- 2 Ocak 2017
- 1.377
- 3.559
- 53
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #213.221
Ufak kacsmakliSelam canlarım. 1 saat önce eve geldim. Dün çok yoğun bir gün geçirdim.
Dün için ufak kaçamak oldu ama etkileyeceğini sanmıyorum.
Sabah: 11.00
1 yumurta kadar omlet
2 dilim sucuk
Domates salatalık
1 dilim b.peynir
1 tk kahvaltılık sos
2 dilim ekmek
1 avuç içi kadar pancake + 1 çk nutella
Ara: 1 türk kahvesi + sade soda
Öğle yemeği: 15.00
Tavuklu salata
Yarım dilim ekmek
Ara:
16.30
1 fincan sütlü filtre kahve
Akşam 20.00
Fırında patlıcanlı minik köfteli patatesli bir yemek. Servis kaşığı ile 2 kaşık.
1 dilim ekmek
Salata
Ara: 22.00
2 dilim karpuz + 10 tane kadar üzüm
Yanında sütlü filtre kahve
Su. 2 litreyi geçti
Spor yok
** geceki meyve fazla gibi görünebilir ama gece 2 de yattık...
SüperKızlar selam menümü yazayım
Sabah 20 dk eliptik yaptım uyanınca sonra kahvaltı yaptım, akşam sporumla birlikte dk mı tekrar yazarım
Kahvaltı: 1 közlenmiş patlıcan, minnacık iki parça balık vardı onu da aldım protein :) domates,salatalık, 1 dilim çavdar ekmeği, 7-8 yeşil zeytin
Ara : bi parça kavun + 1 ufak mor erik
Buz gibi serinletti valla :)
Akşam : bol sebzeli baget verdim fırına yağsız baharatlı ondan yiyeceğim
Fırın sebze + 2 parça baget
Yemekten 1 saat sonra da sahile gideceğim yürüyüşe dk mı yazarım yine
Baslangic için iyi meyveyi söylemişler zatenMerhaba kızlar menümü yazayım
Sabah 11:00
Kaşarlı yumurta
Domates salatalık biber
1 dilim oeynır
2 dilim çavdar ekmeği
Ara
Yarım şeftali
Çeyrek muz
6 küçük kayısı
3 kaşık yoğurt
Akşam 17 :00
4 kaşık bulgur pilavı
1 kase cacık
4 küçük biber
2 lt su içildi şimdilik spor yokNorth River aksama inş
Menüm zaten belli yazayım şimdiden
1.gün
10.30 _
Zencefilli kür
12.00 _
1 tabak karpuz
18.30 _19.00
1 tabak karpuz
Bitki çayları ve sularrr :))
Su 2.5 lt yi geçer
Spor 40 dk yürüyüşNorth River
Akşamı daha yemedim 1 saat, saat farkı var burası önde
Karpuz güzelleriBenim süper mönüm. Ay azcik düşüneyim neler yemiştim diye :))
10.00
Karpuz
14.00
Karpuz
19.30
Karpuz
Karpuzlar öncesi bitki çayları
2 litre su
Spor yok. Gün bitmeden de belli olmaz tabi. Allah tan ümit kesilmezNorth River
kız ben tartı ile yatıp kalkıyorum nasıl durdun o kadar tartilmadanen son kışın tartı üstüne çıkmıştım, kimbilir kac kilo aldim
Olmamış baharın hemde senden bu hafta iyi bir rakam beklenirken malum son haftalarda yerinde sayiyorsunMenüm
Sabah 09:30
1 yumurta
1 dilim kaşar peyniri
1 dilim süzme peynir
3 zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği
Öğle 13:45çok pişmanım ama yedim
1 yarım ekmek patso ve ice tea
Biraz sinirden yedim o sıcakta dışarda olmaktan dolayı ...
Aksam 19:30
4 parça mangalda tavuk yemeği düşünüyorum yanina ayran ve salata
Spor yok
Su 2 litre
Yine sinirlenip kendime ettimm ama beni dinlemediler hiç bu beni sinir etti
Bu huyum çok kötü gerçekten sinirlenince üzülümce yemeğe veriyorum kendimi
Not aldım canım hadi bol ekşi getirsin tartin
Eskiden yemek yerdim sonra spora yüklendikten enerji veriyorKızlar kendinizi mutsuz hissediginiz zamanlar neler yapıyorsunuzşu iki gündür öyle hissediyorum napsam olmuyor
Sayılır canım
kuru meyve üzerine kakao dene40 dklık süper tamamdır bu arada hasta olmuşum inş tatlı krizine girmemNorth River
Tatlı isteyince çanınız ne yapıyonuz kızlar
ben çatlaklar için Hindistan cevizi yağı sürmeye başladım bakalım nasıl olacak
Ohh ohh20 dk sabah spor
80 dk akşam sporu toplam 100 dk spor sahile inecektim ama misafir geliyor evdeyim üstüne birde yürüyüş yapacaktım ama olmadı :)
North River
Kızlar menümü ysziyim ben
Sabah
1 yumurtadan omlet mantarlı biberli
Hellim peyniri
2 zeytin
Öğlen
Menemen 2 servis kaşığı yumurtasız
2 tane köfte
4 kaşık yoğurt
Ara
10 tane fıstık
Akşam
Peynirli salata
Su 3 lt
Spor da 30 dk yürüyüş
Ayyy gece nasıl uyuduysam boynum tutulmuş hafif
Geçmiş olsun canım kötü olmuş tuhhhbu arada kızlar yarın geri döncez annem ayağını sakatladı burda da pek güvenmedim saçma sapan hem film çekiyor hem çatlak olabilir olmayadabilir dedi şaka gibi madem bilmion neden film çekiyon yani geçici alçıya aldılar en iyisi kendi doktorumuza gidicez
Geçen de yemiştir poğaçaMenim sabah 9
1 yumurtalı 2 kaşık melemen .1 salatalık 1domates 1biber .1 elma yarim poğaça çok üzgünüm ama dayanamadım
Öğlen 2 nektarı malesef
Akşam saat 7
2 bardak süt 1 kasik yogurt 1 elma 1 nektarı 1 kuru incir ve 1yemek k.tarcin ı blendirdan geçirdim ve içtim ama mide ağrısı çekiyorum sanırım sütten olabilir
Yürüyüş güzel ablsf12:30
yarım simit krem peynir
domates salatalık
kavun
1 haşlama yumurta
17:30
3 etsiz çiğ köfte
domates salatalık
2 d. ekmek bal t. yağı
su 2.5 lt 3 deyim
spor 50 dk tempolu yürüyüş
North River
Nohutlu sarma nasilsabah
1 salatalık
kibrit kutusu peynir
3 zeytin
2 çatal peynirli biber kızartması
ekmek yarım dilim
öğle
5 nohutlu sarma
bir kaşık bulgurlu kabak
2 kaşık yogurt
akşam sofrasına oturmadım geç oluyor çünkü.
birazdan sade maden suyuna limon dilimi atıp içmeyi planlıyorum
North River
Meyve çok mu neMenucan
Spor öncesi kahve 2 ceviz
Kahvaltı 12:00
1dilim çavdar
1 omlet
2 zeytin
Domates salatalık
1kucuk kase lor
Biraz peynir
3:00 Türk kahvesi
5:00 küçük tabak bamya
1 tabak tavuk yemeği
Salata yoğurt
Biraz patlıcan salatası
Bahçeden dayanamayıp
2 erik
1 armut
Küçük şeftali
On tane kadar fındık yedim
9:00 çay 2 avuç çekirdek
3lt su
2 büyük bardak yeşil çay
30dk jillan
15dk sikilaşma hareketleri
Tmmdir60 dakika yürüyüş +15 dakika ağırlık =75 dakikaNorth River
Misafir den sonra kuzeyle uyumusumBen de yatayım artık.North River de gözükmüyor ortalarda... Bugün çok yedim gibi hissediyorum. Buraya yazıyorum, yarın yürüyüş yapmalıyım ve çok daha güzel bir menü yazmalıyım. Ve lütfen yaş-kuru hiç bir meyve ya da kuruyemiş olmadan bir gün geçirebileyim Hepimiz çok başarılı bir hafta geçirelim ve bu hafta takımımız dereceye girsin. Amin
Cuma kaçtın kiKızlar kilom tam 103 :) küsüratlar gitti :) 100 lere veda etmeye son 3 kg :) ben diyet yapıyordum 103 aşağı inmiyor bırakıyordum, yiyordum yiyordum sonra oldum 111 :) keşke o zaman başlasaydım diyorum ama hiç bi şey için geç değil doğru zaman şimdiymiş
Aynen bendeBen en çok kiloyu hafta sonu veriyorum sanırım :)) hem spor hem ev işi derken hep hafta başı böyle güzel oluyor
O nasıl oluyor börekBugün ki menüm Karatay böreği olacak :) şimdide yedim bi dilim yanında 1 domates 5-6 yeşil zeytin işe de götürüyorum
SuperKızlar kilo bildirimim
Cuma 59.8
Bugün 59.3
Fark 500 gr
Ooo superGünaydın. Ben de kilomu yazayım. Sabah erken anneme gelmek zorunda kaldığım için erken tartıldım. Üzerimde şişlik varmış gibi hissediyorum bir de
Cuma günü kilom 111.2
Pazartesi kilom 110.1
FARK 1.1kg
Ben kullanıyorum ama yazın çok terletiyor kayısıBu saati deneyimleyen var mı bundan almak istiyorum nabız için
İki güne ödemin iner daha iyi giderBiraz önce tartıldım
Cuma : 82.5
Pztesi: 82. 2
Fark : 300 gr
Çok az gitmiş regl olduğum için mi yada bişeyleri yanlış yapıyorum moralim bozuldu.
halledersin kankaGünaydın kızlar
Cums
68,1
Pazartesi
68,5
Artı çıktım ama cumaya eksi yaparız biz onu
Spora kaçar ben
Biraz önce paylaştım menümü ama spor süresi eklemedim. Koşuşturma bana yeterli spor oldu ama buraya yazılcak bir süresi yokSpor Listesi
askrhpozitif =0 +0+?+
Mefkurem =0+85+40+
North River =90+45+45+
@CeruleanSins =45+0+?+
plasticwoman =75+60+100+
E ervam44 =70+0+0+
ekim2009 =40+0+50+
@ayulduzz =60+60+45+
befitlady =0+30+0+
@Pembesepet =0+30+40+
@KUBAR =60+135+75+
N-A-R =50+155+?+
Mehlikatun = 0+0+110
@seydan94 P pufss yeni sezeryan olduğu için,Edibe12 Poni Bon Habinar tatilde muaftır
? = menü paylasilmadigini gösterir
Kızlar bugün piknik var az sonra çıkacağım evden sonrasi Allah kerim valla yorucu bir gün alışveriş yapacağım birde evde peynir bile yoktu istemesemde gevrek yedim
Cuma:71.4
Ptesi:70.5
Fark :-900
Günaydınn millet
@plastikwomen ceyda farkı yazmamışın cnm kilolar aklımda kalmadığı için bilemedim
@seydan94 şeyda çok güzel gitmiş cnm bu hafta 1 i geçecen inş.
E ervam44 ervaaa pazartesi için süper sonuç tatlım
@ayulduzz sen onu eksiye çevirmesini bilirsin cnm menülere biraz daha dikkat :)
@Pembesepet baharcım 2 gün için gayet iyi
Bide arada kaçamaklar vardı
tabiki var tatlım55 kiloya inanmak beni zorluyor. Çünkü daha öncesinde böyle bir hedef koymadım hiç kendime. Ama neden olmasın. O zaman çocuk işini ertelemem gerekecek. Çünkü indigim kiloda beş altı ay sabit kalıp korumayı öğrenmek istiyorum. Sonra hamilelik istiyorum. Hamileliğimde dikkat ettiğin için 14 kilo almıştım. Doğumdan bir hafta sonra hamilelik kiloma düşmüştüm. O yüzden hamilelik çok korkutmuyor beni sadece ondan sonra kendime vakit ayiramamak biraz korkutuyor.
Ben kendimi bi tazeleyip hedef mi yenilesem. O güç bende var değil mi
Dengesiz bi gün olmuş cnmMutlu haftalar.. Dün bütün gün dışarıdaydım. Gece de uğrayamadım. Geçmiş çok birikmiş okuyamadım.Spor yapmadım özellikle ama gün boyu yürüdüm neredeyse.
06.08.2017
10:00
Domates,salatalık,biber
1 haşlanmış yumurta
Peynir, 4 zeytin
16:00
Yarım kıymalı pide
1 ayran
19:00
1 tabak karpuz
20:00
1 kase yoğurt
Su 1,5 litre kadar içmişimdir.
ilk sayfada yazıyor cnmPazartesi günleri de tartılıyor muyuz? Bilmiyordum tartılmadım, işteyim şu an.
Bence çok yaşadım bunuBu.bayramda alışveriş yaparken çok zoruma giden beni hem yıpratan hem hirslandiran birşey yaşadım. Kayinvalidemlerin orada alışveriş yaparken herkes büyük beden mağazaları tarif ediyor bize. 60 bedene kadar var. Orda bulursun surda sana olmaz cümleleri.. canımı çok sıktı. Beğendiğim için değil de üzerime olduğu için bir kıyafet aldım çıktım. 52 bedenseneye bayramda fit olarak bir ton alışveriş yapacağım orada.
aman baharım bu eksiyi sıkı sıkı tut kaçmasın biyere :))Kızlar bugün piknik var az sonra çıkacağım evden sonrasi Allah kerim valla yorucu bir gün alışveriş yapacağım birde evde peynir bile yoktu istemesemde gevrek yedim
Çok güzel vermişsin maşallah. Cuma günü 60 li sayılara merhaba dersin eminimKızlar bugün piknik var az sonra çıkacağım evden sonrasi Allah kerim valla yorucu bir gün alışveriş yapacağım birde evde peynir bile yoktu istemesemde gevrek yedim
Ne oldu tatlım misafirleremi boğuldun :))Mefkurem gülüm yoğun ne kelime bu hafta sonu bildiğin amele gibi çalıştım oturduğum da bile bir şeyler yapıyordum elim hiç boş kalmadı o yüzden uğrayamadım
Benim de hayal kırıklığı oldu. 700 gram gitti. Ama bugün enerji olarak daha iyiyim. Iki kilo gitmez detoksla sanirim. Bağırsaklarım da çalışmıyor sanki onca karpuzBana gelirsek
Cuma 93.4
Bugün 92.8
Fark -600
Detoks 1 günlük sonucu -400
Yani benim için hayal kırıklığı o kadar eziyet çekmeme değmedi. Boşuna devam etmicem
Zaten ilk gün en fazla giden gündür. O da foss oldu
Valla bilmiyorum cnm şahsen ben başka şeyler yaptığımda daha çok gidiyorduBenim de hayal kırıklığı oldu. 700 gram gitti. Ama bugün enerji olarak daha iyiyim. Iki kilo gitmez detoksla sanirim. Bağırsaklarım da çalışmıyor sanki onca karpuz
misafire ne hacet benimkiler ev de olduktan sonra :))Ne oldu tatlım misafirleremi boğuldun :))
Hadi ilk sefer diye bişey demiyelim :))ama unutma artıkGözümden kaçmışArtık eksik bildirim yapmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?