- Konu Sahibi Handandandan
-
- #21.301
bugün kızkardeşim iftara çagırmıştı eşimi ikna edemedim beyefendi yorgunmuş .hiç bir kimse benim gibi güzel yemek yapamazmış .kalabalıkta rahat edemiyormuşta yani büsürü bahana kardeşime ayıp oldu tabi kardeşime eşimin cırcır oldugunu söyledim ama dogru .millet alttan olur benimkinin diline vurmuş cırcırlık gıcık adam kuluçkaya yatmış sanki
otur otur nereye kadar di mi ama ben gidip yerleri bi sileyim,çamaşırları toplamadım daha onları alayım katlayayım,anca zaten eşim gelir,hala küsüz kendisiyle konuşmuyoruz,pufff
kızlar ya bende markete gittim şimdi müsli alcaktım ama müsliye bi baktım onda 300 kusur kalori var aynı şekide corn flakestede öyle ,ben gene special k yada nestle nesfite devam etcem bunlarda 153 kalorimi ne var,daha mantıklı bunları yemek bence
karnım acıktı :84::84::84:
SELAM ARKADAŞLAR...
bugün sabah kızımı aşıya götürdüm ..prensesim 2 aylık oldu...aşının huzursuzlugu var üzerinde..
ve bugün evde dip köşe temizlik vardı..biz bayanları en mutlu eden şeylerden biri tertemiz bir ev ve alışveriş yapmak olsa gerek..
diet 2 gündür iyi gidiyor..bol su içiyorum ve ekmekten uzak duruyorum..ama nasıl da canım ekmek yemek istiyor anlatamam..ne var sanki ekmek ve böreklerde yya..
bende markete gittim geldimm light puding aldım ilk defa önceden hiç dikkatimi çekmemişti insan neyle ilgilenirse onu öğrreniyo işte.
light dondurma aldım.bizde serbest hatta dondurma dukanın getirdiği kaçınılmaz kabızlığa da son veriyor bende.
ya mutedeyyincim biz mürşide ile eş olsak olmaz mıı? çünkü ikimizde aynı diyeti yapıyoruz ve dondurma puding deyince bu dukanı bilmeyenler yadırgayabilir kızabilir. ama bizde bunları yemezsek daha kötü çünkü bu zor diyet ancak böle çekilebilir..ne diyosun?
benim de..şimdi kendime dolaptaki yufkayı çıkarıp hemncecik en pratik tarafından 10 ya da 15 tane sigara böreği sarıp kızartıp yiyesim var...ama yapmıy cammmmmmm..tutuyorum kendimi yarım saattir..
karnım acıktı :84::84::84:
benim de..şimdi kendime dolaptaki yufkayı çıkarıp hemncecik en pratik tarafından 10 ya da 15 tane sigara böreği sarıp kızartıp yiyesim var...ama yapmıy cammmmmmm..tutuyorum kendimi yarım saattir..
mürş canım ben sahurda yulaf kepeği ile 1 yumurta azcık sütle krep yaptım. yumurta az olunca kokmadı birazda kekik attım miss oldu yaa. şimdide krep yapsam üstüne kıyma kavurup sarımsaklı yoğurtla sizin aydın böreğine kayserinin yağlamasına benzer bişe yapsam diyorumm.ohhhh missss gibim yemek olma mıı???sen ne düşünüyosun. tartıldın mı adet döneminden ve kaçamaklarından sonra durum ne?
Günaydınlar CAN'lar ....
Mutlu bir salı olsun hepimize :))))
Derdim var kızlar özellikle triptofan napcam kızım ben başlayamadım daha dukana...
Dünkü menüm ;
Sahur ;
3 dilim kızarmıs ekmek
2 dılım peynır
yarım lıtre su
İftar ;
1 tabak mercımek corbası
yarım porsıyon kızartma (3 dılım patlıcam 1 dılım bıber vardı tabakta canım cok cektı nefsımı koreltıcek kadar yedım)
1 adet cevız buyuklugunde beze
1 ince dılım karpuz
1 litre su
Acil dukana baslamam lazım tartı hıc ıyı seyler soylemıyor :18::18::18::18: triptofan yardımmmm
Ahanda bak işte burda dunku menum
gördüm de görmemezlikten geldim canımm...geçici bişeydi dün yemişsin hevesin gitmiş.artık önümüzdeki maçlara bakalım dimi. canımmmm. başaracaz yaa. sonrada geri almamak üzere verecez ve ömür boyu koruyacaz inşallah. sen sitedeki cetveli çıkardın mı bak benimki böle.Eki Görüntüle 237946 aralıkta tamamen ugularsam hedefiem geçiyorum ondan sonra ne yersem yiyeyim kilo almaycam. bunu düşünerek sabrediyorum bacım napim yaa çok sıkıldım bu kkilo alma verme işlerinden.
Yaptım cnm dur bıda denıyım bakıyım ne vercek bana.Haklısında bı turlu dukan pısıkolojısıne donemedım bugun ekmek yapıcam dukan ekmegı sana yazarım durumu nasıl oldugunu 3 gun atak yapıp seyır donemıne gecıcem.
mürşiddee yarın tartılda bana de bakem durumun ne merak ettim. kaçamka yapınca ne kadar geri geldi. bende 600 gr filan gelmişti haftasonu görümcemde yemiştim ya mecburen. ama şimdi onlar geri gitti şükür.yaa yemesem ne kadar verecekmişim demekki. kaç gün geriye gittim çok üzgünüm. artık gezmeye gitmek yok bi yere yaa.bayramda annemin yüzünü güldürmek istiyorum. en son beni 83.5 la görmüştü çok üzülmüştü. şöle 70 le gitsem mucize ama olsa keşke.
canımmmm oalacak yaa olacak pes etmeyelim olurmu. arada iradem düşüyor sen bana ben sana destek oallım da bırakmayalım yaa.yüzlerce insan zayıflamış bizmi yapamacaz demi. datlum ben çıkıyorum yemek yapmam lazım.öptüm seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?