- 16 Temmuz 2017
- 1.909
- 5.600
- 108
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #213.101
-20 vereceksin yani tatlım benimde -10 civarı vermem gerek beraber vereceğiz inşalla h hadi bu hafta cuma günü için bi hedef belirleyelim benim bu hafta hedefimde 1 buçuk kilo vermek var ne dersin
doyma hissi 20 dk sonra geliyor ya cnmSütlü haliyle 5 kaşık, sütü de yulafı da göz kararı koydum, kızıma da yedirdim. Bana kalan 5 kaşık civarıydı. Sanırım doyma hissi geç geliyor ben de panikle birşeyler daha yemek istiyorum. arada yediklerimin saatini tam hatırlayamadım ama genelde yemekten kısa süre sonra. Üstüne onları da yiyince aşırı doygunluk hissi bütün gün rahatsız bile etti..
ben sabah geç kalktım cnm Bide karpuz gelene kadar vakit geçti
Ama baharım bu hafta 1.olalım demedikmiMenüm
Sabah 09:30
1 yumurta
1 dilim kaşar peyniri
1 dilim süzme peynir
3 zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği
Öğle 13:45çok pişmanım ama yedim
1 yarım ekmek patso ve ice tea
Biraz sinirden yedim o sıcakta dışarda olmaktan dolayı ...
Aksam 19:30
4 parça mangalda tavuk yemeği düşünüyorum yanina ayran ve salata
Spor yok
Su 2 litre
Yine sinirlenip kendime ettimm ama beni dinlemediler hiç bu beni sinir etti
Bu huyum çok kötü gerçekten sinirlenince üzülümce yemeğe veriyorum kendimi
Çok mantıkli :)Kan şekerinin hızlı yükselip dusmesindendir bas ağrısı bence. Ben şuanda halsizlik dışında büyük bir sorun yaşamıyorum. Yarin böyle olmam sanki. Oructaki gibi ilk gün zorlanirsin sonra alisirsin. Zorlanmayı göze almasak tüm sağlıksız yediklerimize devam etmez miydik suan
Olabilir tatlımyy bilmiyordum affeder siniz
inşallah deniycem bakalım ilk hafta da bu basariya ulasabilirmiyim bilemiyorum ama-20 vereceksin yani tatlım benimde -10 civarı vermem gerek beraber vereceğiz inşalla h hadi bu hafta cuma günü için bi hedef belirleyelim benim bu hafta hedefimde 1 buçuk kilo vermek var ne dersin
Ay inşallah fayda eder abla bu arınmaMenüm zaten belli yazayım şimdiden
1.gün
10.30 _
Zencefilli kür
12.00 _
1 tabak karpuz
18.30 _19.00
1 tabak karpuz
Bitki çayları ve sularrr :))
Su 2.5 lt yi geçer
Spor 40 dk yürüyüş @nanekekik
Akşamı daha yemedim 1 saat, saat farkı var burası önde
Sonuçları çok merak ediyorumBenim süper mönüm. Ay azcik düşüneyim neler yemiştim diye :))
10.00
Karpuz
14.00
Karpuz
19.30
Karpuz
Karpuzlar öncesi bitki çayları
2 litre su
Spor yok. Gün bitmeden de belli olmaz tabi. Allah tan ümit kesilmez @nanekekik
Valla hiç bişey yapmıyorum tek yaptığım spora tekrar başlamakGÜNÜN KONUSU
zayıflayınca görünümümüz iyi olması için ne tür bakımlaryapılıyor olsun mu, kendimize özel tariflerimiz falan varmı cilt bakımı, çatlaklar için vs
Öönceki kilo vermemde çok masaj krem uygulamıştım ama bu sefer duştan başka bakımım yok :))hiç içimden gelmiyor
Niye bir tek sende oluyor acaba üstüne bir çok kez çıkınca mı beyni karıştıBu arada çok ilginç bir olay var annemin yargısıyla aramda.
Çocuklar tartılıyor annem tartılıyor benim evdeki tartiyla aynı kilodalar. Ben tartılıyorum evde 110 geliyorum annemde bi tartılıyorum 108 bi tartılıyorum 100 bi daha 103 derken bir türlü karar veremiyor tartıcik. Bana bu kiloları yakistiramiyor mu ne acaba :)
Valla baharcim hiç olmamış spor mutlaka yap bugün patso yu tolere etmek içinMenüm
Sabah 09:30
1 yumurta
1 dilim kaşar peyniri
1 dilim süzme peynir
3 zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği
Öğle 13:45çok pişmanım ama yedim
1 yarım ekmek patso ve ice tea
Biraz sinirden yedim o sıcakta dışarda olmaktan dolayı ...
Aksam 19:30
4 parça mangalda tavuk yemeği düşünüyorum yanina ayran ve salata
Spor yok
Su 2 litre
Yine sinirlenip kendime ettimm ama beni dinlemediler hiç bu beni sinir etti
Bu huyum çok kötü gerçekten sinirlenince üzüldüm yemeğe veriyorum kendimi
kaçamak yapmadiysan odemdir canım sıcaktan fazla aynı pozisyonda kalmaktanYa kızlar birşey soracağım ben cuma günü 66.5 çıktım ama o günden sonra kendimi hiç 66.5 görmedim ya 67.4 çıkıyorum ya 67.3 neden böyle oluyor sizede oluyormu
Neyse iyisin yine cnm hedefine daha çabuk kavuşacaksın deseneEki Görüntüle 2030401 89.3
@nanekekik
rakibemRuveydavera
kıştan beri 2 kg almışım
Mefkurem
Yavrularmherseym
Karpuz zamanım geldi. Yiyince enerjim artar insallah da yapabilirim
Menüm zaten belli yazayım şimdiden
1.gün
10.30 _
Zencefilli kür
12.00 _
1 tabak karpuz
18.30 _19.00
1 tabak karpuz
Bitki çayları ve sularrr :))
Su 2.5 lt yi geçer
Spor 40 dk yürüyüş @nanekekik
Akşamı daha yemedim 1 saat, saat farkı var burası önde
Çatlaklar konusuna benim de eğilmem gerek. Karnım.harita resmen. Ya ben hiç bakımlı bir hatun olmadım. Bedenimi sevmedigim için herşeyden kaçtım. Kendime özen göstermem gerekiyor
Tabiki cnm
Her gün istediğiniz konuyu konu başlığı yapabiliriz
Isteyen öneride bulunabilir
Benim süper mönüm. Ay azcik düşüneyim neler yemiştim diye :))
10.00
Karpuz
14.00
Karpuz
19.30
Karpuz
Karpuzlar öncesi bitki çayları
2 litre su
Spor yok. Gün bitmeden de belli olmaz tabi. Allah tan ümit kesilmez @nanekekik
GÜNÜN KONUSU
zayıflayınca görünümümüz iyi olması için ne tür bakımlaryapılıyor olsun mu, kendimize özel tariflerimiz falan varmı cilt bakımı, çatlaklar için vs
Öönceki kilo vermemde çok masaj krem uygulamıştım ama bu sefer duştan başka bakımım yok :))hiç içimden gelmiyor
Kızlar kendinizi mutsuz hissediginiz zamanlar neler yapıyorsunuzşu iki gündür öyle hissediyorum napsam olmuyor
inşallah canım hepberaberNeyse iyisin yine cnm hedefine daha çabuk kavuşacaksın desene
Basım kalabalıktan kurtulsun da, eve gecince netten videolarla destek almayi düşünüyorum.Canım interval yapmaya bak daha iyi verim alırsın sonuçta 110 dk az zaman değil o kadar zaman ayırıyorsun daha verimli olsun senin için
Bu akşam kilosu cnmEki Görüntüle 2030401 89.3
@nanekekik
rakibemRuveydavera
kıştan beri 2 kg almışım
Mefkurem
Yavrularmherseym
Yine aç karna Sabah kilon değilmi cnmYa kızlar birşey soracağım ben cuma günü 66.5 çıktım ama o günden sonra kendimi hiç 66.5 görmedim ya 67.4 çıkıyorum ya 67.3 neden böyle oluyor sizede oluyormu
Tatlım son zamanlarda streslşydin ondan benceKızlar kendinizi mutsuz hissediginiz zamanlar neler yapıyorsunuzşu iki gündür öyle hissediyorum napsam olmuyor
Tarçınlı süt40 dklık süper tamamdır bu arada hasta olmuşum inş tatlı krizine girmem @nanekekik
Tatlı isteyince çanınız ne yapıyonuz kızlar
ben çatlaklar için Hindistan cevizi yağı sürmeye başladım bakalım nasıl olacak
Hem güzel Hem hafif olmuş canısıKızlar menümü ysziyim ben
Sabah
1 yumurtadan omlet mantarlı biberli
Hellim peyniri
2 zeytin
Öğlen
Menemen 2 servis kaşığı yumurtasız
2 tane köfte
4 kaşık yoğurt
Ara
10 tane fıstık
Akşam
Peynirli salata
Su 3 lt
Spor da 30 dk yürüyüş
Ayyy gece nasıl uyuduysam boynum tutulmuş hafif
Tatlım şöyle soylıyım boş durma ben günüm boş geçince mutsuzluk duygularım kabarıyor sevdiğin bi aktivite ile uğraşabilirsin ama nacizane bir tavsiyede bulunayım için daraldı mutsuz san sorun maneviyat olabilir bi abdes t alıp kıbleye yönelip seni yaratan ile başbaşa kalmak iyi gelecektir diye düşünüyorum dua et bol bollKızlar kendinizi mutsuz hissediginiz zamanlar neler yapıyorsunuzşu iki gündür öyle hissediyorum napsam olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?