Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bende durdugum yerde terliyirum bugün

Benim bugün geç başladı

Kalkınca zencefilli kürü içtim zerdeçalda koydum

Öğleyin 1 koca tabak karpuz yedim
Öncesinde bide form çay içmiştim
Hemen etkisini gösterdi :)))

Karpuz ilk anda çok şişiriyor ama 1-2 saat sonra hemen miden boşalmış gibi oluyor
Bide kahve yok malum
Sadece onu arıyorum

Su bitki çayı içip duruyom
Bugün hava güzel. Bol oksijenli bi yürüyüş de yaparım

Karpuzla kilo vermek bilinçaltim kabul etmiyor:)
Merakla bekliyorum sonucu
Karpuz yada kirazla yapılabiliyomuş
Vücuttaki toksinleri atmak, bağırsaktaki zararlı parazitlerin gitmesi için
Aslında 3 gün öncesindede et süt ürünleri tüketmemek daha iyiyiymiş ama ben bilmiyodum

Tatlım benim ikincisi 60 dakika değil ikincisi dunkuyse ben dün 135 dakika yürüdüm 60 sabah 75 dakikada akşam yurudum

Merhaba canım menun bence çok güzel afiyet olsun ama bana tavsiye ettiklerine dayanarak söylüyorum yoğurt ye bol bol bagirsaklar çalışıyor vede yemeklerin yanına doyurucu oluyor..ya bu arada sen zaten bu grubun kaptanıymışsın kusura bakmaya cok afedersin hiç fark etmedi m Mefkurem tek kaptan zannettim

Kızlar ben zayiflayince en çok yapmam gereken şey kuşlar gibi hafif hissedip karşımdaki kilolulari bana zayıflayamazsın geri alırsın diyenleri catlatircasina hızlı ve rahat hareket etmek olacak böyle üzerime bol bol esorfmanlar olurya onları giyeceğim hahaha bide yanlarında 58 kiloyken biraz daha vermem lazım diyeceğim iyice sınır olsunlar biliyorum çok kötü düşünüyorum ama bu süreçte tebrik etmeleri gereken yerde geri alırsın ki bir haftada okadar kilo verilmez deyip canımı sıktılar da ı yüzden

Hakket karpuz bu kadar iyi mi çalıştırıyor bu sene ne kavun ne karpuz nede uzum pek yaklaşmadim inusilin var malum
Benim de insulin direncin var ama bu detoksu seviyorum.

Karpuzla kilo vermek bilinçaltim kabul etmiyor:)
Merakla bekliyorum sonucu
Sadece karpuz yemek olarak düşünürsen belki kabul eder bilinç altı:))

Süper başlamışsın. Darısı diğer gunlere
Karpuz yada kirazla yapılabiliyomuş
Vücuttaki toksinleri atmak, bağırsaktaki zararlı parazitlerin gitmesi için
Aslında 3 gün öncesindede et süt ürünleri tüketmemek daha iyiyiymiş ama ben bilmiyodum
Ben biliyordum ama yapamadım. Şimdi iyi gelirse bir sonraki tarihte dikkat ederek yaparim

Tatlım benim ikincisi 60 dakika değil ikincisi dunkuyse ben dün 135 dakika yürüdüm 60 sabah 75 dakikada akşam yurudum
Oy maşallah

:))Ozaman oldu bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…