Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Süper bir mönü. Spor da çok güzel. Ay benim kolumu kaldırmaya gücüm yok

Ay sanirim yapamıycam

Hadi hadi kalk spora gerisi gelir bak nasıl enerjik olacaksın

simbo 29 tl
felix 39 dijjitallne dersiniz
baska marka yoktu biraz daha dolasayim bakalım
Sinbo güzel canım

Afiyet olsun cnm güzel menü olmuş

Mefkurem @seydan94

Teşekkürler

E ervam44 karpuzlu diyet nasıl sonucunu merak ediyorum iyi verirsen bende haftaya düşünüyorum durumlar nasıl şimdi
Durumlar şuan için ıyi gibi. Mefkurem de yapıyor. Bakalım nasıl sonuçlar alacağız. Bir sonraki tarih ağustos sonuna yakın.yaparsan tarihe dikkat edip yap

Haftasonu olduğu için bulgur olabilir cnm
Ara için meyve fazla geldi bana onun dışında güzel
Sen spora başladınmı

Durumlar şuan için ıyi gibi. Mefkurem de yapıyor. Bakalım nasıl sonuçlar alacağız. Bir sonraki tarih ağustos sonuna yakın.yaparsan tarihe dikkat edip yap
Eğer yarın güzel bi eksi görmezsem ben devam etmem cnm çok başım ağrıyor

Mefkurem sevgili rakibim. Kız hâlâ devam ediyor musun sen. Yaşlı vücuduna ağır gelmesin. Sen git yemeğini ye ablacım zorlama kendini boşuna

Olsun Bahar, bence böyle durumları yaşayıp yine yola devam etmek insana güç veriyor. Hedeflerimize tökezlemeden ulaşmak dileğiyle...
İyi bence afiyet olsun.
Değişik besleyici bir kahvaltı olmuş, gerisi de iyi, afiyet olsun
Ne yalan söyleyeyim çok süper gözükmedi menün bana, yani arada böyle olabilir tabi ama uzun soluklu bir diyet için daha besleyici, et,sebze içeren menülerimiz olmalı bence. en azından ya öğle ya akşam.

Mefkurem sevgili rakibim. Kız hâlâ devam ediyor musun sen. Yaşlı vücuduna ağır gelmesin. Sen git yemeğini ye ablacım zorlama kendini boşuna
malesef devam ediyorum :))
Bu yaşlı vücut yürüyüş bile yaptı geldi
Sen daha yat

Ama yarının garantisi yok :))ben aslında açlığa alışkınım ama bu çok zorladı beni

malesef devam ediyorum :))
Bu yaşlı vücut yürüyüş bile yaptı geldi
Sen daha yat

Ama yarının garantisi yok :))ben aslında açlığa alışkınım ama bu çok zorladı beni
Açlık konusunda mide ağrım yok. Kolumu kaldirmazsam yine yaparım herhalde. Benim derdim kolumla :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…