Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Valla bilemedim cnm
Amcanın gidip oğlanın kalmasıda tuhaf sonuçta annen yok
Ne kadar kuzen bile olsanız evde bi genç kız var
Amcam ve eşi ayrı gibi bişey ablam buraya geldi mesela hergun mutlaka içer bende bu durumdan çok rahatsızım içki içilen evde bereket olmaz derler yani babamada ikram ediyor falan benim canım buna sıkılıyor oğlu ne derse onu yapar Burda kalıp denize falan gitmek istiyo babam işte olcak bu sıcakta onu denize falan nasıl goturcem bilmiyorum

Bugün mutfak dolaplarını temizleyerek geçirdim, çok enerjiktim aslında önce biraz yürüyüş yapsaymışım diyorum, şimdi içimden gelmiyor. Bir de diyette yeni bir devir yaşıyorum, abur cubur niyetine meyve, kuruyemiş, ya da diyete uygun ne bulursam yemek geliyor içimden. Tabiki mantıklı değil biliyorum, sağlıklı yiyecekler de çok yenirse kilo yapar, miktar önemli. Çocuklar yesin diye aldığım kuruyemişleri, kuru meyveleri bir haftada bitireceğim bu gidişle. Boşluktan sıkılıp yiyor gibiyim. Bir elişine filan mı başlasam diyeceğim ama kızımla zor biraz rahat vermez.
Neyse Menümü yazayım.
Sabah 9.30
1 dilim ekmek
1 peynir
5 kaşık sütlü yulaf ( 1 tatlı kaşığı bal koydum)
1 ceviz
Ara
Siyah kuru üzüm 4-5 tane
10 tane kadar antepfıstığı
Sütlü kahve
Öğle 15.00
1 yumurta ile kuşkonmaz kavurması
Dereotlu bir kase yoğurt
1 dilim ekmek
Ara
1 avuç yer fıstığı
4-5 siyah kuru üzüm
Akşam 20.00'de yemeyi düşünüyorum
7 kaşık türlü (çok aç olmazsam 5 kaşık) geç yattığım için tam doymak istiyorum yoksa sonra daha riskli oluyor
Salata
Su 2 lt
Spor yok

Kaç yaşında oğlu

Valla bilemedim cnm ama bence doğru değil
Heralde anneninde gönlü olmaz
Şahsen ben istemem

Dolunay falan yazıyordu mesele o mu yapsam nolur ki gıcık oldum bayrama kadar baya vermem lazım ablaya herkes şaşırsın istıyom ne yapabilirim bilgisi olan var mı kur falan
Güzelim daha bayrama 1 ay var eğer kaçamaksız gidersen en az 4-5kilo verirsin
Yeni başladığın için dahada fazla gidebilir
Sporda yaparsan dahada ince görünürsün

Olmadı bayram öncesi son hafta bişeyler yaparız

Valla tatildeyken ete baya yüklendim tercih etmedim belki yanlış yapıyorum bulgurun yanında sebze yemeği vardı cnm istemedi çünkü yesem ekmekte yiyecektim

Tatlım sabah yulafı 5 kş mı koydun yoksa sütlü haliyle öylemiydi

Ana öğünlerde doymuyomusun sürekli yemek istiyosun yoksa acıktığın içinmi

Akşama yoğurtta eklersen iyi olur

Bence de yapalım ya beğendiğimi giymek istiyorum üzerime olanı değil sporada başladım tam gaz olmasada

Valla tatildeyken ete baya yüklendim tercih etmedim belki yanlış yapıyorum bulgurun yanında sebze yemeği vardı cnm istemedi çünkü yesem ekmekte yiyecektim
Mesala 1 tb sebze yemeği 2 kş bulgur salata yoğurt yersen ekmeğe gerek kalmaz
Yada bulguru çıkarıp sebze yemeğini 1 dil ekm.le yiyebilirsin

Bence de yapalım ya beğendiğimi giymek istiyorum üzerime olanı değil sporada başladım tam gaz olmasada
Dur bebeğim sabırlı olmamız lazım
Bi günde almadıkki bu kiloları hemen verelim

Dediğim gibi sen kaçamak yapma sağlıklı dengeli beslen sporunu yap zaten vereceksin

Yapabilirsem anca akşam sahilde yürüyüş yaparım. Çok sıcak ve ben çok. Şu an tuşlara basmak bile zor geliyor inan

Canım hadi bayrama az kaldı hedeflerimize ulaşalım benimde pek yapasım Yok dalağım şişti ağrı yapıyor arada ama çıkıcam birazdan sahile gidicem

@nanekekik teşekkürler canım

Dolunay falan yazıyordu mesele o mu yapsam nolur ki gıcık oldum bayrama kadar baya vermem lazım ablaya herkes şaşırsın istıyom ne yapabilirim bilgisi olan var mı kur falan
Istediğin zamanda yapabilirsin tabiki. Istersen yarın da katilabilirsin

Kacamaklardan sağlıklı yiyeceklere geçmen güzel bir adımdı. Ikıncı adım olarak da miktarı konusunda olacaktır. O da yakında olacaktır eminim

Mefkurem bugünün konusu da zayıflayınca görünümümüz iyi olması için ne tür bakımlar yapılıyor olsun mu, kendimize özel tariflerimiz falan varmı cilt bakımı, çatlaklar için vs

Çatlaklara kantaron yağı sürüyorum görünümü küçüldü gibi

Canım hadi bayrama az kaldı hedeflerimize ulaşalım benimde pek yapasım Yok dalağım şişti ağrı yapıyor arada ama çıkıcam birazdan sahile gidicem

@nanekekik teşekkürler canım
Karpuz zamanım geldi. Yiyince enerjim artar insallah da yapabilirim

Menüm zaten belli yazayım şimdiden

1.gün

10.30 _
Zencefilli kür

12.00 _
1 tabak karpuz

18.30 _19.00
1 tabak karpuz

Bitki çayları ve sularrr :))
Su 2.5 lt yi geçer

Spor 40 dk yürüyüş @nanekekik

Akşamı daha yemedim 1 saat, saat farkı var burası önde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…