- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #212.981
1 tane limon çok degilmi peki yarım olsaBaşla canım 10 gün yapıp sonra 3 gün ara verip diğer küre devam edersin veririm yine tarifi
Evet canım çocuklar keşif edeceği yerler istiyor
Bende durdugum yerde terliyirum bugünEvi sabahtan temizlemistim oğlumu uyutuncada 45dk leslie yaptım ama çok sıcak ayaklarımın alti yanıyor sütle biraz fıstık leblebi yedim akşam bakliyat yiyeceğim öğleyi ağladım o yüzden çok acikirsam bı ara daha yaparım akşama kadar
Bende zencefil den hazetmem zaten 1ç.k koyarım galiba yarinBen 1 çk zencefil koyuyodum 1 tk.çok kötü olmazmı
Karpuzla kilo vermek bilinçaltim kabul etmiyor:)Teşekkür ederim. Inşallah mutlu eder
Bende Merve ya zorliyabildigim kadar zorluyor um helede kollar incelsin sıkılaşşin artıkçok merak ediyorum sonucu
3 gün mü devam edecek
Karpuz yada kirazla yapılabiliyomuşKarpuzla kilo vermek bilinçaltim kabul etmiyor:)
Merakla bekliyorum sonucu
Tatlım benim ikincisi 60 dakika değil ikincisi dunkuyse ben dün 135 dakika yürüdüm 60 sabah 75 dakikada akşam yurudumSpor Listesi
@askrhpozitif =0 +
Mefkurem =0+
@nanekekik =90+45+
@CeruleanSins =45+
@plasticwoman =75+
E ervam44 =70+
@ekim2009 =40+
Fitt_anne =60+
@befitlady =0+
@Pembesepet =0+30+
Ruveydavera =60+60+
@N-A-R =50+
@seydan94 @pufss yeni sezeryan olduğu için, @Edibe12 kendi istedigi için ,@Poni Bon @Habinar tatilde muaftır
? = menü paylasilmadigini gösterir
Merhaba canım menun bence çok güzel afiyet olsun ama bana tavsiye ettiklerine dayanarak söylüyorum yoğurt ye bol bol bagirsaklar çalışıyor vede yemeklerin yanına doyurucu oluyor..ya bu arada sen zaten bu grubun kaptanıymışsın kusura bakmaya cok afedersin hiç fark etmedi mGünaydın kızlar dün menü yazmamistim hemen onu yazayım
(12:00)
2 çatal soğanlı yumurta
4 çatal biber sote
2 dilim sucuk
½ dilim ekmek
(19:30)
5 yk taze fasulye
1 kepçe yayla çorbası
1 parça şeftali
Üzüm
Su: 2lt
canım seninle rakip olalimmi1.60 boyum
@nanekekik
Bu ilk rakip teklifini geri ceviremiyciğim, memnuniyetle canımcanım seninle rakip olalimmi
Teşekkür ederim canım rakip olarak daha çok veririz ve birbirimizi takip ederiz aa bak spor yapmış benimde yapmam lazım gibiBu ilk rakip teklifini geri ceviremiyciğim, memnuniyetle canım
Bugün bende öyleyim durduğum yerde terliyorum varmı aceba bunun kilo vermek ile bir alakası eşi me diyorum çok sıcak degilmi yok diyor okadar sıcak değil benden habire ter akıyorBende durdugum yerde terliyirum bugün
Benim de insulin direncin var ama bu detoksu seviyorum.Hakket karpuz bu kadar iyi mi çalıştırıyor bu sene ne kavun ne karpuz nede uzum pek yaklaşmadim inusilin var malum
Sadece karpuz yemek olarak düşünürsen belki kabul eder bilinç altı:))Karpuzla kilo vermek bilinçaltim kabul etmiyor:)
Merakla bekliyorum sonucu
Süper başlamışsın. Darısı diğer gunlereBenim bugün geç başladı
Kalkınca zencefilli kürü içtim zerdeçalda koydum
Öğleyin 1 koca tabak karpuz yedim
Öncesinde bide form çay içmiştim
Hemen etkisini gösterdi :)))
Karpuz ilk anda çok şişiriyor ama 1-2 saat sonra hemen miden boşalmış gibi oluyor
Bide kahve yok malum
Sadece onu arıyorum
Su bitki çayı içip duruyom
Bugün hava güzel. Bol oksijenli bi yürüyüş de yaparım
Ben biliyordum ama yapamadım. Şimdi iyi gelirse bir sonraki tarihte dikkat ederek yaparimKarpuz yada kirazla yapılabiliyomuş
Vücuttaki toksinleri atmak, bağırsaktaki zararlı parazitlerin gitmesi için
Aslında 3 gün öncesindede et süt ürünleri tüketmemek daha iyiyiymiş ama ben bilmiyodum
Oy maşallahTatlım benim ikincisi 60 dakika değil ikincisi dunkuyse ben dün 135 dakika yürüdüm 60 sabah 75 dakikada akşam yurudum
:))Ozaman oldu bakBenim de insulin direncin var ama bu detoksu seviyorum.
Sadece karpuz yemek olarak düşünürsen belki kabul eder bilinç altı:))
Süper başlamışsın. Darısı diğer gunlere
Ben biliyordum ama yapamadım. Şimdi iyi gelirse bir sonraki tarihte dikkat ederek yaparim
Oy maşallah
Varsa eğer ne mutlu bize:)Bugün bende öyleyim durduğum yerde terliyorum varmı aceba bunun kilo vermek ile bir alakası eşi me diyorum çok sıcak degilmi yok diyor okadar sıcak değil benden habire ter akıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?