Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ilk günden fazla gitmedi. Bundan sonra çok da gitmez ama yine de beklemek istiyoeum

Tabi sen bilirsin güzelim heralde devam edecen sen
Dedimya ilk gün en fazla gider
2.-3.günden bu kadar bekleme
Devam ediyorum. Kafama koyduğumu yarim bırakmak istemiyorum. Inşallah sonunda şifa vardır deyip devam ediyorum. Üzerimde şişkinlik de var. Belki daha çok gitmiştir diye ümit ediyorum. Geçen pazartesi 1.3 vermiştim. Cumaya 3.1 e çıktı. Bu pazartesi 1.1 oldu. Acep yine 3 e çıkabilir miyim. Kafamda deli sorular :))

Kızlar kilo bildirimim
Cuma 59.8
Bugün 59.3
Fark 500 gr
Çok iyi tebrikler
Biraz önce tartıldım
Cuma : 82.5
Pztesi: 82. 2
Fark : 300 gr
Çok az gitmiş regl olduğum için mi yada bişeyleri yanlış yapıyorum moralim bozuldu.
Pazartesi için 300gr iyi bence
Günaydın kızlar
Cums
68,1
Pazartesi
68,5
Artı çıktım ama cumaya eksi yaparız biz onu
Spora kaçar ben
Sen yaparsın canım
Kızlar bugün piknik var az sonra çıkacağım evden sonrasi Allah kerim valla yorucu bir gün alışveriş yapacağım birde evde peynir bile yoktu istemesemde gevrek yedim
Cuma:71.4
Ptesi:70.5
Fark :-900
Vay Bahar super
Boşver moralini bozma hiç. gücün yettiğince canın istedikçe onların isteklerini yap.
Günaydın kızlar evi topladım şimdi dışarda işler var onu halledicem
Kilom cumaya göre +200
bu birşey değil canım, misafir olunca normal. Cumaya düzeltirsin

Dünkü menumu yazayım 2 aksamdir unutuyorum
Sabah
(11:00)
Domates
Salatalık
Az maydanoz
Az biber
5 zeytin
3 bardak çay
Avuç içi kadar ekmek

(14:00)
1 haşlanmış mısır

(18:00)
1 tabak taze fasulye
Avuç içi kadar ekmek

(21:00)
3 orta boy domates

Su:2 lt
Spor 45 dk bölgesel

Son düzenleme:

Bence yenile kuzum sen ne kadar iyi olursan bebeğine de o kadar iyi olursun nerden biliyorum bunu kendimden :)) depresif oluyor mutsuz oluyoruz etrafımız da yayılıyor enerjimiz, bende hamileliğimde 7 kg aldım ama lohusalığım çok ağır geçti ve aldım sürekli gece kalk tatlı at ağzına :) eşimde o ara aşerir gibi baklava istiyordu sürekli :)) ona yapıyordum gece ben atıyordum ağzıma :) düzensiz beslenme çocuk huysuz akşam 2 güne bir annem geliyordu yiyordum sonra çocuğa destekçi geldi ben o ara lohusadan çıkamadım çok mutsuzdum kendimi kötü hissetmiyordum dayandım yemeğe oldum 112 kg ama biz 55 kg ile hamile kalsak 60-65 olsak daha mutlu oluruz beni en çok kiloda mutsuz etti herkesin AA çok kg almışsın tepkileri Yen'i çocuk doğurdum dengesiz Zaten lohusa depresyonundayım bi de onlar iyice mutsuz etti beni ama bu kez öyle olmasın canım artık burası var bak @seydan94 bize örnek olsun öncesi kg vermiş Doğum sonrası 60 lar ile buraya geri gelip zayıflıyor tekrar çünkü zirveyi gördük artık daha kontrollü oluruz Yen'i hedef koy canım kendine varsın biraz geç olsun bebek ama sen mutlu ol önce kendine emin ol güvenen güçlü anne ol bende öyle olmak istiyorjm

Kesinlikle kuzum gelecek sene bizim zamanımız olacak spor yap bolca spor sayesinde 46 beden eteğime oldum 48 beden pant giydim bugün ve beli bol geliyor

Kızlar bugün piknik var az sonra çıkacağım evden sonrasi Allah kerim valla yorucu bir gün alışveriş yapacağım birde evde peynir bile yoktu istemesemde gevrek yedim
Cuma:71.4
Ptesi:70.5
Fark :-900

Süper canım benim geçen cuma 104,2 idi Karatay böreğin tarifini yazarım

Sende Mısır'dan vazgeçemeyenlerdensin :)

tatlım ip atlamayı baştan fazla abartıpta biyerini sakatlama

Aman karpuza falan bulaşma :))

Yok güzelim sonraki günler daha az gider
cumartesi sabah şeytana uyup tartılmıştım 91.2 iken 92.5 çıkmıştım sinirim bozulmuştu siniri bozulunca iyice kabızlık oluyor :)
haftasonu menünde biraz fazla karbon vardı cnm. Hafta içi biradaha dikkat et

Demin pazartesileri atlamam dedim ama önümüzdeki hafta cumartesiden perşembeye kadar şehir dışındayım yazamam ve pazartesi tartılamam.@mefkurem mazeretim kabul olur mu yoksa takım benim için yalan mı oluyor
mazaretin varsa pazartesi olabilir cnm
Ama cumayı kesinlikle atlamıyoruz

hahh şöyle aklını başına topla güzelim
Ne kolayına gidiyosa onu yap
Beğenmeyen yemesin :)

maşallah kızlar 3 gün de çok güzel eksiler olmuş inşallah cumaya kadar böyle devam eder
bu hafta iddalıyız ama bakalım ne olacak

ben kalktım öğleye hazırlık yapayım kızdım diye aç kalmasın benimkiler (tam sopalığım )
kakl kalk sonra seni yemesinler :)

Günaydın kızlar evi topladım şimdi dışarda işler var onu halledicem
Kilom cumaya göre +200
merve biraz daha dikkat tatlım
Sen onu en az -800 yaparsın
Gerçi bu hafta daha fazla verecedin :))

inş.şifa olsun cnm

Aslında 4 günde 2 kilo gitmicek bi rakam değil
Ama vücut isterse :))biz elimizden geleni yapalımda gittiği kadar gitsin

Suyuna salatalık limon nane ç.tarçın zencefil falan koy beklet öyle iç
Kiraz sapı da içebilirsin

Cuma: 87.3
Pazartesi: 87.0
Fark: -300
edibemm hadi bu hafta -1 i geçelim

Benim de hayal kırıklığı oldu. 700 gram gitti. Ama bugün enerji olarak daha iyiyim. Iki kilo gitmez detoksla sanirim. Bağırsaklarım da çalışmıyor sanki onca karpuz

Siz bilirsiniz ama bence o kadar eziyete yazık bende yapıcam ama çorba detoksu yapıcam

Ben kahvaltımı yapıp geliyorum kızlar

Malum çok açım

Ne yiyeceğime karar veremedim

Kaçırmayasın karpuzlardan sonra :))

Cuma şehir dışında olsam dahi eczane de tartılırım en kötü. Önümüzdeki hafta dışında mazeretim yok , olursa hafta sonları olmam muhtemelen.

Kesinlikle öyle canım ben 60 la hamile kaldım elbette çok kilo aldım ben üçüz gebelik yaşadım
Ama şimdi hamile kaldığım kilonun da altındayım Allah kısmet ederse kiloyu verip bir süre koruduktan sonra tekrar bebiş istiyoruz 55 kilo hamile kalmak istiyorum o nedenle valla olmicak bişey yok ben verdiysem herkes kilo verir

Yeterki hedef belirleyip o yolda ilerleyelim
Maşallah 3 bebek tüp bebek değil di mi ben 2 tane istiyorum fazlasına cesaretim Yok :)

cumartesi sabah tartıldım daha o karbonları yemeden :)
bilerek karbonu tereyağını yedim daha önce de 2 kere aynını yaptım artıp sabit kalınca işe yarıyor inşallah bu defa da yarar adını da bedene , al öküz gibi ye koydum :))
yeşil fasulyeleri maydanoz kıyar gibi kıydım kavurdum içine de yeşil biber ekledim üstüne yumurta kaşar olacak bekliyorum az sonra gelir benim ki
bayat ekmekleri de süt yumurta köy peynir baharat karışımına bulayıp fırına attım yazık zayi olmasınlar dedim
beni yeseler daha iyi olurdu eksilirdim gerçi

sabah güzel, fasülyede iyi :))

ayy şu milletin kilo hakkında yorumlarından o kadar sıkıldımki
Sanaane kardeşim vücut benim değilmi
Ister alırım, ister veririm :))

Cuma kilom 104,2
Pazartesi : 103
Fark : 1,2

Mefkurem @nanekekik
Oooo fark süpermiş tatlım
Hadi inş. En az -2 olsun

z bilirsiniz ama bence o kadar eziyete yazık bende yapıcam ama çorba detoksu yapıcam
vicdan çorbasınımı yapıcan hangisi

Kaçırmayasın karpuzlardan sonra :))
yok yok, ekmek bile yemedim :)

Cuma şehir dışında olsam dahi eczane de tartılırım en kötü. Önümüzdeki hafta dışında mazeretim yok , olursa hafta sonları olmam muhtemelen.
perşembe geri dönmicenmi
Bu eczanede tartılma işini hiç sevmiyorum
Zaten üstün başın oluyor gerçek kilonu bilemiyon
Ama sen listede olmadığın için eczanede tartılsanda olur
Yoksa gr lar liste için çok önemli biliyon

Çok haklısın. Kendime güvenim gelsin bi. Haydi BİSMİLLAH Rabbim yar ve yardimcimiz olsun.

Kesinlikle kuzum gelecek sene bizim zamanımız olacak spor yap bolca spor sayesinde 46 beden eteğime oldum 48 beden pant giydim bugün ve beli bol geliyor
Oh süpersin valla. Benim 52 beden aldığım kıyafet şuan epeyce bol geliyor. 50 bedene indim sanirim.
Cuma kilom 104,2
Pazartesi : 103
Fark : 1,2

Mefkurem @nanekekik
Maşallah yine beni geçmişsin. Geçen pazartesi de daha iyiydin diye hatirliyorum
Bakalım vücudum isteyecek mi daha çok kilo vermeyi. Bekleyip gorcez.
Kiraz sapıyla vişne sapı aynı etkiyi gösterir mi. Annem vişnenin saplarını da ayırmış ama ise yarar mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…