Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Süper menü bende bi kuşkonmaz alamadım :) biber tarifi neydi kaçırmışım :)

Ne güzel valla bahçeleri çok seviyorum çocuklarda iyi olur

3 günlük karpuz detoksu. Bakalım sonuç ne olacak

Salı dan başlasaydın keşke cuma iyi - görürdün :)) sen dene de bizde deneriz bakarsın hem karpuzu çok seviyorum yiyemedim bahanem olur :))))) bende salı gününden bi çorba detpksu yapmayı düşünüyorum 3 günlük

North River evet canım doğu tartıyor Emin'im

Canım ilk kürü yazayım sonra hepsini toparlar yazarım
Sabahları bi şey yemeden 1 bardak sıcak suya
1 tatlı kaşığı toz zencefil
1 çay kaşığı bal
1 limon sıkıp içiyorsun 10 gün boyunca yarım saat sonra kahvaltı yapıyorsun

Ben 1 çk zencefil koyuyodum 1 tk.çok kötü olmazmı

Marankinin verdiği tarihte yapıyorum. O yüzden böyle oldu.

Yazın nefes aldığımız yer cocuklarda bayiliyor köpeğimiz var duman pek datlı tavuklar var ,bizim çocuklar şanslı gerçekten

Bu malzemeler elimde var ne işe yarıyor yapiyim bende

Yazın nefes aldığımız yer cocuklarda bayiliyor köpeğimiz var duman pek datlı tavuklar var ,bizim çocuklar şanslı gerçekten

O ne güzel :) bizde giderdik ufakken en çok kalmak istediğim yer orasıydı babam şaşırırdı bizim çocuklar bi yere gidince eve gidelim der ilk kez gidicez diye üzülüyorlar :))

O ne güzel :) bizde giderdik ufakken en çok kalmak istediğim yer orasıydı babam şaşırırdı bizim çocuklar bi yere gidince eve gidelim der ilk kez gidicez diye üzülüyorlar :))
Aynen :)Avm ler kalabalık yerler sıkıyor insanı artık dün festivale gittik yorgunluk yanımıza kar kaldı çocuklar bile keyif almadi

Tamamdır yarın başlıyorum ozaman

Başla canım 10 gün yapıp sonra 3 gün ara verip diğer küre devam edersin veririm yine tarifi

Aynen :)Avm ler kalabalık yerler sıkıyor insanı artık dün festivale gittik yorgunluk yanımıza kar kaldı çocuklar bile keyif almadi

Evet canım çocuklar keşif edeceği yerler istiyor

Sabahki enfes mönüm
2 bardak yeşil çay
1 koca tabak karpuz

Bağırsağımda süper bir dans hakim :))
Hakket karpuz bu kadar iyi mi çalıştırıyor bu sene ne kavun ne karpuz nede uzum pek yaklaşmadim inusilin var malum
Kız Edibe geçen gün seni anladım millete uyup yedim ya bı pişmanlık çöktü ve o pişmanlık yediğim şeyler böyle sürekli alttan alttan piskolojisi bozdu yapamıyorsun işte zaten veremiyordun bide yedin salakk gibi dedi durdu beynim ve tekrar yemem için sürekli bir arayışa girdim dün ki domatesler o arayışta çıkmak içindi bak madem yemek istiyorsun al domates ye dedim ve onu yedikten sonra bı başarmıştır geldi sana istediğini vermedim dedim inan herşey kafada bitiyor canım ki şeker orucun fressiz gidiyor bozmasın başa dönmek istemezsin bı anlık yediğin bı haftada verdiğin 800u getiriyor malesef
AA ben bunu balsiZ yapıyorum taze zencefil ve çubuk tarçınla
Dolunay olduğunda çok ödem oluyor ve + bile olabiliyorsun ona göre de ayarlanmış sanırım.
kız ne dolunayı şartların ödem modem diye kurt adam oluverurim valla

Evi sabahtan temizlemistim oğlumu uyutuncada 45dk leslie yaptım ama çok sıcak ayaklarımın alti yanıyor sütle biraz fıstık leblebi yedim akşam bakliyat yiyeceğim öğleyi ağladım o yüzden çok acikirsam bı ara daha yaparım akşama kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…