- 16 Temmuz 2017
- 1.909
- 5.600
- 108
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #213.041
uzeri desenli cam olandan dı. bir yere daha bakıcam bakalım olmazsa onu alırımBenim simbo Yen'i aldım indirimden 14 tl memnunum şimdilik
Ne oldu tatlım gitmedimi daha misafirlerÇooook bunaldım((
Cooook
Süper bir mönü. Spor da çok güzel. Ay benim kolumu kaldırmaya gücüm yok
Ay sanirim yapamıycam
Sinbo güzel canımsimbo 29 tl
felix 39 dijjitallne dersiniz
baska marka yoktu biraz daha dolasayim bakalım
Afiyet olsun cnm güzel menü olmuş
Yook ablam bide sıcakta gezmek istediler onları gezdirdim falan ama gerçekten bugün çok sıcaktı cook bunaldım gerçektenNe oldu tatlım gitmedimi daha misafirler
Haftasonu olduğu için bulgur olabilir cnmMerhaba kızlar menümü yazayım
Sabah 11:00
Kaşarlı yumurta
Domates salatalık biber
1 dilim oeynır
2 dilim çavdar ekmeği
Ara
Yarım şeftali
Çeyrek muz
6 küçük kayısı
3 kaşık yoğurt
Akşam 17 :00
4 kaşık bulgur pilavı
1 kase cacık
4 küçük biber
2 lt su içildi şimdilik spor yok @nanekekik aksama inş
Yapabilirsem anca akşam sahilde yürüyüş yaparım. Çok sıcak ve ben çok. Şu an tuşlara basmak bile zor geliyor inanHadi hadi kalk spora gerisi gelir bak nasıl enerjik olacaksın
Eğer yarın güzel bi eksi görmezsem ben devam etmem cnm çok başım ağrıyorDurumlar şuan için ıyi gibi. Mefkurem de yapıyor. Bakalım nasıl sonuçlar alacağız. Bir sonraki tarih ağustos sonuna yakın.yaparsan tarihe dikkat edip yap
Daha kalıcaklarmıYook ablam bide sıcakta gezmek istediler onları gezdirdim falan ama gerçekten bugün çok sıcaktı cook bunaldım gerçekten
Ahan da havlu atmalar başladı. Benim de başım ağrıdi ama şimdilik pes etmeyi planlamiyorumEğer yarın güzel bi eksi görmezsem ben devam etmem cnm çok başım ağrıyor
Olsun Bahar, bence böyle durumları yaşayıp yine yola devam etmek insana güç veriyor. Hedeflerimize tökezlemeden ulaşmak dileğiyle...Kız Edibe geçen gün seni anladım millete uyup yedim ya bı pişmanlık çöktü ve o pişmanlık yediğim şeyler böyle sürekli alttan alttan piskolojisi bozdu yapamıyorsun işte zaten veremiyordun bide yedin salakk gibi dedi durdu beynim ve tekrar yemem için sürekli bir arayışa girdim dün ki domatesler o arayışta çıkmak içindi bak madem yemek istiyorsun al domates ye dedim ve onu yedikten sonra bı başarmıştır geldi sana istediğini vermedim dedim inan herşey kafada bitiyor canım ki şeker orucun fressiz gidiyor bozmasın başa dönmek istemezsin bı anlık yediğin bı haftada verdiğin 800u getiriyor malesef
İyi bence afiyet olsun.Selam canlarım. 1 saat önce eve geldim. Dün çok yoğun bir gün geçirdim.
Dün için ufak kaçamak oldu ama etkileyeceğini sanmıyorum.
Sabah: 11.00
1 yumurta kadar omlet
2 dilim sucuk
Domates salatalık
1 dilim b.peynir
1 tk kahvaltılık sos
2 dilim ekmek
1 avuç içi kadar pancake + 1 çk nutella
Ara: 1 türk kahvesi + sade soda
Öğle yemeği: 15.00
Tavuklu salata
Yarım dilim ekmek
Ara:
16.30
1 fincan sütlü filtre kahve
Akşam 20.00
Fırında patlıcanlı minik köfteli patatesli bir yemek. Servis kaşığı ile 2 kaşık.
1 dilim ekmek
Salata
Ara: 22.00
2 dilim karpuz + 10 tane kadar üzüm
Yanında sütlü filtre kahve
Su. 2 litreyi geçti
Spor yok
** geceki meyve fazla gibi görünebilir ama gece 2 de yattık...
Değişik besleyici bir kahvaltı olmuş, gerisi de iyi, afiyet olsunKızlar selam menümü yazayım
Sabah 20 dk eliptik yaptım uyanınca sonra kahvaltı yaptım, akşam sporumla birlikte dk mı tekrar yazarım
Kahvaltı: 1 közlenmiş patlıcan, minnacık iki parça balık vardı onu da aldım protein :) domates,salatalık, 1 dilim çavdar ekmeği, 7-8 yeşil zeytin
Ara : bi parça kavun + 1 ufak mor erik
Buz gibi serinletti valla :)
Akşam : bol sebzeli baget verdim fırına yağsız baharatlı ondan yiyeceğim
Fırın sebze + 2 parça baget
Yemekten 1 saat sonra da sahile gideceğim yürüyüşe dk mı yazarım yine
Ne yalan söyleyeyim çok süper gözükmedi menün bana, yani arada böyle olabilir tabi ama uzun soluklu bir diyet için daha besleyici, et,sebze içeren menülerimiz olmalı bence. en azından ya öğle ya akşam.Merhaba kızlar menümü yazayım
Sabah 11:00
Kaşarlı yumurta
Domates salatalık biber
1 dilim oeynır
2 dilim çavdar ekmeği
Ara
Yarım şeftali
Çeyrek muz
6 küçük kayısı
3 kaşık yoğurt
Akşam 17 :00
4 kaşık bulgur pilavı
1 kase cacık
4 küçük biber
2 lt su içildi şimdilik spor yok @nanekekik aksama inş
malesef devam ediyorum :))Mefkurem sevgili rakibim. Kız hâlâ devam ediyor musun sen. Yaşlı vücuduna ağır gelmesin. Sen git yemeğini ye ablacım zorlama kendini boşuna
Evet amcamgil geldi Ankara'dan amcam gidicek ama oğlu kalicakmis ne kadar kalır bilmiyorumDaha kalıcaklarmı
Yakın akraba falanmı cnm
Anacım eksi görmezsem niye devam ediyimAhan da havlu atmalar başladı. Benim de başım ağrıdi ama şimdilik pes etmeyi planlamiyorum
Açlık konusunda mide ağrım yok. Kolumu kaldirmazsam yine yaparım herhalde. Benim derdim kolumla :))malesef devam ediyorum :))
Bu yaşlı vücut yürüyüş bile yaptı geldi
Sen daha yat
Ama yarının garantisi yok :))ben aslında açlığa alışkınım ama bu çok zorladı beni
Valla bilemedim cnmEvet amcamgil geldi Ankara'dan amcam gidicek ama oğlu kalicakmis ne kadar kalır bilmiyorum
Ben o işkenceyi yapmayı planlıyorum sağlık için faydalı olacağına inancımdan. Bakalım sonuç ne olacam dayanabilecek miyim.Anacım eksi görmezsem niye devam ediyim
Boşuna işgencemi yapayım kendime :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?