- 7 Ekim 2009
- 7.044
- 11.805
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #213.001
1 tane limon çok degilmi peki yarım olsa
O gereksizlerden her yerde var canım benim yılardır diyet yapınca alıştım ve herkese vericek cevabım varKızlar ben zayiflayince en çok yapmam gereken şey kuşlar gibi hafif hissedip karşımdaki kilolulari bana zayıflayamazsın geri alırsın diyenleri catlatircasina hızlı ve rahat hareket etmek olacakböyle üzerime bol bol esorfmanlar olurya onları giyeceğim hahaha bide yanlarında 58 kiloyken biraz daha vermem lazım diyeceğim iyice sınır olsunlar biliyorum çok kötü düşünüyorum ama bu süreçte tebrik etmeleri gereken yerde geri alırsın ki bir haftada okadar kilo verilmez deyip canımı sıktılar da ı yüzden
Az yiyen bol spor yapan kazansınBu ilk rakip teklifini geri ceviremiyciğim, memnuniyetle canım
Gene gelecek o günler biz çok istedik azmettik bırakmadık nezamandir sırf istediğimiz fizige sağlığa kavuşmak için buralqrdayiz, bu istahimiza rağmen kabul etmedik kiloyu ve oyuzden fazlasiyla hakediyoruz ve olucak yüzde bı milyon keklik 55 50 isterse 45 bile olucakkimse beğenmiyorsun 47 iken boyda çok yok çocuk gibi oldun diye ama ben beğeniyordum vücudu saran elbiseden hicbirsey fortlamiyordu ahh ahhh
Sporda yenebilirsin bebeğim :))bu hafta iddalı değilimMefkurem tatlım bu hafta ben yeneceğim seni ama maşallah senin spor süper korkuyom
Ne safı kızz belki korkmuşlardır senden :)Saf gibi çok iddialı konuşuyorum diye kimse bana rakip olmuyor
sen tartılabilecenmi cnmBu ilk rakip teklifini geri ceviremiyciğim, memnuniyetle canım
ahh tatlım bu lafları okadar çok duydukkiKızlar ben zayiflayince en çok yapmam gereken şey kuşlar gibi hafif hissedip karşımdaki kilolulari bana zayıflayamazsın geri alırsın diyenleri catlatircasina hızlı ve rahat hareket etmek olacakböyle üzerime bol bol esorfmanlar olurya onları giyeceğim hahaha bide yanlarında 58 kiloyken biraz daha vermem lazım diyeceğim iyice sınır olsunlar biliyorum çok kötü düşünüyorum ama bu süreçte tebrik etmeleri gereken yerde geri alırsın ki bir haftada okadar kilo verilmez deyip canımı sıktılar da ı yüzden
inş.tatlım senin nasıl gidiyorSüper başlamışsın. Darısı diğer gunlere
Şimdilik yok seç beğen birini :)Benim rakibim varmı acaba
Nanekekikin varmı acaba rakibi edibede olurSporda yenebilirsin bebeğim :))bu hafta iddalı değilim
Ne safı kızz belki korkmuşlardır senden :)
Aslında ayuldızla olun dicektim ama mehlikayla olmuşunuz
Hayırlı olun
sen tartılabilecenmi cnm
ahh tatlım bu lafları okadar çok duydukki
Hepsini salla gitsin takma
Bana bişey diyen olursa kilo verip almak benim hobim diyorum :))
Hem kilo bizim vücut bizim kime ne
inş.tatlım senin nasıl gidiyor
Şimdilik yok seç beğen birini :)
Edibe merveyle rakipNanekekikin varmı acaba rakibi edibede olur
Benim de ıyi gidiyor çok şükür. Kaçamak yok. Sabah biraz başım ağrıdi ama öğlen yemeği gelince geçti. Şimdi akşamı kacta yesem diye düşünüyorum. Gece yatarken yarim fincan zeytinyağı ve bir limon içiyoruz bu arada. Inşallah içebiliriminş.tatlım senin nasıl gidiyor
İnşallah rakibemTeşekkür ederim canım rakip olarak daha çok veririz ve birbirimizi takip ederiz aa bak spor yapmış benimde yapmam lazım gibiinşallah cuma günü ikimizde bol eksiler veririz
bak bu rekabet beni spora baslatirAz yiyen bol spor yapan kazansın
Bugün kasabaya inip tartı almayı düşünüyorum, evdeki de bozulmuştu zaten götürürüm giderkensen tartılabilecenmi cnm
Sabah iki yumurta ve üç dilim peynir fazla olmuş. Onun dışında ıslak keki söylemişler aman ye sakın bir daha emeklerin zayi olmasın.
Yoğun bir gün olmasına rağmen çok güzel bir menü ile günü kapatmışsın Ekim tebrik ederim.
Güzel menü afiyet olsun. Biz de bazen kıymalı menemen yapariz.
Karnım tok midem şiş yanma var.... yazayım bunları aklıma. Ben de hala kendimi misafirlikte yememe konusunda biraz güçsüz hissediyorum
Hoşgeldin Ceyda, çok aksilik oldu fotoğraf meselesi, ben de bilmiyordum, öğrenmiş olduk.
Afiyet olsun Eda gayet iyi bir menü. Hatta sanki diyetisyenin verdiğinden bile az mi Ne? Iyi gezmeler Bursa'da
Aynen banada öyle diyorlar yüzün çöktü çirkin oluyorsun belki doğru ediyorlardır ama kırıcı oluyor mesela deselrki fiziğin çok güzel olmuş zayıflayınca yüzünde zayıflamış sporu arttır vücuttan daha fazla gitsin desinler ama yok efendim cirkinlestin diyorlar ama senin cevaplar güzelmiş inşallah canimi sikmazlarda kullanmak zorunda kalmamO gereksizlerden her yerde var canım benim yılardır diyet yapınca alıştım ve herkese vericek cevabım var
Mesala arkadaşim zayifladigim zaman yüzünde çoktu ama daha verme demisti bende koca g... Olmak yerine yuzumun çökmesini tercih ederim demistim
Eltim veriyorsun gene alıyorsun dediği zaman
Alırsam sıkıntı yok bu işi biliyorum canım ister alır canım ister veririm demiştim:)
Ah canım ne de düşünür beni. Acıktım gerçekten. Yemek yerken az yesem de açlık hissetmiyordum. Şimdi açlık hissetme gibi değil de bas ağrısı oluyor. Ama açlıktan kivransam da bozar miyim peki HAYIRRRR
Hahaha iddiali degilim ayaklarina yatip hirsimi cokturme kiz tamam canim ben yenecegimSporda yenebilirsin bebeğim :))bu hafta iddalı değilim
Ne safı kızz belki korkmuşlardır senden :)
Aslında ayuldızla olun dicektim ama mehlikayla olmuşunuz
Hayırlı olun
sen tartılabilecenmi cnm
ahh tatlım bu lafları okadar çok duydukki
Hepsini salla gitsin takma
Bana bişey diyen olursa kilo verip almak benim hobim diyorum :))
Hem kilo bizim vücut bizim kime ne
inş.tatlım senin nasıl gidiyor
Şimdilik yok seç beğen birini :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?