- 16 Haziran 2017
- 642
- 1.403
- 43
- 30
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #213.061
Amcam ve eşi ayrı gibi bişey ablam buraya geldi mesela hergun mutlaka içer bende bu durumdan çok rahatsızım içki içilen evde bereket olmaz derler yani babamada ikram ediyor falan benim canım buna sıkılıyor oğlu ne derse onu yapar Burda kalıp denize falan gitmek istiyo babam işte olcak bu sıcakta onu denize falan nasıl goturcem bilmiyorumValla bilemedim cnm
Amcanın gidip oğlanın kalmasıda tuhaf sonuçta annen yok
Ne kadar kuzen bile olsanız evde bi genç kız var
Evet cnm o benim ki pembeuzeri desenli cam olandan dı. bir yere daha bakıcam bakalım olmazsa onu alırım
Valla sağlıktan çok tartı beni daha çok ilgilendiriyorBen o işkenceyi yapmayı planlıyorum sağlık için faydalı olacağına inancımdan. Bakalım sonuç ne olacam dayanabilecek miyim.
Dolunay falan yazıyordu mesele o mu yapsam nolur ki gıcık oldumTatlım maranki belirli tarihlerde öneriyor
Heralde bi sonraki ağustos sonuymuş
Kaç yaşında oğluAmcam ve eşi ayrı gibi bişey ablam buraya geldi mesela hergun mutlaka içer bende bu durumdan çok rahatsızım içki içilen evde bereket olmaz derler yani babamada ikram ediyor falan benim canım buna sıkılıyor oğlu ne derse onu yapar Burda kalıp denize falan gitmek istiyo babam işte olcak bu sıcakta onu denize falan nasıl goturcem bilmiyorum
Güzelim daha bayrama 1 ay var eğer kaçamaksız gidersen en az 4-5kilo verirsinDolunay falan yazıyordu mesele o mu yapsam nolur ki gıcık oldumbayrama kadar baya vermem lazım ablaya herkes şaşırsın istıyom ne yapabilirim bilgisi olan var mı kur falan
17 yaşında ablaKaç yaşında oğlu
Valla bilemedim cnm ama bence doğru değil
Heralde anneninde gönlü olmaz
Şahsen ben istemem
Valla tatildeyken ete baya yüklendim tercih etmedim belki yanlış yapıyorum bulgurun yanında sebze yemeği vardı cnm istemedi çünkü yesem ekmekte yiyecektimOlsun Bahar, bence böyle durumları yaşayıp yine yola devam etmek insana güç veriyor. Hedeflerimize tökezlemeden ulaşmak dileğiyle...
İyi bence afiyet olsun.
Değişik besleyici bir kahvaltı olmuş, gerisi de iyi, afiyet olsun
Ne yalan söyleyeyim çok süper gözükmedi menün bana, yani arada böyle olabilir tabi ama uzun soluklu bir diyet için daha besleyici, et,sebze içeren menülerimiz olmalı bence. en azından ya öğle ya akşam.
Tatlım sabah yulafı 5 kş mı koydun yoksa sütlü haliyle öylemiydiBugün mutfak dolaplarını temizleyerek geçirdim, çok enerjiktim aslında önce biraz yürüyüş yapsaymışım diyorum, şimdi içimden gelmiyor. Bir de diyette yeni bir devir yaşıyorum, abur cubur niyetine meyve, kuruyemiş, ya da diyete uygun ne bulursam yemek geliyor içimden. Tabiki mantıklı değil biliyorum, sağlıklı yiyecekler de çok yenirse kilo yapar, miktar önemli. Çocuklar yesin diye aldığım kuruyemişleri, kuru meyveleri bir haftada bitireceğim bu gidişle. Boşluktan sıkılıp yiyor gibiyim. Bir elişine filan mı başlasam diyeceğim ama kızımla zor biraz rahat vermez.
Neyse Menümü yazayım.
Sabah 9.30
1 dilim ekmek
1 peynir
5 kaşık sütlü yulaf ( 1 tatlı kaşığı bal koydum)
1 ceviz
Ara
Siyah kuru üzüm 4-5 tane
10 tane kadar antepfıstığı
Sütlü kahve
Öğle 15.00
1 yumurta ile kuşkonmaz kavurması
Dereotlu bir kase yoğurt
1 dilim ekmek
Ara
1 avuç yer fıstığı
4-5 siyah kuru üzüm
Akşam 20.00'de yemeyi düşünüyorum
7 kaşık türlü (çok aç olmazsam 5 kaşık) geç yattığım için tam doymak istiyorum yoksa sonra daha riskli oluyor
Salata
Su 2 lt
Spor yok
Bence de yapalım ya beğendiğimi giymek istiyorum üzerime olanı değil sporada başladım tam gaz olmasadaGüzelim daha bayrama 1 ay var eğer kaçamaksız gidersen en az 4-5kilo verirsin
Yeni başladığın için dahada fazla gidebilir
Sporda yaparsan dahada ince görünürsün
Olmadı bayram öncesi son hafta bişeyler yaparız
Mesala 1 tb sebze yemeği 2 kş bulgur salata yoğurt yersen ekmeğe gerek kalmazValla tatildeyken ete baya yüklendim tercih etmedim belki yanlış yapıyorum bulgurun yanında sebze yemeği vardı cnm istemedi çünkü yesem ekmekte yiyecektim
Senden küçükmüş ama17 yaşında abla
Dur bebeğim sabırlı olmamız lazımBence de yapalım ya beğendiğimi giymek istiyorum üzerime olanı değil sporada başladım tam gaz olmasada
tamam dikkat edecem ekmekle sınavım büyük yavaş yavaş artık bakalımMesala 1 tb sebze yemeği 2 kş bulgur salata yoğurt yersen ekmeğe gerek kalmaz
Yada bulguru çıkarıp sebze yemeğini 1 dil ekm.le yiyebilirsin
Yapabilirsem anca akşam sahilde yürüyüş yaparım. Çok sıcak ve ben çok. Şu an tuşlara basmak bile zor geliyor inan
Istediğin zamanda yapabilirsin tabiki. Istersen yarın da katilabilirsinDolunay falan yazıyordu mesele o mu yapsam nolur ki gıcık oldumbayrama kadar baya vermem lazım ablaya herkes şaşırsın istıyom ne yapabilirim bilgisi olan var mı kur falan
Kacamaklardan sağlıklı yiyeceklere geçmen güzel bir adımdı. Ikıncı adım olarak da miktarı konusunda olacaktır. O da yakında olacaktır eminimBugün mutfak dolaplarını temizleyerek geçirdim, çok enerjiktim aslında önce biraz yürüyüş yapsaymışım diyorum, şimdi içimden gelmiyor. Bir de diyette yeni bir devir yaşıyorum, abur cubur niyetine meyve, kuruyemiş, ya da diyete uygun ne bulursam yemek geliyor içimden. Tabiki mantıklı değil biliyorum, sağlıklı yiyecekler de çok yenirse kilo yapar, miktar önemli. Çocuklar yesin diye aldığım kuruyemişleri, kuru meyveleri bir haftada bitireceğim bu gidişle. Boşluktan sıkılıp yiyor gibiyim. Bir elişine filan mı başlasam diyeceğim ama kızımla zor biraz rahat vermez.
Neyse Menümü yazayım.
Sabah 9.30
1 dilim ekmek
1 peynir
5 kaşık sütlü yulaf ( 1 tatlı kaşığı bal koydum)
1 ceviz
Ara
Siyah kuru üzüm 4-5 tane
10 tane kadar antepfıstığı
Sütlü kahve
Öğle 15.00
1 yumurta ile kuşkonmaz kavurması
Dereotlu bir kase yoğurt
1 dilim ekmek
Ara
1 avuç yer fıstığı
4-5 siyah kuru üzüm
Akşam 20.00'de yemeyi düşünüyorum
7 kaşık türlü (çok aç olmazsam 5 kaşık) geç yattığım için tam doymak istiyorum yoksa sonra daha riskli oluyor
Salata
Su 2 lt
Spor yok
Karpuz zamanım geldi. Yiyince enerjim artar insallah da yapabilirimCanım hadi bayrama az kaldı hedeflerimize ulaşalım benimde pek yapasım Yok dalağım şişti ağrı yapıyor arada ama çıkıcam birazdan sahile gidicem
@nanekekik teşekkürler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?