- 16 Temmuz 2017
- 1.909
- 5.600
- 108
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #213.141
Ayy çok amiiinn, gazan mübarek olsun yoldaşAkşamın son vuruşu bir limon ve yarim fincan zeytinyağı. Allah ım emeklerimi görüyorsun. Bu yolda da yardımcım ol. AAMINNNNN
Teşekkür ederim. Hepimizinki insallah. Hepimiz mezun olup çıtır çıtır geldiğimiz günler olsun başarı hikayelerimizi anlatalım herkeslere insallahAyy çok amiiinn, gazan mübarek olsun yoldaş
İki öğün ha iyi valla tebrik ederim, beni 6-7 öğün kesmiyorsabah
1 salatalık
kibrit kutusu peynir
3 zeytin
2 çatal peynirli biber kızartması
ekmek yarım dilim
öğle
5 nohutlu sarma
bir kaşık bulgurlu kabak
2 kaşık yogurt
akşam sofrasına oturmadım geç oluyor çünkü.
birazdan sade maden suyuna limon dilimi atıp içmeyi planlıyorum
@nanekekik
Erva gel senin hedefini de 70 yapalım. Mehlika, sen ve ben 70 yoldaşı olalımBu arada ben hedefimi tam söylememiştim sanirim. Şuan için olmak istediğim kilo 75. Inşallah buna ulaşırım.
Sorma canım ya ben ki ekmeği göç gibi yiyen ben, şimdi bir dilim bazen yarım yiyorum, eskisi kadar acıkmıyorum.İki öğün ha iyi valla tebrik ederim, beni 6-7 öğün kesmiyor
Erva gel senin hedefini de 70 yapalım. Mehlika, sen ve ben 70 yoldaşı olalım
Sendeki bu iradeyle 50 bile olursun başkanCanım benim planım birazda ikinci hamilelik için 55 yoksa 60 la da mutluyum
Haklısın valla insan istiyor yani kıskanıyorlar işte ya başka açıklama yapamıyorum
Ama üzüm pek tercih etme ve bence patates sabahki yediklerin bana fazla geldi canım bugün daha hafif geçirsen daha iyi olur artı çıkma sonra
Güzel bence menü ben beğendim afiyet olsun
Aminn canimAkşamın son vuruşu bir limon ve yarim fincan zeytinyağı. Allah ım emeklerimi görüyorsun. Bu yolda da yardımcım ol. AAMINNNNN
Anlaticaz canım bu azmimizin elinden ne kurtulur hemde çok yakın zamanda yazicsz başarı hikayeleriniTeşekkür ederim. Hepimizinki insallah. Hepimiz mezun olup çıtır çıtır geldiğimiz günler olsun başarı hikayelerimizi anlatalım herkeslere insallah
harikasinçevir çevir yandan yandan
hop bir kii üç
inan 75 kesmiyecek seni 60lari görmek isteyeceksinBu arada ben hedefimi tam söylememiştim sanirim. Şuan için olmak istediğim kilo 75. Inşallah buna ulaşırım.
Şunu 65 yapalımİki öğün ha iyi valla tebrik ederim, beni 6-7 öğün kesmiyor
Erva gel senin hedefini de 70 yapalım. Mehlika, sen ve ben 70 yoldaşı olalım
kocaman maşallahSorma canım ya ben ki ekmeği göç gibi yiyen ben, şimdi bir dilim bazen yarım yiyorum, eskisi kadar acıkmıyorum.
Oh oh yoldaşlar çoğaldı kervanımız büyüyor
bu sıcakta künefe keşke olmasaymişEee bana bi yoldaş lazım kim var daha çok hırslanmak lazım boşta olan var mı yoksa geç mi kaldım bu arada dayanamayıp büyük bi çatal künefe yedim
Aminn canim
Anlaticaz canım bu azmimizin elinden ne kurtulur hemde çok yakın zamanda yazicsz başarı hikayelerini
harikasin
inan 75 kesmiyecek seni 60lari görmek isteyeceksin
Şunu 65 yapalım
kocaman maşallah
bu sıcakta künefe keşke olmasaymiş
Bugün akşam biraz fazla olmuş cnm12:30
yarım simit krem peynir
domates salatalık
kavun
1 haşlama yumurta
17:30
3 etsiz çiğ köfte
domates salatalık
2 d. ekmek bal t. yağı
su 2.5 lt 3 deyim
spor 50 dk tempolu yürüyüş
@nanekekik
yok cnm servis dışıyımMefkurem kiz hayatta misin. Ben akşam karpuzundan sonra kendime geldim azcik. Erkenden uyuyup açlıkla uğraşmayayım diyorum. Sen ne alemlerdesin
en azından kaçamak değil cnm ama yoğurt cacık türüde yiyebilirdinKızlar menüme maalesef ekleme oldu. akşam için 8'e kadar bekleyemedim. bu sefer acıktım ve dayanamayıp 1 tb ekmek ve yarım kase tarhana çorbası menüme eklendi. Umarım kötü etkilemez diyetimi.
Tatlım saatleri yazarsan daha iyi yorumlarız senin öğlen dediğin geç bi saatse olabilir ama erkense öğün atlamak iyi değilsabah
1 salatalık
kibrit kutusu peynir
3 zeytin
ekmek yarım dilim
öğle
5 nohutlu sarma
bir kaşık bulgurlu kabak
2 kaşık yogurt
@nanekekik
valla su bile içemiyorumAkşamın son vuruşu bir limon ve yarim fincan zeytinyağı. Allah ım emeklerimi görüyorsun. Bu yolda da yardımcım ol. AAMINNNNN
senin boyun kaçtı TatlımBu arada ben hedefimi tam söylememiştim sanirim. Şuan için olmak istediğim kilo 75. Inşallah buna ulaşırım.
Künefe yiyerekmi bayrama zayıflıcan şekerimEee bana bi yoldaş lazım kim var daha çok hırslanmak lazım boşta olan var mı yoksa geç mi kaldım bu arada dayanamayıp büyük bi çatal künefe yedim
Tatlım saatleri yazarsan daha iyi yorumlarız senin öğlen dediğin geç bi saatse olabilir ama erkense öğün atlamak iyi değil
benim gibi meyveyi çok kacirmişsin helede akşam yemek doğru değilmiş kuzuMenim sabah 9
1 yumurtalı 2 kaşık melemen .1 salatalık 1domates 1biber .1 elma yarim poğaça çok üzgünüm ama dayanamadım
Öğlen 2 nektarı malesef
Akşam saat 7
2 bardak süt 1 kasik yogurt 1 elma 1 nektarı 1 kuru incir ve 1yemek k.tarcin ı blendirdan geçirdim ve içtim ama mide ağrısı çekiyorum sanırım sütten olabilir
mutsuzlugun en güzel ilacı spor ve yürüyüş benceBen de aynı hataya sık sık düşüyorum ama bunu kesinlikle değiştirmeliyiz yoksa nasıl zayıflarız. Olan olmuş daha fazla bunu düşünüp mutsuz olma, kaldığın yerden devam et canım. Üstelik Cumaya kadar çok rahat iyi bir eksi getirecek vakit var kendini hemen topla. Akşam yatmadan önce yoğurt limon pulbiber ye, çok iyi geliyor.
Neyse ki çok almamışsın.
Kilolarımız yakın, hedefimiz de aynı, ben azıcık boydan kısa ve yaşça büyük ama olsun. Bakalım kim önce hedefe ulaşacak... Birbirimizi motive edelim olur mu?
Bana da oldu bir iki cumaya göre fazla çıktım ama geçici oldu, bir iki güne düzelir
Yaaa ben de mutsuz hissediyorum. Film filan izledim ama pek iyi gelmedi, açık havada yürüyüşe çıkmak iyi geliyor ama mutsuzluktan bunu başaracak enerjim olmuyor bazen. Bugün mutfak dolaplarını ayrıntılı temizledim biraz iyi geldi. Bir de arkadaşlarımla buluşmak iyi geliyor genelde ama o da her zaman mümkün olmuyor.
Gçmiş olsun. Menün çok güzel ve sağlıklı tebrikler.
Aslında yapılacak en iyi şey bu.
Tüh çok geçmiş olsun. İnşallah ciddi birşey yoktur.
çok geçmiş olsun SeydamAynen döncez mecbur benim aklım kalır eşimin de öyle gidelim de ne olduğunu öğrenelim ağrısı kötü
karbonhidrat çok olmuş akşamki ekmekler yerine sebze tarzı yeseydin keske12:30
yarım simit krem peynir
domates salatalık
kavun
1 haşlama yumurta
17:30
3 etsiz çiğ köfte
domates salatalık
2 d. ekmek bal t. yağı
su 2.5 lt 3 deyim
spor 50 dk tempolu yürüyüş
@nanekekik
Kız kim sıski bı şeyda var gerimiz gotlu göbekli hatunlariz daha:)Evet çok iyi oldu bu, bi ara diyordum zaten sıskaların arasında kaldım diye.
Yürüyüş iyi olmuş. Akşam tereyağı bala hiç girmeseydin daha iyi olurmuş.
nasıl gitti detoksun ilk güne ve kaç kilo hedefliuorsun bu hafta canisiMefkurem kiz hayatta misin. Ben akşam karpuzundan sonra kendime geldim azcik. Erkenden uyuyup açlıkla uğraşmayayım diyorum. Sen ne alemlerdesin
olmasaymiş iyiymiş ama büyük bir kaçamak değilKızlar menüme maalesef ekleme oldu. akşam için 8'e kadar bekleyemedim. bu sefer acıktım ve dayanamayıp 1 tb ekmek ve yarım kase tarhana çorbası menüme eklendi. Umarım kötü etkilemez diyetimi.
akşam birşeyler ye genede yoğurt salata gibi çok aclikta bı yerde vücudu kıtlığa sokuyor canimsabah
1 salatalık
kibrit kutusu peynir
3 zeytin
ekmek yarım dilim
öğle
5 nohutlu sarma
bir kaşık bulgurlu kabak
2 kaşık yogurt
@nanekekik
dileğim hadi bahçedekilere neyse diyelim ama çekirdek olmuşmu güzelimMenucan
Spor öncesi kahve 2 ceviz
Kahvaltı 12:00
1dilim çavdar
1 omlet
2 zeytin
Domates salatalık
1kucuk kase lor
Biraz peynir
3:00 Türk kahvesi
5:00 küçük tabak bamya
1 tabak tavuk yemeği
Salata yoğurt
Biraz patlıcan salatası
Bahçeden dayanamayıp
2 erik
1 armut
Küçük şeftali
On tane kadar fındık yedim
9:00 çay 2 avuç çekirdek
3lt su
2 büyük bardak yeşil çay
30dk jillan
15dk sikilaşma hareketleri
biz kervan yaptık yoldaş, gardaş, kilodaş ne olursan ol yine de gelEee bana bi yoldaş lazım kim var daha çok hırslanmak lazım boşta olan var mı yoksa geç mi kaldım bu arada dayanamayıp büyük bi çatal künefe yedim
Tatlım arada kendin gidip yesen olmuyormuHaklısın canım bundan sonra saatleri de yazayım.
öğleyi 4 gibi yedik, akşamı 10 gibi yediler hayınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?