Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Edibecigim inan mümkün mertebe dikkat etmeye çalışıyorum motivasyon dada sıkıntım yok
Sadece bahçeye dalinca meyveye dayanamadim
Çekirdek fazla oldu ama muhabbetle gitti oda
Yarın pazartesi ile birlikte dahada dikkat eder cumaya eksiye düşerim regl etkilemezse tabii

Daha dikkatli olacam emin olun ben kaçar size iyi geceler yarın görüşürüz

kız edibe maşallahın var
valla yorumlarını çok beğeniyorum

Aman sende kendini 150 kilo falan yaptın heralde
Baksana düşe kalka kaç kilo verdin bundan sonra daha iyi olacak
Bikaç ay sonra 7 lerdesin inş.
Teşekkür ederim canım, sizden öğrenmeye çalışıyorum
Evet yaa her ne kadar çok verilecek kilom olsa da böyle güzel bir takımım, harika takım arkadaşlarım var. Motivasyonum da günden güne artıyor. Artık kilolar benden korksun, dediğin gibi yakında 7leri görürüz ikimiz de inşallah.
Tabii ki canım sen halledersin, cuma günü iyi bir eksi göreceğini düşünüyorum. Ama çekirdeğe dikkat et, göbekte yağlanma yapıyormuş haberin olsun Sana bir daha ki seferlere çekirdeksiz muhabbetler dilerim

Ben de yatayım artık. @nanekekik de gözükmüyor ortalarda... Bugün çok yedim gibi hissediyorum. Buraya yazıyorum, yarın yürüyüş yapmalıyım ve çok daha güzel bir menü yazmalıyım. Ve lütfen yaş-kuru hiç bir meyve ya da kuruyemiş olmadan bir gün geçirebileyim Hepimiz çok başarılı bir hafta geçirelim ve bu hafta takımımız dereceye girsin. Amin

Haklısın Şeydaaaa'mm
Yaa gerçekten yememem gerek bildiğim halde yedim ya kendime nasıl kızdımm

Tatlım o zaman tartıya çıkıp yüzleş vakalım ona göre telafisini yap

Sen fazla emzirmiyom dediydin cnm

Bunun için en iyi örnek şeyda
Ikiz bebek emziriyor hiçde kaçamağı yok
Biraz beyinde bitirmekle alakalı

Abla sütüm geliyor Allah'a şükür yetiyor da zaten süt çoğaltacak besinlerin çoğu diyette yediğim besinler.emziriyorum diye zararlı şeyleri yemek sadece kendini avutma şekli bana kalırsa ne bana ne çocuklarıma bi yararı var

Kızlar kilom tam 103 :) küsüratlar gitti :) 100 lere veda etmeye son 3 kg :) ben diyet yapıyordum 103 aşağı inmiyor bırakıyordum, yiyordum yiyordum sonra oldum 111 :) keşke o zaman başlasaydım diyorum ama hiç bi şey için geç değil doğru zaman şimdiymiş

Erva gel senin hedefini de 70 yapalım. Mehlika, sen ve ben 70 yoldaşı olalım
70 olsun farketmez :)

inan 75 kesmiyecek seni 60lari görmek isteyeceksin
Birinci duragim orası olsun. Sonrasına bakarız artik

Ay o kadar kötü oldunsa devam etme tabi

senin boyun kaçtı Tatlım
165

nasıl gitti detoksun ilk güne ve kaç kilo hedefliuorsun bu hafta canisi
Detoksla ne kadar gider tahmin edemiyorum. Elim kolum şiş niyeyse. Inşallah üstüne ödem tutmaz vücudum.

Oh süper az kalmış üç hanelilerden kurtulmaya
E ervam44 70 olunca yetmeyecek 60 olmak isteyeceksin
60 olduğum zamanları hiç hatırlamıyorum.o kadar uzak bir geçmiş ki. 75 ı görmüştüm. O yüzden ilk hedef onu yazdım. 75 bana yetmemişti tabiki

Zararın neresinden dönersen kardır canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…