- Konu Sahibi Handandandan
-
- #213.121
Kızlar kendinizi mutsuz hissediginiz zamanlar neler yapıyorsunuzşu iki gündür öyle hissediyorum napsam olmuyor
Yeni kızlar yarın takım içi kontrol amaçlı tartı günü unutmayın
Ben de aynı hataya sık sık düşüyorum ama bunu kesinlikle değiştirmeliyiz yoksa nasıl zayıflarız. Olan olmuş daha fazla bunu düşünüp mutsuz olma, kaldığın yerden devam et canım. Üstelik Cumaya kadar çok rahat iyi bir eksi getirecek vakit var kendini hemen topla. Akşam yatmadan önce yoğurt limon pulbiber ye, çok iyi geliyor.Menüm
Sabah 09:30
1 yumurta
1 dilim kaşar peyniri
1 dilim süzme peynir
3 zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği
Öğle 13:45çok pişmanım ama yedim
1 yarım ekmek patso ve ice tea
Biraz sinirden yedim o sıcakta dışarda olmaktan dolayı ...
Aksam 19:30
4 parça mangalda tavuk yemeği düşünüyorum yanina ayran ve salata
Spor yok
Su 2 litre
Yine sinirlenip kendime ettimm ama beni dinlemediler hiç bu beni sinir etti
Bu huyum çok kötü gerçekten sinirlenince üzülümce yemeğe veriyorum kendimi
Neyse ki çok almamışsın.Eki Görüntüle 2030401 89.3
@nanekekik
rakibemRuveydavera
kıştan beri 2 kg almışım
Mefkurem
@Pembesepet
Kilolarımız yakın, hedefimiz de aynı, ben azıcık boydan kısa ve yaşça büyük ama olsun. Bakalım kim önce hedefe ulaşacak... Birbirimizi motive edelim olur mu?
Bana da oldu bir iki cumaya göre fazla çıktım ama geçici oldu, bir iki güne düzelirYa kızlar birşey soracağım ben cuma günü 66.5 çıktım ama o günden sonra kendimi hiç 66.5 görmedim ya 67.4 çıkıyorum ya 67.3 neden böyle oluyor sizede oluyormu
Yaaa ben de mutsuz hissediyorum. Film filan izledim ama pek iyi gelmedi, açık havada yürüyüşe çıkmak iyi geliyor ama mutsuzluktan bunu başaracak enerjim olmuyor bazen. Bugün mutfak dolaplarını ayrıntılı temizledim biraz iyi geldi. Bir de arkadaşlarımla buluşmak iyi geliyor genelde ama o da her zaman mümkün olmuyor.Kızlar kendinizi mutsuz hissediginiz zamanlar neler yapıyorsunuzşu iki gündür öyle hissediyorum napsam olmuyor
Gçmiş olsun. Menün çok güzel ve sağlıklı tebrikler.Kızlar menümü ysziyim ben
Sabah
1 yumurtadan omlet mantarlı biberli
Hellim peyniri
2 zeytin
Öğlen
Menemen 2 servis kaşığı yumurtasız
2 tane köfte
4 kaşık yoğurt
Ara
10 tane fıstık
Akşam
Peynirli salata
Su 3 lt
Spor da 30 dk yürüyüş
Ayyy gece nasıl uyuduysam boynum tutulmuş hafif
Aslında yapılacak en iyi şey bu.Tatlım şöyle soylıyım boş durma ben günüm boş geçince mutsuzluk duygularım kabarıyor sevdiğin bi aktivite ile uğraşabilirsin ama nacizane bir tavsiyede bulunayım için daraldı mutsuz san sorun maneviyat olabilir bi abdes t alıp kıbleye yönelip seni yaratan ile başbaşa kalmak iyi gelecektir diye düşünüyorum dua et bol boll
Tüh çok geçmiş olsun. İnşallah ciddi birşey yoktur.bu arada kızlar yarın geri döncez annem ayağını sakatladı burda da pek güvenmedim saçma sapan hem film çekiyor hem çatlak olabilir olmayadabilir dedi şaka gibi madem bilmion neden film çekiyon yani geçici alçıya aldılar en iyisi kendi doktorumuza gidicez
geçmiş olsun cnmbu arada kızlar yarın geri döncez annem ayağını sakatladı burda da pek güvenmedim saçma sapan hem film çekiyor hem çatlak olabilir olmayadabilir dedi şaka gibi madem bilmion neden film çekiyon yani geçici alçıya aldılar en iyisi kendi doktorumuza gidicez
Poğaça tabiki olmamış cnm onun yerine 2 dil.tb ekmek yesen daha iyi doyardınMenim sabah 9
1 yumurtalı 2 kaşık melemen .1 salatalık 1domates 1biber .1 elma yarim poğaça çok üzgünüm ama dayanamadım
Öğlen 2 nektarı malesef
Akşam saat 7
2 bardak süt 1 kasik yogurt 1 elma 1 nektarı 1 kuru incir ve 1yemek k.tarcin ı blendirdan geçirdim ve içtim ama mide ağrısı çekiyorum sanırım sütten olabilir
Bence az yemişsin, dün için de söylemiştim gerçekten yemek yersen daha iyi olur diye düşünüyorum. Poğaça ev yapımı ise çok kötü değil ama hazırsa yazık aşırı yağlıdır.Menim sabah 9
1 yumurtalı 2 kaşık melemen .1 salatalık 1domates 1biber .1 elma yarim poğaça çok üzgünüm ama dayanamadım
Öğlen 2 nektarı malesef
Akşam saat 7
2 bardak süt 1 kasik yogurt 1 elma 1 nektarı 1 kuru incir ve 1yemek k.tarcin ı blendirdan geçirdim ve içtim ama mide ağrısı çekiyorum sanırım sütten olabilir
geçmiş olsun cnm
Hep berabermi döneceksiniz
Poğaça tabiki olmamış cnm onun yerine 2 dil.tb ekmek yesen daha iyi doyardın
1 günde 5 porsiyon meyve
Çok Çok fazla
Ben de aynı hataya sık sık düşüyorum ama bunu kesinlikle değiştirmeliyiz yoksa nasıl zayıflarız. Olan olmuş daha fazla bunu düşünüp mutsuz olma, kaldığın yerden devam et canım. Üstelik Cumaya kadar çok rahat iyi bir eksi getirecek vakit var kendini hemen topla. Akşam yatmadan önce yoğurt limon pulbiber ye, çok iyi geliyor.
Neyse ki çok almamışsın.
Kilolarımız yakın, hedefimiz de aynı, ben azıcık boydan kısa ve yaşça büyük ama olsun. Bakalım kim önce hedefe ulaşacak... Birbirimizi motive edelim olur mu?
Bana da oldu bir iki cumaya göre fazla çıktım ama geçici oldu, bir iki güne düzelir
Yaaa ben de mutsuz hissediyorum. Film filan izledim ama pek iyi gelmedi, açık havada yürüyüşe çıkmak iyi geliyor ama mutsuzluktan bunu başaracak enerjim olmuyor bazen. Bugün mutfak dolaplarını ayrıntılı temizledim biraz iyi geldi. Bir de arkadaşlarımla buluşmak iyi geliyor genelde ama o da her zaman mümkün olmuyor.
Gçmiş olsun. Menün çok güzel ve sağlıklı tebrikler.
Aslında yapılacak en iyi şey bu.
Tüh çok geçmiş olsun. İnşallah ciddi birşey yoktur.
Haklısın Şeydaaaa'mmbefitlady bahar koş spora olmuş mu o menü sinirlenip yemek bi tek kendine zarar verir o kişi değil sen zararı görürsün lütfen telafi için spor ve hafif olsun menüler bu hafta
Ne çabuk kabullendin kız benim kazanıcağımı
Aslında nedenini bulsam çözümü kolay canımdaKantaron yağı çok iyi geliyor benimde aynı ama küçüldüler önce kendini sev canım öyle kilolar gidiyor
Menülerinize bayıldım evde de bi karpuz var bal gibi dalasım geldi :)))
Ben kil maskesi yapıyorum, özel cilt sabunu aldım ona başladım, gözeneklerim için harekete geçeceğim :) kantaron yağı sürüyorum çatlaklara ve saç maskemi yapıyorum saçlarımı baya uzattım ilk kez :)) zayıflayayımda pembe ombre yaptırıcam :)
Dans ediyorum ben acıyorum kıpır kıpır müzik neden mutsuz hissediyorsun canım
Kız bir de yürüyüş yapsan rekor kiricaktin herhalde maşallah20 dk sabah spor
80 dk akşam sporu toplam 100 dk spor sahile inecektim ama misafir geliyor evdeyim üstüne birde yürüyüş yapacaktım ama olmadı :)
@nanekekik
Ay o çok kötü oluyor Seyda menü çok güzelKızlar menümü ysziyim ben
Sabah
1 yumurtadan omlet mantarlı biberli
Hellim peyniri
2 zeytin
Öğlen
Menemen 2 servis kaşığı yumurtasız
2 tane köfte
4 kaşık yoğurt
Ara
10 tane fıstık
Akşam
Peynirli salata
Su 3 lt
Spor da 30 dk yürüyüş
Ayyy gece nasıl uyuduysam boynum tutulmuş hafif
Olabilir abla bu ruh halini hiç sevmedimBu akşam kilosu cnm
Sabah aç karna çıplak tartıl gerçek kilon ortaya çıkar
Zaten pazartesileri kontrol amaçlı bildirim yapıyoruz
Yine aç karna Sabah kilon değilmi cnm
Kaçamak yoksa ödem olmuş demektir
Bazılarında fazla sporda şişlik yapıyor
Tatlım son zamanlarda streslşydin ondan bence
Şimdi sporada başladın daha iyi hissedeksin
Aç oyun havası oyna biraz havan değişsin
Tarçınlı süt
Kuru meyvler
Meyve
bu ara boş kalmaya pek fırsatım yok canım oldukça yoğunum haklısın belkide maneviyat tr eksik olanTatlım şöyle soylıyım boş durma ben günüm boş geçince mutsuzluk duygularım kabarıyor sevdiğin bi aktivite ile uğraşabilirsin ama nacizane bir tavsiyede bulunayım için daraldı mutsuz san sorun maneviyat olabilir bi abdes t alıp kıbleye yönelip seni yaratan ile başbaşa kalmak iyi gelecektir diye düşünüyorum dua et bol boll
Çok geçmiş olsun canımbu arada kızlar yarın geri döncez annem ayağını sakatladı burda da pek güvenmedim saçma sapan hem film çekiyor hem çatlak olabilir olmayadabilir dedi şaka gibi madem bilmion neden film çekiyon yani geçici alçıya aldılar en iyisi kendi doktorumuza gidicez
oda etkili olabilir Seyda en yakın zamanda kendime zaman ayirayimBence sen bi süre misafirleri bırak kendinle ilgilen canım biraz kendin için bişeyler yap ne olursa bu ama kendin için olsun
afiyet olsun canım poğaça olmasa iyimis geçmiş olsun mideneMenim sabah 9
Öğlen 2 nektarı malesef
Akşam saat 7
oyle tatlımya bazen istediğimiz şeyler mümkün olmuyorBen de aynı hataya sık sık düşüyorum ama bunu kesinlikle değiştirmeliyiz yoksa nasıl zayıflarız. Olan olmuş daha fazla bunu düşünüp mutsuz olma, kaldığın yerden devam et canım. Üstelik Cumaya kadar çok rahat iyi bir eksi getirecek vakit var kendini hemen topla. Akşam yatmadan önce yoğurt limon pulbiber ye, çok iyi geliyor.
Neyse ki çok almamışsın.
Bana da oldu bir iki cumaya göre fazla çıktım ama geçici oldu, bir iki güne düzelir
Yaaa ben de mutsuz hissediyorum. Film filan izledim ama pek iyi gelmedi, açık havada yürüyüşe çıkmak iyi geliyor ama mutsuzluktan bunu başaracak enerjim olmuyor bazen. Bugün mutfak dolaplarını ayrıntılı temizledim biraz iyi geldi. Bir de arkadaşlarımla buluşmak iyi geliyor genelde ama o da her zaman mümkün olmuyor.
Gçmiş olsun. Menün çok güzel ve sağlıklı tebrikler.
Aslında yapılacak en iyi şey bu.
Tüh çok geçmiş olsun. İnşallah ciddi birşey yoktur.
Tek sefer de çıksam evdeki tartıdan daha az çıkıyor. Ama annem de cocuklar da iki tartıda da aynı çıkıyorlar. Çözemedim bu işi göbeğim tartı kapsamının dışında kaldığından onu yok mu sayıyor acabaNiye bir tek sende oluyor acaba üstüne bir çok kez çıkınca mı beyni karıştı
Evet çok iyi oldu bu, bi ara diyordum zaten sıskaların arasında kaldım diye.
Yürüyüş iyi olmuş. Akşam tereyağı bala hiç girmeseydin daha iyi olurmuş.12:30
yarım simit krem peynir
domates salatalık
kavun
1 haşlama yumurta
17:30
3 etsiz çiğ köfte
domates salatalık
2 d. ekmek bal t. yağı
su 2.5 lt 3 deyim
spor 50 dk tempolu yürüyüş
@nanekekik
Bu saatte olmayaydı iyiydi ama en az zararla kapattın günü diyelimKızlar menüme maalesef ekleme oldu. akşam için 8'e kadar bekleyemedim. bu sefer acıktım ve dayanamayıp 1 tb ekmek ve yarım kase tarhana çorbası menüme eklendi. Umarım kötü etkilemez diyetimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?