- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #212.941
kimse beğenmiyorsun 47 iken boyda çok yok çocuk gibi oldun diye ama ben beğeniyordum vücudu saran elbiseden hicbirsey fortlamiyordu ahh ahhhŞeyda ya ne demeli kadın 170 lerde 55 kilo olacak onun hesabına göre senin 45 olman laZim :)
Günaydın canım, nihayet erkenci birisi geldi
Zamanla oda fark edecek kararlılığını canım ilk zamanlar böyle sabote ediyor
Cilde gelince aman boşver çok zararlı ayak kokusu gibi ne o öyle
boyun kaçtı Mehlika
Ben bu kirlerin tarifini kaçırdım mı verir misin canım
Akşamı açıklamıştı zaten de el insaf yahu vur dedik millet öldürdü sporlar uçuyor
Afiyet olsun canım 1top olabilir arada
Valla annem olsa bak elin kızları yemiyor boyle zayıf kalıyor biz olsak Agop'un kör kaz gibi yutariz derdi
Emin adımlarla :)
Edibe maşallah maşallah diyorum
Pilav patates yan yana akşam olmasa iyiymiş
İnannnn kendinee
Valla oynamiycam bu ne ya çocuk var çocuk sporu az yapın yetişemiyorum
hiç birşey yazmıyoruz canım aynı tartiyorsa
Bu bal tereyağı çok ekmek yediriyor valla
Yanlış yerdeyim diyordum hep
günaydınnnn
Evet kuzum ya öğleni es geçmek iyi gelmedi
evime geçince yapmayı düşünüyorum bende, sendeki sonuçlarını merakla takipteyimSabahki enfes mönüm
2 bardak yeşil çay
1 koca tabak karpuz
Bağırsağımda süper bir dans hakim :))
Ben de merakla bekliyorum. En güzel tarafı açlık hissetmemek. Güzel kilo da verdim mi deymeyin keyfimeevime geçince yapmayı düşünüyorum bende, sendeki sonuçlarını merakla takipteyim
çok merak ediyorum sonucuGünaydın 9.takimin citirlari kaçamaksız bir pazar olsun
Okullar açılana kadar gezme tozma bitmiycek gibi benim ..bugün bahçe ye babamın yanina gidicem yemek yapıp annem memlekete gitti babacığım yanlız
Şimdi kalktim spor yapmaya hedef kesintisiz 1 ay spor bakalim
3 gün mü devam edecekSabahki enfes mönüm
2 bardak yeşil çay
1 koca tabak karpuz
İnşallah Ceyda, umarım fazla zorlanmadan 7leri görürüm.Canım 7 leri görmene az kaldı olumlu düşün bende 9 ları görmek için can atıyorum ama 85 falan olmak bile acayip mutlu edecek :) 8 kilocuk kalmış en fazla 2-3 aya 7 leri göreceksin gelecek yaz hepimiz mezun olalım veeeee özgür olalım :)
Sabah 3 değil de 2 dilim ekmek olsaydı iyi olurdu.saat 3 buçuk olmuş ben yeni menü yazıcam :)North River
11:30
sucuklu kaşarlı melemen 1.5 s. kaşığı
salatalık
3 ç kaşığı bal tereyağı
3 d. ekmek
19:40
1 kase yoğurda çilek 2 kaşık yulaf ezmesi tarçın
su 2.5 lt
spor yok
bol kol çalıştırma ütü , çamaşır katlama, dolap düzenleme ve bu saate kadar cıs hamuru açıp doldurup kapatma 5 yumak yaptım ve mutfak un için de:)
hafta sonu pek aktif olamıyorum kusura bakmayın kızlar
Rakibem menülerin çok iyi gidiyor, ben de kaçamak yapmıyorum, cuma günü sonucu iyice merak etmeye başladımGünaydın kızlar dün menü yazmamistim hemen onu yazayım
(12:00)
2 çatal soğanlı yumurta
4 çatal biber sote
2 dilim sucuk
½ dilim ekmek
(19:30)
5 yk taze fasulye
1 kepçe yayla çorbası
1 parça şeftali
Üzüm
Su: 2lt
Detoksun hayırlı olsun. Arada böyle şeyler yapmak iyi oluyor, hele de karpuz gibi yenilesi bir meyve ile yapmak güzel olmalı. İnşallah tartıda da seni mutlu eder.Sabahki enfes mönüm
2 bardak yeşil çay
1 koca tabak karpuz
Evet canım3 gün mü devam edecek
Tehlike yok. Sekerim sen herşeyin üstesinden gelirsin eminimMerhaba arkadaşlar,
Nasılsınız bakalım? Cuma cumartesi kaçamak yapmadım, bakalım Pazarr'ı iyi bir şekilde geçirirsem diyetim için bir ilk olacak. Gerçi bu sefer salı ve çarşamba misafir var, tehlike hafta içine kaydı sanırım. Ama tabi ki diyetimi ve şeker orucumu bozmayacağım için endişe etmeyin. Bakalım dün geceden beri neler yazmışsınız
Teşekkür ederim. Inşallah mutlu ederhayırlı olsun. Arada böyle şeyler yapmak iyi oluyor, hele de karpuz gibi yenilesi bir meyve ile yapmak güzel olmalı. İnşallah tartıda da seni mutlu eder.
her ikiside değil şekerim :))Benim bir rakibim vardı sankiMefkurem . Kız korkudan mi yoksun hirs yaptın da spor mu yapıyorsun acep. Erva meraklı hissediyor :)
Karpuzu bulsam başlıcamda :))Mefkurem başladın mı detoksa
Edibe dün menün çok güzeldi cnmMerhaba arkadaşlar,
Nasılsınız bakalım? Cuma cumartesi kaçamak yapmadım, bakalım Pazarr'ı iyi bir şekilde geçirirsem diyetim için bir ilk olacak. Gerçi bu sefer salı ve çarşamba misafir var, tehlike hafta içine kaydı sanırım. Ama tabi ki diyetimi ve şeker orucumu bozmayacağım için endişe etmeyin. Bakalım dün geceden beri neler yazmışsınız
Ohhh maşallah dileğimeSporumu yaptım dusumu aldim kahvaltı yida yaparsam güne hazırım
Bu saat çok geç başlamak için sanki. 22-23-24 ağustos da yapılabilir istersen o zamana ertele.her ikiside değil şekerim :))
Akşam geç yattım sabah geç kalktım
Pazar olunca yayıldım biraz
Karpuzu bulsam başlıcamda :))
Dün benim adama dediydim karpuz al diye
Gelirken unutmuş
Burda bugün heryer kapalı
Bi caminin bakkalı açık oluyor
Bakkala gitti şimdi almaya
Inş.bakkal açıktır
Sen tartarakmı yedin karpuzu bide soda içiliyomu
Hangi sayfada gördün bunu cnm ben Dün baktım ama bulamadım
Eski yıllar için vardı
Sağolasın cnm baktım gönderdiğin yazıyaBu saat çok geç başlamak için sanki. 22-23-24 ağustos da yapılabilir istersen o zamana ertele.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?