Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

herif az geç gelecekmiş bugün ben arad bir yemek yapar arada tablona bakarım ekle sen. neden 66 diyor acaba boyun uzun ise olbilir. kaç boyun?

Canını yerim senin
Rica ederim,Allah emeklerinizin karşılığını en sağlıklı ve istikrarlı şekilde versin 9. takımmmmmm

laaaa yanlış takıma girdim sandımmm...herkeşler teravihe gitti galiba. bende oturuyom öle evde utandım bak şimdi.

Son düzenleme:
ben gitmiyorum sonraya bırakıyorum şimdi burda vakit geçiriyorum çok su içtim şiştim davul gibi oldum egilemiyorum

aynen bende vee ilk günden bu yana iftardan sonra acayip sırtım ağrıyor.geçmedi gitti.acaba birden ağırlaşıyorum ondan mı yoksa yemek hazırlarken aç aç ayakta dolaşmaktan mı

fadime senin adında bana tanıdık geldi ilk geldiğimde buraya. 14.takımda kısa sürede olsa bulundun mu yada ziyaretçi olarak filan gelir miydin?düşündüm düşündüm hatırlamadım.

laaaa yanlış takıma girdim sandımmm...herkeşler teravihe gitti galiba. bende oturuyom öle evde utandım bak şimdi.
İftar çayına geldim 9. takım.kardeşim burda ya keşke siz de kardeş takımım olsaydınızzzzz Ama olsun,fahri kardeş takımsınız kalbimde,hadi çaylar benden.Ama şeker yok,isteyen tatlandırıcı atabilir

fadime senin adında bana tanıdık geldi ilk geldiğimde buraya. 14.takımda kısa sürede olsa bulundun mu yada ziyaretçi olarak filan gelir miydin?düşündüm düşündüm hatırlamadım.
ben heryerde gezindim belki kiloma çare diye ama ilaç kullanıyordumo yüzden veremedimilacı bıraktım azda olsa veriyorum tabi diyet yapamıyorum ramazanda zor oluyor .

sende ist ögretmenlik yap .yapma şansın yokmu ne ögretmenisin kaçıncı sınıfları okutuyorsun

ya tabi ki kavuşmayı istiyoruz ama eşimin kurumunun henüz tam nerde görevlendireceği belli değil burda geçici görevli eğitimde gibi bişey. biran önce belli olmasını bekliyoruz bizde. ben bu sene mini mini 1 leri okuttummmm sıkı bi seneydi.2 ye geçtiler inşallah yazın okumayı geriletmedilerse rahat olacağım bu sene.sen neler yapıyosun nerdesin?

b

benim 2 fincanım kayıptı ahanda buldum .şeker atmıyayım diye artık çaydanda tırstım

ben avcılar tarafındayım ev hanımıyım 4 çocugum var 2 kız 2 oglan büyük kızım ünüversite 2 geçti küçük kızım anadolu lise3 geçti oglanlar ikiz 8 sınıfa geçti böyle işte bide ufak yavru kedim var sokakta buldum 8 günlüktü şimdi 2 aylık oldu balkonda bakıyoruz

aaa bende çay içiyodum esaahtan. canımmm sağolasın. dondurma olsa diyetinden daha iyi olur amma.

maşallahhhh. benim kardeşimde avcılar kampüsünde okuyor yurtta kalıyor. arada geliyorum oraya bende.ne güzel çocukları yetşştirdin form tutup olayı noktalayacaksın. darısı bize inşallah.

iyi geceler yarın görüşürüz

eşiim az önce biraz ne yazıyosun sen o kadar kimle konuşuyosun diye rutin kıskançlığını yaptı. ama zayıflamamın burdaki katkısını gördüğü için kk deyince gitti yattı. bende sahura kadar yarın gelecek misafirlerime hazırlık yapacam yoksa yarın çok yorulurum..tatlı olarak ne yapsam acabaa şeker pare nasıl olur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…