- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #213.261
Ilk günden fazla gitmedi. Bundan sonra çok da gitmez ama yine de beklemek istiyoeumE ervam44Mefkurem bende çok merak ediyordum fazla gitmemiş gibi cidden belki üç günde etkisi daha farklı olur
ekim2009 ay cnm sen ne çok kendini yormuşsun valla alıştırma o kadar. acısı sonra çok kötü çıkıyor vücûd tepkisini koyuyor mantı gibi uğraştırıcı bişey yapılıyorsa herkes bir el atmalı bence kimse hizmet etmek için gelmedi bu dünyaya
Devam ediyorum. Kafama koyduğumu yarim bırakmak istemiyorum. Inşallah sonunda şifa vardır deyip devam ediyorum. Üzerimde şişkinlik de var. Belki daha çok gitmiştir diye ümit ediyorum. Geçen pazartesi 1.3 vermiştim. Cumaya 3.1 e çıktı. Bu pazartesi 1.1 oldu. Acep yine 3 e çıkabilir miyim. Kafamda deli sorular :))Tabi sen bilirsin güzelim heralde devam edecen sen
Dedimya ilk gün en fazla gider
2.-3.günden bu kadar bekleme
Cumaya kadar eksilere düşersin eminimGünaydın kızlar evi topladım şimdi dışarda işler var onu halledicem
Kilom cumaya göre +200
Çok iyi tebriklerKızlar kilo bildirimim
Cuma 59.8
Bugün 59.3
Fark 500 gr
Pazartesi için 300gr iyi benceBiraz önce tartıldım
Cuma : 82.5
Pztesi: 82. 2
Fark : 300 gr
Çok az gitmiş regl olduğum için mi yada bişeyleri yanlış yapıyorum moralim bozuldu.
Sen yaparsın canımGünaydın kızlar
Cums
68,1
Pazartesi
68,5
Artı çıktım ama cumaya eksi yaparız biz onu
Spora kaçar ben
Vay Bahar superKızlar bugün piknik var az sonra çıkacağım evden sonrasi Allah kerim valla yorucu bir gün alışveriş yapacağım birde evde peynir bile yoktu istemesemde gevrek yedim
Cuma:71.4
Ptesi:70.5
Fark :-900
Boşver moralini bozma hiç. gücün yettiğince canın istedikçe onların isteklerini yap.misafire ne hacet benimkiler ev de olduktan sonra :))
istekleri işleri bitmiyor cumartesi hem iş hem çamaşır hem tonla ütü yaptım gündüz akşam 10 da başladım hamur iç hazırlamaya sabahın 4 üne kadar mantı yaptım elim biraz yavaş bu konuda üstelik saat 1 e kadar kaç kez işimi böldü bu baba oğul acıkmaları bitmiyor :)
dün geç kalktım kol kalkmıyor ağrıdan ama benimkiler totoşlarının üstünde oturup anca konuşuyorlar bir bardağı bile kaldıran yok üstelik her hafta sonu ben çok geriliyorum oğul baba arasın da kalmaktan hiç kırışmıycam zaten:)))
eşim canını çok dinler ben bacağım ağrıyor desem onun hem bacağı hem beli ağrıyordur , market alışverişine tek mi gidecekmiş tek o mu yiyip içiyormuş v.s. beni götürdü onları yerleştir uğraş kıymayı buzluğa atmadan köfte yap buzluğa at dedi yaptım akşam yürüyüşüne gittik geldik saat geç oldu ama benim ki yarına hazır olsun kıymayı buzluğa atmadan pide içi hazırla dedi robot çalışsa gürültü olur elim de doğradım 1 saat :)
ayy ben çok şiştim mefkurem keşke sormasaydın gülüm ne derdim var döktüm bak :)o kadar dönüyorum ama ben şanslıymışım evde tüm gün oturuyormuşum ne iş yapıyormuşum da yoruluyormuşum bu lafları duy duy valla gına geldi çat diye gidecem bir gün dellendiiimmmm
bu birşey değil canım, misafir olunca normal. Cumaya düzeltirsinGünaydın kızlar evi topladım şimdi dışarda işler var onu halledicem
Kilom cumaya göre +200
Ooo süper. Cumaya bir kilo olur oCuma: 87.3
Pazartesi: 87.0
Fark: -300
55 kiloya inanmak beni zorluyor. Çünkü daha öncesinde böyle bir hedef koymadım hiç kendime. Ama neden olmasın. O zaman çocuk işini ertelemem gerekecek. Çünkü indigim kiloda beş altı ay sabit kalıp korumayı öğrenmek istiyorum. Sonra hamilelik istiyorum. Hamileliğimde dikkat ettiğin için 14 kilo almıştım. Doğumdan bir hafta sonra hamilelik kiloma düşmüştüm. O yüzden hamilelik çok korkutmuyor beni sadece ondan sonra kendime vakit ayiramamak biraz korkutuyor.
Ben kendimi bi tazeleyip hedef mi yenilesem. O güç bende var değil mi
Bu.bayramda alışveriş yaparken çok zoruma giden beni hem yıpratan hem hirslandiran birşey yaşadım. Kayinvalidemlerin orada alışveriş yaparken herkes büyük beden mağazaları tarif ediyor bize. 60 bedene kadar var. Orda bulursun surda sana olmaz cümleleri.. canımı çok sıktı. Beğendiğim için değil de üzerime olduğu için bir kıyafet aldım çıktım. 52 bedenseneye bayramda fit olarak bir ton alışveriş yapacağım orada.
Kızlar bugün piknik var az sonra çıkacağım evden sonrasi Allah kerim valla yorucu bir gün alışveriş yapacağım birde evde peynir bile yoktu istemesemde gevrek yedim
Cuma:71.4
Ptesi:70.5
Fark :-900
Dünkü menumu yazayım 2 aksamdir unutuyorum
Sabah
(11:00)
Domates
Salatalık
Az maydanoz
Az biber
5 zeytin
3 bardak çay
Avuç içi kadar ekmek
(14:00)
1 haşlanmış mısır
(18:00)
1 tabak taze fasulye
Avuç içi kadar ekmek
(20:00)
3 orta boy domates
Su:2 lt
Spor 45 dk bölgesel
tatlım ip atlamayı baştan fazla abartıpta biyerini sakatlamaHaklısın ama pilim bitikti.
Dün tüm gün dışarıdaydım. koşuşturma içinde olunca birşey yapamadım. Ama bugün protein ağırlıklı besleniyorum. Akşam da jillian 30 days shred i yapmaya başlayacağım.gece uyku tutmadı yoğun araştırmalarım sonucu ip atlamaya karar verdim . 400 ile başlayıp sayıyı arttıracağım. 400 çok mu az mı yaşamadan bilemiyorum gerçi
Detoks detoks yazmışsınız ne detoksu yapıyorsunuz?
Ben de iki gün karpuz yesem sadece diye düşündüm amaSaçmalamış olurum sanırım
Yok güzelim sonraki günler daha az giderE ervam44Mefkurem bende çok merak ediyordum fazla gitmemiş gibi cidden belki üç günde etkisi daha farklı olur
ekim2009 ay cnm sen ne çok kendini yormuşsun valla alıştırma o kadar. acısı sonra çok kötü çıkıyor vücûd tepkisini koyuyor mantı gibi uğraştırıcı bişey yapılıyorsa herkes bir el atmalı bence kimse hizmet etmek için gelmedi bu dünyaya
haftasonu menünde biraz fazla karbon vardı cnm. Hafta içi biradaha dikkat etcumartesi sabah şeytana uyup tartılmıştım 91.2 iken 92.5 çıkmıştım sinirim bozulmuştu siniri bozulunca iyice kabızlık oluyor :)
mazaretin varsa pazartesi olabilir cnmDemin pazartesileri atlamam dedim ama önümüzdeki hafta cumartesiden perşembeye kadar şehir dışındayım yazamam ve pazartesi tartılamam.@mefkurem mazeretim kabul olur mu yoksa takım benim için yalan mı oluyor
hahh şöyle aklını başına topla güzelimanasının yanına bensiz gitmez ki orada çamaşırını yemeklerini kim yapacak :))
anası mutlu olsun diye bilmiyor ki ne yapsın alsın harcasın, hizmet ettirsin hep böyleydi de ben bu ara çok yoruldum fibromiyalji ağrıları tuttu diye psikolojik çöküntü yaşadım sanırım yoksa böyle değilim ben valla herkese olduğu gibi kendimi de düştüğüm de kaldırabilen bir yapım var allaha şükür , 1 saate kendimi toparlar iç huzurumu sağlayıp ağrılarımı azaltırım nasıl olsa GÜÇ İÇİMİZ DEEEE kullanmayı unutmadığımız sürece
bu hafta iddalıyız ama bakalım ne olacakmaşallah kızlar 3 gün de çok güzel eksiler olmuş inşallah cumaya kadar böyle devam eder
kakl kalk sonra seni yemesinler :)ben kalktım öğleye hazırlık yapayım kızdım diye aç kalmasın benimkiler (tam sopalığım)
merve biraz daha dikkat tatlımGünaydın kızlar evi topladım şimdi dışarda işler var onu halledicem
Kilom cumaya göre +200
inş.şifa olsun cnmDevam ediyorum. Kafama koyduğumu yarim bırakmak istemiyorum. Inşallah sonunda şifa vardır deyip devam ediyorum. Üzerimde şişkinlik de var. Belki daha çok gitmiştir diye ümit ediyorum. Geçen pazartesi 1.3 vermiştim. Cumaya 3.1 e çıktı. Bu pazartesi 1.1 oldu. Acep yine 3 e çıkabilir miyim. Kafamda deli sorular :))
edibemm hadi bu hafta -1 i geçelimCuma: 87.3
Pazartesi: 87.0
Fark: -300
Bana gelirsek
Cuma 93.4
Bugün 92.8
Fark -600
Detoks 1 günlük sonucu -400
Yani benim için hayal kırıklığı o kadar eziyet çekmeme değmedi. Boşuna devam etmicem
Zaten ilk gün en fazla giden gündür. O da foss oldu
Benim de hayal kırıklığı oldu. 700 gram gitti. Ama bugün enerji olarak daha iyiyim. Iki kilo gitmez detoksla sanirim. Bağırsaklarım da çalışmıyor sanki onca karpuz
Ben kahvaltımı yapıp geliyorum kızlar
Malum çok açım
Ne yiyeceğime karar veremedim
Cuma şehir dışında olsam dahi eczane de tartılırım en kötü. Önümüzdeki hafta dışında mazeretim yok , olursa hafta sonları olmam muhtemelen.tatlım ip atlamayı baştan fazla abartıpta biyerini sakatlama
Aman karpuza falan bulaşma :))
Yok güzelim sonraki günler daha az gider
haftasonu menünde biraz fazla karbon vardı cnm. Hafta içi biradaha dikkat et
mazaretin varsa pazartesi olabilir cnm
Ama cumayı kesinlikle atlamıyoruz
hahh şöyle aklını başına topla güzelim
Ne kolayına gidiyosa onu yap
Beğenmeyen yemesin :)
bu hafta iddalıyız ama bakalım ne olacak
kakl kalk sonra seni yemesinler :)
merve biraz daha dikkat tatlım
Sen onu en az -800 yaparsın
Gerçi bu hafta daha fazla verecedin :))
inş.şifa olsun cnm
Aslında 4 günde 2 kilo gitmicek bi rakam değil
Ama vücut isterse :))biz elimizden geleni yapalımda gittiği kadar gitsin
Suyuna salatalık limon nane ç.tarçın zencefil falan koy beklet öyle iç
Kiraz sapı da içebilirsin
edibemm hadi bu hafta -1 i geçelim
Bence yenile kuzum sen ne kadar iyi olursan bebeğine de o kadar iyi olursun nerden biliyorum bunu kendimden :)) depresif oluyor mutsuz oluyoruz etrafımız da yayılıyor enerjimiz, bende hamileliğimde 7 kg aldım ama lohusalığım çok ağır geçti ve aldım sürekli gece kalk tatlı at ağzına :) eşimde o ara aşerir gibi baklava istiyordu sürekli :)) ona yapıyordum gece ben atıyordum ağzıma :) düzensiz beslenme çocuk huysuz akşam 2 güne bir annem geliyordu yiyordum sonra çocuğa destekçi geldi ben o ara lohusadan çıkamadım çok mutsuzdum kendimi kötü hissetmiyordum dayandım yemeğe oldum 112 kg ama biz 55 kg ile hamile kalsak 60-65 olsak daha mutlu oluruz beni en çok kiloda mutsuz etti herkesin AA çok kg almışsın tepkileri Yen'i çocuk doğurdum dengesiz Zaten lohusa depresyonundayım bi de onlar iyice mutsuz etti beni ama bu kez öyle olmasın canım artık burası var bak @seydan94 bize örnek olsun öncesi kg vermiş Doğum sonrası 60 lar ile buraya geri gelip zayıflıyor tekrar çünkü zirveyi gördük artık daha kontrollü oluruz Yen'i hedef koy canım kendine varsın biraz geç olsun bebek ama sen mutlu ol önce kendine emin ol güvenen güçlü anne ol bende öyle olmak istiyorjm
Kesinlikle öyle canım ben 60 la hamile kaldım elbette çok kilo aldım ben üçüz gebelik yaşadım
Ama şimdi hamile kaldığım kilonun da altındayım Allah kısmet ederse kiloyu verip bir süre koruduktan sonra tekrar bebiş istiyoruz 55 kilo hamile kalmak istiyorum o nedenle valla olmicak bişey yok ben verdiysem herkes kilo verir
cumartesi sabah tartıldım daha o karbonları yemeden :)tatlım ip atlamayı baştan fazla abartıpta biyerini sakatlama
Aman karpuza falan bulaşma :))
Yok güzelim sonraki günler daha az gider
haftasonu menünde biraz fazla karbon vardı cnm. Hafta içi biradaha dikkat et
mazaretin varsa pazartesi olabilir cnm
Ama cumayı kesinlikle atlamıyoruz
hahh şöyle aklını başına topla güzelim
Ne kolayına gidiyosa onu yap
Beğenmeyen yemesin :)
bu hafta iddalıyız ama bakalım ne olacak
kakl kalk sonra seni yemesinler :)
merve biraz daha dikkat tatlım
Sen onu en az -800 yaparsın
Gerçi bu hafta daha fazla verecedin :))
inş.şifa olsun cnm
edibemm hadi bu hafta -1 i geçelim
sabah güzel, fasülyede iyi :))Dünkü menumu yazayım 2 aksamdir unutuyorum
Sabah
(11:00)
Domates
Salatalık
Az maydanoz
Az biber
5 zeytin
3 bardak çay
Avuç içi kadar ekmek
(14:00)
1 haşlanmış mısır
(18:00)
1 tabak taze fasulye
Avuç içi kadar ekmek
(21:00)
3 orta boy domates
Su:2 lt
Spor 45 dk bölgesel
ayy şu milletin kilo hakkında yorumlarından o kadar sıkıldımkiBence yenile kuzum sen ne kadar iyi olursan bebeğine de o kadar iyi olursun nerden biliyorum bunu kendimden :)) depresif oluyor mutsuz oluyoruz etrafımız da yayılıyor enerjimiz, bende hamileliğimde 7 kg aldım ama lohusalığım çok ağır geçti ve aldım sürekli gece kalk tatlı at ağzına :) eşimde o ara aşerir gibi baklava istiyordu sürekli :)) ona yapıyordum gece ben atıyordum ağzıma :) düzensiz beslenme çocuk huysuz akşam 2 güne bir annem geliyordu yiyordum sonra çocuğa destekçi geldi ben o ara lohusadan çıkamadım çok mutsuzdum kendimi kötü hissetmiyordum dayandım yemeğe oldum 112 kg ama biz 55 kg ile hamile kalsak 60-65 olsak daha mutlu oluruz beni en çok kiloda mutsuz etti herkesin AA çok kg almışsın tepkileri Yen'i çocuk doğurdum dengesiz Zaten lohusa depresyonundayım bi de onlar iyice mutsuz etti beni ama bu kez öyle olmasın canım artık burası var bak @seydan94 bize örnek olsun öncesi kg vermiş Doğum sonrası 60 lar ile buraya geri gelip zayıflıyor tekrar çünkü zirveyi gördük artık daha kontrollü oluruz Yen'i hedef koy canım kendine varsın biraz geç olsun bebek ama sen mutlu ol önce kendine emin ol güvenen güçlü anne ol bende öyle olmak istiyorjm
Oooo fark süpermiş tatlım
vicdan çorbasınımı yapıcan hangisiz bilirsiniz ama bence o kadar eziyete yazık bende yapıcam ama çorba detoksu yapıcam
yok yok, ekmek bile yemedim :)Kaçırmayasın karpuzlardan sonra :))
perşembe geri dönmicenmiCuma şehir dışında olsam dahi eczane de tartılırım en kötü. Önümüzdeki hafta dışında mazeretim yok , olursa hafta sonları olmam muhtemelen.
Çok haklısın. Kendime güvenim gelsin bi. Haydi BİSMİLLAH Rabbim yar ve yardimcimiz olsun.Bence yenile kuzum sen ne kadar iyi olursan bebeğine de o kadar iyi olursun nerden biliyorum bunu kendimden :)) depresif oluyor mutsuz oluyoruz etrafımız da yayılıyor enerjimiz, bende hamileliğimde 7 kg aldım ama lohusalığım çok ağır geçti ve aldım sürekli gece kalk tatlı at ağzına :) eşimde o ara aşerir gibi baklava istiyordu sürekli :)) ona yapıyordum gece ben atıyordum ağzıma :) düzensiz beslenme çocuk huysuz akşam 2 güne bir annem geliyordu yiyordum sonra çocuğa destekçi geldi ben o ara lohusadan çıkamadım çok mutsuzdum kendimi kötü hissetmiyordum dayandım yemeğe oldum 112 kg ama biz 55 kg ile hamile kalsak 60-65 olsak daha mutlu oluruz beni en çok kiloda mutsuz etti herkesin AA çok kg almışsın tepkileri Yen'i çocuk doğurdum dengesiz Zaten lohusa depresyonundayım bi de onlar iyice mutsuz etti beni ama bu kez öyle olmasın canım artık burası var bak @seydan94 bize örnek olsun öncesi kg vermiş Doğum sonrası 60 lar ile buraya geri gelip zayıflıyor tekrar çünkü zirveyi gördük artık daha kontrollü oluruz Yen'i hedef koy canım kendine varsın biraz geç olsun bebek ama sen mutlu ol önce kendine emin ol güvenen güçlü anne ol bende öyle olmak istiyorjm
Oh süpersin valla. Benim 52 beden aldığım kıyafet şuan epeyce bol geliyor. 50 bedene indim sanirim.Kesinlikle kuzum gelecek sene bizim zamanımız olacak spor yap bolca spor sayesinde 46 beden eteğime oldum 48 beden pant giydim bugün ve beli bol geliyor
Maşallah yine beni geçmişsin. Geçen pazartesi de daha iyiydin diye hatirliyorum
Bakalım vücudum isteyecek mi daha çok kilo vermeyi. Bekleyip gorcez.inş.şifa olsun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?