- 7 Ekim 2009
- 7.044
- 11.805
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #212.961
Menüm
Sabah 12.30
2 Biber (Fitt_anne 'ın tarifi, çok lezzetliydi, teşekkürler. artık sık sık yapmayı düşünüyorum)
1 yumurta ve 4 parça kuşkonmaz kavurması (North River gönderdiğin sağlıklı yaşam yazısından ilham aldım, sana da teşekkür ederim.)
Bol marul
Salatalık
1 dilim peynir
1 dilim tb ekmeği
Öğle 16.30
1 tabak yoğurtlu ıspanak (içine pirinç yerine bulgur koydum, şeker diyeti nedeniyle)
1 tane şeftali
Akşam 21.00
1 tabak brokoli haşlaması
1 kase yoğurt
1 avuç badem
Su 3 lt
Spor 20 dk yürüyüş
Günaydın 9.takimin citirlari kaçamaksız bir pazar olsun
Okullar açılana kadar gezme tozma bitmiycek gibi benim ..bugün bahçe ye babamın yanina gidicem yemek yapıp annem memlekete gitti babacığım yanlız
Şimdi kalktim spor yapmaya hedef kesintisiz 1 ay spor bakalim
3 günlük karpuz detoksu. Bakalım sonuç ne olacak
Ben 1 çk zencefil koyuyodum 1 tk.çok kötü olmazmıSüper menü bende bi kuşkonmaz alamadım :) biber tarifi neydi kaçırmışım :)
Ne güzel valla bahçeleri çok seviyorum çocuklarda iyi olur
Salı dan başlasaydın keşke cuma iyi - görürdün :)) sen dene de bizde deneriz bakarsın hem karpuzu çok seviyorum yiyemedim bahanem olur :))))) bende salı gününden bi çorba detpksu yapmayı düşünüyorum 3 günlük
North River evet canım doğu tartıyor Emin'im
Canım ilk kürü yazayım sonra hepsini toparlar yazarım
Sabahları bi şey yemeden 1 bardak sıcak suya
1 tatlı kaşığı toz zencefil
1 çay kaşığı bal
1 limon sıkıp içiyorsun 10 gün boyunca yarım saat sonra kahvaltı yapıyorsun
Marankinin verdiği tarihte yapıyorum. O yüzden böyle oldu.dan başlasaydın keşke cuma iyi - görürdün :)) sen dene de bizde deneriz bakarsın hem karpuzu çok seviyorum yiyemedim bahanem olur :))))) bende salı gününden bi çorba detpksu yapmayı düşünüyorum 3 günlük
Ben 1 çk zencefil koyuyodum 1 tk.çok kötü olmazmı
Marankinin verdiği tarihte yapıyorum. O yüzden böyle oldu.
Yazın nefes aldığımız yer cocuklarda bayiliyor köpeğimiz var duman pek datlı tavuklar var ,bizim çocuklar şanslı gerçektenSüper menü bende bi kuşkonmaz alamadım :) biber tarifi neydi kaçırmışım :)
Salı dan başlasaydın keşke cuma iyi - görürdün :)) sen dene de bizde deneriz bakarsın hem karpuzu çok seviyorum yiyemedim bahanem olur :))))) bende salı gününden bi çorba detpksu yapmayı düşünüyorum 3 günlük
1 çay kaşığı bal
Bu malzemeler elimde var ne işe yarıyor yapiyim bendeSüper menü bende bi kuşkonmaz alamadım :) biber tarifi neydi kaçırmışım :)
1 çay kaşığı bal
Yazın nefes aldığımız yer cocuklarda bayiliyor köpeğimiz var duman pek datlı tavuklar var ,bizim çocuklar şanslı gerçekten
Bu malzemeler elimde var ne işe yarıyor yapiyim bende
Ablam dün onu yaptım bugün jillan değişik değişik yapiyim sikilmayim diyorumOhhh maşallah dileğime
Geçen koyduğun videyoyamı başladın
Henüz bi kaç gün oldu aynaya baktım şok
göbeğin inmesi bile etkiledi hemen görünümü, ay birde eksileri düşününce
Tamamdır yarın başlıyorum ozamanKilo vermeye yardımcı oluyor hemde cildimi çok güzelleştirdi
Aynen :)Avm ler kalabalık yerler sıkıyor insanı artık dün festivale gittik yorgunluk yanımıza kar kaldı çocuklar bile keyif almadiO ne güzel :) bizde giderdik ufakken en çok kalmak istediğim yer orasıydı babam şaşırırdı bizim çocuklar bi yere gidince eve gidelim der ilk kez gidicez diye üzülüyorlar :))
Tamamdır yarın başlıyorum ozaman
Aynen :)Avm ler kalabalık yerler sıkıyor insanı artık dün festivale gittik yorgunluk yanımıza kar kaldı çocuklar bile keyif almadi
Ayın çekim kuvvetine göre ayarliyormus günleri. OndandırDolunay olduğunda çok ödem oluyor ve + bile olabiliyorsun ona göre de ayarlanmış sanırım.
SupermisHenüz bi kaç gün oldu aynaya baktım şok
göbeğin inmesi bile etkiledi hemen görünümü, ay birde eksileri düşününce
Hakket karpuz bu kadar iyi mi çalıştırıyor bu sene ne kavun ne karpuz nede uzum pek yaklaşmadim inusilin var malumSabahki enfes mönüm
2 bardak yeşil çay
1 koca tabak karpuz
Bağırsağımda süper bir dans hakim :))
Kız Edibe geçen gün seni anladım millete uyup yedim ya bı pişmanlık çöktü ve o pişmanlık yediğim şeyler böyle sürekli alttan alttan piskolojisi bozdu yapamıyorsun işte zaten veremiyordun bide yedin salakk gibi dedi durdu beynim ve tekrar yemem için sürekli bir arayışa girdim dün ki domatesler o arayışta çıkmak içindi bak madem yemek istiyorsun al domates ye dedim ve onu yedikten sonra bı başarmıştır geldi sana istediğini vermedim dedim inan herşey kafada bitiyor canım ki şeker orucun fressiz gidiyor bozmasın başa dönmek istemezsin bı anlık yediğin bı haftada verdiğin 800u getiriyor malesefMerhaba arkadaşlar,
Nasılsınız bakalım? Cuma cumartesi kaçamak yapmadım, bakalım Pazarr'ı iyi bir şekilde geçirirsem diyetim için bir ilk olacak. Gerçi bu sefer salı ve çarşamba misafir var, tehlike hafta içine kaydı sanırım. Ama tabi ki diyetimi ve şeker orucumu bozmayacağım için endişe etmeyin. Bakalım dün geceden beri neler yazmışsınız
AA ben bunu balsiZ yapıyorum taze zencefil ve çubuk tarçınlaSüper menü bende bi kuşkonmaz alamadım :) biber tarifi neydi kaçırmışım :)
1 çay kaşığı bal
kız ne dolunayı şartların ödem modem diye kurt adam oluverurim vallaDolunay olduğunda çok ödem oluyor ve + bile olabiliyorsun ona göre de ayarlanmış sanırım.
Ayın çekim kuvvetine göre ayarliyormus günleri. Ondandır
Supermis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?