- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #213.241
beni yakaladınBana gelirsek
Cuma 93.4
Bugün 92.8
Fark -600
Detoks 1 günlük sonucu -400
Yani benim için hayal kırıklığı o kadar eziyet çekmeme değmedi. Boşuna devam etmicem
Zaten ilk gün en fazla giden gündür. O da foss oldu
Dün sabah çıkmıştım en son. Önceki yaptigimda tuvalet yolunda kalmıştım ben. Bu sefer öyle olmadı ama yine de devam edeceğim. Inşallah sonu şifa olurValla bilmiyorum cnm şahsen ben başka şeyler yaptığımda daha çok gidiyordu
Bende bi dün sabahtan sonra çıktım o kadar
Yani ektra bi etkisi olmadı
Tatlım şunu bil ki sen kendini düşünmezsen kimse düşünmezmisafire ne hacet benimkiler ev de olduktan sonra :))
istekleri işleri bitmiyor cumartesi hem iş hem çamaşır hem tonla ütü yaptım gündüz akşam 10 da başladım hamur iç hazırlamaya sabahın 4 üne kadar mantı yaptım elim biraz yavaş bu konuda üstelik saat 1 e kadar kaç kez işimi böldü bu baba oğul acıkmaları bitmiyor :)
dün geç kalktım kol kalkmıyor ağrıdan ama benimkiler totoşlarının üstünde oturup anca konuşuyorlar bir bardağı bile kaldıran yok üstelik her hafta sonu ben çok geriliyorum oğul baba arasın da kalmaktan hiç kırışmıycam zaten:)))
eşim canını çok dinler ben bacağım ağrıyor desem onun hem bacağı hem beli ağrıyordur , market alışverişine tek mi gidecekmiş tek o mu yiyip içiyormuş v.s. beni götürdü onları yerleştir uğraş kıymayı buzluğa atmadan köfte yap buzluğa at dedi yaptım akşam yürüyüşüne gittik geldik saat geç oldu ama benim ki yarına hazır olsun kıymayı buzluğa atmadan pide içi hazırla dedi robot çalışsa gürültü olur elim de doğradım 1 saat :)
ayy ben çok şiştim mefkurem keşke sormasaydın gülüm ne derdim var döktüm bak :)o kadar dönüyorum ama ben şanslıymışım evde tüm gün oturuyormuşum ne iş yapıyormuşum da yoruluyormuşum bu lafları duy duy valla gına geldi çat diye gidecem bir gün dellendiiimmmm
Inş.cnm.Dün sabah çıkmıştım en son. Önceki yaptigimda tuvalet yolunda kalmıştım ben. Bu sefer öyle olmadı ama yine de devam edeceğim. Inşallah sonu şifa olur
Yok kızzbeni yakaladın
:))Inş.cnm.
Neyse ben bunuda test olmuş oldum aklımda kalmadı :))
tadı aynı olmuyormuş :))Tatlım şunu bil ki sen kendini düşünmezsen kimse düşünmez
Aman okadar iş yapıyor yoruluyorda demezler
Biraz canının kıymetini bil, sen alıştırmışın onları hazıra konmayı
Mantı falan senin neyine tek başına yapılacak işmi o
Çok istiyolarsa, evde yapıp satanlar var alırsın bikaç kilo yerler arada
Ben de 1-1.5 arasi bekliyordum ama nerdeeeeeYok kızz
sen 91 lerde değilmisin unuttum kilonu
Güya dünden bugüne -1 bekliyodum karpuzla :))
Haklısın ama pilim bitikti.Hadi ilk sefer diye bişey demiyelim :))ama unutma artık
Kız ne yaptın ne ettin anlat bakalım
Sözde rakipsin gelip bi slm bile vermedin
Oh keyfe bak.tadı aynı olmuyormuş :))
ne varmış anası gençken 50 kg un çuvallarını taşıyıp üstüne yemek yaparmış beni bile bile kızdırıyor ve çok eğleniyor aman sinirlenip oğlana sarmasın diye alttan ala ala olan hep bana oluyor
haklısın bu ara kendimi hiç düşünmüyorum bakmıyorum da halim kalmıyor , mantıyı yaptım sabah bana börekte yaptın mı diyorbeni düşünen yok valla
O zaman gitsin anasının yanına :))tadı aynı olmuyormuş :))
ne varmış anası gençken 50 kg un çuvallarını taşıyıp üstüne yemek yaparmış beni bile bile kızdırıyor ve çok eğleniyor aman sinirlenip oğlana sarmasın diye alttan ala ala olan hep bana oluyor
haklısın bu ara kendimi hiç düşünmüyorum bakmıyorum da halim kalmıyor , mantıyı yaptım sabah bana börekte yaptın mı diyorbeni düşünen yok valla
Tabi sen bilirsin güzelim heralde devam edecen senBen de 1-1.5 arasi bekliyordum ama nerdeeeee
cumartesi sabah şeytana uyup tartılmıştım 91.2 iken 92.5 çıkmıştım sinirim bozulmuştu siniri bozulunca iyice kabızlık oluyor :)Yok kızz
sen 91 lerde değilmisin unuttum kilonu
Güya dünden bugüne -1 bekliyodum karpuzla :))
Oazartesi kontrol amaçlı cnmPazartesi günleri de tartılıyor muyuz? Bilmiyordum tartılmadım, işteyim şu an.
anasının yanına bensiz gitmez ki orada çamaşırını yemeklerini kim yapacak :))O zaman gitsin anasının yanına :))
Ay valla sinir oldum yaa
Lütfen tatlım biraz kendini düşün
Sen hergün 24 saat iş yapsan, sana çok yoruldun oturda dinlen demezler, takdir de etmezler
Biraz bencil ol
alıştırdım gülüm benim hatam biliyorum :)E ervam44Mefkurem bende çok merak ediyordum fazla gitmemiş gibi cidden belki üç günde etkisi daha farklı olur
ekim2009 ay cnm sen ne çok kendini yormuşsun valla alıştırma o kadar. acısı sonra çok kötü çıkıyor vücûd tepkisini koyuyor mantı gibi uğraştırıcı bişey yapılıyorsa herkes bir el atmalı bence kimse hizmet etmek için gelmedi bu dünyaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?