Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Valla bilmiyorum cnm şahsen ben başka şeyler yaptığımda daha çok gidiyordu

Bende bi dün sabahtan sonra çıktım o kadar
Yani ektra bi etkisi olmadı
Dün sabah çıkmıştım en son. Önceki yaptigimda tuvalet yolunda kalmıştım ben. Bu sefer öyle olmadı ama yine de devam edeceğim. Inşallah sonu şifa olur

Tatlım şunu bil ki sen kendini düşünmezsen kimse düşünmez
Aman okadar iş yapıyor yoruluyorda demezler
Biraz canının kıymetini bil, sen alıştırmışın onları hazıra konmayı
Mantı falan senin neyine tek başına yapılacak işmi o
Çok istiyolarsa, evde yapıp satanlar var alırsın bikaç kilo yerler arada

tadı aynı olmuyormuş :))
ne varmış anası gençken 50 kg un çuvallarını taşıyıp üstüne yemek yaparmış beni bile bile kızdırıyor ve çok eğleniyor aman sinirlenip oğlana sarmasın diye alttan ala ala olan hep bana oluyor
haklısın bu ara kendimi hiç düşünmüyorum bakmıyorum da halim kalmıyor , mantıyı yaptım sabah bana börekte yaptın mı diyor beni düşünen yok valla

Hadi ilk sefer diye bişey demiyelim :))ama unutma artık

Kız ne yaptın ne ettin anlat bakalım
Sözde rakipsin gelip bi slm bile vermedin
Haklısın ama pilim bitikti.
Dün tüm gün dışarıdaydım. koşuşturma içinde olunca birşey yapamadım. Ama bugün protein ağırlıklı besleniyorum. Akşam da jillian 30 days shred i yapmaya başlayacağım. gece uyku tutmadı yoğun araştırmalarım sonucu ip atlamaya karar verdim . 400 ile başlayıp sayıyı arttıracağım. 400 çok mu az mı yaşamadan bilemiyorum gerçi
Detoks detoks yazmışsınız ne detoksu yapıyorsunuz?
Ben de iki gün karpuz yesem sadece diye düşündüm ama Saçmalamış olurum sanırım

Oh keyfe bak.

O zaman gitsin anasının yanına :))

Ay valla sinir oldum yaa

Lütfen tatlım biraz kendini düşün
Sen hergün 24 saat iş yapsan, sana çok yoruldun oturda dinlen demezler, takdir de etmezler
Biraz bencil ol

E ervam44 Mefkurem bende çok merak ediyordum fazla gitmemiş gibi cidden belki üç günde etkisi daha farklı olur
ekim2009 ay cnm sen ne çok kendini yormuşsun valla alıştırma o kadar. acısı sonra çok kötü çıkıyor vücûd tepkisini koyuyor mantı gibi uğraştırıcı bişey yapılıyorsa herkes bir el atmalı bence kimse hizmet etmek için gelmedi bu dünyaya

Demin pazartesileri atlamam dedim ama önümüzdeki hafta cumartesiden perşembeye kadar şehir dışındayım yazamam ve pazartesi tartılamam.@mefkurem mazeretim kabul olur mu yoksa takım benim için yalan mı oluyor

O zaman gitsin anasının yanına :))

Ay valla sinir oldum yaa

Lütfen tatlım biraz kendini düşün
Sen hergün 24 saat iş yapsan, sana çok yoruldun oturda dinlen demezler, takdir de etmezler
Biraz bencil ol
anasının yanına bensiz gitmez ki orada çamaşırını yemeklerini kim yapacak :))
anası mutlu olsun diye bilmiyor ki ne yapsın alsın harcasın, hizmet ettirsin hep böyleydi de ben bu ara çok yoruldum fibromiyalji ağrıları tuttu diye psikolojik çöküntü yaşadım sanırım yoksa böyle değilim ben valla herkese olduğu gibi kendimi de düştüğüm de kaldırabilen bir yapım var allaha şükür , 1 saate kendimi toparlar iç huzurumu sağlayıp ağrılarımı azaltırım nasıl olsa GÜÇ İÇİMİZ DEEEE kullanmayı unutmadığımız sürece

alıştırdım gülüm benim hatam biliyorum :)
buzlukta sürekli mantı olur bir yaptım mı 2-3 defalık pişirmeye yetsin diye çok yapıyorum bazen ard arda istiyorlar 1 haftada bitiyor o kadar yap diyen mi var yok ben yapıyorum kabahat benim beceremiyorum de çık demi yokk oklava bile kullanamam merdaneyle uğraşıp açıyorum bir de:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…