Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Mutlu haftalar.. Dün bütün gün dışarıdaydım. Gece de uğrayamadım. Geçmiş çok birikmiş okuyamadım.Spor yapmadım özellikle ama gün boyu yürüdüm neredeyse.
06.08.2017
10:00
Domates,salatalık,biber
1 haşlanmış yumurta
Peynir, 4 zeytin

16:00
Yarım kıymalı pide
1 ayran

19:00
1 tabak karpuz

20:00
1 kase yoğurt

Su 1,5 litre kadar içmişimdir.

Bu.bayramda alışveriş yaparken çok zoruma giden beni hem yıpratan hem hirslandiran birşey yaşadım. Kayinvalidemlerin orada alışveriş yaparken herkes büyük beden mağazaları tarif ediyor bize. 60 bedene kadar var. Orda bulursun surda sana olmaz cümleleri.. canımı çok sıktı. Beğendiğim için değil de üzerime olduğu için bir kıyafet aldım çıktım. 52 beden seneye bayramda fit olarak bir ton alışveriş yapacağım orada.

Ufak kacsmakli
Süper
Baslangic için iyi meyveyi söylemişler zaten

Karpuz güzelleri
en son kışın tartı üstüne çıkmıştım, kimbilir kac kilo aldim
kız ben tartı ile yatıp kalkıyorum nasıl durdun o kadar tartilmadan

Olmamış baharın hemde senden bu hafta iyi bir rakam beklenirken malum son haftalarda yerinde sayiyorsun
Not aldım canım hadi bol ekşi getirsin tartin
Kızlar kendinizi mutsuz hissediginiz zamanlar neler yapıyorsunuzşu iki gündür öyle hissediyorum napsam olmuyor
Eskiden yemek yerdim sonra spora yüklendikten enerji veriyor
Şu misafir olayını erteledikce kabul etme kızında magdurdur bu kadar sık misafir hazırlık temizlik ona vakit kalmıyor sana vakit kalmıyor
110 dk hafif tempo yürüyüş, spor sayiliyormuydu
North River
Sayılır canım
kuru meyve üzerine kakao dene

20 dk sabah spor
80 dk akşam sporu toplam 100 dk spor sahile inecektim ama misafir geliyor evdeyim üstüne birde yürüyüş yapacaktım ama olmadı :)
North River
Ohh ohh

Geçmiş olsun canım kötü olmuş tuhhh
Geçen de yemiştir poğaça
12:30
yarım simit krem peynir
domates salatalık
kavun
1 haşlama yumurta

17:30
3 etsiz çiğ köfte
domates salatalık
2 d. ekmek bal t. yağı
su 2.5 lt 3 deyim

spor 50 dk tempolu yürüyüş

North River
Yürüyüş güzel ablsf
Nohutlu sarma nasil
Meyve çok mu ne
60 dakika yürüyüş +15 dakika ağırlık =75 dakika North River
Tmmdir
Misafir den sonra kuzeyle uyumusum
Cuma kaçtın ki
Ben en çok kiloyu hafta sonu veriyorum sanırım :)) hem spor hem ev işi derken hep hafta başı böyle güzel oluyor
Aynen bende
Bugün ki menüm Karatay böreği olacak :) şimdide yedim bi dilim yanında 1 domates 5-6 yeşil zeytin işe de götürüyorum
O nasıl oluyor börek
Kızlar kilo bildirimim
Cuma 59.8
Bugün 59.3
Fark 500 gr
Super
Günaydın. Ben de kilomu yazayım. Sabah erken anneme gelmek zorunda kaldığım için erken tartıldım. Üzerimde şişlik varmış gibi hissediyorum bir de
Cuma günü kilom 111.2
Pazartesi kilom 110.1
FARK 1.1kg
Ooo super
Bu saati deneyimleyen var mı bundan almak istiyorum nabız için
Ben kullanıyorum ama yazın çok terletiyor kayısı
Biraz önce tartıldım
Cuma : 82.5
Pztesi: 82. 2
Fark : 300 gr
Çok az gitmiş regl olduğum için mi yada bişeyleri yanlış yapıyorum moralim bozuldu.
İki güne ödemin iner daha iyi gider
Günaydın kızlar
Cums
68,1
Pazartesi
68,5
Artı çıktım ama cumaya eksi yaparız biz onu
Spora kaçar ben
halledersin kanka

Biraz önce paylaştım menümü ama spor süresi eklemedim. Koşuşturma bana yeterli spor oldu ama buraya yazılcak bir süresi yok

Günaydınn millet

@plastikwomen ceyda farkı yazmamışın cnm kilolar aklımda kalmadığı için bilemedim

@seydan94 şeyda çok güzel gitmiş cnm bu hafta 1 i geçecen inş.

E ervam44 ervaaa pazartesi için süper sonuç tatlım

@ayulduzz sen onu eksiye çevirmesini bilirsin cnm menülere biraz daha dikkat :)

@Pembesepet baharcım 2 gün için gayet iyi
Bide arada kaçamaklar vardı

Kızlar bugün piknik var az sonra çıkacağım evden sonrasi Allah kerim valla yorucu bir gün alışveriş yapacağım birde evde peynir bile yoktu istemesemde gevrek yedim
Cuma:71.4
Ptesi:70.5
Fark :-900

Tebrikler canım harika

Çok teşekkür ederim inşallah ablacım

tabiki var tatlım
Ama şu anda bence bunlarla kafanı yorma önce bi ilk hedefine ulaş sonra zaten verdikçe veresin geliyor

Dengesiz bi gün olmuş cnm

Pazartesi günleri de tartılıyor muyuz? Bilmiyordum tartılmadım, işteyim şu an.
ilk sayfada yazıyor cnm

Bence çok yaşadım bunu
Hele tr de bu daha çok oluyor
Biyere giriyon, yok size olmaz
Belki ben kendime almıyom
Kızlar bugün piknik var az sonra çıkacağım evden sonrasi Allah kerim valla yorucu bir gün alışveriş yapacağım birde evde peynir bile yoktu istemesemde gevrek yedim
aman baharım bu eksiyi sıkı sıkı tut kaçmasın biyere :))

Çok güzel vermişsin maşallah. Cuma günü 60 li sayılara merhaba dersin eminim

Benim de hayal kırıklığı oldu. 700 gram gitti. Ama bugün enerji olarak daha iyiyim. Iki kilo gitmez detoksla sanirim. Bağırsaklarım da çalışmıyor sanki onca karpuz

Benim de hayal kırıklığı oldu. 700 gram gitti. Ama bugün enerji olarak daha iyiyim. Iki kilo gitmez detoksla sanirim. Bağırsaklarım da çalışmıyor sanki onca karpuz
Valla bilmiyorum cnm şahsen ben başka şeyler yaptığımda daha çok gidiyordu

Bende bi dün sabahtan sonra çıktım o kadar
Yani ektra bi etkisi olmadı

Ne oldu tatlım misafirleremi boğuldun :))
misafire ne hacet benimkiler ev de olduktan sonra :))
istekleri işleri bitmiyor cumartesi hem iş hem çamaşır hem tonla ütü yaptım gündüz akşam 10 da başladım hamur iç hazırlamaya sabahın 4 üne kadar mantı yaptım elim biraz yavaş bu konuda üstelik saat 1 e kadar kaç kez işimi böldü bu baba oğul acıkmaları bitmiyor :)
dün geç kalktım kol kalkmıyor ağrıdan ama benimkiler totoşlarının üstünde oturup anca konuşuyorlar bir bardağı bile kaldıran yok üstelik her hafta sonu ben çok geriliyorum oğul baba arasın da kalmaktan hiç kırışmıycam zaten:)))
eşim canını çok dinler ben bacağım ağrıyor desem onun hem bacağı hem beli ağrıyordur , market alışverişine tek mi gidecekmiş tek o mu yiyip içiyormuş v.s. beni götürdü onları yerleştir uğraş kıymayı buzluğa atmadan köfte yap buzluğa at dedi yaptım akşam yürüyüşüne gittik geldik saat geç oldu ama benim ki yarına hazır olsun kıymayı buzluğa atmadan pide içi hazırla dedi robot çalışsa gürültü olur elim de doğradım 1 saat :)
ayy ben çok şiştim mefkurem keşke sormasaydın gülüm ne derdim var döktüm bak :)o kadar dönüyorum ama ben şanslıymışım evde tüm gün oturuyormuşum ne iş yapıyormuşum da yoruluyormuşum bu lafları duy duy valla gına geldi çat diye gidecem bir gün dellendiiimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…