- 12 Eylül 2014
- 1.293
- 2.970
- 83
- 39
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #213.081
Çatlaklar konusuna benim de eğilmem gerek. Karnım.harita resmen. Ya ben hiç bakımlı bir hatun olmadım. Bedenimi sevmedigim için herşeyden kaçtım. Kendime özen göstermem gerekiyorMefkurem bugünün konusu da zayıflayınca görünümümüz iyi olması için ne tür bakımlar yapılıyor olsun mu, kendimize özel tariflerimiz falan varmı cilt bakımı, çatlaklar için vs
Çatlaklara kantaron yağı sürüyorum görünümü küçüldü gibi
Tabiki cnmMefkurem bugünün konusu da zayıflayınca görünümümüz iyi olması için ne tür bakımlar yapılıyor olsun mu, kendimize özel tariflerimiz falan varmı cilt bakımı, çatlaklar için vs
Çatlaklara kantaron yağı sürüyorum görünümü küçüldü gibi
Cıkkk hiç beğenmedimBenim süper mönüm. Ay azcik düşüneyim neler yemiştim diye :))
10.00
Karpuz
14.00
Karpuz
19.30
Karpuz
Karpuzlar öncesi bitki çayları
2 litre su
Spor yok. Gün bitmeden de belli olmaz tabi. Allah tan ümit kesilmez @nanekekik
Ay ne tesadüf ben de seninkini beğenmemiştim zatenCıkkk hiç beğenmedim
aynisindan cvs marka vardı 27 tl, bidaha dönmeye üşendim aldımEvet cnm o benim ki pembe
Sütlü haliyle 5 kaşık, sütü de yulafı da göz kararı koydum, kızıma da yedirdim. Bana kalan 5 kaşık civarıydı. Sanırım doyma hissi geç geliyor ben de panikle birşeyler daha yemek istiyorum. arada yediklerimin saatini tam hatırlayamadım ama genelde yemekten kısa süre sonra. Üstüne onları da yiyince aşırı doygunluk hissi bütün gün rahatsız bile etti..Tatlım sabah yulafı 5 kş mı koydun yoksa sütlü haliyle öylemiydi
Ana öğünlerde doymuyomusun sürekli yemek istiyosun yoksa acıktığın içinmi
Akşama yoğurtta eklersen iyi olur
Çok merak ettik Mehlika kaç kilosun acaba?en son kışın tartı üstüne çıkmıştım, kimbilir kac kilo aldim
yaklastim eve bende mraklandim iyice, yolun ortasinda baskülü çıkarıp tartılacam az kaldiÇok merak ettik Mehlika kaç kilosun acaba?
Kan şekerinin hızlı yükselip dusmesindendir bas ağrısı bence. Ben şuanda halsizlik dışında büyük bir sorun yaşamıyorum. Yarin böyle olmam sanki. Oructaki gibi ilk gün zorlanirsin sonra alisirsin. Zorlanmayı göze almasak tüm sağlıksız yediklerimize devam etmez miydik suan
Bende merak ettim şimdi heyacanla bekliyoruzyaklastim eve bende mraklandim iyice, yolun ortasinda baskülü çıkarıp tartılacam az kaldi
kızlar beklentiniz yüksek olsun 100 üzeri felan, sonra kendimi hafif hissedeyim rezil olmiyimBende merak ettim şimdi heyacanla bekliyoruz
Haaa Haaa hrralde :))Bu arada çok ilginç bir olay var annemin yargısıyla aramda.
Çocuklar tartılıyor annem tartılıyor benim evdeki tartiyla aynı kilodalar. Ben tartılıyorum evde 110 geliyorum annemde bi tartılıyorum 108 bi tartılıyorum 100 bi daha 103 derken bir türlü karar veremiyor tartıcik. Bana bu kiloları yakistiramiyor mu ne acaba :)
Ayy bilmiyordum affeder sinizBenimde hiç enerjim yok belkşde psikoljik bilmiyorum
Akşam 6-7gibi olur heralde
Akşam unutmayalımda içelim
Nihayetttt fıstık
Artık bırakma
almışken biraz iyisinden al cnm iki gün sonra bozulmasın
Bide dijital olması lazım gr lar bizim için önemli
kaçamak olmasa iyiymiş ama en azından sabahmış cnm
Akşamda ekmek olduğu için patateslerini ayırsan iyi olur
Bide senin direncin var patates iyi değil zaten
Anaaa ne yapsakki acabaa :)))
En azından spor bari yapma
valla tartıda eksi görmek kadar hiç bi yemek mutlu etmiyor bizi
Bide gün gün eriyip olmayan kıyafetleri giyebilmek
süper bi gün olmuş ceydam
tatlım eda diyetisyen listesi yapıyor
hemde göbüş yağlarının erimesenede etkili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?