- 17 Nisan 2017
- 335
- 552
- 103
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #213.021
Rakibim nerelerdesin ben şimdi yürüyüş yapacağım sabah yapamadım tartılınca beni etiketleyip yaz canım merakla bekliyorum azcik yağ yakıp gelirim yineBugün kasabaya inip tartı almayı düşünüyorum, evdeki de bozulmuştu zaten götürürüm giderken
Merhaba canım menün bence gayet güzel ama akşamları ekmeği kesmeni öneririm cook gmfaydasini göreceksin onun yerine bir kase dolu yoğurt gayet doyurucu olacaktırSelam canlarım. 1 saat önce eve geldim. Dün çok yoğun bir gün geçirdim.
Dün için ufak kaçamak oldu ama etkileyeceğini sanmıyorum.
Sabah: 11.00
1 yumurta kadar omlet
2 dilim sucuk
Domates salatalık
1 dilim b.peynir
1 tk kahvaltılık sos
2 dilim ekmek
1 avuç içi kadar pancake + 1 çk nutella
Ara: 1 türk kahvesi + sade soda
Öğle yemeği: 15.00
Tavuklu salata
Yarım dilim ekmek
Ara:
16.30
1 fincan sütlü filtre kahve
Akşam 20.00
Fırında patlıcanlı minik köfteli patatesli bir yemek. Servis kaşığı ile 2 kaşık.
1 dilim ekmek
Salata
Ara: 22.00
2 dilim karpuz + 10 tane kadar üzüm
Yanında sütlü filtre kahve
Su. 2 litreyi geçti
Spor yok
** geceki meyve fazla gibi görünebilir ama gece 2 de yattık...
Gayet güzel yemeklerine yanına yoğurt ye tatlım ay vallahi yoğurt pazarlikcisi gibi oldum ama midede bi kalıcılığı var aciktirmuyorKızlar selam menümü yazayım
Sabah 20 dk eliptik yaptım uyanınca sonra kahvaltı yaptım, akşam sporumla birlikte dk mı tekrar yazarım
Kahvaltı: 1 közlenmiş patlıcan, minnacık iki parça balık vardı onu da aldım protein :) domates,salatalık, 1 dilim çavdar ekmeği, 7-8 yeşil zeytin
Ara : bi parça kavun + 1 ufak mor erik
Buz gibi serinletti valla :)
Akşam : bol sebzeli baget verdim fırına yağsız baharatlı ondan yiyeceğim
Fırın sebze + 2 parça baget
Yemekten 1 saat sonra da sahile gideceğim yürüyüşe dk mı yazarım yine
Süper bir mönü. Spor da çok güzel. Ay benim kolumu kaldırmaya gücüm yokKızlar selam menümü yazayım
Sabah 20 dk eliptik yaptım uyanınca sonra kahvaltı yaptım, akşam sporumla birlikte dk mı tekrar yazarım
Kahvaltı: 1 közlenmiş patlıcan, minnacık iki parça balık vardı onu da aldım protein :) domates,salatalık, 1 dilim çavdar ekmeği, 7-8 yeşil zeytin
Benimde hiç enerjim yok belkşde psikoljik bilmiyorumBenim de ıyi gidiyor çok şükür. Kaçamak yok. Sabah biraz başım ağrıdi ama öğlen yemeği gelince geçti. Şimdi akşamı kacta yesem diye düşünüyorum. Gece yatarken yarim fincan zeytinyağı ve bir limon içiyoruz bu arada. Inşallah içebilirim
Nihayetttt fıstıkSpor yapıldı ohh rahatladımvicdan azabı gibiydi üzerimde
almışken biraz iyisinden al cnm iki gün sonra bozulmasınBugün kasabaya inip tartı almayı düşünüyorum, evdeki de bozulmuştu zaten götürürüm giderken
kaçamak olmasa iyiymiş ama en azından sabahmış cnmSelam canlarım. 1 saat önce eve geldim. Dün çok yoğun bir gün geçirdim.
1 yumurta kadar omlet
2 dilim sucuk
Domates salatalık
1 dilim b.peynir
1 tk kahvaltılık sos
2 dilim ekmek
Tavuklu salata
Yarım dilim ekmek
Ara:
16.30
Akşam 20.00
Fırında patlıcanlı minik köfteli patatesli bir yemek. Servis kaşığı ile 2 kaşık.
1 dilim ekmek
Salata
Su. 2 litreyi geçti
Spor yok
Anaaa ne yapsakki acabaa :)))Ah canım ne de düşünür beni. Acıktım gerçekten. Yemek yerken az yesem de açlık hissetmiyordum. Şimdi açlık hissetme gibi değil de bas ağrısı oluyor. Ama açlıktan kivransam da bozar miyim peki HAYIRRRR
valla tartıda eksi görmek kadar hiç bi yemek mutlu etmiyor biziMefkurem bu arada pasta yerken hiç pişman olmamıştım o zaman. Şimdi pastaların en mükemmeli olsa yemem. O pismânligi kendime yasatmam
süper bi gün olmuş ceydamKızlar selam menümü yazayım
tatlım eda diyetisyen listesi yapıyorMerhaba canım menün bence gayet güzel ama akşamları ekmeği kesmeni öneririm cook gmfaydasini göreceksin onun yerine bir kase dolu yoğurt gayet doyurucu olacaktır
hemde göbüş yağlarının erimesenede etkiliGayet güzel yemeklerine yanına yoğurt ye tatlım ay vallahi yoğurt pazarlikcisi gibi oldum ama midede bi kalıcılığı var aciktirmuyor
Hahhh yakaladımmmSüper bir mönü. Spor da çok güzel. Ay benim kolumu kaldırmaya gücüm yok
Bende yürümezsem olmaz şimdiRakibim nerelerdesin ben şimdi yürüyüş yapacağım sabah yapamadım tartılınca beni etiketleyip yaz canım merakla bekliyorum azcik yağ yakıp gelirim yine
Merhaba canım menün bence gayet güzel ama akşamları ekmeği kesmeni öneririm cook gmfaydasini göreceksin onun yerine bir kase dolu yoğurt gayet doyurucu olacaktır
Rakipliklerde zaten yüzdeye bakılıyor cnm verilen kiloya değilBende yürümezsem olmaz şimdi
ilk hedefim tartilmakbenim kilo senden fazla ama olsun önemli olan katedilen mesafe değilmi
Benim de enerjim yok. Akşam içelim de bana çok tiksindirici geliyor zeytinyağı. Ama mecbur deneyeceğimBenimde hiç enerjim yok belkşde psikoljik bilmiyorum
Akşam 6-7gibi olur heralde
Akşam unutmayalımda içelim
Ben o kadar da yürüyemem herhaldeHahhh yakaladımmm
Benimde hiç yokda cnm en azından bi yarım saat yürüyüp geleyim diyorum
Ay sanirim yapamıycamAnaaa ne yapsakki acabaa :)))
En azından spor bari yapma
Şeyda ya ne demeli kadın 170 lerde 55 kilo olacak onun hesabına göre senin 45 olman laZim :)
Kızlar ben zayiflayince en çok yapmam gereken şey kuşlar gibi hafif hissedip karşımdaki kilolulari bana zayıflayamazsın geri alırsın diyenleri catlatircasina hızlı ve rahat hareket etmek olacakböyle üzerime bol bol esorfmanlar olurya onları giyeceğim hahaha bide yanlarında 58 kiloyken biraz daha vermem lazım diyeceğim iyice sınır olsunlar biliyorum çok kötü düşünüyorum ama bu süreçte tebrik etmeleri gereken yerde geri alırsın ki bir haftada okadar kilo verilmez deyip canımı sıktılar da ı yüzden
Selam canlarım. 1 saat önce eve geldim. Dün çok yoğun bir gün geçirdim.
1 yumurta kadar omlet
2 dilim sucuk
Domates salatalık
1 dilim b.peynir
1 tk kahvaltılık sos
2 dilim ekmek
Tavuklu salata
Yarım dilim ekmek
Ara:
16.30
Akşam 20.00
1 dilim ekmek
Salata
Su. 2 litreyi geçti
Spor yok
Kızlar selam menümü yazayım
Afiyet olsun cnm güzel menü olmuşKızlar selam menümü yazayım
Kaçamaklar olmazsa güzelmiş pankek olmasaydı KESK'e bide ekmek fazla gibiSelam canlarım. 1 saat önce eve geldim. Dün çok yoğun bir gün geçirdim.
1 yumurta kadar omlet
2 dilim sucuk
Domates salatalık
1 dilim b.peynir
1 tk kahvaltılık sos
2 dilim ekmek
Tavuklu salata
Yarım dilim ekmek
Ara:
16.30
Akşam 20.00
1 dilim ekmek
Salata
Su. 2 litreyi geçti
Spor yok
Benim simbo Yen'i aldım indirimden 14 tl memnunum şimdiliksimbo 29 tl
felix 39 dijjitallne dersiniz
baska marka yoktu biraz daha dolasayim bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?