Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Menim sabah 9
1 yumurtalı 2 kaşık melemen .1 salatalık 1domates 1biber .1 elma yarim poğaça çok üzgünüm ama dayanamadım
Öğlen 2 nektarı malesef
Akşam saat 7
2 bardak süt 1 kasik yogurt 1 elma 1 nektarı 1 kuru incir ve 1yemek k.tarcin ı blendirdan geçirdim ve içtim ama mide ağrısı çekiyorum sanırım sütten olabilir

Ben de aynı hataya sık sık düşüyorum ama bunu kesinlikle değiştirmeliyiz yoksa nasıl zayıflarız. Olan olmuş daha fazla bunu düşünüp mutsuz olma, kaldığın yerden devam et canım. Üstelik Cumaya kadar çok rahat iyi bir eksi getirecek vakit var kendini hemen topla. Akşam yatmadan önce yoğurt limon pulbiber ye, çok iyi geliyor.
Neyse ki çok almamışsın.
Baslangic 89.3

Hedef 70
@nanekekik
Kilolarımız yakın, hedefimiz de aynı, ben azıcık boydan kısa ve yaşça büyük ama olsun. Bakalım kim önce hedefe ulaşacak... Birbirimizi motive edelim olur mu?

Ya kızlar birşey soracağım ben cuma günü 66.5 çıktım ama o günden sonra kendimi hiç 66.5 görmedim ya 67.4 çıkıyorum ya 67.3 neden böyle oluyor sizede oluyormu
Bana da oldu bir iki cumaya göre fazla çıktım ama geçici oldu, bir iki güne düzelir
Kızlar kendinizi mutsuz hissediginiz zamanlar neler yapıyorsunuzşu iki gündür öyle hissediyorum napsam olmuyor
Yaaa ben de mutsuz hissediyorum. Film filan izledim ama pek iyi gelmedi, açık havada yürüyüşe çıkmak iyi geliyor ama mutsuzluktan bunu başaracak enerjim olmuyor bazen. Bugün mutfak dolaplarını ayrıntılı temizledim biraz iyi geldi. Bir de arkadaşlarımla buluşmak iyi geliyor genelde ama o da her zaman mümkün olmuyor.
Gçmiş olsun. Menün çok güzel ve sağlıklı tebrikler.
Aslında yapılacak en iyi şey bu.
Tüh çok geçmiş olsun. İnşallah ciddi birşey yoktur.

geçmiş olsun cnm
Hep berabermi döneceksiniz

Poğaça tabiki olmamış cnm onun yerine 2 dil.tb ekmek yesen daha iyi doyardın
1 günde 5 porsiyon meyve
Çok Çok fazla

Bence az yemişsin, dün için de söylemiştim gerçekten yemek yersen daha iyi olur diye düşünüyorum. Poğaça ev yapımı ise çok kötü değil ama hazırsa yazık aşırı yağlıdır.

İnşallah canım

Haklısın Şeydaaaa'mm
Yaa gerçekten yememem gerek bildiğim halde yedim ya kendime nasıl kızdımm

Aslında nedenini bulsam çözümü kolay canımda
20 dk sabah spor
80 dk akşam sporu toplam 100 dk spor sahile inecektim ama misafir geliyor evdeyim üstüne birde yürüyüş yapacaktım ama olmadı :)
@nanekekik
Kız bir de yürüyüş yapsan rekor kiricaktin herhalde maşallah
Ay o çok kötü oluyor Seyda menü çok güzel
Olabilir abla bu ruh halini hiç sevmedim
bu ara boş kalmaya pek fırsatım yok canım oldukça yoğunum haklısın belkide maneviyat tr eksik olan

Çok geçmiş olsun canım
Bence sen bi süre misafirleri bırak kendinle ilgilen canım biraz kendin için bişeyler yap ne olursa bu ama kendin için olsun
oda etkili olabilir Seyda en yakın zamanda kendime zaman ayirayim

afiyet olsun canım poğaça olmasa iyimis geçmiş olsun midene

oyle tatlımya bazen istediğimiz şeyler mümkün olmuyor

Niye bir tek sende oluyor acaba üstüne bir çok kez çıkınca mı beyni karıştı
Tek sefer de çıksam evdeki tartıdan daha az çıkıyor. Ama annem de cocuklar da iki tartıda da aynı çıkıyorlar. Çözemedim bu işi göbeğim tartı kapsamının dışında kaldığından onu yok mu sayıyor acaba

Edibe12 madem hedefimiz aynı, bizde hedef arkadaşı olalım o halde selam yoldaşım
Evet çok iyi oldu bu, bi ara diyordum zaten sıskaların arasında kaldım diye.
12:30
yarım simit krem peynir
domates salatalık
kavun
1 haşlama yumurta

17:30
3 etsiz çiğ köfte
domates salatalık
2 d. ekmek bal t. yağı
su 2.5 lt 3 deyim

spor 50 dk tempolu yürüyüş

@nanekekik
Yürüyüş iyi olmuş. Akşam tereyağı bala hiç girmeseydin daha iyi olurmuş.

Mefkurem kiz hayatta misin. Ben akşam karpuzundan sonra kendime geldim azcik. Erkenden uyuyup açlıkla uğraşmayayım diyorum. Sen ne alemlerdesin

Kızlar menüme maalesef ekleme oldu. akşam için 8'e kadar bekleyemedim. bu sefer acıktım ve dayanamayıp 1 tb ekmek ve yarım kase tarhana çorbası menüme eklendi. Umarım kötü etkilemez diyetimi.

Kızlar menüme maalesef ekleme oldu. akşam için 8'e kadar bekleyemedim. bu sefer acıktım ve dayanamayıp 1 tb ekmek ve yarım kase tarhana çorbası menüme eklendi. Umarım kötü etkilemez diyetimi.
Bu saatte olmayaydı iyiydi ama en az zararla kapattın günü diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…