Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Detokstan sonra ödem söktürücü birşeyler de yapmam gerek sanirim. Parmaklarım duba gibi olmuş. Hiç bi kadar şiş hissetmemiştim. Detoksla alakası var mı acaba

Oh süper az kalmış üç hanelilerden kurtulmaya

60 olduğum zamanları hiç hatırlamıyorum.o kadar uzak bir geçmiş ki. 75 ı görmüştüm. O yüzden ilk hedef onu yazdım. 75 bana yetmemişti tabiki

Çok şükür az kaldı olursun canım ben bu kez tam hedefime ulaşıp ondan sonra korumaya geçeceğim korumayı da yapacağım 1 sene sonra da her ay tartılıp kilo aldıysam müdahale edeceğim

Zararın neresinden dönersen kardır canım

Öyle canım döndük bizde işte :)

Is yeri için güzel olmuş.

İş yeri için yapacağım böyle tarifler daha :) sen bu hafta listedesin di mi?

Bu hafta uçuralım listeyi kızlar kaçamaksız bol sporlu hafta olsun tartıya kaldı 3 gün :) 3 gün azimle devam edelim bende sabahları spor eklemeyi düşünüyorum bakalım dün geç yattım yorgunluğumu atarsam yapıcam, gün içerisinde sürekli squat, wall sit yapalım ya da ipsiz ip atlayalım :) akşama kadar kim kaç yapıyor bakalım

Menümü yazayım

Sabah 08:00 : 1 dilim Karatay böreği
1 domates
5-6 yeşil zeytin

Öğlen akşam arası ana öğün :) 16:00 gibi yerim sanırım son dk işi çıkmazsa

2-3 dilim Karatay böreği
Yanında yeşil çay içerim belki siyah çay :)

Çok Yorgun'um 2-3 saatlik uykuyla uyandım sabah yumurta haşlamaya üşendim iyi ki dün böreğimi yapmışım sabahta kurtardı beni kahvaltı hazırlamaktan :) yulaf yiyeyim dedim ona bile üşendim :))

Çok şükür az kaldı olursun canım ben bu kez tam hedefime ulaşıp ondan sonra korumaya geçeceğim korumayı da yapacağım 1 sene sonra da her ay tartılıp kilo aldıysam müdahale edeceğim
Aslında çok mantıklı. Ya bence bu süreçte birbirimize nasıl destek olduksa koruma döneminde de burda olmalıyız. Çünkü birbirimizin bu konu hakkında neler yaptığımızı biliyoruz. Ben de 70 kilolarda olup koruma dönemi geçirdikten sonra ikinci çocuk istiyorum. Nasip kısmet olursa seneye yaza hamilelik istiyorum. O zamana.kadar bedenime yatırım yapacağım insallah
Evet ben bu hafta listedeyim. Elimden geleni yapacağım tartı gününe kadar. Spor konusunda detoksta çok enerjim kalmadı ama onu da yavaş yavaş eklerim insallah

Bu saati deneyimleyen var mı bundan almak istiyorum nabız için
Bu saati ece de görmüştüm. Spor yaparken çok önemli diyordu. En hızlı yağ yakan nabız aralığında kalmak için önemliymiş. Ilk başlarda yağ yaktıran hareketlere zamanla vücut alıştığı için nabız yükselmezmiş. Bu saatle hangi hareketi yapacağınıza daha emin olabilirsiniz diyordu

Canım hedef çocuksa daha da indir kilonu bende düşünüyorum 2. Çocuk o yüzden 55 falan olmak istiyorum anca hamilelik sırasında eklenecek vs sonrası yine ayni mutsuzlukları yaşamak istemiyorum

Sadece karpuzla beslenince zorlar Zaten canım

Evet canım ama interval hiit yapmakta yağ yakıyor ama belli bi nabza çıkmak lazım onu ölçmek Laz'ım, Ece sanırım Apple Watch kullanıyor ben öyle bi şey istemiyorum sadece nabız için amacım saat telefona entegre olsun falan ona bile gerek Yok

plasticwoman Sen listede misin. Farklı gruptan gelmiştin o etkiliyor mu listeye girmeyi bilmiyorum

Canım ben listedeyim etkilemiyor geçen hafta da listedeydim transfer oldum direk deneme süresini geçtiğim için sorun olmadı

Canım ben listedeyim etkilemiyor geçen hafta da listedeydim transfer oldum direk deneme süresini geçtiğim için sorun olmadı
Listede olmana sevindim. Inşallah çok çok kilolar verip hep çıtır olalım hem de grup ilerlerde olsun.
Çocuk istiyorum da bir senede 55 kiloya düşebilir miyim ki. 55 kilo verebilir miyim yani. Bana pek inandırıcı gelmiyor bu. Ama kendime ayırdığım bir yılım var. Inşallah bu donémde başarabilirim birseyler

Verirsin canım ortalama 4-5 kg gidiyor her ay 5 kg versen ortalamada gider yani rahatlıkla verenler var önce inanman gerekli

Biraz önce tartıldım
Cuma : 82.5
Pztesi: 82. 2
Fark : 300 gr
Çok az gitmiş regl olduğum için mi yada bişeyleri yanlış yapıyorum moralim bozuldu.
Regl etkiler tabiki. Ama bence ekside olmak güzel bir başarı. Cumaya kadar bir kilonun üstünde verirsin kesin

Verirsin canım ortalama 4-5 kg gidiyor her ay 5 kg versen ortalamada gider yani rahatlıkla verenler var önce inanman gerekli
55 kiloya inanmak beni zorluyor. Çünkü daha öncesinde böyle bir hedef koymadım hiç kendime. Ama neden olmasın. O zaman çocuk işini ertelemem gerekecek. Çünkü indigim kiloda beş altı ay sabit kalıp korumayı öğrenmek istiyorum. Sonra hamilelik istiyorum. Hamileliğimde dikkat ettiğin için 14 kilo almıştım. Doğumdan bir hafta sonra hamilelik kiloma düşmüştüm. O yüzden hamilelik çok korkutmuyor beni sadece ondan sonra kendime vakit ayiramamak biraz korkutuyor.
Ben kendimi bi tazeleyip hedef mi yenilesem. O güç bende var değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…