Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Çatlaklar konusuna benim de eğilmem gerek. Karnım.harita resmen. Ya ben hiç bakımlı bir hatun olmadım. Bedenimi sevmedigim için herşeyden kaçtım. Kendime özen göstermem gerekiyor

Tabiki cnm

Her gün istediğiniz konuyu konu başlığı yapabiliriz
Isteyen öneride bulunabilir

GÜNÜN KONUSU

zayıflayınca görünümümüz iyi olması için ne tür bakımlaryapılıyor olsun mu, kendimize özel tariflerimiz falan varmı cilt bakımı, çatlaklar için vs

Öönceki kilo vermemde çok masaj krem uygulamıştım ama bu sefer duştan başka bakımım yok :))hiç içimden gelmiyor

Bu arada çok ilginç bir olay var annemin yargısıyla aramda.
Çocuklar tartılıyor annem tartılıyor benim evdeki tartiyla aynı kilodalar. Ben tartılıyorum evde 110 geliyorum annemde bi tartılıyorum 108 bi tartılıyorum 100 bi daha 103 derken bir türlü karar veremiyor tartıcik. Bana bu kiloları yakistiramiyor mu ne acaba :)

Tatlım sabah yulafı 5 kş mı koydun yoksa sütlü haliyle öylemiydi

Ana öğünlerde doymuyomusun sürekli yemek istiyosun yoksa acıktığın içinmi

Akşama yoğurtta eklersen iyi olur
Sütlü haliyle 5 kaşık, sütü de yulafı da göz kararı koydum, kızıma da yedirdim. Bana kalan 5 kaşık civarıydı. Sanırım doyma hissi geç geliyor ben de panikle birşeyler daha yemek istiyorum. arada yediklerimin saatini tam hatırlayamadım ama genelde yemekten kısa süre sonra. Üstüne onları da yiyince aşırı doygunluk hissi bütün gün rahatsız bile etti..

E ervam44 bence vücut bu detokslar vücut zorlanmadan yapılmalı. Ne bileyim yine sadece karpuz yenir ama üç öğün değil beş öğün olur. Vücudun verdiği sinyaller önemsenmeli bence. Mefkurem sen sabah yemediğin için de başın ağrımış olabilir.

Menüm
Sabah 09:30
1 yumurta
1 dilim kaşar peyniri
1 dilim süzme peynir
3 zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği

Öğle 13:45 çok pişmanım ama yedim
1 yarım ekmek patso ve ice tea
Biraz sinirden yedim o sıcakta dışarda olmaktan dolayı ...

Aksam 19:30
4 parça mangalda tavuk yemeği düşünüyorum yanina ayran ve salata

Spor yok
Su 2 litre

Yine sinirlenip kendime ettimm ama beni dinlemediler hiç bu beni sinir etti
Bu huyum çok kötü gerçekten sinirlenince üzülümce yemeğe veriyorum kendimi

Kan şekerinin hızlı yükselip dusmesindendir bas ağrısı bence. Ben şuanda halsizlik dışında büyük bir sorun yaşamıyorum. Yarin böyle olmam sanki. Oructaki gibi ilk gün zorlanirsin sonra alisirsin. Zorlanmayı göze almasak tüm sağlıksız yediklerimize devam etmez miydik suan

Haaa Haaa hrralde :))
Tartıyı mutlu et bari

Ayy bilmiyordum affeder siniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…