- 16 Temmuz 2017
- 1.909
- 5.600
- 108
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #213.161
Çikolata yerdim bitter bitter, şimdi napcam ki bende bilemedim bakKızlar kendinizi mutsuz hissediginiz zamanlar neler yapıyorsunuzşu iki gündür öyle hissediyorum napsam olmuyor
Ben de kendimi bi ara temizliğe verirdim tabi zayıfken sonrasında ne bulduysam yedimÇikolata yerdim bitter bitter, şimdi napcam ki bende bilemedim bak
olmazmi bazen perşembe ye kadar artı sabit gittiğim oluyor kaçamak yapmadiysan korkma o ibre iner eksiyeYa kızlar birşey soracağım ben cuma günü 66.5 çıktım ama o günden sonra kendimi hiç 66.5 görmedim ya 67.4 çıkıyorum ya 67.3 neden böyle oluyor sizede oluyormu
Bebeğim yoruldun bu yaz hep bir koşturma ile geçti sonra fıstığın hastalanması etkiledi .. tavsiyem bütün dikkatini diyete spora ver helede spor harika bir antidepresan bence ,keyif aldığın bir etkinliğe yönel yada kitap elişi temizlik neyse o artık iyi gelicektieKızlar kendinizi mutsuz hissediginiz zamanlar neler yapıyorsunuzşu iki gündür öyle hissediyorum napsam olmuyor
sayılmaz mı sayılır bence
Güzelim bende şuan reglim inan beynimizin oyunu oda diyete konsantre olunca tatlı krizi olmuyor artık ama diyette değilsem yediğim tatlının hamurişinin haddi hesabı yok çünkü bilinçaltı yapmışım reglken tatlı istiyor vucud diye sanki40 dklık süper tamamdır bu arada hasta olmuşum inş tatlı krizine girmem @nanekekik
Tatlı isteyince çanınız ne yapıyonuz kızlar
ben çatlaklar için Hindistan cevizi yağı sürmeye başladım bakalım nasıl olacak
hay maşallah 45dk yetiyor bana 1saat bile sıkıyor yoruyor süpersin20 dk sabah spor
80 dk akşam sporu toplam 100 dk spor sahile inecektim ama misafir geliyor evdeyim üstüne birde yürüyüş yapacaktım ama olmadı :)
@nanekekik
çok güzel videolar var ozelliklede hiit cardio , cardio plates,jiilaan tavsiye ederiminşallah canım hepberaber
Basım kalabalıktan kurtulsun da, eve gecince netten videolarla destek almayi düşünüyorum.
menü harika her zamanki gibi,geçmiş olsun bilirim pek kötü olur odaKızlar menümü ysziyim ben
Sabah
1 yumurtadan omlet mantarlı biberli
Hellim peyniri
2 zeytin
Öğlen
Menemen 2 servis kaşığı yumurtasız
2 tane köfte
4 kaşık yoğurt
Ara
10 tane fıstık
Akşam
Peynirli salata
Su 3 lt
Spor da 30 dk yürüyüş
Ayyy gece nasıl uyuduysam boynum tutulmuş hafif
Doğru söze ne diyim abladileğim hadi bahçedekilere neyse diyelim ama çekirdek olmuşmu güzelim
Insan burda azimle kilo verenleri gördükçe gaza geliyor :)hiç aklımda yokken bu işe girdim sizi görüp tatilde baskül alacak kadar gaza geldim desem yeridir
böyle böyle sistemi oturtcam inşallah. Araştırmalarıma devam ediyorum efenim
Eee bana bi yoldaş lazım kim var daha çok hırslanmak lazım boşta olan var mı yoksa geç mi kaldım bu arada dayanamayıp büyük bi çatal künefe yedim
Yani bilemiyorum Dilek, sanki tatil havasından çıkamamışsın gibi geldi bana. Bak desen ki koruma menüsü süper derim ama cuma gün yüzünü güldürecek bir eksi için, emek verip yaptığın sporların boşa gitmemesi için öğün saatlerine ve içeriklerine biraz daha dikkat et güzelim.Menucan
Spor öncesi kahve 2 ceviz
Kahvaltı 12:00
1dilim çavdar
1 omlet
2 zeytin
Domates salatalık
1kucuk kase lor
Biraz peynir
3:00 Türk kahvesi
5:00 küçük tabak bamya
1 tabak tavuk yemeği
Salata yoğurt
Biraz patlıcan salatası
Bahçeden dayanamayıp
2 erik
1 armut
Küçük şeftali
On tane kadar fındık yedim
9:00 çay 2 avuç çekirdek
3lt su
2 büyük bardak yeşil çay
30dk jillan
15dk sikilaşma hareketleri
Aslınd tabiki 65 bile yetmez ama 70'e o kadar uzağım ki 65 demeye cesaretim yokŞunu 65 yapalım
Hipotiroidi olanlar için dereotu çok iyiymiş ama pek sevmiyorum, malesef geçmişte bir hevese aldığım demetler yenmeyip çöpe gitti. O yüzden ara ara alıp alışmaya zorluyorum kendimi. Metabolizmayı hızlandırıyormuş.Edibe bolca dereotu yesene kuzum
Ne diyeyim Dilek şu anki hedefim morbid obezlikten çıkıp sizin gibi göbekli bir hatun olabilmek. Mesela Şeyda ve Zuhal'in verdikleri kiloya bakıp bir umut görüyorum sonra diyorum boy kilo oranına bakarsak benim 68 halimden 48'e inmiş gibiler, tabiki büyük bir başarı ama benim durumum vehamet ötesi, benim hedefim onların başlangıç noktası düşün artık.Kız kim sıski bı şeyda var gerimiz gotlu göbekli hatunlariz daha:)
Tövbe tövbe, araştırma yapıyorum derken diyette bitterin faziletleri kısmına denk geldin galibaÇikolata yerdim bitter bitter, şimdi napcam ki bende bilemedim bak
Ev yapımı tatlımBence az yemişsin, dün için de söylemiştim gerçekten yemek yersen daha iyi olur diye düşünüyorum. Poğaça ev yapımı ise çok kötü değil ama hazırsa yazık aşırı yağlıdır.
İyi bariEv yapımı tatlım
Sen fazla emzirmiyom dediydin cnm
Zeytinyağı ile yapıyorum içerisin e margarin koymuyorum inşallah çok zararlı olmamistirİyi bari
Hiç kaçamaklar yapmıyorum tatlım ne yesem yazıyorum aceba fazla meyve tüketmem kilo yaparmikiolmazmi bazen perşembe ye kadar artı sabit gittiğim oluyor kaçamak yapmadiysan korkma o ibre iner eksiye
Bebeğim yoruldun bu yaz hep bir koşturma ile geçti sonra fıstığın hastalanması etkiledi .. tavsiyem bütün dikkatini diyete spora ver helede spor harika bir antidepresan bence ,keyif aldığın bir etkinliğe yönel yada kitap elişi temizlik neyse o artık iyi gelicektie
sayılmaz mı sayılır bence
Güzelim bende şuan reglim inan beynimizin oyunu oda diyete konsantre olunca tatlı krizi olmuyor artık ama diyette değilsem yediğim tatlının hamurişinin haddi hesabı yok çünkü bilinçaltı yapmışım reglken tatlı istiyor vucud diye sanki
Şayet baskilayamiyosan bence meyve ile atlatmaya çalış
hay maşallah 45dk yetiyor bana 1saat bile sıkıyor yoruyor süpersin
çok güzel videolar var ozelliklede hiit cardio , cardio plates,jiilaan tavsiye ederim
menü harika her zamanki gibi,geçmiş olsun bilirim pek kötü olur oda
Meyveyi sabahları 1 porsiyon şeklinde Yemen yeterli canımHiç kaçamaklar yapmıyorum tatlım ne yesem yazıyorum aceba fazla meyve tüketmem kilo yaparmiki
kız edibe maşallahın varHiç emziriyorum, reglim, eşim karşımda yedi diye kendini kandırma, nefsine yenik düşmüşsün kabul et ve bir daha böyle bir durumda daha kararlı olacağım, güçlü duracağım diye karar al. Yarın da okkalı bir sporla eritmeye çalış, baya bir ter dökmen lazım künefe bir çatal da olsa öyle kolay kolay erimez
Aman sende kendini 150 kilo falan yaptın heraldeNe diyeyim Dilek şu anki hedefim morbid obezlikten çıkıp sizin gibi göbekli bir hatun olabilmek. Mesela Şeyda ve Zuhal'in verdikleri kiloya bakıp bir umut görüyorum sonra diyorum boy kilo oranına bakarsak benim 68 halimden 48'e inmiş gibiler, tabiki büyük bir başarı ama benim durumum vehamet ötesi, benim hedefim onların başlangıç noktası düşün artık.
Kimsine meyve yaramaz cnmHiç kaçamaklar yapmıyorum tatlım ne yesem yazıyorum aceba fazla meyve tüketmem kilo yaparmiki
Aynen öyle fıstık :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?