Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ya kızlar birşey soracağım ben cuma günü 66.5 çıktım ama o günden sonra kendimi hiç 66.5 görmedim ya 67.4 çıkıyorum ya 67.3 neden böyle oluyor sizede oluyormu
olmazmi bazen perşembe ye kadar artı sabit gittiğim oluyor kaçamak yapmadiysan korkma o ibre iner eksiye

Kızlar kendinizi mutsuz hissediginiz zamanlar neler yapıyorsunuzşu iki gündür öyle hissediyorum napsam olmuyor
Bebeğim yoruldun bu yaz hep bir koşturma ile geçti sonra fıstığın hastalanması etkiledi .. tavsiyem bütün dikkatini diyete spora ver helede spor harika bir antidepresan bence ,keyif aldığın bir etkinliğe yönel yada kitap elişi temizlik neyse o artık iyi gelicektie
110 dk hafif tempo yürüyüş, spor sayiliyormuydu
@nanekekik
sayılmaz mı sayılır bence

Güzelim bende şuan reglim inan beynimizin oyunu oda diyete konsantre olunca tatlı krizi olmuyor artık ama diyette değilsem yediğim tatlının hamurişinin haddi hesabı yok çünkü bilinçaltı yapmışım reglken tatlı istiyor vucud diye sanki
Şayet baskilayamiyosan bence meyve ile atlatmaya çalış
20 dk sabah spor
80 dk akşam sporu toplam 100 dk spor sahile inecektim ama misafir geliyor evdeyim üstüne birde yürüyüş yapacaktım ama olmadı :)
@nanekekik
hay maşallah 45dk yetiyor bana 1saat bile sıkıyor yoruyor süpersin

inşallah canım hepberaber

Basım kalabalıktan kurtulsun da, eve gecince netten videolarla destek almayi düşünüyorum.
çok güzel videolar var ozelliklede hiit cardio , cardio plates,jiilaan tavsiye ederim

menü harika her zamanki gibi,geçmiş olsun bilirim pek kötü olur oda

hiç aklımda yokken bu işe girdim sizi görüp tatilde baskül alacak kadar gaza geldim desem yeridir

böyle böyle sistemi oturtcam inşallah. Araştırmalarıma devam ediyorum efenim
Insan burda azimle kilo verenleri gördükçe gaza geliyor :)

Eee bana bi yoldaş lazım kim var daha çok hırslanmak lazım boşta olan var mı yoksa geç mi kaldım bu arada dayanamayıp büyük bi çatal künefe yedim
Hiç emziriyorum, reglim, eşim karşımda yedi diye kendini kandırma, nefsine yenik düşmüşsün kabul et ve bir daha böyle bir durumda daha kararlı olacağım, güçlü duracağım diye karar al. Yarın da okkalı bir sporla eritmeye çalış, baya bir ter dökmen lazım künefe bir çatal da olsa öyle kolay kolay erimez
Yani bilemiyorum Dilek, sanki tatil havasından çıkamamışsın gibi geldi bana. Bak desen ki koruma menüsü süper derim ama cuma gün yüzünü güldürecek bir eksi için, emek verip yaptığın sporların boşa gitmemesi için öğün saatlerine ve içeriklerine biraz daha dikkat et güzelim.
Şunu 65 yapalım
Aslınd tabiki 65 bile yetmez ama 70'e o kadar uzağım ki 65 demeye cesaretim yok
Edibe bolca dereotu yesene kuzum
Hipotiroidi olanlar için dereotu çok iyiymiş ama pek sevmiyorum, malesef geçmişte bir hevese aldığım demetler yenmeyip çöpe gitti. O yüzden ara ara alıp alışmaya zorluyorum kendimi. Metabolizmayı hızlandırıyormuş.
Kız kim sıski bı şeyda var gerimiz gotlu göbekli hatunlariz daha:)
Ne diyeyim Dilek şu anki hedefim morbid obezlikten çıkıp sizin gibi göbekli bir hatun olabilmek. Mesela Şeyda ve Zuhal'in verdikleri kiloya bakıp bir umut görüyorum sonra diyorum boy kilo oranına bakarsak benim 68 halimden 48'e inmiş gibiler, tabiki büyük bir başarı ama benim durumum vehamet ötesi, benim hedefim onların başlangıç noktası düşün artık.
Çikolata yerdim bitter bitter, şimdi napcam ki bende bilemedim bak
Tövbe tövbe, araştırma yapıyorum derken diyette bitterin faziletleri kısmına denk geldin galiba
Şaka bir yana akşam düzgün birşeyler yemeyince kaçınılmaz son malesef, sana ders olsun. Millet 10 da akşam yemeği yiyorsa sen 8.30 da otur ye yemeğini, yemek hazır değilse yap salatanı, yoğurdunu ye.

Sen fazla emzirmiyom dediydin cnm

Bunun için en iyi örnek şeyda
Ikiz bebek emziriyor hiçde kaçamağı yok
Biraz beyinde bitirmekle alakalı

Hiç kaçamaklar yapmıyorum tatlım ne yesem yazıyorum aceba fazla meyve tüketmem kilo yaparmiki

kız edibe maşallahın var
valla yorumlarını çok beğeniyorum

Aman sende kendini 150 kilo falan yaptın heralde
Baksana düşe kalka kaç kilo verdin bundan sonra daha iyi olacak
Bikaç ay sonra 7 lerdesin inş.

Edibe12 Mefkurem haklısınız daha azimli olmalıyım. aslında bi çatalda durduğum için çok sevindim benim için büyük basarı. Az derken günde 6 defa emiyor çok düşkün değil tamam pes ediyorum savunmaya geçmeyeceğim burası bundan güzel yersen guzel msjlar geliyor

Aynen öyle fıstık :))
Çünkü cuma günü kilo veremeyen arkadaşlarımız için hepimiz üzülüyoruz
Mademki zayıflamaya niyetlendik, başarmak için çok oyalanmayalım
Yoksa sıkılıp pes ediyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…