- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #213.181
Edibecigim inan mümkün mertebe dikkat etmeye çalışıyorum motivasyon dada sıkıntım yokHiç emziriyorum, reglim, eşim karşımda yedi diye kendini kandırma, nefsine yenik düşmüşsün kabul et ve bir daha böyle bir durumda daha kararlı olacağım, güçlü duracağım diye karar al. Yarın da okkalı bir sporla eritmeye çalış, baya bir ter dökmen lazım künefe bir çatal da olsa öyle kolay kolay erimez
Yani bilemiyorum Dilek, sanki tatil havasından çıkamamışsın gibi geldi bana. Bak desen ki koruma menüsü süper derim ama cuma gün yüzünü güldürecek bir eksi için, emek verip yaptığın sporların boşa gitmemesi için öğün saatlerine ve içeriklerine biraz daha dikkat et güzelim.
Aslınd tabiki 65 bile yetmez ama 70'e o kadar uzağım ki 65 demeye cesaretim yok
Hipotiroidi olanlar için dereotu çok iyiymiş ama pek sevmiyorum, malesef geçmişte bir hevese aldığım demetler yenmeyip çöpe gitti. O yüzden ara ara alıp alışmaya zorluyorum kendimi. Metabolizmayı hızlandırıyormuş.
Ne diyeyim Dilek şu anki hedefim morbid obezlikten çıkıp sizin gibi göbekli bir hatun olabilmek. Mesela Şeyda ve Zuhal'in verdikleri kiloya bakıp bir umut görüyorum sonra diyorum boy kilo oranına bakarsak benim 68 halimden 48'e inmiş gibiler, tabiki büyük bir başarı ama benim durumum vehamet ötesi, benim hedefim onların başlangıç noktası düşün artık.
Tövbe tövbe, araştırma yapıyorum derken diyette bitterin faziletleri kısmına denk geldin galiba
Şaka bir yana akşam düzgün birşeyler yemeyince kaçınılmaz son malesef, sana ders olsun. Millet 10 da akşam yemeği yiyorsa sen 8.30 da otur ye yemeğini, yemek hazır değilse yap salatanı, yoğurdunu ye.
Daha dikkatli olacam emin olun ben kaçar size iyi geceler yarın görüşürüzAynen öyle fıstık :))
Çünkü cuma günü kilo veremeyen arkadaşlarımız için hepimiz üzülüyoruz
Mademki zayıflamaya niyetlendik, başarmak için çok oyalanmayalım
Yoksa sıkılıp pes ediyoruz
Teşekkür ederim canım, sizden öğrenmeye çalışıyorumkız edibe maşallahın var
valla yorumlarını çok beğeniyorum
Aman sende kendini 150 kilo falan yaptın heralde
Baksana düşe kalka kaç kilo verdin bundan sonra daha iyi olacak
Bikaç ay sonra 7 lerdesin inş.
Tabii ki canım sen halledersin, cuma günü iyi bir eksi göreceğini düşünüyorum. Ama çekirdeğe dikkat et, göbekte yağlanma yapıyormuş haberin olsunEdibecigim inan mümkün mertebe dikkat etmeye çalışıyorum motivasyon dada sıkıntım yok
Sadece bahçeye dalinca meyveye dayanamadim
Çekirdek fazla oldu ama muhabbetle gitti oda
Yarın pazartesi ile birlikte dahada dikkat eder cumaya eksiye düşerim regl etkilemezse tabii
Haklısın Şeydaaaa'mm
Yaa gerçekten yememem gerek bildiğim halde yedim ya kendime nasıl kızdımm
Sen fazla emzirmiyom dediydin cnm
Bunun için en iyi örnek şeyda
Ikiz bebek emziriyor hiçde kaçamağı yok
Biraz beyinde bitirmekle alakalı
Günaydın minik kuşlar
Yepyenibr haftaya daha bismillah diyerek başlayalım,
Haydin oturmaya mı geldik kııız kalkın kalkın gariii
70 olsun farketmez :)Erva gel senin hedefini de 70 yapalım. Mehlika, sen ve ben 70 yoldaşı olalım
Birinci duragim orası olsun. Sonrasına bakarız artikinan 75 kesmiyecek seni 60lari görmek isteyeceksin
Ay o kadar kötü oldunsa devam etme tabiyok cnm servis dışıyımakşamki karpuzdan sonra 1 saat fena değildi sonra yine başladı. Bide dondum, hırkayla battaniyenin altında ısınamadım. şimdi tartıldım sonuç mutlu etmedi beni heralde bana yaramıcak. Muhtemelen yarın devam etmicem
165senin boyun kaçtı Tatlım
Detoksla ne kadar gider tahmin edemiyorum. Elim kolum şiş niyeyse. Inşallah üstüne ödem tutmaz vücudum.nasıl gitti detoksun ilk güne ve kaç kilo hedefliuorsun bu hafta canisi
Oh süper az kalmış üç hanelilerden kurtulmayaKızlar kilom tam 103 :) küsüratlar gitti :) 100 lere veda etmeye son 3 kg :) ben diyet yapıyordum 103 aşağı inmiyor bırakıyordum, yiyordum yiyordum sonra oldum 111 :) keşke o zaman başlasaydım diyorum ama hiç bi şey için geç değil doğru zaman şimdiymiş
60 olduğum zamanları hiç hatırlamıyorum.o kadar uzak bir geçmiş ki. 75 ı görmüştüm. O yüzden ilk hedef onu yazdım. 75 bana yetmemişti tabiki
Kızlar kilom tam 103 :) küsüratlar gitti :) 100 lere veda etmeye son 3 kg :) ben diyet yapıyordum 103 aşağı inmiyor bırakıyordum, yiyordum yiyordum sonra oldum 111 :) keşke o zaman başlasaydım diyorum ama hiç bi şey için geç değil doğru zaman şimdiymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?