- 12 Eylül 2014
- 1.293
- 2.970
- 83
- 39
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #213.201
Maşallah çok güzel.Kızlar kilo bildirimim
Cuma 59.8
Bugün 59.3
Fark 500 gr
Is yeri için güzel olmuş.Bugün ki menüm Karatay böreği olacak :) şimdide yedim bi dilim yanında 1 domates 5-6 yeşil zeytin işe de götürüyorum
Günaydın. Ben de kilomu yazayım. Sabah erken anneme gelmek zorunda kaldığım için erken tartıldım. Üzerimde şişlik varmış gibi hissediyorum bir de
Cuma günü kilom 111.2
Pazartesi kilom 110.1
FARK 1.1kg
Oh süper az kalmış üç hanelilerden kurtulmaya
60 olduğum zamanları hiç hatırlamıyorum.o kadar uzak bir geçmiş ki. 75 ı görmüştüm. O yüzden ilk hedef onu yazdım. 75 bana yetmemişti tabiki
Zararın neresinden dönersen kardır canım
Is yeri için güzel olmuş.
Aslında çok mantıklı. Ya bence bu süreçte birbirimize nasıl destek olduksa koruma döneminde de burda olmalıyız. Çünkü birbirimizin bu konu hakkında neler yaptığımızı biliyoruz. Ben de 70 kilolarda olup koruma dönemi geçirdikten sonra ikinci çocuk istiyorum. Nasip kısmet olursa seneye yaza hamilelik istiyorum. O zamana.kadar bedenime yatırım yapacağım insallahÇok şükür az kaldı olursun canım ben bu kez tam hedefime ulaşıp ondan sonra korumaya geçeceğim korumayı da yapacağım 1 sene sonra da her ay tartılıp kilo aldıysam müdahale edeceğim
Evet ben bu hafta listedeyim. Elimden geleni yapacağım tartı gününe kadar. Spor konusunda detoksta çok enerjim kalmadı ama onu da yavaş yavaş eklerim insallahİş yeri için yapacağım böyle tarifler daha :) sen bu hafta listedesin di mi?
Bu hafta uçuralım listeyi kızlar kaçamaksız bol sporlu hafta olsun tartıya kaldı 3 gün :) 3 gün azimle devam edelim bende sabahları spor eklemeyi düşünüyorum bakalım dün geç yattım yorgunluğumu atarsam yapıcam, gün içerisinde sürekli squat, wall sit yapalım ya da ipsiz ip atlayalım :) akşama kadar kim kaç yapıyor bakalım
Bu saati ece de görmüştüm. Spor yaparken çok önemli diyordu. En hızlı yağ yakan nabız aralığında kalmak için önemliymiş. Ilk başlarda yağ yaktıran hareketlere zamanla vücut alıştığı için nabız yükselmezmiş. Bu saatle hangi hareketi yapacağınıza daha emin olabilirsiniz diyorduBu saati deneyimleyen var mı bundan almak istiyorum nabız için
Aslında çok mantıklı. Ya bence bu süreçte birbirimize nasıl destek olduksa koruma döneminde de burda olmalıyız. Çünkü birbirimizin bu konu hakkında neler yaptığımızı biliyoruz. Ben de 70 kilolarda olup koruma dönemi geçirdikten sonra ikinci çocuk istiyorum. Nasip kısmet olursa seneye yaza hamilelik istiyorum. O zamana.kadar bedenime yatırım yapacağım insallah
Evet ben bu hafta listedeyim. Elimden geleni yapacağım tartı gününe kadar. Spor konusunda detoksta çok enerjim kalmadı ama onu da yavaş yavaş eklerim insallah
Bu saati ece de görmüştüm. Spor yaparken çok önemli diyordu. En hızlı yağ yakan nabız aralığında kalmak için önemliymiş. Ilk başlarda yağ yaktıran hareketlere zamanla vücut alıştığı için nabız yükselmezmiş. Bu saatle hangi hareketi yapacağınıza daha emin olabilirsiniz diyordu
plasticwoman Sen listede misin. Farklı gruptan gelmiştin o etkiliyor mu listeye girmeyi bilmiyorum
Listede olmana sevindim. Inşallah çok çok kilolar verip hep çıtır olalım hem de grup ilerlerde olsun.Canım ben listedeyim etkilemiyor geçen hafta da listedeydim transfer oldum direk deneme süresini geçtiğim için sorun olmadı
Listede olmana sevindim. Inşallah çok çok kilolar verip hep çıtır olalım hem de grup ilerlerde olsun.
Çocuk istiyorum da bir senede 55 kiloya düşebilir miyim ki. 55 kilo verebilir miyim yani. Bana pek inandırıcı gelmiyor bu. Ama kendime ayırdığım bir yılım var. Inşallah bu donémde başarabilirim birseyler
Regl etkiler tabiki. Ama bence ekside olmak güzel bir başarı. Cumaya kadar bir kilonun üstünde verirsin kesinBiraz önce tartıldım
Cuma : 82.5
Pztesi: 82. 2
Fark : 300 gr
Çok az gitmiş regl olduğum için mi yada bişeyleri yanlış yapıyorum moralim bozuldu.
55 kiloya inanmak beni zorluyor. Çünkü daha öncesinde böyle bir hedef koymadım hiç kendime. Ama neden olmasın. O zaman çocuk işini ertelemem gerekecek. Çünkü indigim kiloda beş altı ay sabit kalıp korumayı öğrenmek istiyorum. Sonra hamilelik istiyorum. Hamileliğimde dikkat ettiğin için 14 kilo almıştım. Doğumdan bir hafta sonra hamilelik kiloma düşmüştüm. O yüzden hamilelik çok korkutmuyor beni sadece ondan sonra kendime vakit ayiramamak biraz korkutuyor.Verirsin canım ortalama 4-5 kg gidiyor her ay 5 kg versen ortalamada gider yani rahatlıkla verenler var önce inanman gerekli
Kaçamak olmadığı için rahatlıkla eksi olur o.Günaydın kızlar
Cums
68,1
Pazartesi
68,5
Artı çıktım ama cumaya eksi yaparız biz onu
Spora kaçar ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?