Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

doyma hissi 20 dk sonra geliyor ya cnm
Bide yemekten sonra 1 bar su iç ben su içmeyince doyduğumu anlamjyorum

ben sabah geç kalktım cnm Bide karpuz gelene kadar vakit geçti

Ama baharım bu hafta 1.olalım demedikmi
Yiyince sinirin geçmedi Bide kendine kızdın üstelik
Ekmeği anladımda pasto ne oluyor
Çok mantıkli :)
yy bilmiyordum affeder siniz
Olabilir tatlım
Zamanla herkesi daha iyi tanırsın

Ay inşallah fayda eder abla bu arınma
Sonuçları çok merak ediyorum
Valla hiç bişey yapmıyorum tek yaptığım spora tekrar başlamak
Niye bir tek sende oluyor acaba üstüne bir çok kez çıkınca mı beyni karıştı
Valla baharcim hiç olmamış spor mutlaka yap bugün patso yu tolere etmek için
Ya kızlar birşey soracağım ben cuma günü 66.5 çıktım ama o günden sonra kendimi hiç 66.5 görmedim ya 67.4 çıkıyorum ya 67.3 neden böyle oluyor sizede oluyormu
kaçamak yapmadiysan odemdir canım sıcaktan fazla aynı pozisyonda kalmaktan

Karpuz zamanım geldi. Yiyince enerjim artar insallah da yapabilirim

Çatlaklar konusuna benim de eğilmem gerek. Karnım.harita resmen. Ya ben hiç bakımlı bir hatun olmadım. Bedenimi sevmedigim için herşeyden kaçtım. Kendime özen göstermem gerekiyor

Kantaron yağı çok iyi geliyor benimde aynı ama küçüldüler önce kendini sev canım öyle kilolar gidiyor

Tabiki cnm

Her gün istediğiniz konuyu konu başlığı yapabiliriz
Isteyen öneride bulunabilir

Menülerinize bayıldım evde de bi karpuz var bal gibi dalasım geldi :)))

Ben kil maskesi yapıyorum, özel cilt sabunu aldım ona başladım, gözeneklerim için harekete geçeceğim :) kantaron yağı sürüyorum çatlaklara ve saç maskemi yapıyorum saçlarımı baya uzattım ilk kez :)) zayıflayayımda pembe ombre yaptırıcam :)

Kızlar kendinizi mutsuz hissediginiz zamanlar neler yapıyorsunuzşu iki gündür öyle hissediyorum napsam olmuyor

Dans ediyorum ben acıyorum kıpır kıpır müzik neden mutsuz hissediyorsun canım

Kızlar menümü ysziyim ben
Sabah
1 yumurtadan omlet mantarlı biberli
Hellim peyniri
2 zeytin
Öğlen
Menemen 2 servis kaşığı yumurtasız
2 tane köfte
4 kaşık yoğurt
Ara
10 tane fıstık
Akşam
Peynirli salata
Su 3 lt
Spor da 30 dk yürüyüş
Ayyy gece nasıl uyuduysam boynum tutulmuş hafif

Bu akşam kilosu cnm
Sabah aç karna çıplak tartıl gerçek kilon ortaya çıkar
Zaten pazartesileri kontrol amaçlı bildirim yapıyoruz

Ya kızlar birşey soracağım ben cuma günü 66.5 çıktım ama o günden sonra kendimi hiç 66.5 görmedim ya 67.4 çıkıyorum ya 67.3 neden böyle oluyor sizede oluyormu
Yine aç karna Sabah kilon değilmi cnm
Kaçamak yoksa ödem olmuş demektir
Bazılarında fazla sporda şişlik yapıyor
Kızlar kendinizi mutsuz hissediginiz zamanlar neler yapıyorsunuzşu iki gündür öyle hissediyorum napsam olmuyor
Tatlım son zamanlarda streslşydin ondan bence
Şimdi sporada başladın daha iyi hissedeksin
Aç oyun havası oyna biraz havan değişsin
Tarçınlı süt
Kuru meyvler
Meyve

Hem güzel Hem hafif olmuş canısı

Tatlım şöyle soylıyım boş durma ben günüm boş geçince mutsuzluk duygularım kabarıyor sevdiğin bi aktivite ile uğraşabilirsin ama nacizane bir tavsiyede bulunayım için daraldı mutsuz san sorun maneviyat olabilir bi abdes t alıp kıbleye yönelip seni yaratan ile başbaşa kalmak iyi gelecektir diye düşünüyorum dua et bol boll

bu arada kızlar yarın geri döncez annem ayağını sakatladı burda da pek güvenmedim saçma sapan hem film çekiyor hem çatlak olabilir olmayadabilir dedi şaka gibi madem bilmion neden film çekiyon yani geçici alçıya aldılar en iyisi kendi doktorumuza gidicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…