- Konu Sahibi Handandandan
-
- #21.321
Doğru sölüyon yaa mılletten neyımız eksık bugun gıdınce tartılır sana yazarım yarın kac kılo oldugumu bak tabloyuda cıkardım.Sen gıt sımdı yemegını yap yarın bakarsın tabloya yanlız dukan bana ancak 66 ya ınersın dıo :)))
Canını yerim seninfena değil ama canım da sıkılmıyo değil açıkcası birazzz...
Rica ederim,Allah emeklerinizin karşılığını en sağlıklı ve istikrarlı şekilde versin 9. takımmmmmmteşekkürler
Canını yerim senin
Rica ederim,Allah emeklerinizin karşılığını en sağlıklı ve istikrarlı şekilde versin 9. takımmmmmm
ben gitmiyorum sonraya bırakıyorum şimdi burda vakit geçiriyorum çok su içtim şiştim davul gibi oldum egilemiyorum
sen bekarmıydın seni fazla tanıyamadım ne iş yaparsın ev hanımımısınaynen bende vee ilk günden bu yana iftardan sonra acayip sırtım ağrıyor.geçmedi gitti.acaba birden ağırlaşıyorum ondan mı yoksa yemek hazırlarken aç aç ayakta dolaşmaktan mı
sen bekarmıydın seni fazla tanıyamadım ne iş yaparsın ev hanımımısınaynen bende vee ilk günden bu yana iftardan sonra acayip sırtım ağrıyor.geçmedi gitti.acaba birden ağırlaşıyorum ondan mı yoksa yemek hazırlarken aç aç ayakta dolaşmaktan mı
sen bekarmıydın seni fazla tanıyamadım ne iş yaparsın ev hanımımısın
sende ist ögretmenlik yap .yapma şansın yokmu ne ögretmenisin kaçıncı sınıfları okutuyorsunyok canem ya öğretmenim ankarrada. ama eşim istanbulda çalışıyor tatilde onun yanındayım.maalesef bayramda yine hasret başlayacak.
laaaa yanlış takıma girdim sandımmm...herkeşler teravihe gitti galiba. bende oturuyom öle evde utandım bak şimdi.
ben heryerde gezindim belki kiloma çare diye ama ilaç kullanıyordumo yüzden veremedimilacı bıraktım azda olsa veriyorum tabi diyet yapamıyorum ramazanda zor oluyor .fadime senin adında bana tanıdık geldi ilk geldiğimde buraya. 14.takımda kısa sürede olsa bulundun mu yada ziyaretçi olarak filan gelir miydin?düşündüm düşündüm hatırlamadım.
sende ist ögretmenlik yap .yapma şansın yokmu ne ögretmenisin kaçıncı sınıfları okutuyorsun
bİftar çayına geldim 9. takım.kardeşim burda ya keşke siz de kardeş takımım olsaydınızzzzz Ama olsun,fahri kardeş takımsınız kalbimde,hadi çaylar benden.Ama şeker yok,istey
tatlandırıcı atabilir Eki Görüntüle 238160
ben avcılar tarafındayım ev hanımıyım 4 çocugum var 2 kız 2 oglan büyük kızım ünüversite 2 geçti küçük kızım anadolu lise3 geçti oglanlar ikiz 8 sınıfa geçti böyle işte bide ufak yavru kedim var sokakta buldum 8 günlüktü şimdi 2 aylık oldu balkonda bakıyoruzya tabi ki kavuşmayı istiyoruz ama eşimin kurumunun henüz tam nerde görevlendireceği belli değil burda geçici görevli eğitimde gibi bişey. biran önce belli olmasını bekliyoruz bizde. ben bu sene mini mini 1 leri okuttummmm sıkı bi seneydi.2 ye geçtiler inşallah yazın okumayı geriletmedilerse rahat olacağım bu sene.sen neler yapıyosun nerdesin?
İftar çayına geldim 9. takım.kardeşim burda ya keşke siz de kardeş takımım olsaydınızzzzz Ama olsun,fahri kardeş takımsınız kalbimde,hadi çaylar benden.Ama şeker yok,isteyen tatlandırıcı atabilir Eki Görüntüle 238160
ben avcılar tarafındayım ev hanımıyım 4 çocugum var 2 kız 2 oglan büyük kızım ünüversite 2 geçti küçük kızım anadolu lise3 geçti oglanlar ikiz 8 sınıfa geçti böyle işte bide ufak yavru kedim var sokakta buldum 8 günlüktü şimdi 2 aylık oldu balkonda bakıyoruz
iyi geceler yarın görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?