu ıspanak (içine pirinç yerine bulgur koydum, şeker diyeti nedeniyle)
1 tane şeftali
Akşam 21.00
1 kase yoğurt
1 avuç badem
Su 3 lt
Spor 20 dk yürüyüş
Sevgili rakibim mönü güzel spor daha da güzelIyi akamlar kızlar
Önce geçmişi okudum
Bana gelirsek
8.30
Zencefilli kür
10.00
3 ceviz
14.00
Salata
Hindi kavurma
19.00
Buharda h.brokoli
Yoğurt
Su 2.5 lt
Spor
40 dk aletli gym.
Toplam 85 dk
North River
Herkese iyi geceler
Yarın görüşürüz
Aslında 60iyi 70cok olur bak şuan gö.. firtliyor benim
Koca boyle seviyo hadi 65 diyim evlendiğim kilomAslında 60iyi 70cok olur bak şuan gö.. firtliyor benim
Şeyda ya ne demeli kadın 170 lerde 55 kilo olacak onun hesabına göre senin 45 olman laZim :)Aslında 60iyi 70cok olur bak şuan gö.. firtliyor benim
Selam tanişmadik dilek ben 9.takimin daim üyesi:)Koca boyle seviyo hadi 65 diyim evlendiğim kilomadama sorsam öyle bir sorunda Yok ama ben kendimi iyi hissedicem inanıyorum
Desene haftaya 1. BelliMutlu bir pazardan herkeslere günaydın. Bugün detoks günüm. Biraz geç kaldım. Şuan yeşil çayımı içiyorum.detoksa başlama kilom 110.8. Bakalım ne kadar verip geri ne kadar alacağım. Bu arada kilo verme hizim bu hafta epey düştü.
Afiyet olsun beyenmene sevindim canımMenüm
Sabah 12.30
Bol marul
Salatalık
1 dilim peynir
1 dilim tb ekmeği
Öğle 16.30
1 tane şeftali
Akşam 21.00
1 kase yoğurt
1 avuç badem
Su 3 lt
Spor 20 dk yürüyüş
3 günlük karpuz detoksu. Bakalım sonuç ne olacakDesene haftaya 1. Belli
Nasıl bir detoks kac gün yapicqn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?